Indirimlerin kralicesi grubumuzun blup u iyiki doğmuşsun her zamanki givi jaden geriden geldi kutladi ama buna alismissindir diyerek sesimi çıkarmıyorumCanimmm çok teşekkür ederim sen de iyi ki varsın
Kızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem
Eki Görüntüle 2658603
Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya
Bugün neşeyle gelemedim forumadua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
C cecenn kuzum çok üzüldüm. İnşallah düzelir eşinle durumlar. Erkek kimyası bizim gibi değil .onlar başka pencereden düz mantıkla bakıyor. Dayanma güçleri de bizden çok çok az. @asli emre gibi mektup yaz konuşmak istemiyorsan ama çöz mutlaka. Sürüncemede kalması da yorar insanı. Bebekli hayat eş kişisi ile bağları zayıflattı hepimizde az çok. Onlar da büyük bebek. Senin ne kadar yorgun bitkin olduğunu anlayamayabiliyorlar. Üzüntü sütü çok etkiliyor aman cecen im dikkat et içine atma konuş düzelsin inşallah. Sevgilerimi gönderiyorum canım benim
Canım yaIndirimlerin kralicesi grubumuzun blup u iyiki doğmuşsun her zamanki givi jaden geriden geldi kutladi ama buna alismissindir diyerek sesimi çıkarmıyorum
Sağ ol cecenim inşallah...Canını sıkma blup inşallah kötü bir şey yoktur dua edeceğim senin için..
Ya sen tatlı ne güzel bir insansın. İnşallah tüm hayatın ömrün de kalbin gibi güzel geçer. Burada birbirimizi hiç tanımadan böyle destek olabilmek çok güzel ya. Dün biraz konuştuk bugünde sarılmayı düşünüyorum isterse o devam etsin ben içimden geleni yapacağım artık.
Aynen reklamlarda hep giydirirken gösteriyor da kaka yaptığında nasil degisecek yine yatırıp değişecek ne farki var cirt bezle ben almayı düşünmüyorum büyükte denedim memnun kalmadımKülot bez ve normal bezin farkını merak ediyorum ben de.. Ama nedense külot bez hiç kullanışlı gelmiyor bana..
Send4 iyi ki doğdun kuzummutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
Ilahi tikka ya çok güldümKız ilk kez duyuyorum bezsizlik akımınıBizim grup daha uykusuzluğa çare bulamadı bezsizlik akımına uymaya kalkmasın bak kimse Sonra amanın onunki bez takmıyormuş benim neyim eksik der hepimiz başımıza yeni bir dert ekleriz
Baharim bebegine masallah bin kere canim mamayi kac saat arayla ne kadar veriyorsunBu arada o kadar sicakki ben kiza örtü örtmüyorum üsümez dime. @agacsizkoalaa cnm sende hava sicakligina gore giyim tablosu gibi birsey vardi bulamiyorum ya rica etsem tekrar atabilir misin ?
Kuzum küçük parçaları sen topla mutfaktakileri gazeteye falan sar büyükleri şirket sokup takıyor zaten Allah yardımcın olsun valla bol bol kutu ve battal boy çöp poşeti al bir de gazete kıyafetler için de büyük hurclar çok iyi oluyor hem temiz hem toplu ben nefret ediyorum taşımaktan ama seneye yolcuyuz bizde bakalım poffKızlar 1 aya taşınacağız malum ama daha önce hiç taşınma yaşamadımDeneyimli olanlar bana fikir verebilir mi, pratik şeyler falan? Ya da şimdiden yapabileceğim şeyler? Nakliyat için birilerini tutarız mutlaka ama onlar ne kadar yapıyor, ne yapıyor bilmiyorum. Her türlü deneyime açığım.
