2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Seminere gidince göreve başlamış olunuyor doğum sonrası ücretsiz izin alma hakkı ölmez mi
2 yıl içinde istediğin kadar bozup başlatabilirsin ücretsiz izni canım.. Benim 2 temmızda ücretli izin bitti mesela daha ücretsizi başlatmadım. Okul açılınca başlatacağım ki o zamana dek maaşımı alayım. Yaz tatillerinde yine izni bozdurup maaşımı alacağım. Belki seminerlere de giderim. Bizim arkadaşlar hep öyle yaptılar.

31 agustosta başlatınca agustosta eylül maaşını tam alıp yarısı geri Ödenecek dimi
Bide öğretmene süt izni de yok

Ben önceki dogumumda seminere gidip öyle ayrilmistim. Maaşin kalan kismini maaliyeye bizzat gidip iade ediyorsun. Seminere gitme imkanın varsa git bence canım, hesaplama bir değişik yine de eline para kalıyor maaştan

agacsizkoalaa sleepy ile kıyaslayabiliyorum kalıbını . Ona göre kalıbı geniş goon un .
Sağol canım.
Hmm tamam canım

31 agustosta başlatınca agustosta eylül maaşını tam alıp yarısı geri Ödenecek dimi
Bide öğretmene süt izni de yok
Aynen canım..
Süt izni var diye biliyorum.
Ben önceki dogumumda seminere gidip öyle ayrilmistim. Maaşin kalan kismini maaliyeye bizzat gidip iade ediyorsun. Seminere gitme imkanın varsa git bence canım, hesaplama bir değişik yine de eline para kalıyor maaştan
Aynen ne kalsa kardır.
Günaydın kızlar boynum tutulmuş sağa dönemiyorum
Geçmiş olsun canım, rüzgarda mı kaldın?

Günaydın kızlar dün harika bir gündü küçük hanım bütün gün uyudu hatta gece bile biliyorsunuz annem yanımızdaydı dün tüm kardeşler toplanıp annemin evine temizliğe gittik bahçeli müstakil ve havası mis gibi olan bir evimiz var.küçük hanımın tek sıkıntısı sıcakmış meğer bütün gün emdi uyudu emdi uyudu ustalar vardı matkap sesine bile uyanmadı bizim evde olsa ışık açıp kapamaya bile uyanır.tabi bu durumu bizimkiler hiç sevmedi uyumaktan sevemediler hiç pıtırcığı.tam bahçeye mis gibi bir masa hazırladık yemek yiyecektik ki uyandı benim bahçe keyfim yalan oldu gecede geç geldik devam etti uykuya saat 2 de bi açtı gözlerini gülücükler saçıyor ama biz ölüyoruz yorgunluktan neyse biraz konuştuk koklaştık da uyudu yineeşim bugünde gidelim hep gidelim diyor huzur buldu yavrucak

ooyy oyyy 35 mi?

diktora gidecektim uyumusum.sabah 7 de yattim.9 da nasil kalkayim..istesem de olmadi

6 nisan dogumluyuz.bugun tam 3 ay.

ya blup kabarmiş.cok beyaz ve siş iki minik tomra.ama ne zaman patlar bazen 1 ay suruyir.şu dis cikarmak gazdan beter bazen evde sarki cigriyorum kendim ettim kendim buldum diye
tam oglanin dis cikarma derdi bittiydi

o dert bende de var 🖐
anlamadim neden bu kadar bagrisiyor bu hayvanlar?

ya oglumun sabah oldu nasil uyursun diye aglamalari yok mu? gunes dogar dogmaz kalkiyor sipa...gunduz olmus gunnes dogmus zipliyor..ulen kardesinde sabah olmadan uyumuyor..ben napecem sizlerle

kaynana gibi dikiliyo basima kalk da kalk

Slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı 3 aylık olduk rota aşımız yapıldı herşeybyolunda ama kafama takılan birşey var meningokok aşıları ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

Kizlar ucretsiz izindeyken ikramiye alınabiliyor mu? Ben ucretsize cikmis oldum. 3 ayda bir maas ikramiyemiz var ins bugun yatirirlae. He birde ise hic donmek istemiyorun kuzumu bırakıp nasil yapicam ya

Az manyak değilsin hee blup sabah sabah guldurdun yapıştır gitsin be amaan kocan neticede iki birbirini seven insan fırsat ve istek varsa dewamkeee ☻
Dimi kiz, saklayınca sanki para iadesi yapacaklar
Taktik dön dötünü yat ben bi bunu bilirim
Karşı koyamıyorum ki
Ayy inşallah çabuk patlar ya. Benimki de salya akıtıp duruyo bilmiyorum ne zaman patlayacak. Onlar patlayana kadar ben patlamasam bari

Slm kızlar bugün dr kontrolümüz vardı 3 aylık olduk rota aşımız yapıldı herşeybyolunda ama kafama takılan birşey var meningokok aşıları ile ilgili ne düşünüyorsunuz?
Canım çok hızlı seyreden ve 24 saat içinde Allah korusun ölüme götürebilen bir hastalık, o sebeple ben yaptıracağım. 2 tipi var ikisini de yaptıracağız. 3er doz.. Bu aşıların maliyeti devlete yük olduğu için devletin aşı takviminde yer almıyormuş. Yoksa önemli bir aşı olmamasından değil yani.. Yine de kendin de bir araştır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…