Ben katlamıyorum, sırttan hiç taşmıyor benim taşarsa bacal arasından taşıyor ama çok uzun süredir taşma yaşamadım. İlk zamanlar 1 numara büyük geliyordu, o zaman taşıyordu.Leke olayını söylediğin iyi oldu
Hahah evet nicki söylemek zor biraz
Gerçekten iyi ki burada bir araya gelmişiz
Kızlar sırtını katlamak mı lazım? Ben de tam tersi katlanmasın diye kontrol ediyorum düz yapıyorum. Annem öyle göstermişti
Bayağı küçük canım ya kapandı kapanacak. Ah daha önce neden bırakmadım ki d vitaminini. Fark ediyordum ama d vitamininden olacağını bilmiyordum. Geçen araştırınca öğrendim hemen bıraktımCanım kötü bir şey dememiş ki doktor sıkma canını küçülmüş diyor zaten zamanla kapanır tabi ki dualarımız tüm bebişlerle
Eşim bana hiç hediye almaz. Yok yani adamda o fonksiyon eksik yaratılmış. Bi kupa almıştı üstünde adımın baş harfi olan, tek hediyem o düşün. Gerçi bugün bebekle ilgili durumdan sonra hediye mediye görmüyor gözüm de. Dün sürpriz yapmak istemiş kv taş koydu sağ olsun. Kime iyi desem iyi bku çıkıyo zaten.cook eskiden kızım olursa ismi helin olsun demistim heryerdede helin var ama meğer abim de öyle diyormuş Allah ona nasip etti benimde 2 oğlum var
çok teşekkürler canim
hadi ya yaylada.mi sıcaktı
inşallah canim. yetersizlik duygusu tahammülsüz yaptı adamı. istediği herşey anında olsun istiyor. çocuk mu var yoruldum mi o an yok idrak edemiyor.
aynısından bende de var ne yazık ki. ayağım kırık dedi hediye için. dedim tüm gün elinde telefon ki herşeyi internetten sipariş verirsin geç bu ayağı. ama hediyeyi geçtim sözel de kutlamadı kafa kalmadı ki diyor. ustume bir mutsuzluk sendromu koşarak geliyor napacam bilmiyorum.
İnşallah canım. Uyurken kesemiyorum ki uyaniyo hemen. Gece uykusunda kesicem bu gidişle.Ben de örtmüyorum canım.. Zaten tutmuyor ki üstünde. Hatta gece yatak odasının camı aralık yatıyoruz serinliyor oda ama beni kız örtü istemiyor, resmen savaşıyoruz en sonunda bırakıyorum açık yatıyor.
Canım inşallah tahlilleriniz ve ultrasonunuz güzel çıkar. Hemem telaş yapma bir şey belli olmadan. Bak kilo da almış zaten maşallah.. Tırnaklarını ben de ıyurken kesiyorum ama çok çabuk uzuyor yetişemiyorum artık.Ayak tırnakları hiç uzamadı ama daha..
Evet
Benim de eşim şöyle bir sildi birkaç hafta önce 2 camı, ışık girsin diye düşün kiriDaha da temizlik yapmam bu eve, gidecem zaten..
Basima gelecekleri nasilda bilmisim oy benim gariban başımLepistesim sana fal baktıracağım canım
Sagol cnm benim
Blup nasıl anladın ya küçüldüğünü? Elleyerek mi? Ben hiç dokunamıyorum korkuyorum oradan.. Hatta emerken ya da kucağıma dik konumda alınca orası çökük duruyor panik olmuştum fark edince, doktor o zamanlar normal, çökse zaten anlarsın çocuk şiddetli ishal olur su kaybeder dedi.Bayağı küçük canım ya kapandı kapanacak. Ah daha önce neden bırakmadım ki d vitaminini. Fark ediyordum ama d vitamininden olacağını bilmiyordum. Geçen araştırınca öğrendim hemen bıraktım ☹
Eşim bana hiç hediye almaz. Yok yani adamda o fonksiyon eksik yaratılmış. Bi kupa almıştı üstünde adımın baş harfi olan, tek hediyem o düşün. Gerçi bugün bebekle ilgili durumdan sonra hediye mediye görmüyor gözüm de. Dün sürpriz yapmak istemiş kv taş koydu sağ olsun. Kime iyi desem iyi bku çıkıyo zaten.
