- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Ben her sabah aynı saatte 5 damla veriyordum ama dün bitti elimdeki, daha da almayacağım. Doktorlar ilk 3 ay öneriyor. 3e az kaldı bizim..Kizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?
Açılana kadar buzdolabı , sonra dışarıda..Ben günde 1 kere 5 damla veriyorum aynı saattw verilmesi önemli imiş biz akşam saatlerinde veriyoruz gece rahat etsin diye bir şişe bitti ikinciye geçtik şuanlik memnunuz. Gecenkini hep buzdolabında sakladik busefer eczacı gerek yok odada kalabilir dedi benimde kafam karıştı dolabı mi koysam disarda mi kalsa
Iste kabul etmiyosa o cok zor yani ha duvara konusmussun ha onaCanım illaki bizimde hatalarımız oluyordur ama konuşmaya çalıştım çok ters tepti. Beni anlamak yerine her söylediğimi yanlış anladı farklı yöne çekti. Çok yalnız bırakıyor beni bu dönemde kardeşim yanımda ona güveniyor ve asla kabul etmiyor bir şey söyleyince. İlk defa böyle olduk bu noktaya geldik. Adım atasım hiç yok o yüzden. O normal konuşuyor ama hiçbir sıcaklık yok nasıl dayanıyor bilmiyorum
Canım kırılmakta haklısın, benim de bir süre önce oldu öyle bir şey.. İnsan güceniyor soğukluk olunca ama aslında bence eşin de barışmak istiyordur iki taraf da birbirinden bir adım bekliyor. Bizde hep öyle olmuştur, ya o adım atar ya ben zaten şimdiye dek o adımın geri tepildiği olmamıştır. Ama işte zor o adımı atabilen olmak çünkü kırılıyorsun, güceniyorsun. Ağlamak rahatlatıyor insanı ama bebeğini düşün, ben öyle bir tüm gün ağlamıştım kaç gün sütüm gelmedi adam akıllı.. İnşallah barışırsınız en kısa sürede..Kızlar iyi akşamlar. Anlatmayayım yazmayayım dedim ama içimde büyütmekten napacağımı şaşırdım. Biz 1 hafta önce eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık. O günden beride kendisi salonda yatıyor. İki gündür normal konuşmaya başladı benimle. Ama yerine gelmiyor. Geçen akşam yanına gittim kuzenimin gazıyla sarılacaktım ama yapamadım. Niye geldin bir şey mi söyliceksin dedi yoo iyi geceler diyip döndüm. Hala kırgınım hemde çok. Normalde sarılmadan öpmeden saniye duramayan adam ya biraz az öpse diye içimden geçirdiğim adam 1 haftadır o kadar uzak ki bana. Bende adım atamıyorum ama çok canım sıkılıyor. 2 gün sonra yıldönümümüz o şehir dışına çıkacak 2 günlüğüne giderken bile sarılmicam ona. Çok kırdı çok üzdü beni. Biraz düzelseydi aramız yarın süpriz yapıp masa falan hazırlayacaktım ama şu durumda hiç içimden gelmiyor.
Ağlamak istiyorum saatlerce içim anca boşalır sanırım.
Bana da öyle ama yine de bir sorayım dedim.Külot bez ve normal bezin farkını merak ediyorum ben de.. Ama nedense külot bez hiç kullanışlı gelmiyor bana..
Goonu nerden sipariş verdin ya 52 kuruşa? Ben nerden baksa pahalı hep.agacsizkoalaa Tikkabilla bir kere yanlışlıkla külot bez almışım çok kullanışsız , giydirirken çok zor oluyor . Özellikle geceleri hiç kullanmadım külot bezi , çocuğun uykusunu açıyorduk . Sleepy kullanıyordum stok yapmıştım ama şimdi goon a geçtim . @Zeyay1420 sleepy nin lastikler sıkı . 4 numarada fark eder mi bilemedim . Ben sleepy de 1 numaradan sonra direkt 3 numaraya geçtim . Uyguna bulursam yine sleepy alırım . Goon da içerik olarak temiz , sleepy e göre çok da yumuşak bir bez . Ama 2 kere kaka sızdırdı o da sanırım yapış açısından olabilir
Sleepy den goon a geçmek isteyenler için söylüyorum sleepy de kalıp daha dar . Sleepy 3 numara kullanırken goon da 2 kullanıyorum . Goon un tane fiyatını da 50 kuruştan almıştım en son . Bugun yine sipariş verdim , 52 kuruştan .
