- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
2 yıl içinde istediğin kadar bozup başlatabilirsin ücretsiz izni canım.. Benim 2 temmızda ücretli izin bitti mesela daha ücretsizi başlatmadım. Okul açılınca başlatacağım ki o zamana dek maaşımı alayım. Yaz tatillerinde yine izni bozdurup maaşımı alacağım. Belki seminerlere de giderim. Bizim arkadaşlar hep öyle yaptılar.Seminere gidince göreve başlamış olunuyor doğum sonrası ücretsiz izin alma hakkı ölmez mi
31 agustosta başlatınca agustosta eylül maaşını tam alıp yarısı geri Ödenecek dimi2 yıl içinde istediğin kadar bozup başlatabilirsin ücretsiz izni canım.. Benim 2 temmızda ücretli izin bitti mesela daha ücretsizi başlatmadım. Okul açılınca başlatacağım ki o zamana dek maaşımı alayım. Yaz tatillerinde yine izni bozdurup maaşımı alacağım. Belki seminerlere de giderim. Bizim arkadaşlar hep öyle yaptılar.
Ben önceki dogumumda seminere gidip öyle ayrilmistim. Maaşin kalan kismini maaliyeye bizzat gidip iade ediyorsun. Seminere gitme imkanın varsa git bence canım, hesaplama bir değişik yine de eline para kalıyor maaştanÖğretmen arkadaşlar seminer 24 ağustosta başlıyor ücretsiz izne ayrılacak olanlar seminere gidip mi ayrılacaksınız? Bir de ağustos maaşını alıp izne ayrılırsak fazlasını iade gerekiyor nasıl yapacağız acep?
Sağol canım.agacsizkoalaa sleepy ile kıyaslayabiliyorum kalıbını . Ona göre kalıbı geniş goon un .
Hmm tamam canımEveeet niyet ettim alıntıları cevaplamaya
Aileyle ilgili yazmıştı cherry canım, ondan dedim içim buruk diye ama annem aradı kutladı doğum günümü
Valla istese de istemese de ben sizi bırakmam, konuşsun dursun
Dillerini yerim o miniklerin.
Benimkinin de yükseleni yengeçhep hem özgüvenli hem merhametli olsun diye dua etmiştim, burçlardan tutuyor bakalım inşallah karakteri de öyle bakayım olur
Canım külot bez yürüyen bebek için. Benimkinin kaka çıkıyor diye bi deneyim dedim aldım, yattıkları için giydirmek çok zor oluyor. Onun haricinde güzeldi ama.
Canım İstanbul'dasin, eğer maddiyat sorun olmayacaksa evi tepeden tırnağa toplayan bir şirket ile anlas hiç yorma kendini. Şunlar kadar olmasa da kurumsal firmalar kesin vardır İstanbul'da. Ama benim hayalim şöyle bir firmayla taşınmak
Kız seni ozlemesem hayali beybi buluşmasına dahil eder miydimama bak yine en son geldin
Canimm sen de iyi ki varsınçok seviyorum hepinizi keşke bulusabilsek
Kuzum seni üzmek istemem ama değişmez. Hele ki böyle bir konuda. Ama çok kırıldığını net bie şekilde izah edersen en azından değişmiş gibi davranabilir.
Ooy kuzum benim. Sakin ağlama. Ya çok gıcık bir laf biliyorum ama ağladım üç gün gitti sütüm inan. Eşine mektup yaz aslının dediği gibi. Ben de yapmıştım bunu etkili bir yöntem.
Şişe bitene dek kullan ve her gün aynı saatte beş damla ver bir kez.
Benimki aslında tokatlı fıstık Burhan'diçünkü Avrupa yakası hayraniyim ve Burhan a bayılıyorum sonra fight kulüp diye bir rap şarkı çıkardılar birkaç rapper toplanıp. Oradan Blup Blup Blup diye bir söz geçiyor, millet çok dalgaya almıştı. Hoşuma gitti öyle değiştirdim işte
Teşekkür ederim canım
Aynen canım..31 agustosta başlatınca agustosta eylül maaşını tam alıp yarısı geri Ödenecek dimi
Bide öğretmene süt izni de yok
Aynen ne kalsa kardır.Ben önceki dogumumda seminere gidip öyle ayrilmistim. Maaşin kalan kismini maaliyeye bizzat gidip iade ediyorsun. Seminere gitme imkanın varsa git bence canım, hesaplama bir değişik yine de eline para kalıyor maaştan
Geçmiş olsun canım, rüzgarda mı kaldın?Günaydın kızlarboynum tutulmuş sağa dönemiyorum
ins yara bere olmamışsındır yahuu..
Sağol canım. Ben saçımı kurutmam duştan sonra genelde ondan oldu sanırım ters yattıysam birde.Aynen canım..
Süt izni var diye biliyorum.
Aynen ne kalsa kardır.
