- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Hurç mantıklıymış canımOoo canım taşınma işi benden sorulur hep tayinciyizsana tavsiyem koli alırken asiri büyük çok alma orta boylar daha kullanışlı mutfak kolilerini yerleştir üstüne mutfak tabak bardak neyse kategorisiyle yaz salon için koliyse salon yaz ne nerenin bilirsin kıyafet yatak tekstil işleri için bolca hurç al ve herşeyini temiz temiz hurçla ve kağıtlara yazio iğneyle tuttur içinde ne olduğunu bil onlari da buyuk.yorgan hurclarina koy maksat direk bazaya dolaplara yerlstirebilesin o kadar pratik oluyor ki bu şekilde perde falan her şeyini yikayip öyle koy gidince temizlik yapılıp temiz temiz takılsın ben hep böyle yaptım yerleşmem sadece bir iki gün sürdü hemde çok fazla yorulmadan sana da kolay gelsin
Ah benim bu eşim , her şey onda bitiyor . Kendi ailesi isteyince düğünler varmış diyor . Elalemin düğünü için borç Muş diye takıyor . Ben kardeşimin düğününü söyleyince biz böyle bir şeyin sahibi olamayız diyor . Bu nasıl bir kafadır bilemiyorum . El alemin düğününe borcummuş deyip takıyor ken bir şey yok , kardeşim için söyleyince hiçbir şeyin sahibi olamayız diyor . Sanki kardeşimi maaşa bağlıyorum . Sürekli senin ailen benim ailem davasına dönüştürüyor çok yoruldum inanın . Sizce değişir mi bunu yapan bir adam zamanlaBizede kızıma bir bilezik taktı o kadar 2 gün parasını birleştirip yapmış yapıp yapmaması umrumda degil yok zaten adamcagızda hiçte gocunmuyorum ama öbürlerine para istiyor yanlış anlama art niyetli demiyorum biraz birikim yap kızın için harcadım de benim eşim asla kardesime vs karışmaz cok iyi niyetli onlar ögrenci neye ihtiyacı varsa alalım der kendi yiğenleri söylüyor pahalı geliyor bana kendi çocugumada almam o kadar pahalı azı çogu bilsin şimdi alıştı eşimde geleni saklıyorum bizim gibi mi olsun diyorum bunun için mi ben calışıp evladımdan ayrı kalıcam falan zeynepe hiç kıyamıyor.hedefimiz çocuga para biriktirip üniversitede ona ev almak.hoş kendimize yeni alıyoruz olsun birikmişi olur.bende üzüyodum kendimi biz didiniyoz herkes hayatını yasıyor diye düzeldi şükür anlamıyorlar normal anlatınca gecicek ama el koy duruma canım.mamasıydı beziydi bile ne kadar tutuyor görmüyor mu eşin
Bende sleepy 3 numara kullanıyorum valla kaka temizliyorum sürekli ama normal yatar pozisyonda yapinca sikinti olmuyo da emerken yaptıysa bide gürültülü ve tazyikli yaptıysa utanmasa enseye kadar çıkacak kakaKızlar bez konusu açılmışken sleepy kullananlara sorum var. Sleepy bez kullanıyorum ben de ama yanlardan zıbına kaka bulaşıyor sık sık. Bazen de sırtına çıkıyor. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba? Yanındaki fırfırları dışarı çıkarıyorum prima kullanırken de öyle yapardım sızdırmasın diye. Başka bir yöntemi mi var acep
Kızlar bez konusu açılmışken sleepy kullananlara sorum var. Sleepy bez kullanıyorum ben de ama yanlardan zıbına kaka bulaşıyor sık sık. Bazen de sırtına çıkıyor. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba? Yanındaki fırfırları dışarı çıkarıyorum prima kullanırken de öyle yapardım sızdırmasın diye. Başka bir yöntemi mi var acep
canim çocuk doktoru gerekli görürse yönlendirme yapar zaten ama bence sıkıntı bir durum yoktur. daha kas dengesi oluşmadığından öyle geliyordur sana.yo yumru gibi birsey yok.bel kisminda omurilik daha belirgin sadece.acaba zayıflığından mi diyorum..fotografa yansimaz sanirim.elimle sadece omurilik hatti belirgin onu hissediyorum.ama sanki disa gibi.esim de cocuk dik duramiyor ondan diyor.yarin cocuk doktoruna gostericem ama anlar mi acaba? ayni hastanede fizyo yok acaba ortapedist anlar mi?
Ya bende geçen memeye dönmüş size buraya müjdem var diye yazmış gibi hayal ettim hayalde bile baya sevindim bende inanıyorum büyüdükçe döner diye ama iste su aglamalar bitsin önce inşallah ☺çok teşekkürler kızlar
bence sen bir gün buraya memeye döndüüüüu diye yazacaksın vazgeçme arada nabız yokla
biz de molfix kullanıyoruz 3 numara ama lastik izi canımı sıkıyor 4 e geçecem bu paketten sonraKızlar bir sorum var ya. Şimdi bende 2 numara bebek bezi mevcut. 4-8 kilo arası. Ben yeni stok yapıcam ama 3 numara almayı düşünmüyorum. 4 numarada 7-14 kilo arası sonuçta. Tecrübeli olanlara sorum külot bez mi daha kullanışlı normal bez mi? Ona göre alıcam.
teşekkürler canim@helinnnn mutlu yıllar canım
ay ne güzel olur di mi. hangi yayladasınız denk geliriz belkiBana gel getir çocukları beraber bakarız . Yaylalar da çok sıcak bu arada
everett alalım tuyolari. bende ev bakıyorum taşınmak icinKızlar 1 aya taşınacağız malum ama daha önce hiç taşınma yaşamadımDeneyimli olanlar bana fikir verebilir mi, pratik şeyler falan? Ya da şimdiden yapabileceğim şeyler? Nakliyat için birilerini tutarız mutlaka ama onlar ne kadar yapıyor, ne yapıyor bilmiyorum. Her türlü deneyime açığım.