Ah kuzum kıyamam. Aynı evde yabancı gibi olmak çok zor. 2 tarafta kendince haklıdır ama eşin yalnız bırakıyor seni baya. Bence al karşına konuş adam akıllı eğer hala uzak durmaya devam ederse kendi bilir.Kızlar iyi akşamlar. Anlatmayayım yazmayayım dedim ama içimde büyütmekten napacağımı şaşırdım. Biz 1 hafta önce eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık. O günden beride kendisi salonda yatıyor. İki gündür normal konuşmaya başladı benimle. Ama yerine gelmiyor. Geçen akşam yanına gittim kuzenimin gazıyla sarılacaktım ama yapamadım. Niye geldin bir şey mi söyliceksin dedi yoo iyi geceler diyip döndüm. Hala kırgınım hemde çok. Normalde sarılmadan öpmeden saniye duramayan adam ya biraz az öpse diye içimden geçirdiğim adam 1 haftadır o kadar uzak ki bana. Bende adım atamıyorum ama çok canım sıkılıyor. 2 gün sonra yıldönümümüz o şehir dışına çıkacak 2 günlüğüne giderken bile sarılmicam ona. Çok kırdı çok üzdü beni. Biraz düzelseydi aramız yarın süpriz yapıp masa falan hazırlayacaktım ama şu durumda hiç içimden gelmiyor.
Ağlamak istiyorum saatlerce içim anca boşalır sanırım.
Benimki dümdük kendi adım ve kocamın adı üye olurken ergendim galibaBu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
Iste kabul etmiyosa o cok zor yani ha duvara konusmussun ha onabizim böyle bi kavgamız olmuştu eşimle aramızda soğuk rüzgarlar tek muhabbet evet hayır falandı yani konuşmaya çalıştıkça canım acıyodu sanki boğazım düğüm düğüm oluyodu baktım olmuyo bi mektup yazdım sacma gelebilir ama yazmak bazen konusmaktan daha etkili ben ağlayarak yazdım o ağlayarak okumuştu o gunden beri kalbimi kirmaktan cok cekinir zaten merhametli bi adam ama o zaman beni cok kirmisti. Yani bazen düzelmeyecek sandığın şey duzelebiliyo inşallah sende bi feraha çıkarsın bu konuda anlar eşin seni bi vesile olur da baktin anlayacak gibi değil koy tavrını
Canım kırılmakta haklısın, benim de bir süre önce oldu öyle bir şey.. İnsan güceniyor soğukluk olunca ama aslında bence eşin de barışmak istiyordur iki taraf da birbirinden bir adım bekliyor. Bizde hep öyle olmuştur, ya o adım atar ya ben zaten şimdiye dek o adımın geri tepildiği olmamıştır. Ama işte zor o adımı atabilen olmak çünkü kırılıyorsun, güceniyorsun. Ağlamak rahatlatıyor insanı ama bebeğini düşün, ben öyle bir tüm gün ağlamıştım kaç gün sütüm gelmedi adam akıllı.. İnşallah barışırsınız en kısa sürede..
Bana da öyle ama yine de bir sorayım dedim.
Goonu nerden sipariş verdin ya 52 kuruşa? Ben nerden baksa pahalı hep.
Ah kuzum kıyamam. Aynı evde yabancı gibi olmak çok zor. 2 tarafta kendince haklıdır ama eşin yalnız bırakıyor seni baya. Bence al karşına konuş adam akıllı eğer hala uzak durmaya devam ederse kendi bilir.
Ben koalaları çok severim idolüm resmen 24 saatin 20'ni uykuda geçiriyorlar. Ondan koala yaptımBu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
Peki kalıbı nasıl kuzum. Premium care kullanıyorum ben mesela şu an bacaklarda 2 numara iz yapıyor.Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Trendyoldan aldım canım link ekledim .agacsizkoalaa
Ama Kayseri’de iken gross marketten alıyordum tanesi 50 kuruşa geliyordu .