İnşallah canım. Uyurken kesemiyorum ki uyaniyo hemen. Gece uykusunda kesicem bu gidişle.
Peşin alacağımız için 31 ine kadar seminere gidip 1 Eylül den ayrılırsanız 15 günlük iade mutemet hesaplar mal Müdürlüğü hesabına yatırılır. Yine de okulun mutemedine sorun derimÖğretmen arkadaşlar seminer 24 ağustosta başlıyor ücretsiz izne ayrılacak olanlar seminere gidip mi ayrılacaksınız? Bir de ağustos maaşını alıp izne ayrılırsak fazlasını iade gerekiyor nasıl yapacağız acep?
Canım eskiden kalp gibi atardı. Baktım hiç gözüme takılmıyor. Elimle kontrol ettim küçülmüş. Arkadan öne doğru yavaşça sıvazlayarak bakıyorum. Doktor hatta bastırdı bile bakarken. Bişey olsa bastırmazdi sanırım. Hatta konak olduğu dönem de buna denk geldi alakası var mı bilmem.Blup nasıl anladın ya küçüldüğünü? Elleyerek mi? Ben hiç dokunamıyorum korkuyorum oradan.. Hatta emerken ya da kucağıma dik konumda alınca orası çökük duruyor panik olmuştum fark edince, doktor o zamanlar normal, çökse zaten anlarsın çocuk şiddetli ishal olur su kaybeder dedi.
Zaten şu an da görevdesiniz. Ücretsiz izni 31 Ağustos tan başlatabilirsin hakkın ölmesi söz konusu değildir canımmmSeminere gidince göreve başlamış olunuyor doğum sonrası ücretsiz izin alma hakkı ölmez mi
Canım basın büyümesi devam ederse sorun yokmuş. Ama basın buyumeisni engelleyebiliyor bıngıldak kapanması. Baş büyümesi beyin gelişimi için çok önemli.
Ben dokunsam da nasıl bir şey hissetmem gerektiğini anlayamam ki.. Yuvarlak bir doku mu uzun bir doku mu nasıl bir şey ya..Canım eskiden kalp gibi atardı. Baktım hiç gözüme takılmıyor. Elimle kontrol ettim küçülmüş. Arkadan öne doğru yavaşça sıvazlayarak bakıyorum. Doktor hatta bastırdı bile bakarken. Bişey olsa bastırmazdi sanırım.
Canim ins öyle birsey yoktur icini ferah tut senCanım basın büyümesi devam ederse sorun yokmuş. Ama basın buyumeisni engelleyebiliyor bıngıldak kapanması. Baş büyümesi beyin gelişimi için çok önemli.
Benimki gece gündüz bu konumda hafta sonu 50 derece hissediliyordu. Çocuk bayıldı. Bol bol duş aldırıyoruz. Üşümez hava çok sıcuBu arada o kadar sicakki ben kiza örtü örtmüyorum üsümez dime. @agacsizkoalaa cnm sende hava sicakligina gore giyim tablosu gibi birsey vardi bulamiyorum ya rica etsem tekrar atabilir misin ?
Katlamiyorum bendeLeke olayını söylediğin iyi oldu
Hahah evet nicki söylemek zor biraz
Gerçekten iyi ki burada bir araya gelmişiz
Kızlar sırtını katlamak mı lazım? Ben de tam tersi katlanmasın diye kontrol ediyorum düz yapıyorum. Annem öyle göstermişti
Canım baklava dilimi gibi bir yumuşaklık. Bak bakalım kalp gibi atışını görüyorsan zaten büyüktür hala. Elinle de yavaşça sivazla arkadan öne doğru. Yumuşaklık gelen yer bıngıldak. Bak şurasıBen dokunsam da nasıl bir şey hissetmem gerektiğini anlayamam ki.. Yuvarlak bir doku mu uzun bir doku mu nasıl bir şey ya..
Amin canım inşallah inşallahCanim ins öyle birsey yoktur icini ferah tut sen
Inşallah herşey normaldir canım ya dua edicemKızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem
Eki Görüntüle 2658603
Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya
Bugün neşeyle gelemedim forumadua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
Sağ ol canım inşallah normaldir.Inşallah herşey normaldir canım ya dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?