- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Külot bez ve normal bezin farkını merak ediyorum ben de.. Ama nedense külot bez hiç kullanışlı gelmiyor bana..Kızlar bir sorum var ya. Şimdi bende 2 numara bebek bezi mevcut. 4-8 kilo arası. Ben yeni stok yapıcam ama 3 numara almayı düşünmüyorum. 4 numarada 7-14 kilo arası sonuçta. Tecrübeli olanlara sorum külot bez mi daha kullanışlı normal bez mi? Ona göre alıcam.
Çok sagol inş bendede işe yararCanım bi cay kasigi sabah bi cay kasigi aksam yiyorum oyle bos bi sekilde
Aynı aynı halsiz boş bakıyo kuş gibi ya içim gidiyo ne fena bişeymiş ateşMenenjit 2 gün ates yaptı bizde 37i biraz gecince verdik ilk gün yorgun düştü ödüm patladı sürekli hareket eder normalde 2.gün düzeldi.rota ishal yapabilir dedi 2 gün bizde olmadı
Ben de memnunum ama 2 numara sıkmaya başladı sanki stok da yapmıştım daha var yani..Sleep aynen çok sıkı kızlar ya ben memnundum ama iz yapıyor napsam değiştirsem mi bilemedim 3 numarasını denemek istiyorum önce.
2.gün öğlene dogru normale döndü.ay keske biz cekebilsek onların yerine.öbür aşılarında hiç ates düşürücü vermemiştik.sürekli emdi o da etkiledi mi bilmiyorum 2.gün rahatlamıştı çocuk uyuyunca korkuyorum artıkAynı aynı halsiz boş bakıyo kuş gibi ya içim gidiyo ne fena bişeymiş ateşdemek 2 gün sürecek o zaman bu gece de nöbetçiyiz ishal bizde de olmadı
Bana gel getir çocukları beraber bakarız . Yaylalar da çok sıcak bu aradateşekkürler canim
sağol komsum. zor geçiyor ya. sabrım kalmıyor bazen. bi de sikayetlenmek istemiyorum ama ya ayağı kırık sadece yani oturduğu yerden de çocuklara bakabilir oyun oynayabilir o kendini diziye ve sigaraya verdi. çok sıkıldım bir hafta sonra atacam kendimi babamlarin yaylasina
Güzel soru ben de bunu araştırıyordum saol KoalacımKızlar bir sorum var ya. Şimdi bende 2 numara bebek bezi mevcut. 4-8 kilo arası. Ben yeni stok yapıcam ama 3 numara almayı düşünmüyorum. 4 numarada 7-14 kilo arası sonuçta. Tecrübeli olanlara sorum külot bez mi daha kullanışlı normal bez mi? Ona göre alıcam.
Ooo canım taşınma işi benden sorulur hep tayinciyizKızlar 1 aya taşınacağız malum ama daha önce hiç taşınma yaşamadımDeneyimli olanlar bana fikir verebilir mi, pratik şeyler falan? Ya da şimdiden yapabileceğim şeyler? Nakliyat için birilerini tutarız mutlaka ama onlar ne kadar yapıyor, ne yapıyor bilmiyorum. Her türlü deneyime açığım.
Alınmadım geriden gelip güldüm hatta ama şimdi mazeretim var memleketteyim hala gençlerOlsun gece benim en azından
Yaa geçen ben de düşündüm bunu. Kızlarla aynı şehirde olsak, birbirimize gidip gelsek birlikte büyüse bebekler ne güzel olurdu dedimMesela benim 1 nisan trollum sizin bebeleri trollerdi oturur gülerdik falan seninki çarşaf getirin huleeyn derdi, agacsizkoalaa ninki ay beni yormayın uykum geliyor derdi, Tikkabilla ninki annecim bugün de 40 gr almış miyim derdi, Umudum- unki getir tamam kız emicem memeni derdi, @sekerpare5939 ninki ve @eggplantlover inki el ele tutuşur, bugün süt icmicez mama verin de hadi gidin istediğinizi yeyin bugün bizdensiniz köftehorlaar derdi, @Sonsuzsukurler inki annecim havadaki toz zerreciklerini toplar misin rahatsiz oluyorum derdi, @dilzar inki bizim bebelere öğüt verirdi, C cecenn inki gece uykusu dediğin bölünmeden olmaz diye bizimkilerin aklını celerdi, @ebru_can_ebru nunki de gece uykusuna karşıyız diye pankart açıp onu desteklerdi, @Cherrygum inki ne yapsaam ne yapsaam bir Hamak alıp sallansam diye şarkı söylerdi, Jadesi ninki en son gelirdi, bizimkilerin sohbetini dinleyip konuyu anlamaya çalışırdı
Ay inşallah kimse alınmaz
Ayrıca evet bu kadar tatlı olman insanı seninle farkli mecralarda görüşme isteği uyandiriyor nasıl dikkatli ve komiksibCanımben de iyi ki tanıdım seni iyi ki açmışsın bu konuyu
Ben de nefret ediyorum . Şaşırıyorum bir çok şeye . Keşke kalmasak ama burda kalmazsak yarın iki gün sonra benim ailemin yanına gidince de hadi gidelim der . İki tarafta da çok kalma taraftarı değilim ama hastahane işlerimiz oluyor , düğünü oluyor kalıyoruz . Bu sefer de o zaman bizde de kalalım muhabbetine giriyor. Ah evim evim güzel evim . İnsanın evi gibisi yokNe tuhaf insanlar var cidden. Para konusundan nefret ederim. Bence fazla kalmayin hemen evine dön.
İyi günde de muhabbette de olalım birlikte canımıyiyiz şükür gezmelerdeyiz Bursa ya geldik kayinvalideme çok sık giremiyorum uğraş çabala dur işte
Göğüs çatlağım olmuştu onun için yazmıştım buraya bal mumu denedim pek iyi gelmedi ama şükür geçti sonunda hava aldırdım göğüs uçlarımi o şekilde iyileşti burası benim için biraz kötü gün dostu oldu hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?