O zaman biraz zamana bırak o da anlar belki hatasını.Sağ ol canım desteğin için. Bir defa konuşmayı denedim zaten ondan sonra kavga çıktı o yüzden bir daha konuşmak istemiyorum. Yazmak belki son çare onu yaparım inşallah düzelir ne diyeyim..
İnşallah canım. Zaten sütüm etkilenmesin diye tutuyorum kendimi.
Konuşulmuyor ki koalam. Konuşmaya çalıştım böyle oldu. Belki yanlış kelime kullandım canını sıktım ama şu durumda ben haklıyım ya. Şu kırgınlığımı uzaklığımı göremiyor ya ne diyim valla hiç böyle yapmazdı. Yeminle bende ne huzur kaldı ne bir şey.
Geleneksel bir eşin var seni kendi ailesinde görüyor.ne sacma siz ailesiniz artık seni mi beni mi mi kalmış.inş düzelir senin anlar mantıksızlıgını.artık gaz veriyorum senin gibi mükemmel baba yok her yaptıgını abartıp tebrik ediyorum bu aralar ne desem yapıyor.kendi aileside kabul ediyor kızıyla ilgileniyor ilk ay felaketti anladımki stres sütün düşmanı şimdi hiç sallamıyorum kimAh benim bu eşim , her şey onda bitiyor . Kendi ailesi isteyince düğünler varmış diyor . Elalemin düğünü için borç Muş diye takıyor . Ben kardeşimin düğününü söyleyince biz böyle bir şeyin sahibi olamayız diyor . Bu nasıl bir kafadır bilemiyorum . El alemin düğününe borcummuş deyip takıyor ken bir şey yok , kardeşim için söyleyince hiçbir şeyin sahibi olamayız diyor . Sanki kardeşimi maaşa bağlıyorum . Sürekli senin ailen benim ailem davasına dönüştürüyor çok yoruldum inanın . Sizce değişir mi bunu yapan bir adam zamanla
Yüzüstü yatırıp hareket edince çok rahat çıkarıyor benimki emzirme yastıgına koyuyorum yorulunca kafasınıda koyuyor önüne kitaplarını koyuyorum ses kaydımı acıyorum 15 dk duruyorBenin kizin gazi bitmiyor ya mama verirken eli ayagi vucudu yerinde durmuyor yatirirken eller suratinda durmuyor alttan pirtlatiyor ama bitmiyor kiz surekli kivriliyorsagligi yerinde olsun sagliklari yerinde olsun insallah!
Yeminle bugün soracaktım veletten fırsat olmadıBu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
2. Ay aşıları bizim de fena geçmedi bunda resmen huy değiştirdi memeyle dövüşüyor uykusunda sıçrıyor gece 6-7 saat kesintisiz yatan çocuk sürekli çığlık atarak uyanır oldu2.gün öğlene dogru normale döndü.ay keske biz cekebilsek onların yerine.öbür aşılarında hiç ates düşürücü vermemiştik.sürekli emdi o da etkiledi mi bilmiyorum 2.gün rahatlamıştı çocuk uyuyunca korkuyorum artık
Ya korkutmayın2. Ay aşıları bizim de fena geçmedi bunda resmen huy değiştirdi memeyle dövüşüyor uykusunda sıçrıyor gece 6-7 saat kesintisiz yatan çocuk sürekli çığlık atarak uyanır oldugelip geçici bi durumdur inş
Canım koli yaparsan beyin içinde ne var bir kenara yaz kolinin tencerelerse tencere yaz üzerine gibiKızlar 1 aya taşınacağız malum ama daha önce hiç taşınma yaşamadımDeneyimli olanlar bana fikir verebilir mi, pratik şeyler falan? Ya da şimdiden yapabileceğim şeyler? Nakliyat için birilerini tutarız mutlaka ama onlar ne kadar yapıyor, ne yapıyor bilmiyorum. Her türlü deneyime açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?