2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
C cecenn kuzum çok üzüldüm. İnşallah düzelir eşinle durumlar. Erkek kimyası bizim gibi değil .onlar başka pencereden düz mantıkla bakıyor. Dayanma güçleri de bizden çok çok az. Aslihaydo gibi mektup yaz konuşmak istemiyorsan ama çöz mutlaka. Sürüncemede kalması da yorar insanı. Bebekli hayat eş kişisi ile bağları zayıflattı hepimizde az çok. Onlar da büyük bebek. Senin ne kadar yorgun bitkin olduğunu anlayamayabiliyorlar. Üzüntü sütü çok etkiliyor aman cecen im dikkat et içine atma konuş düzelsin inşallah. Sevgilerimi gönderiyorum canım benim

Ben katlamıyorum, sırttan hiç taşmıyor benim taşarsa bacal arasından taşıyor ama çok uzun süredir taşma yaşamadım. İlk zamanlar 1 numara büyük geliyordu, o zaman taşıyordu.

Canım kötü bir şey dememiş ki doktor sıkma canını küçülmüş diyor zaten zamanla kapanır tabi ki dualarımız tüm bebişlerle
Bayağı küçük canım ya kapandı kapanacak. Ah daha önce neden bırakmadım ki d vitaminini. Fark ediyordum ama d vitamininden olacağını bilmiyordum. Geçen araştırınca öğrendim hemen bıraktım
Eşim bana hiç hediye almaz. Yok yani adamda o fonksiyon eksik yaratılmış. Bi kupa almıştı üstünde adımın baş harfi olan, tek hediyem o düşün. Gerçi bugün bebekle ilgili durumdan sonra hediye mediye görmüyor gözüm de. Dün sürpriz yapmak istemiş kv taş koydu sağ olsun. Kime iyi desem iyi bku çıkıyo zaten.
İnşallah canım. Uyurken kesemiyorum ki uyaniyo hemen. Gece uykusunda kesicem bu gidişle.

Blup nasıl anladın ya küçüldüğünü? Elleyerek mi? Ben hiç dokunamıyorum korkuyorum oradan.. Hatta emerken ya da kucağıma dik konumda alınca orası çökük duruyor panik olmuştum fark edince, doktor o zamanlar normal, çökse zaten anlarsın çocuk şiddetli ishal olur su kaybeder dedi.

Peşin alacağımız için 31 ine kadar seminere gidip 1 Eylül den ayrılırsanız 15 günlük iade mutemet hesaplar mal Müdürlüğü hesabına yatırılır. Yine de okulun mutemedine sorun derim

K Kuf
Cnm d vitamini 1 yasa kadar kullanin diyorlar. Erken kapaninca problem mi oluyormus ki neden bu kadar sıkıntı yaptin. Bence gayet saglikli yavrucun icine sıkıntı dusurme. Benim doktor hic kafasina bakmiyor ya bebegin ilk gittigim doktor bakmisti gittigimde sorayim bende

Canım eskiden kalp gibi atardı. Baktım hiç gözüme takılmıyor. Elimle kontrol ettim küçülmüş. Arkadan öne doğru yavaşça sıvazlayarak bakıyorum. Doktor hatta bastırdı bile bakarken. Bişey olsa bastırmazdi sanırım. Hatta konak olduğu dönem de buna denk geldi alakası var mı bilmem.

Canım basın büyümesi devam ederse sorun yokmuş. Ama basın buyumeisni engelleyebiliyor bıngıldak kapanması. Baş büyümesi beyin gelişimi için çok önemli.

Ben dokunsam da nasıl bir şey hissetmem gerektiğini anlayamam ki.. Yuvarlak bir doku mu uzun bir doku mu nasıl bir şey ya..

Bu arada o kadar sicakki ben kiza örtü örtmüyorum üsümez dime. @agacsizkoalaa cnm sende hava sicakligina gore giyim tablosu gibi birsey vardi bulamiyorum ya rica etsem tekrar atabilir misin ?
Benimki gece gündüz bu konumda hafta sonu 50 derece hissediliyordu. Çocuk bayıldı. Bol bol duş aldırıyoruz. Üşümez hava çok sıcu

Katlamiyorum bende

Ben dokunsam da nasıl bir şey hissetmem gerektiğini anlayamam ki.. Yuvarlak bir doku mu uzun bir doku mu nasıl bir şey ya..
Canım baklava dilimi gibi bir yumuşaklık. Bak bakalım kalp gibi atışını görüyorsan zaten büyüktür hala. Elinle de yavaşça sivazla arkadan öne doğru. Yumuşaklık gelen yer bıngıldak. Bak şurası

Canim ins öyle birsey yoktur icini ferah tut sen
Amin canım inşallah inşallah

Inşallah herşey normaldir canım ya dua edicem

Kızlar doktora sormayı unuttum. Bebeğe ne zaman oturma alistirmasi yaptırmak lazım. Benimki sırtı bana donukken doğrulup oturur gibi duruyor zararı var mıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…