Geçmiş olsun canım, rüzgarda mı kaldın?
mal canin yongasıdır derlerKolum hafiften cizilmisti ama ben bulasik makinesinin kapagina baktim direk bir hasar var mi diye
Diş için erken ya aman ekmek yicek sanki ne acelesi varbirazda sıcaklardan durmuyorlar
Bugun bizde saat başı ayaktaydım geri kalan sürede beşik salladım bi ara eşime salla süt sagacam dedim bir saat uyumuşum . Cocuk uyanmıs aldı geldi daha yeni uyumuştum diyorum uyanmadı ki çocuk bugun hiç diyor
Dikecen ayaga bu erkekleri birliktegeceden beri başım çatlıyooo oyy nenemm
35 oda sıcaklığından günaaydın
Valla gündüz düşünüyordu. Uyuyan bebeyi salonda bırakıp hadi odaya gidek demeyi biliyordu. Aslicim ben diyorum ya bebe konusunda omurgasizim ne derse yapamıyorum diye. Ya ben sanırım koca konusunda da öyleyimmesela şu işi istediğim bir şeyi yaptırmak için hiç kullanamadim. Adam hadi desene hobarey diye üstüne atlıyorum az taktik verin kızlar ya
Oy kıyamam. Sekerparem ne zaman doğmuştu senin minik? Ben ilk ayı gece ayakta ve gazla, ikinci ayı gece kısmen ayakta ara ara gaz bulutlu ara ara açık ama diş ağrılı geçirdimbenimkinin de salyasi çok. Parmağımı sokup kasiyinca rahatlıyor. Bi dene bakalım kaşımayı.
Kızlar resmen be o ke gibi bir geceydi. Ne ben uyudum ne bebe.. Adam ikimizin yerine de uyudu. Felâket sıcak, camı açıyorum ses kapatıyorum sıcak.. Gece gece ne sesi diyeceksiniz. Tüm insanlık resmen bana karşı durmuş arabalarına yok yok kamyon ve tırlarına atlamış bizim yatak odasının önünden geçiyorlar tüm gece..Otobanı geçti. Bir de tümsek var, ani fren sesleri... Ya gece bunca insan nereye gidiyor aklım almıyor benim. He bir de en kötüsü martılardı.. Sanki boğazlıyor gibi çığlık çığlığa bağırıyorlar. Çocuk normalde gece sese takılmaz ama onlarca kez uyandı korkup.. Hayır ben bile korktum yok böyle bir çığlık.. Gece sabaha dek devam etti, hala bağırıyorlar. Bir de alt kattakiler bağıra bağıra konuşuyor yine saatlerdir. Zaten dünden başım ağrıyordu, uyuyamadığım için o da geçmedi. Ayy ne çok şikayet ettim dimi ama çok sinirliyim gerçekten, yazmasam olmazdı.
He günaydın bu arada, nasıl aydın bir gün anlatamam
Lepistesim sana fal baktıracağım canımDogursan mesgale cikacakagacsizkoalaa ama bu kezde sıkıldgim gunleri özlüyorum diye yazacagiz kesin uykusuzluk emdi emmedi geldi gelmedi gazdi sazdı cazdı oyy bizim başımız
Ah ah derde bak, kadın cam silem mi diyor, şu an camdan bile bakamıyoruz bırak silmeyikızlar cam silen var mı aranizda 22 haftada falan..bebeğe zarar verir mi? mesela parmak ucuna yukselmeden sandalye vs cıkmadan.sadece ulasabildigim yerleri silsem ne olur ?
Dimi kiz, saklayınca sanki para iadesi yapacaklarAz manyak değilsin hee blup sabah sabah guldurdunyapıştır gitsin be amaan kocan neticede iki birbirini seven insan fırsat ve istek varsa dewamkeee ☻
Karşı koyamıyorum kiTaktik dön dötünü yat ben bi bunu bilirim
Ayy inşallah çabuk patlar ya. Benimki de salya akıtıp duruyo bilmiyorum ne zaman patlayacak. Onlar patlayana kadar ben patlamasam bari6 nisan dogumluyuz.bugun tam 3 ay.
ya blup kabarmiş.cok beyaz ve siş iki minik tomra.ama ne zaman patlar bazen 1 ay suruyir.şu dis cikarmak gazdan beterbazen evde sarki cigriyorum kendim ettim kendim buldum diye
tam oglanin dis cikarma derdi bittiydi
Canım çok hızlı seyreden ve 24 saat içinde Allah korusun ölüme götürebilen bir hastalık, o sebeple ben yaptıracağım. 2 tipi var ikisini de yaptıracağız. 3er doz.. Bu aşıların maliyeti devlete yük olduğu için devletin aşı takviminde yer almıyormuş. Yoksa önemli bir aşı olmamasından değil yani.. Yine de kendin de bir araştır istersen.Slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı 3 aylık olduk rota aşımız yapıldı herşeybyolunda ama kafama takılan birşey var meningokok aşıları ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?