Cnm gunde 1 sefer ayni saatte 5 dmlaKizlar bu arada biogia gaz damlasi aldik gunde iki sefer verin demis eczaneden. Sizler nasil yapiyosunz ve hangi zamanda versem daha iyi olur sizler nasi yapiyorsunuz. Ve kac gun kullanmam gerekiyor.?
Bizim tepinirken çıkarıyor artıkAlya86
Canm benimki yuzustu yatmıyor cok huysuz koydugum an agliyor bugun reflu yatagina koydum yuzustu masaj yaptim biraz durdu :)
Deneyim bence birde kokudan tanıyor eşek ben odaya girince uyanıyor sacma ama mutlu oluyorum beni tanıyor diye süt izinlerimiz yıllık izinler vs var sonra ücretsiz alcaktım 2 yıl.ev bulduk inş bir sorun olmazsa alıcaz tek maas ikisine yetmez annemde kayınvalidemde bakarım dedi biraz böyle devam edelim bir süre rapor almakta istemedim.iyi yapmışsın şimdiki aklım olsa birikim yapardım bebiş için ilklerini birlikte yasardık en azından.Oh iyi bari şükürker olsun
Annelerin öyle yetenekleri var evetne güzel duruyor annende kafan rahat başlamışsındır işe darısı başıma ben ücretsiz aldım 6 ay bakalım allah pişman etmesin inş
Valla bize dolaba koy dediler vermeden 10 dk once de cikacakms. Cok gaz sorunu yok diye mi gunde 2 sfer dedi ki acabaBen günde 1 kere 5 damla veriyorum aynı saattw verilmesi önemli imiş biz akşam saatlerinde veriyoruz gece rahat etsin diye bir şişe bitti ikinciye geçtik şuanlik memnunuz. Gecenkini hep buzdolabında sakladik busefer eczacı gerek yok odada kalabilir dedi benimde kafam karıştı dolabı mi koysam disarda mi kalsa
Sagol canm.Hic olmadi bi de bu zamana kdar düşün 2 bck aylk oldu smdi oldu iste bilemedm.Çok geçmiş olsun ya bu gaz sancıları bitmesi gerekmez miydi bu dönemde şaşırdım açıkcası.
Agzina mi 5 kere damlatiyosn canm. Kb aldi da anlamamis da olabilir oBen her sabah aynı saatte 5 damla veriyordum ama dün bitti elimdeki, daha da almayacağım. Doktorlar ilk 3 ay öneriyor. 3e az kaldı bizim..
Açılana kadar buzdolabı , sonra dışarıda..
Yani mesela atiyorm saat 1 de verdm agzina 5 kere damlatip baska vermicek miyim.. O 5 damla ksmı tam anlayamadmEveeet niyet ettim alıntıları cevaplamaya
Aileyle ilgili yazmıştı cherry canım, ondan dedim içim buruk diye ama annem aradı kutladı doğum günümü
Valla istese de istemese de ben sizi bırakmam, konuşsun dursun
Dillerini yerim o miniklerin.
Benimkinin de yükseleni yengeçhep hem özgüvenli hem merhametli olsun diye dua etmiştim, burçlardan tutuyor bakalım inşallah karakteri de öyle bakayım olur
Canım külot bez yürüyen bebek için. Benimkinin kaka çıkıyor diye bi deneyim dedim aldım, yattıkları için giydirmek çok zor oluyor. Onun haricinde güzeldi ama.
Canım İstanbul'dasin, eğer maddiyat sorun olmayacaksa evi tepeden tırnağa toplayan bir şirket ile anlas hiç yorma kendini. Şunlar kadar olmasa da kurumsal firmalar kesin vardır İstanbul'da. Ama benim hayalim şöyle bir firmayla taşınmak
Kız seni ozlemesem hayali beybi buluşmasına dahil eder miydimama bak yine en son geldin
Canimm sen de iyi ki varsınçok seviyorum hepinizi keşke bulusabilsek
Kuzum seni üzmek istemem ama değişmez. Hele ki böyle bir konuda. Ama çok kırıldığını net bie şekilde izah edersen en azından değişmiş gibi davranabilir.
Ooy kuzum benim. Sakin ağlama. Ya çok gıcık bir laf biliyorum ama ağladım üç gün gitti sütüm inan. Eşine mektup yaz aslının dediği gibi. Ben de yapmıştım bunu etkili bir yöntem.
Şişe bitene dek kullan ve her gün aynı saatte beş damla ver bir kez.
