2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Yok geçiyor merak etme birde benim idari iznim bitti kontrolden sonraki gün işe basladım öğleni zor ettim şükür geçmişti çocuk uyuyakaldı annem nasıl beceriyor bilmiyorum ana kucagında 2 sallıyor hop uyuyor kaşkınca gülücüklerle karsıladı

insalah canim.insallah

biz de molfix kullanıyoruz 3 numara ama lastik izi canımı sıkıyor 4 e geçecem bu paketten sonra

teşekkürler canim

ay ne güzel olur di mi. hangi yayladasınız denk geliriz belki

everett alalım tuyolari. bende ev bakıyorum taşınmak icin
[/QUOTE]
Haftasonu ayvagediğindeydik. Şimdi evimizdeyiz yarın iş var. Çok sıcaktı yaylay

Ben de tüp bebek sürecim başladığında üye olmuştum . Çok umutlandım bir evladım olsun diye , kız da olsa oğlan da olsa adını umut koyacaktım . İlk tüp bebek tuttu , bir erkek bebekti , adı belliydi umut olacaktı ancak onu kaybettim . Kaybettiğim bebeğimin adı olarak kaldı . Kızıma umut koyamadım , sandım ki aynı kaderi yaşarım öyle işte o zamanlar koydugumla kaldı .

Ya korkutmayın 5. ay yaptıracağız biz işte onu, inşallah sıkıntı olmaz.
İnşallah senin bebişde eski düzenine döner.
Biraz daha büyümüş olur düzeni oturmuş olur daha iyi geçirirsinİz belki, hepsi aynı olacak diye bişey yok canım 2. Ay aşılarında kimisinin kötü geçiyor çok korkmuştum bizim baya iyi geçti ama bu rotayla menenjit yamulttu çocuğumu dibi kireç tutmuş ketıl sesi çıkarıyor ağlarken incecik bi ıııııııııı sesi canı yanıyosa içten içe kuşumun

Oh iyi bari şükürker olsun
Annelerin öyle yetenekleri var evet ne güzel duruyor annende kafan rahat başlamışsındır işe darısı başıma ben ücretsiz aldım 6 ay bakalım allah pişman etmesin inş

Senin kaynana mı başlattı bu akımı kız
O grubun admini bir bakıyormuşsun senin kaynana

simdi bahsedicem ona
aa bak ben sana dediydim diyecek
hakliymissin ana affet diyecem

Uyumayan bebe yapmışım

kız uyuyani var mi

Benim oğluşumun yükseleni de yengeç

benim kizin da ☺

kulot bez yuruyen bebege bir nebze kolaylik.bizim bebelere giydirmesi cok zor olur diye dusunuyorum.ogluma gecici almistim.onda bile zorlandim.tavsiye etmem

@misskokulumm canım sana cevap yazacaktım alıntı yapamadım çok uzundu etiketler yazarım dedim etiketledim neye cevap vereceğimi unuttum

ilahi cok guldurdun beni ☺ ben de ayni hep oluyor ☺

simdiden kullanmadigin tabak canak kaldirmaya başla canim.evin bir kosesine esin istiflesin.ya da her odaya bi koseye koli koli dizin.buzlukta bitecek gidalar varsa bitirin bence.zor oluyor.kullanacagin kadar esya birak.kalani ufaktan topla.ayakkabilar vs de bosaltilabilir.askilik kiyafetleri 5 er 6 sar toplu elbise askili torbalara kaldir dolapda beklesin.ben oyle goturdum.ezilebiliyorlar ceketler.zaten herkes birseyler soylemis.ben soylenmeyen bir iki bisiy soliiym dedim.Allah yardimcin olsun.Tikka aman diyim agir kaldirma.yeni ameliyat oldun.yuksege de uzanma gerinme.hurclari da yastık boy ve yorgan boy alirsan rahat edersin.dosek boy olanlar cok buyuk oluyor.doldurdukca agirlasiyor.tasirken yirtiliyor cok sıkıntı..bir de iç camasir vs birer yastik kilifa doldurup hurca oyle koy canim.hurc yırtılırsa kotu olur.
nakliye sirketiyle gorus mutlaka esyalari streclet.onlar bazen rast gele ortuler ortuyor.bana abla bunlar temiz deyip orttuler rezil oldu esyalarim.bir sonrakinde hic sarmayin daha iyi strec istiyorum dedim.o daha temiz.ama illa silinmek isteyecek.cunku batiyor.koca koca el izi vardi koltuklarimda
Allah yardimcin olsun

he bir de mutfak esyani sarmak icin sarma kagidi satiliyor kagiitcilarda kiloyla.kolay olur.temiz zaten.gazete karartiyor canim.

