2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Hurç mantıklıymış canım Evet kolilere oda adı yazacağım.

Kızlar bez konusu açılmışken sleepy kullananlara sorum var. Sleepy bez kullanıyorum ben de ama yanlardan zıbına kaka bulaşıyor sık sık. Bazen de sırtına çıkıyor. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba? Yanındaki fırfırları dışarı çıkarıyorum prima kullanırken de öyle yapardım sızdırmasın diye. Başka bir yöntemi mi var acep

Ah benim bu eşim , her şey onda bitiyor . Kendi ailesi isteyince düğünler varmış diyor . Elalemin düğünü için borç Muş diye takıyor . Ben kardeşimin düğününü söyleyince biz böyle bir şeyin sahibi olamayız diyor . Bu nasıl bir kafadır bilemiyorum . El alemin düğününe borcummuş deyip takıyor ken bir şey yok , kardeşim için söyleyince hiçbir şeyin sahibi olamayız diyor . Sanki kardeşimi maaşa bağlıyorum . Sürekli senin ailen benim ailem davasına dönüştürüyor çok yoruldum inanın . Sizce değişir mi bunu yapan bir adam zamanla

Kalppare ben de bu bez bağlamama olayını efsane sanardım şaşırdım ben de böyle bir grup olmasına benim teyzemde derdi benim çocuklar 10 aylıkken öğrendi tuvaleti diye . Tutardım onlar yapardı diye anlattı . İyi abartıyor , hazırbulunuşluk olmadan nasıl olacak ki filan diye içimden geçirmiştim

Bende sleepy 3 numara kullanıyorum valla kaka temizliyorum sürekli ama normal yatar pozisyonda yapinca sikinti olmuyo da emerken yaptıysa bide gürültülü ve tazyikli yaptıysa utanmasa enseye kadar çıkacak kaka bende öyle bağlıyorum da her bezde aynı sıkıntıyı yaşadım prima molfix hepsi öyle demek ki dedim sıkıntı benim bebede artık nasıl bi güçle firlatiyorsa artık o sarı kaka rengini neyin geçirdiğini bile sürekli yıkamaktan öğrendim tavsiye ederim fairy ile çitileyip öyle makineye atiyorum mis gibi oluyo

Bende aynı yapıyorum canım nadiren taştığı zıbınla bulaştığı oluyor.

Ben evybaby kullanıyorum su ana kadar sadece 1 kez kaka cok az bulasti ciste 2 3 kez sizdirmistir baya memnunum.

Kızlar iyi akşamlar. Anlatmayayım yazmayayım dedim ama içimde büyütmekten napacağımı şaşırdım. Biz 1 hafta önce eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık. O günden beride kendisi salonda yatıyor. İki gündür normal konuşmaya başladı benimle. Ama yerine gelmiyor. Geçen akşam yanına gittim kuzenimin gazıyla sarılacaktım ama yapamadım. Niye geldin bir şey mi söyliceksin dedi yoo iyi geceler diyip döndüm. Hala kırgınım hemde çok. Normalde sarılmadan öpmeden saniye duramayan adam ya biraz az öpse diye içimden geçirdiğim adam 1 haftadır o kadar uzak ki bana. Bende adım atamıyorum ama çok canım sıkılıyor. 2 gün sonra yıldönümümüz o şehir dışına çıkacak 2 günlüğüne giderken bile sarılmicam ona. Çok kırdı çok üzdü beni. Biraz düzelseydi aramız yarın süpriz yapıp masa falan hazırlayacaktım ama şu durumda hiç içimden gelmiyor.
Ağlamak istiyorum saatlerce içim anca boşalır sanırım.

canim çocuk doktoru gerekli görürse yönlendirme yapar zaten ama bence sıkıntı bir durum yoktur. daha kas dengesi oluşmadığından öyle geliyordur sana.

Helinnnnn nice mutlu yaslara
Allah yavruların ve esinle musmutlu bir hayat yasatsin size
@BlupBlupBlup Helinnnnn
Dogum gununuz kutlu olsun bebislerinizle uzun güzel yillariniz olsun..

