2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım hızlı damlıyor. Çay kaşığına damlatıp içir beş damla. Her gün işte mesela saat 6 da ver. Yani birebir tutmuyor benimki. Bazen 7 bazen 5 oluyor.
Tm canm sagl. Bu uyku vs yapar mi canm ya 9 u geciyordu uyudu ama cok da uykusuz kaldi suan 4:17 ve ben kendm verdm mamasini yksa daha kalkmiyodu

kizlar bir haftadir perisaniz ya.ya tamam sakaya falan vuruyorum da artik dayanamiyorum..aglamalari iyice siddetlendi.oglan bile ses uyandi bu gece.gunduz de durmuyor.dilini cigniyor agzi akiyor..acaba dis mi cikiyor..oglum da 4 aylikti. ya gaz bitmeden dis cikmasi cok kotu
bakinca sanki disler kabarmis.artik sinirden midem bulaniyor...butun sistemim çöktü.perisanim valla

Ayni saatte verecek olsam uyudugunda vakti gecer o zamn srun olur mu ki ya
Canm uyanik oldugu saate denk getirmeye calis mesela ben her aksam 10 gibi veriyorum tabi uyuyorsa 11 oldugu yada 9 bucukta verip uyuttugum oluyor. Agzina damlatma bencr kasiga damlat ver agza fazla gider flan birde bebek dururmu ki ya agza damlatinca, benim kizin dotu basi durmuyor cok cadaloz :)
Sekerparecim benim kizda 2 - 3 haftadir oyle malesef anlamadigim sekilde huy değiştirdi düzelmesini umutla bekliyorum

ayni ben
bi de hoslarina gidiyor adamin
Aynen birde yastikla vurduğumda sasirip kalkti sonra gülmeye basladi hosuna gitmis demek birgunde mutfakta lavabonun onunde sen kenara gec ben kenara derken beni sert bir sekilde yana dogru ittirdi.bende napiyorsun sen deyip onu ittirdim naptimki hafiften cekil diye su sekilde ittim derken ve uygularken benim ayagim bulasik makinesinin kapagina takilip geriye dogru duserken bunun beline artik nasil sarildiysam koca adami ustume dusurmemi hic unutmam sonrasinda baya gulmustum aklima geldi

ins yara bere olmamışsındır yahuu..

Neyse düşünmüş sonuçta alkışlar tebrikler abimize napsın kız adam sıcak yani hakli fiki fiki düşünülecek gibi değil
Valla gündüz düşünüyordu. Uyuyan bebeyi salonda bırakıp hadi odaya gidek demeyi biliyordu. Aslicim ben diyorum ya bebe konusunda omurgasizim ne derse yapamıyorum diye. Ya ben sanırım koca konusunda da öyleyim mesela şu işi istediğim bir şeyi yaptırmak için hiç kullanamadim. Adam hadi desene hobarey diye üstüne atlıyorum az taktik verin kızlar ya
Oy kıyamam. Sekerparem ne zaman doğmuştu senin minik? Ben ilk ayı gece ayakta ve gazla, ikinci ayı gece kısmen ayakta ara ara gaz bulutlu ara ara açık ama diş ağrılı geçirdim benimkinin de salyasi çok. Parmağımı sokup kasiyinca rahatlıyor. Bi dene bakalım kaşımayı.

Kızlar resmen be o ke gibi bir geceydi. Ne ben uyudum ne bebe.. Adam ikimizin yerine de uyudu. Felâket sıcak, camı açıyorum ses kapatıyorum sıcak.. Gece gece ne sesi diyeceksiniz. Tüm insanlık resmen bana karşı durmuş arabalarına yok yok kamyon ve tırlarına atlamış bizim yatak odasının önünden geçiyorlar tüm gece..Otobanı geçti. Bir de tümsek var, ani fren sesleri... Ya gece bunca insan nereye gidiyor aklım almıyor benim. He bir de en kötüsü martılardı.. Sanki boğazlıyor gibi çığlık çığlığa bağırıyorlar. Çocuk normalde gece sese takılmaz ama onlarca kez uyandı korkup.. Hayır ben bile korktum yok böyle bir çığlık.. Gece sabaha dek devam etti, hala bağırıyorlar. Bir de alt kattakiler bağıra bağıra konuşuyor yine saatlerdir. Zaten dünden başım ağrıyordu, uyuyamadığım için o da geçmedi. Ayy ne çok şikayet ettim dimi ama çok sinirliyim gerçekten, yazmasam olmazdı.
He günaydın bu arada, nasıl aydın bir gün anlatamam

Diş için erken ya aman ekmek yicek sanki ne acelesi var birazda sıcaklardan durmuyorlar
Bugun bizde saat başı ayaktaydım geri kalan sürede beşik salladım bi ara eşime salla süt sagacam dedim bir saat uyumuşum . Cocuk uyanmıs aldı geldi daha yeni uyumuştum diyorum uyanmadı ki çocuk bugun hiç diyor
Dikecen ayaga bu erkekleri birlikte geceden beri başım çatlıyooo oyy nenemm
35 oda sıcaklığından günaaydın

Az manyak değilsin hee blup sabah sabah guldurdun yapıştır gitsin be amaan kocan neticede iki birbirini seven insan fırsat ve istek varsa dewamkeee ☻

Taktik dön dötünü yat ben bi bunu bilirim

Deviti agzina damlatiyorm ben ama bu hizli geliyor kasikla veririm artk aksam verdim dun yine oyle yaparm artk

Ahhh ah ben de başladım işe. Ücretsiz alamıyorum borçlar var. Bu aydan sonra izinlerimi rapor hakkımı kullanacağım. Bir de iki kere heyet alabilirsem oğlan biraz toparlar. Annem olsa nasıl güzel bakardı. Ahhh anneler keşke ölümsüz olsalar...

Güzel bişey için almamışsın ücretsizi, hayırlı olsun şimdiden eviniz İnşallah bi sorun çıkmaz. biz de düşünüyoruz ev almayı ben işe dönünce, başka türlü olmaz zaten

Ay allahımmm ben de yazlıktayım yan komşunun köpeği var kuş uçsa havlıyor Köpek susuyor karpuzcu geçiyor Karpuzcu bitiyor karşı komşu teyzemiz kulağı duymuyor telefonla konuşuyor bağırarak O bitiyor biri kapı çarpıyor çocuklar bağrışıyor delircem artık. Ses olmasa uyuycak çocuk da bi türlü alışamadı seslere.
Budizz uyku arkadaşı aldım ben beyaz gürültü sesi çıkıyor 45 dk. Sonra susuyor eğer susmadığı zamana denk gelirse uyanmıyor ama eğer ayı susmuşsa Çıkan seslere kesin uyanıyor

Öğretmen arkadaşlar seminer 24 ağustosta başlıyor ücretsiz izne ayrılacak olanlar seminere gidip mi ayrılacaksınız? Bir de ağustos maaşını alıp izne ayrılırsak fazlasını iade gerekiyor nasıl yapacağız acep?

Ben de uygulamadan pış açıyorum gündüz diğer sesleri bastırıyor. 2 saate kadar ayarlanabiliyor ama telefondan oluyor işte.. Gece de açınca benim başım ağrıyor artık pışş da pışşş..

Seminere gidince göreve başlamış olunuyor doğum sonrası ücretsiz izin alma hakkı ölmez mi

Ben beyaz gürültüye acayip alıştım duyunca uykum geliyor şartlanmışım ama sanırım bebişin şartlanması gerekiyordu onda öyle bişey yok hep direnç hep direnç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…