arka kismi ice katlıyorsun degil mi belini?

valla ben de bu isin okulunu okudum diye bi de konusuyordum.kadin benden iyi biliyormuş

canim ya kiyamam..ben de cecenin neden sesi cikmiyor acaba diyordum.kac gundur tik yok senden..
uzulme bence evlilikte uzatmamak gerekiyor.sogukluk artiyor.esin uzattigina gore kendini hakli goruyor olmali.bence karsina alip uzuldugunu ve sende kendini hakli gordugunu soyle.ve onu sevdigini kendini boyle eksik hissettigini soyle.bazen duymak istiyorlar. emin ol o da simdi uzuluyordur.cecen beni onemsemiyor diye.bence daha uzatma ve ona bütün ictenligin ile git.ve hatta gururun incindigini ama sevginin ustun geldigini soyle.evde kiz kardesin oldugu icin de boyle davranabilir.bazen kiskanclik oluyor çünkü.esler herkesi kiskanabilir anneni kardesini kendi bebegini bile eger anlatamam dersen yaz.ayni asli gibi.mantikli.ama seni daha fazla uzmesine izin verme.

QUOTE="Helinnnnn, post: 64420589, member: 866041"]
canim çocuk doktoru gerekli görürse yönlendirme yapar zaten ama bence sıkıntı bir durum yoktur. daha kas dengesi oluşmadığından öyle geliyordur sana.

Helinnnnn
tesekkur ederim canim.doktora gosterelim bakalim.
cocuklar icin de bunaldigini yazmissin..ben de cok yoruluyorum bazen.hatta cogu zaman..ama nabalim...Allah eksikliklerini gostermesin.esin acaba bunalım mi takılıyor sakatlandim diye.cok uzuluyor olabilir.herjes kaldiramaz.InsAllah kisa surede toparlarsiniz

Ya kıyamam ben ona, öyle içli içli ağladıklarında hiç kıyamıyor insan..

Ay çok sağolasın canım, ben de mutlaka streç isteyeyim o zaman..

Ay çok sağolasın canım, ben de mutlaka streç isteyeyim o zaman..

sarmak icin buyuk kagitlar var saman kagidi gibi.koca koca 1 metrelik falan kiloyla satiliyor.esin onlardan alabilirse isin kolaylasir.gazete esyalarda kararma yapiyor.uygun fiyatli bisi zaten.en son oyleydi yani

Kalppare canım benim ne güzel yazmışsın. İş bana düşecek gibi gözüküyor. İnşallah içim doğrulur ona karşı da adım atabilirim bu kadar kırgın ve üzgünken. Annemgili çok özledim keşke aynı şehirde olsaydık keşke yanımda olsalardı bu kadar yalnız hissetmezdim belki.. Burda bazen çok bunalıyorum gidecek yerim yok gibi..

Bu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini

yazdiydim gene yazayim
bissuru nick denedim.sistem kabul etmedi.mmasada sekerpare vardı.yazdim oldu
Allahtan masada baska bi yemek yoktu
dusunsenize kuru&pilav da koyabilirmisim
gebelik psikolojisi hahahahahhaha

Ben koalaları çok severim idolüm resmen 24 saatin 20'ni uykuda geçiriyorlar. Ondan koala yaptım

Peki kalıbı nasıl kuzum. Premium care kullanıyorum ben mesela şu an bacaklarda 2 numara iz yapıyor.

peki neden agacsiz ben en cok ona takiliyorum..bir koala agacsiz neylesin
aklima bu kiz yalnizlik hissetnis herhalde bu nickname koyarken diye geciyor bazen

Bende balik burcuyum üye olurken de hamilelik düşünüyordum dogurarak cogalan balik türü olan Lepistes koydum nicki
valla merak edip bakmistim.cunku bana cok karisik geldiydi megersem balik turuymus sirin mi sirin bi balik

seni cooook iyi anliyorum..gurbetlik nedir iyi bilirim..kimsesiz gibi hissedersin... tuylerim diken diken oldu sen boyle yazinca inan..yasanmisliklarim var cunku..
uzulme..ya da uzul..ama git esinin yaninda uzul.git agla karsisinda..senin yüzünden essek herif de.dayanamaz zaten.konusurken karsisina degil yanina otur.insan kendini karsi karsiya zor ifade ediyor.yanyana daha kolaydir iletisim bazen.hem insan psikolisinde yaninda oturanin sana zarar vermeyecegi hissi vardir rahat ifade edersin kendini.guzel haberler bekliyoruz..bu gece hallet bence uzatma

Ben Prima 3 kullanıyorum bir süre kullanırım sanırım alt kısmı büyük , kenarları da bazen sıkı bağlarsam sıkıyor. Sızdırma sorunu yok , premıum care kullanıyordum poposunda pamuklar oldu almilanın o yüzden aktif bebek aldım . Daha hesaplı

Yaşanmışlıklar aynı olunca insan birbirini çok iyi anlıyor.
Keşke hiç üzülmesek hep güçlü olsak ama olmuyor bazen. Canım bilmiyorum yapabilir miyim beni bir şey tutuyor bu defa Allahım yardım etsin içimdeki şu sıkıntı geçsin. Adım atmaya çalışıcam ama söz veremiyorum.