çok çok teşekkür ederim

çok teşekkürler kızlar

bence sen bir gün buraya memeye döndüüüüu diye yazacaksın vazgeçme arada nabız yokla
Ya bende geçen memeye dönmüş size buraya müjdem var diye yazmış gibi hayal ettim hayalde bile baya sevindim bende inanıyorum büyüdükçe döner diye ama iste su aglamalar bitsin önce inşallah ☺
[/QUOTE]
insalah canim.insallah

biz de molfix kullanıyoruz 3 numara ama lastik izi canımı sıkıyor 4 e geçecem bu paketten sonra

teşekkürler canim

Bana gel getir çocukları beraber bakarız . Yaylalar da çok sıcak bu arada
ay ne güzel olur di mi. hangi yayladasınız denk geliriz belki

everett alalım tuyolari. bende ev bakıyorum taşınmak icin

Yaa ne zor aynı evde küs olmak için huzursuz,kalbin kırık bilmiyorum konu ne ama bizler çok yıprandık doğum bebek derken bence eşlerimizi bizler de kırıyoruz he onlar da boş durmuyo da eğer sende haksız olduğunu düşünüyosan adım at ama kesinlikle esin haksizsa al karşına açık açık konuş bakalım üzüldüm canım senin için inşallah hemen duzelirsiniz

Kizlar yaa bugn aksam yemegi yiyordk oglumu da byle dossek var üstüne koyduk kendi kendine oynuyordu kaynanam müzümsüz durmasi yerini degistirdi flan agladi durmadi kucagina aldi eli de kirliydi elinin ucuyla aldi flan bu iyice agladi durmadi ben aldm biraz sustu snra yine baslasi acikti mama verdim icemedi terledi. Dedim sicaktam galiba banyo yaptirdim gayet rahatti banyoda geri uykusu geldi yatamadi snra kaynanam dedi iste tutarken belini birden atar gni oldu bi yeri batti diye bence ben hic tahat edemedm tabi iyice agladi susmadi hastahaneye gittik film cekildi cok gaz birikmis halbuki de her mamadan snra agizdan olsn alttan olsn illa cikarirdi şükür bi yeri batmamis etmemis ama cok korktum oyle deyince kv kendine suçlandi iyice

Kizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?

Canım illaki bizimde hatalarımız oluyordur ama konuşmaya çalıştım çok ters tepti. Beni anlamak yerine her söylediğimi yanlış anladı farklı yöne çekti. Çok yalnız bırakıyor beni bu dönemde kardeşim yanımda ona güveniyor ve asla kabul etmiyor bir şey söyleyince. İlk defa böyle olduk bu noktaya geldik. Adım atasım hiç yok o yüzden. O normal konuşuyor ama hiçbir sıcaklık yok nasıl dayanıyor bilmiyorum

Kizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?
Ben günde 1 kere 5 damla veriyorum aynı saattw verilmesi önemli imiş biz akşam saatlerinde veriyoruz gece rahat etsin diye bir şişe bitti ikinciye geçtik şuanlik memnunuz. Gecenkini hep buzdolabında sakladik busefer eczacı gerek yok odada kalabilir dedi benimde kafam karıştı dolabı mi koysam disarda mi kalsa

Çok geçmiş olsun ya bu gaz sancıları bitmesi gerekmez miydi bu dönemde şaşırdım açıkcası.

Aglama kuzum bosver degmez biz ne sıkıntılar çekiyoruz senin esinin daha önce yazdigin umursmazliklarini da biliyoruz hatali seni bebekle tek birakti sorumluklarini bilmedi . Yazdıklarıma gazlanma ama kendini de aglayip üzme diye söylüyorum. Mesaj at kendisine hissettiklerini belirten hatasini anlarsa kendi yakinlasir zaten yok ad atmazsada bosver üzme kendini bu yil dönümü de böyle olsun artik cocukluyuz zaten fazla inceleyemiyoruz hâliyle

Valla kuzum ağlayıp üzülmüyorsam sırf bebiş için ama çok dolu içim 1 hafta olmuş gelip odasına yatmıyor ben asla gel demem zaten kendi bilir off ne desem bilmiyorum ki..

Yaaa duygulandım kuzum benim lohusalik bitmemiş miydi burdaki herkes çok iyi gerçekten ya ne güzel gruba denk geldim valla ben senin gerçek adını bilsem öyle seslenirim ama nick 'in beni zorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…