Yok kuzum bende öyle yapıyorum bazen tazyikli yapınca benimki de bulaşıyor ☺Kızlar bez konusu açılmışken sleepy kullananlara sorum var. Sleepy bez kullanıyorum ben de ama yanlardan zıbına kaka bulaşıyor sık sık. Bazen de sırtına çıkıyor. Ben mi yanlış bağlıyorum acaba? Yanındaki fırfırları dı
şarı çıkarıyorum prima kullanırken de öyle yapardım sızdırmasın diye. Başka bir yöntemi mi var acep
Sen çalışmıyor musun kuzum o ailesine veriyorsa sende vereceksin tabi ki bu nasıl mantikAh benim bu eşim , her şey onda bitiyor . Kendi ailesi isteyince düğünler varmış diyor . Elalemin düğünü için borç Muş diye takıyor . Ben kardeşimin düğününü söyleyince biz böyle bir şeyin sahibi olamayız diyor . Bu nasıl bir kafadır bilemiyorum . El alemin düğününe borcummuş deyip takıyor ken bir şey yok , kardeşim için söyleyince hiçbir şeyin sahibi olamayız diyor . Sanki kardeşimi maaşa bağlıyorum . Sürekli senin ailen benim ailem davasına dönüştürüyor çok yoruldum inanın . Sizce değişir mi bunu yapan bir adam zamanla
Canim kilo alması iyi tabiki masallahKızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem☹
Eki Görüntüle 2658603
Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya☹
Bugün neşeyle gelemedim foruma☹ dua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
Ah bu kocalar bütün lohusalik naz niyaz onlarda ya deli mi ne bunlarKızlar iyi akşamlar. Anlatmayayım yazmayayım dedim ama içimde büyütmekten napacağımı şaşırdım. Biz 1 hafta önce eşimle çok büyük bir tartışma yaşadık. O günden beride kendisi salonda yatıyor. İki gündür normal konuşmaya başladı benimle. Ama yerine gelmiyor. Geçen akşam yanına gittim kuzenimin gazıyla sarılacaktım ama yapamadım. Niye geldin bir şey mi söyliceksin dedi yoo iyi geceler diyip döndüm. Hala kırgınım hemde çok. Normalde sarılmadan öpmeden saniye duramayan adam ya biraz az öpse diye içimden geçirdiğim adam 1 haftadır o kadar uzak ki bana. Bende adım atamıyorum ama çok canım sıkılıyor. 2 gün sonra yıldönümümüz o şehir dışına çıkacak 2 günlüğüne giderken bile sarılmicam ona. Çok kırdı çok üzdü beni. Biraz düzelseydi aramız yarın süpriz yapıp masa falan hazırlayacaktım ama şu durumda hiç içimden gelmiyor.
Ağlamak istiyorum saatlerce içim anca boşalır sanırım.
Kızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem☹
Eki Görüntüle 2658603
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya☹
Bugün neşeyle gelemedim foruma☹ dua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
Herkese ant içtiriyormuşumIlahi tikka ya çok güldümben girmiyorum akıma söz veriyorum yanlızca ama yanlızca bez baglayacagima and icerim
Mutfağı toplamıyor mu şirket ya? Gerçi nasıl güveneceksin, kırarlar ederler falan.. Aynen kendim yapayım. Peki bardakları falan kağıda sarıp direkt koliye mi koyacağım başka bir şey sarmak lazım mıdır?Kuzum küçük parçaları sen topla mutfaktakileri gazeteye falan sar büyükleri şirket sokup takıyor zaten Allah yardımcın olsun valla bol bol kutu ve battal boy çöp poşeti al bir de gazete kıyafetler için de büyük hurclar çok iyi oluyor hem temiz hem toplu ben nefret ediyorum taşımaktan ama seneye yolcuyuz bizde bakalım poff
Boğum farkı bacağını farklı tutmasindanmjs canım. Ben acaba kalça çıkığı falan mı diye korkmuştum.Canim kilo alması iyi tabiki masallah
Bogum farki bizde de var neden mis tam anlamadim
Bilgildak konusunda kafa buyumeden olur mu kiz illa büyür doktor seni rahatlatacak birseyler demedi mi sıkıntı olurmuymus ki canim ya insallah olumsuz sonuc cikmaz icini ferah tut
Dermatolog neyle çözdü canım?canim benim kiyamam
ayak tirnak sıkıntısını 2.5 yil cektim oglumda.en son bir dermotolog çözdü canim.devam ederse git mutlaka.bingildak icinde takibini yaptir ihmal etme canim.ama kendiji uzme.sen dikkatli bir annesin.olumsuz bir durum olsa fark edersin.doktir da fark ederdi.bazen olabiliyormus erken kapanma.hemen hastalik geitrme aklina.ayak tirnagini uzamadikca kesme.birak uzasın tirnak yatagini olustursun.ben de cok keyifsizim bugun.
Ben 7 yıldır içmiyorum temizimKız hiç mi kola iceniniz yok zalımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?