2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya benim bebeğim göğsümü almaz oldu biberona sağıp verirsem sütü içiyor ama itiş kakış göğsümden zor zoruna içirebiliyorum sizdede var mı acaba bu durum

Kızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.

Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem

Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.

Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya

Bugün neşeyle gelemedim foruma dua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.

Ah ah derde bak, kadın cam silem mi diyor, şu an camdan bile bakamıyoruz bırak silmeyi

hahahah sen bu halimle beni guldurdun ya Allah da seni guldursun...
sildiydim o zaman.burda herkes silme demis.ama ben devamimi okumyamadan silmistim.korkudan sildim de yazamadiydim
sildikten sonra cok agri cektim ama tavsiye edilmez ama simdi silemiyorum...tezgahi zor siliyom valla

Bu arada o kadar sicakki ben kiza örtü örtmüyorum üsümez dime. agacsizkoalaa cnm sende hava sicakligina gore giyim tablosu gibi birsey vardi bulamiyorum ya rica etsem tekrar atabilir misin ?
Canım ben de örtmüyorum. Bizim ev 29-30derece hep

Kızlar ya benim bebeğim göğsümü almaz oldu biberona sağıp verirsem sütü içiyor ama itiş kakış göğsümden zor zoruna içirebiliyorum sizdede var mı acaba bu durum
Canım bende 10 gündür var geçen hafta göğsüme çevirdiğim anda basıyordu çığlığı ama biberon tütüyordu ve uykuluyken emiyordu beni biberona alıştı diye mama vermedim bu sefer ne mama ne emzik ne biberon tuttu gün boyu aç kaldı diyebilirim gece mama verdim sonraki günlerde hiç kazdırmasan sakinken memeyi denedim almayınca zorlamadım gece iki saatte bir emzirdim öyle öyle gece emme problemimiz kalmadı her seferinde tutuyor uyanıkken de ara ara tutmaya başladı sanırım algıları açılmaya başladığı için meme reddi oluyor bu ara uykuda sakinler hep emzirmeyi deneyin ağlatmayın ki huy yapmasın

Canım kötü bir şey dememiş ki doktor sıkma canını küçülmüş diyor zaten zamanla kapanır tabi ki dualarımız tüm bebişlerle

Uykuda benimkide alıyor sorun gündüz başladı canım gündüz kendini itekliyor ağlıyor

Bu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
cook eskiden kızım olursa ismi helin olsun demistim heryerdede helin var ama meğer abim de öyle diyormuş Allah ona nasip etti benimde 2 oğlum var
Helinnnnn K Kuf doğum gününüz kutlu olsun kizlar... hep mutlu olun, tüm sevdiklerinizle güzel seneler görün insallah. ❤❤❤
çok teşekkürler canim

Haftasonu ayvagediğindeydik. Şimdi evimizdeyiz yarın iş var. Çok sıcaktı yaylay
hadi ya yaylada.mi sıcaktı

inşallah canim. yetersizlik duygusu tahammülsüz yaptı adamı. istediği herşey anında olsun istiyor. çocuk mu var yoruldum mi o an yok idrak edemiyor.

aynısından bende de var ne yazık ki. ayağım kırık dedi hediye için. dedim tüm gün elinde telefon ki herşeyi internetten sipariş verirsin geç bu ayağı. ama hediyeyi geçtim sözel de kutlamadı kafa kalmadı ki diyor. ustume bir mutsuzluk sendromu koşarak geliyor napacam bilmiyorum.

Kızlar merhaba.. Sünnet için emla veya jatex isimli krem kullananlar tam olarak nerelere sürdünüz kremi? Birde doktora gitmeden ne kadar zaman önce sürdünüz?

Uykuda benimkide alıyor sorun gündüz başladı canım gündüz kendini itekliyor ağlıyor
Benim de öyledi annem algısı açıldığı için dedi uykudayken sürekli emzir uyanacağını anladığın anda göğsüne koy öyle öyle düzelir benim uyanıkken tam 7 gün sonra tuttu merak etme düzelir

Bu arada o kadar sicakki ben kiza örtü örtmüyorum üsümez dime. agacsizkoalaa cnm sende hava sicakligina gore giyim tablosu gibi birsey vardi bulamiyorum ya rica etsem tekrar atabilir misin ?
Ben de örtmüyorum canım.. Zaten tutmuyor ki üstünde. Hatta gece yatak odasının camı aralık yatıyoruz serinliyor oda ama beni kız örtü istemiyor, resmen savaşıyoruz en sonunda bırakıyorum açık yatıyor.
Canım inşallah tahlilleriniz ve ultrasonunuz güzel çıkar. Hemem telaş yapma bir şey belli olmadan. Bak kilo da almış zaten maşallah.. Tırnaklarını ben de ıyurken kesiyorum ama çok çabuk uzuyor yetişemiyorum artık.Ayak tırnakları hiç uzamadı ama daha..
Göğüs için mi
Evet
Benim de eşim şöyle bir sildi birkaç hafta önce 2 camı, ışık girsin diye düşün kiri Daha da temizlik yapmam bu eve, gidecem zaten..

İnşallah sütüm gitmesinde reddede ede

Al canım. Benimki şu an sadece bezle duruyor.

Leke olayını söylediğin iyi oldu
Yaaa duygulandım kuzum benim lohusalik bitmemiş miydi burdaki herkes çok iyi gerçekten ya ne güzel gruba denk geldim valla ben senin gerçek adını bilsem öyle seslenirim ama nick 'in beni zorlar
Hahah evet nicki söylemek zor biraz
Gerçekten iyi ki burada bir araya gelmişiz

Sırtını katlıyorsun dimi
Kızlar sırtını katlamak mı lazım? Ben de tam tersi katlanmasın diye kontrol ediyorum düz yapıyorum. Annem öyle göstermişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…