2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Külot bez ve normal bezin farkını merak ediyorum ben de.. Ama nedense külot bez hiç kullanışlı gelmiyor bana..

Kızlar bizde sleppy nın bezini kullanıyoruz 3 num.ama kenarları lastikli kısımları sıkmaya başladı 4-9kilo için bizim kız henüz 5 kilo 4 num.alsam büyük mü olur ki

agacsizkoalaa Tikkabilla bir kere yanlışlıkla külot bez almışım çok kullanışsız , giydirirken çok zor oluyor . Özellikle geceleri hiç kullanmadım külot bezi , çocuğun uykusunu açıyorduk . Sleepy kullanıyordum stok yapmıştım ama şimdi goon a geçtim . Zeyay1420 sleepy nin lastikler sıkı . 4 numarada fark eder mi bilemedim . Ben sleepy de 1 numaradan sonra direkt 3 numaraya geçtim . Uyguna bulursam yine sleepy alırım . Goon da içerik olarak temiz , sleepy e göre çok da yumuşak bir bez . Ama 2 kere kaka sızdırdı o da sanırım yapış açısından olabilir
Sleepy den goon a geçmek isteyenler için söylüyorum sleepy de kalıp daha dar . Sleepy 3 numara kullanırken goon da 2 kullanıyorum . Goon un tane fiyatını da 50 kuruştan almıştım en son . Bugun yine sipariş verdim , 52 kuruştan .

Sleep aynen çok sıkı kızlar ya ben memnundum ama iz yapıyor napsam değiştirsem mi bilemedim 3 numarasını denemek istiyorum önce.

Menenjit 2 gün ates yaptı bizde 37i biraz gecince verdik ilk gün yorgun düştü ödüm patladı sürekli hareket eder normalde 2.gün düzeldi.rota ishal yapabilir dedi 2 gün bizde olmadı
Aynı aynı halsiz boş bakıyo kuş gibi ya içim gidiyo ne fena bişeymiş ateş demek 2 gün sürecek o zaman bu gece de nöbetçiyiz ishal bizde de olmadı

Aynı aynı halsiz boş bakıyo kuş gibi ya içim gidiyo ne fena bişeymiş ateş demek 2 gün sürecek o zaman bu gece de nöbetçiyiz ishal bizde de olmadı
2.gün öğlene dogru normale döndü.ay keske biz cekebilsek onların yerine.öbür aşılarında hiç ates düşürücü vermemiştik.sürekli emdi o da etkiledi mi bilmiyorum 2.gün rahatlamıştı çocuk uyuyunca korkuyorum artık

Bana gel getir çocukları beraber bakarız . Yaylalar da çok sıcak bu arada

Güzel soru ben de bunu araştırıyordum saol Koalacım

Kızlar 1 aya taşınacağız malum ama daha önce hiç taşınma yaşamadım Deneyimli olanlar bana fikir verebilir mi, pratik şeyler falan? Ya da şimdiden yapabileceğim şeyler? Nakliyat için birilerini tutarız mutlaka ama onlar ne kadar yapıyor, ne yapıyor bilmiyorum. Her türlü deneyime açığım.

Ooo canım taşınma işi benden sorulur hep tayinciyiz sana tavsiyem koli alırken asiri büyük çok alma orta boylar daha kullanışlı mutfak kolilerini yerleştir üstüne mutfak tabak bardak neyse kategorisiyle yaz salon için koliyse salon yaz ne nerenin bilirsin kıyafet yatak tekstil işleri için bolca hurç al ve herşeyini temiz temiz hurçla ve kağıtlara yazio iğneyle tuttur içinde ne olduğunu bil onlari da buyuk.yorgan hurclarina koy maksat direk bazaya dolaplara yerlstirebilesin o kadar pratik oluyor ki bu şekilde perde falan her şeyini yikayip öyle koy gidince temizlik yapılıp temiz temiz takılsın ben hep böyle yaptım yerleşmem sadece bir iki gün sürdü hemde çok fazla yorulmadan sana da kolay gelsin

Alınmadım geriden gelip güldüm hatta ama şimdi mazeretim var memleketteyim hala gençler gocebe hayat tarzımız nasilsiniz iyi mısınız ya beni ozlemediniz mi hayirsizlar kimsenin gozleri aramamis beni her şeyi okuyorum yine benim adımı çıkarmanda bu

Ne tuhaf insanlar var cidden. Para konusundan nefret ederim. Bence fazla kalmayin hemen evine dön.
Ben de nefret ediyorum . Şaşırıyorum bir çok şeye . Keşke kalmasak ama burda kalmazsak yarın iki gün sonra benim ailemin yanına gidince de hadi gidelim der . İki tarafta da çok kalma taraftarı değilim ama hastahane işlerimiz oluyor , düğünü oluyor kalıyoruz . Bu sefer de o zaman bizde de kalalım muhabbetine giriyor. Ah evim evim güzel evim . İnsanın evi gibisi yok

İyi günde de muhabbette de olalım birlikte canım

misskokulumm ya benim bebiş sanki öyle derinden çekemiyor gibi hissediyorum . Kuvvetli çekmediğini düşünüyorum . Doğumdan sonra 4. Gün tutmuştu , o zaman daha kuvvetli çekiyordu sanki canım acıyordu . Daha da ondan sonra 40.gün tekrar ancak tuttu.Ama şimdi öyle olmuyor Acı filan hissetmiyorum . Sağarken ilk tazyikli geliyor ya onu çekiyor sonrasında bırakıyor gibi düşünüyorum . Bir arkadaşım emzik ver belki emmesi kuvvetlenir dedi ama korkuyorum çocuk yeteri kadar damak karmaşası yaşadı benim sayemde . Kaşık biberonuydu , Medela biberondu, normal biberondu , eds idi derken şimdi biberona çoğu zaman dil atıyor diliyle itiyor . Beslenme konusu çok zorladı vallahi bizi . Bakalım bu ay ki kilo durumu nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…