2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Alya86
Canm benimki yuzustu yatmıyor cok huysuz koydugum an agliyor bugun reflu yatagina koydum yuzustu masaj yaptim biraz durdu :)

Ay kızlar yanlış alarmmis trip attım kutlamadi diye az önce, meğer pastayı o aldırmış, aslında oraya gidecektik ama kv nin başka bi yerde işi vardı uzun sürünce gidemedik. Oraya gidince sürpriz yapacakmış benim hödüğüm vay anasını ilk.kez böyle bir şeye yelteniyor o da elinde patlamış kıyamam. Hadi şimdi de ailesine kızıyorum

Böyle hazırlık yaptığını öğrenince yanaştım, çok sıcak didi. Yine de biraz hödük kızlar kabul edin

Alya86
Canm benimki yuzustu yatmıyor cok huysuz koydugum an agliyor bugun reflu yatagina koydum yuzustu masaj yaptim biraz durdu :)
Bizim tepinirken çıkarıyor artık Deneyim bence birde kokudan tanıyor eşek ben odaya girince uyanıyor sacma ama mutlu oluyorum beni tanıyor diye süt izinlerimiz yıllık izinler vs var sonra ücretsiz alcaktım 2 yıl.ev bulduk inş bir sorun olmazsa alıcaz tek maas ikisine yetmez annemde kayınvalidemde bakarım dedi biraz böyle devam edelim bir süre rapor almakta istemedim.iyi yapmışsın şimdiki aklım olsa birikim yapardım bebiş için ilklerini birlikte yasardık en azından.

Valla bize dolaba koy dediler vermeden 10 dk once de cikacakms. Cok gaz sorunu yok diye mi gunde 2 sfer dedi ki acaba

Yani mesela atiyorm saat 1 de verdm agzina 5 kere damlatip baska vermicek miyim.. O 5 damla ksmı tam anlayamadm

üzülme hepsi hödük..maydanoz alıp çicek aldim ya esprisi bile yapiyor benimki..çok komik di mi bosver hepsi ayni

Yani mesela atiyorm saat 1 de verdm agzina 5 kere damlatip baska vermicek miyim.. O 5 damla ksmı tam anlayamadm
Canım hızlı damlıyor. Çay kaşığına damlatıp içir beş damla. Her gün işte mesela saat 6 da ver. Yani birebir tutmuyor benimki. Bazen 7 bazen 5 oluyor.

kendini hazirla o zaman sabaha konus.kendini hakliyken haksiz duruma dusurmeden duygularini ifade et canim..hakli olduugna emin misin.kalbini bir kenara koyup mantiginla baktiginda?

ayni ben
bi de hoslarina gidiyor adamin

Bende 2 kez düşük yaşadım klomen tedavisi sırasında üye oldum hep tekrarlanan düşükler olacak diye korktum bir dünya ilaç kullanıyordum anne olamazmış gibi hissediyordum o ara sonsuz umut dedim nicki

Neyse düşünmüş sonuçta alkışlar tebrikler abimize napsın kız adam sıcak yani hakli fiki fiki düşünülecek gibi değil

kendini hazirla o zaman sabaha konus.kendini hakliyken haksiz duruma dusurmeden duygularini ifade et canim..hakli olduugna emin misin.kalbini bir kenara koyup mantiginla baktiginda?

Kızlar teşekkür ederim derdime ortak olan herkese çok teşekkürler. Konuştum benim haksız olduğumu düşünüyor özür bekliyormuş. Bende özür dilemedim oda gelmedi. Bakalım şimdilik dilemeyide düşünmüyorum inanılmaz idana bindirmiş çocuk gibi.

en azindan ilk adim atılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…