Yaa ne zor aynı evde küs olmak için huzursuz,kalbin kırık bilmiyorum konu ne ama bizler çok yıprandık doğum bebek derken bence eşlerimizi bizler de kırıyoruz he onlar da boş durmuyo daKızlar iyi akşamlar. Anlatmayayım yazmayayım dedim ama içimde büyütmekten napacağımı şaşırdım. Biz 1 hafta önce eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık. O günden beride kendisi salonda yatıyor. İki gündür normal konuşmaya başladı benimle. Ama yerine gelmiyor. Geçen akşam yanına gittim kuzenimin gazıyla sarılacaktım ama yapamadım. Niye geldin bir şey mi söyliceksin dedi yoo iyi geceler diyip döndüm. Hala kırgınım hemde çok. Normalde sarılmadan öpmeden saniye duramayan adam ya biraz az öpse diye içimden geçirdiğim adam 1 haftadır o kadar uzak ki bana. Bende adım atamıyorum ama çok canım sıkılıyor. 2 gün sonra yıldönümümüz o şehir dışına çıkacak 2 günlüğüne giderken bile sarılmicam ona. Çok kırdı çok üzdü beni. Biraz düzelseydi aramız yarın süpriz yapıp masa falan hazırlayacaktım ama şu durumda hiç içimden gelmiyor.
Ağlamak istiyorum saatlerce içim anca boşalır sanırım.
Yaa ne zor aynı evde küs olmak için huzursuz,kalbin kırık bilmiyorum konu ne ama bizler çok yıprandık doğum bebek derken bence eşlerimizi bizler de kırıyoruz he onlar da boş durmuyo daeğer sende haksız olduğunu düşünüyosan adım at ama kesinlikle esin haksizsa al karşına açık açık konuş bakalım üzüldüm canım senin için inşallah hemen duzelirsiniz
Ben günde 1 kere 5 damla veriyorum aynı saattw verilmesi önemli imiş biz akşam saatlerinde veriyoruz gece rahat etsin diye bir şişe bitti ikinciye geçtik şuanlik memnunuz. Gecenkini hep buzdolabında sakladik busefer eczacı gerek yok odada kalabilir dedi benimde kafam karıştı dolabı mi koysam disarda mi kalsaKizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?
Kizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?
Aglama kuzum bosver degmez biz ne sıkıntılar çekiyoruz senin esinin daha önce yazdigin umursmazliklarini da biliyoruz hatali seni bebekle tek birakti sorumluklarini bilmedi . Yazdıklarıma gazlanma ama kendini de aglayip üzme diye söylüyorum. Mesaj at kendisine hissettiklerini belirten hatasini anlarsa kendi yakinlasir zaten yok ad atmazsada bosver üzme kendini bu yil dönümü de böyle olsun artik cocukluyuz zaten fazla inceleyemiyoruz hâliyleKızlar iyi akşamlar. Anlatmayayım yazmayayım dedim ama içimde büyütmekten napacağımı şaşırdım. Biz 1 hafta önce eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık. O günden beride kendisi salonda yatıyor. İki gündür normal konuşmaya başladı benimle. Ama yerine gelmiyor. Geçen akşam yanına gittim kuzenimin gazıyla sarılacaktım ama yapamadım. Niye geldin bir şey mi söyliceksin dedi yoo iyi geceler diyip döndüm. Hala kırgınım hemde çok. Normalde sarılmadan öpmeden saniye duramayan adam ya biraz az öpse diye içimden geçirdiğim adam 1 haftadır o kadar uzak ki bana. Bende adım atamıyorum ama çok canım sıkılıyor. 2 gün sonra yıldönümümüz o şehir dışına çıkacak 2 günlüğüne giderken bile sarılmicam ona. Çok kırdı çok üzdü beni. Biraz düzelseydi aramız yarın süpriz yapıp masa falan hazırlayacaktım ama şu durumda hiç içimden gelmiyor.
Ağlamak istiyorum saatlerce içim anca boşalır sanırım.
Aglama kuzum bosver degmez biz ne sıkıntılar çekiyoruz senin esinin daha önce yazdigin umursmazliklarini da biliyoruz hatali seni bebekle tek birakti sorumluklarini bilmedi . Yazdıklarıma gazlanma ama kendini de aglayip üzme diye söylüyorum. Mesaj at kendisine hissettiklerini belirten hatasini anlarsa kendi yakinlasir zaten yok ad atmazsada bosver üzme kendini bu yil dönümü de böyle olsun artik cocukluyuz zaten fazla inceleyemiyoruz hâliyle
Yaaa duygulandım kuzum benimYaa harikasınO değil de gerçekten ne güzel olurdu görüşebilmek Türkiyenin dört bir yanından, birbirini hiç tanımayan kadınlarız. Çoğumuzun ismini bile bilmezken bu kadar birbirimizi tanımak ne kadar değerli ben kendi isminizi bilsem de yine Blup, Koala, Cecen, Lepistes, Tikka, Cherry, Jadesi diye seslenmek isterdim. İyi ki burada buluşmuşuz. Aileme eşime anlatamadıklarımı size anlattım ve her zaman çok iyi geldi. İyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?