2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?
Ben her sabah aynı saatte 5 damla veriyordum ama dün bitti elimdeki, daha da almayacağım. Doktorlar ilk 3 ay öneriyor. 3e az kaldı bizim..
Açılana kadar buzdolabı , sonra dışarıda..

Aslihaydo evet sanırım yapış açısından kaynaklı sızıyor kaka . Sleepy de tek memnun olmadığım şey lastiklerinin sıkı olmasıydı . Goon ona göre çok daha yumuşak bir bez .

Iste kabul etmiyosa o cok zor yani ha duvara konusmussun ha ona bizim böyle bi kavgamız olmuştu eşimle aramızda soğuk rüzgarlar tek muhabbet evet hayır falandı yani konuşmaya çalıştıkça canım acıyodu sanki boğazım düğüm düğüm oluyodu baktım olmuyo bi mektup yazdım sacma gelebilir ama yazmak bazen konusmaktan daha etkili ben ağlayarak yazdım o ağlayarak okumuştu o gunden beri kalbimi kirmaktan cok cekinir zaten merhametli bi adam ama o zaman beni cok kirmisti. Yani bazen düzelmeyecek sandığın şey duzelebiliyo inşallah sende bi feraha çıkarsın bu konuda anlar eşin seni bi vesile olur da baktin anlayacak gibi değil koy tavrını

Canım kırılmakta haklısın, benim de bir süre önce oldu öyle bir şey.. İnsan güceniyor soğukluk olunca ama aslında bence eşin de barışmak istiyordur iki taraf da birbirinden bir adım bekliyor. Bizde hep öyle olmuştur, ya o adım atar ya ben zaten şimdiye dek o adımın geri tepildiği olmamıştır. Ama işte zor o adımı atabilen olmak çünkü kırılıyorsun, güceniyorsun. Ağlamak rahatlatıyor insanı ama bebeğini düşün, ben öyle bir tüm gün ağlamıştım kaç gün sütüm gelmedi adam akıllı.. İnşallah barışırsınız en kısa sürede..

Külot bez ve normal bezin farkını merak ediyorum ben de.. Ama nedense külot bez hiç kullanışlı gelmiyor bana..
Bana da öyle ama yine de bir sorayım dedim.
Goonu nerden sipariş verdin ya 52 kuruşa? Ben nerden baksa pahalı hep.
Ah kuzum kıyamam. Aynı evde yabancı gibi olmak çok zor. 2 tarafta kendince haklıdır ama eşin yalnız bırakıyor seni baya. Bence al karşına konuş adam akıllı eğer hala uzak durmaya devam ederse kendi bilir.

Sağ ol canım desteğin için. Bir defa konuşmayı denedim zaten ondan sonra kavga çıktı o yüzden bir daha konuşmak istemiyorum. Yazmak belki son çare onu yaparım inşallah düzelir ne diyeyim..

İnşallah canım. Zaten sütüm etkilenmesin diye tutuyorum kendimi.

Konuşulmuyor ki koalam. Konuşmaya çalıştım böyle oldu. Belki yanlış kelime kullandım canını sıktım ama şu durumda ben haklıyım ya. Şu kırgınlığımı uzaklığımı göremiyor ya ne diyim valla hiç böyle yapmazdı. Yeminle bende ne huzur kaldı ne bir şey.

Bu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
Ben koalaları çok severim idolüm resmen 24 saatin 20'ni uykuda geçiriyorlar. Ondan koala yaptım
Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol

Trendyoldan aldım canım link ekledim . agacsizkoalaa
Ama Kayseri’de iken gross marketten alıyordum tanesi 50 kuruşa geliyordu .
Peki kalıbı nasıl kuzum. Premium care kullanıyorum ben mesela şu an bacaklarda 2 numara iz yapıyor.

O zaman biraz zamana bırak o da anlar belki hatasını.

Geleneksel bir eşin var seni kendi ailesinde görüyor.ne sacma siz ailesiniz artık seni mi beni mi mi kalmış.inş düzelir senin anlar mantıksızlıgını.artık gaz veriyorum senin gibi mükemmel baba yok her yaptıgını abartıp tebrik ediyorum bu aralar ne desem yapıyor.kendi aileside kabul ediyor kızıyla ilgileniyor ilk ay felaketti anladımki stres sütün düşmanı şimdi hiç sallamıyorum kim
Benin kizin gazi bitmiyor ya mama verirken eli ayagi vucudu yerinde durmuyor yatirirken eller suratinda durmuyor alttan pirtlatiyor ama bitmiyor kiz surekli kivriliyor sagligi yerinde olsun sagliklari yerinde olsun insallah!
Yüzüstü yatırıp hareket edince çok rahat çıkarıyor benimki emzirme yastıgına koyuyorum yorulunca kafasınıda koyuyor önüne kitaplarını koyuyorum ses kaydımı acıyorum 15 dk duruyor

Bu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
Yeminle bugün soracaktım veletten fırsat olmadı

Üniversitedeyken çocuklara yabancı dil öğretimi dersinde BBC çocuk kanalındaki çocuk programlarını inceliyorduk. Benim payıma da Tikkabilla düşmüştü O zamanlar üye olmuştum, aklımda devamlı onun şarkısı döndüğünden sanırım bunu nick yapmışım

Ahanda bu da programın maskotu

2. Ay aşıları bizim de fena geçmedi bunda resmen huy değiştirdi memeyle dövüşüyor uykusunda sıçrıyor gece 6-7 saat kesintisiz yatan çocuk sürekli çığlık atarak uyanır oldu gelip geçici bi durumdur inş

Ya korkutmayın 5. ay yaptıracağız biz işte onu, inşallah sıkıntı olmaz.
İnşallah senin bebişde eski düzenine döner.

Canım koli yaparsan beyin içinde ne var bir kenara yaz kolinin tencerelerse tencere yaz üzerine gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…