Benimki aslında tokatlı fıstık Burhan'diçünkü Avrupa yakası hayraniyim ve Burhan a bayılıyorum sonra fight kulüp diye bir rap şarkı çıkardılar birkaç rapper toplanıp. Oradan Blup Blup Blup diye bir söz geçiyor, millet çok dalgaya almıştı. Hoşuma gitti öyle değiştirdim işte
Teşekkür ederim canım
Ayni saatte verecek olsam uyudugunda vakti gecer o zamn srun olur mu ki yaCnm gunde 1 sefer ayni saatte 5 dmla
Benim de hödük kocam doğum günümü kutlamadi. Kv kp eşimin kardeşi geldi pasta almışlar sağ olsunlar. Benim hödük kocam kutlamadi ama. Yani bi sarıl bari lan hediyeyi de geçtim. Allah'ım özel günler konusunda niye böyle bu adam ya? Hediye bilmez kutlama bilmez. Ya kabullendim artık 6 yıldır diyorum hep ama valla hala zoruma gidiyor. Karakteri bu biliyorum ama o karaktere tükürmek istiyorum.yine de ☹
Canım hızlı damlıyor. Çay kaşığına damlatıp içir beş damla. Her gün işte mesela saat 6 da ver. Yani birebir tutmuyor benimki. Bazen 7 bazen 5 oluyor.Yani mesela atiyorm saat 1 de verdm agzina 5 kere damlatip baska vermicek miyim.. O 5 damla ksmı tam anlayamadm
Yaşanmışlıklar aynı olunca insan birbirini çok iyi anlıyor.
Keşke hiç üzülmesek hep güçlü olsak ama olmuyor bazen. Canım bilmiyorum yapabilir miyim beni bir şey tutuyor bu defa Allahım yardım etsin içimdeki şu sıkıntı geçsin. Adım atmaya çalışıcam ama söz veremiyorum.
Ahahah harika fikir olmuş sanki yıllar geçti üstündenAra ara geçmişten önünüze eski mesajlarınızı sunmaya karar verdim, nostalji yapalım
Seni seçtim pikaçuEe kız naptı, tahmin ettiğin gibi kabullendi mi?
Canim uzulmee ya erkekler boyle iste bizim kadar hassas degiller bende bir ara cok takiyordum kafama gece uyuyamiyordum kavga ettigimizde o ise sabaha kadar donup uyuyordu. Sen kafana taktikca ve kotu dusundukce kotu enerji yayarsin. Git yanina deki derdin ne arkadas :) Bir kere artik o kadar sinirlenmisimki bekliyorum sarilsin diye flan tartismisiz baktim horluyor yastığı alip vurmaya basladim nasil uyursun diyeadam neye uğradığını şaşırdı. Valla bu arada hic takmiyorum tartışıyoruz mu gulup geciyorum oda uzatmıyor gerci uzatirsada takmiyorum. Ama icinde tutma git konus cnm sıkıntı yapma konusunca cozulur hersey..
Neyse düşünmüş sonuçta alkışlar tebrikler abimizeAy kızlar yanlış alarmmistrip attım kutlamadi diye az önce, meğer pastayı o aldırmış, aslında oraya gidecektik ama kv nin başka bi yerde işi vardı uzun sürünce gidemedik. Oraya gidince sürpriz yapacakmış benim hödüğüm vay anasını ilk.kez böyle bir şeye yelteniyor o da elinde patlamış kıyamam. Hadi şimdi de ailesine kızıyorum
Böyle hazırlık yaptığını öğrenince yanaştım, çok sıcak didi. Yine de biraz hödük kızlar kabul edin
Canim uzulmee ya erkekler boyle iste bizim kadar hassas degiller bende bir ara cok takiyordum kafama gece uyuyamiyordum kavga ettigimizde o ise sabaha kadar donup uyuyordu. Sen kafana taktikca ve kotu dusundukce kotu enerji yayarsin. Git yanina deki derdin ne arkadas :) Bir kere artik o kadar sinirlenmisimki bekliyorum sarilsin diye flan tartismisiz baktim horluyor yastığı alip vurmaya basladim nasil uyursun diyeadam neye uğradığını şaşırdı. Valla bu arada hic takmiyorum tartışıyoruz mu gulup geciyorum oda uzatmıyor gerci uzatirsada takmiyorum. Ama icinde tutma git konus cnm sıkıntı yapma konusunca cozulur hersey..
kendini hazirla o zaman sabaha konus.kendini hakliyken haksiz duruma dusurmeden duygularini ifade et canim..hakli olduugna emin misin.kalbini bir kenara koyup mantiginla baktiginda?
Kızlar teşekkür ederim derdime ortak olan herkese çok teşekkürler. Konuştum benim haksız olduğumu düşünüyor özür bekliyormuş. Bende özür dilemedim oda gelmedi. Bakalım şimdilik dilemeyide düşünmüyorum inanılmaz idana bindirmiş çocuk gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?