Sırtını katlıyorsun dimi

Eveeet niyet ettim alıntıları cevaplamaya

Aileyle ilgili yazmıştı cherry canım, ondan dedim içim buruk diye ama annem aradı kutladı doğum günümü

Valla istese de istemese de ben sizi bırakmam, konuşsun dursun

Dillerini yerim o miniklerin.
Benim oğluşumun yükseleni de yengeç
Benimkinin de yükseleni yengeç hep hem özgüvenli hem merhametli olsun diye dua etmiştim, burçlardan tutuyor bakalım inşallah karakteri de öyle bakayım olur
Canım külot bez yürüyen bebek için. Benimkinin kaka çıkıyor diye bi deneyim dedim aldım, yattıkları için giydirmek çok zor oluyor. Onun haricinde güzeldi ama.
Canım İstanbul'dasin, eğer maddiyat sorun olmayacaksa evi tepeden tırnağa toplayan bir şirket ile anlas hiç yorma kendini. Şunlar kadar olmasa da kurumsal firmalar kesin vardır İstanbul'da. Ama benim hayalim şöyle bir firmayla taşınmak

Kız seni ozlemesem hayali beybi buluşmasına dahil eder miydim ama bak yine en son geldin
Ayrıca evet bu kadar tatlı olman insanı seninle farkli mecralarda görüşme isteği uyandiriyor nasıl dikkatli ve komiksib iyi ki varsın kuzucuk
Canimm sen de iyi ki varsın çok seviyorum hepinizi keşke bulusabilsek
Kuzum seni üzmek istemem ama değişmez. Hele ki böyle bir konuda. Ama çok kırıldığını net bie şekilde izah edersen en azından değişmiş gibi davranabilir.
Ooy kuzum benim. Sakin ağlama. Ya çok gıcık bir laf biliyorum ama ağladım üç gün gitti sütüm inan. Eşine mektup yaz aslının dediği gibi. Ben de yapmıştım bunu etkili bir yöntem.
Kizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?
Şişe bitene dek kullan ve her gün aynı saatte beş damla ver bir kez.
Bu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
Benimki aslında tokatlı fıstık Burhan'di çünkü Avrupa yakası hayraniyim ve Burhan a bayılıyorum sonra fight kulüp diye bir rap şarkı çıkardılar birkaç rapper toplanıp. Oradan Blup Blup Blup diye bir söz geçiyor, millet çok dalgaya almıştı. Hoşuma gitti öyle değiştirdim işte
Helinnnnn K Kuf doğum gününüz kutlu olsun kizlar... hep mutlu olun, tüm sevdiklerinizle güzel seneler görün insallah. ❤❤❤
Teşekkür ederim canım

Benim de hödük kocam doğum günümü kutlamadi. Kv kp eşimin kardeşi geldi pasta almışlar sağ olsunlar. Benim hödük kocam kutlamadi ama. Yani bi sarıl bari lan hediyeyi de geçtim. Allah'ım özel günler konusunda niye böyle bu adam ya? Hediye bilmez kutlama bilmez. Ya kabullendim artık 6 yıldır diyorum hep ama valla hala zoruma gidiyor. Karakteri bu biliyorum ama o karaktere tükürmek istiyorum.yine de

Canim uzulmee ya erkekler boyle iste bizim kadar hassas degiller bende bir ara cok takiyordum kafama gece uyuyamiyordum kavga ettigimizde o ise sabaha kadar donup uyuyordu. Sen kafana taktikca ve kotu dusundukce kotu enerji yayarsin. Git yanina deki derdin ne arkadas :) Bir kere artik o kadar sinirlenmisimki bekliyorum sarilsin diye flan tartismisiz baktim horluyor yastığı alip vurmaya basladim nasil uyursun diye adam neye uğradığını şaşırdı. Valla bu arada hic takmiyorum tartışıyoruz mu gulup geciyorum oda uzatmıyor gerci uzatirsada takmiyorum. Ama icinde tutma git konus cnm sıkıntı yapma konusunca cozulur hersey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…