2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

Canını sıkma blup inşallah kötü bir şey yoktur dua edeceğim senin için..

Ya sen tatlı ne güzel bir insansın. İnşallah tüm hayatın ömrün de kalbin gibi güzel geçer. Burada birbirimizi hiç tanımadan böyle destek olabilmek çok güzel ya. Dün biraz konuştuk bugünde sarılmayı düşünüyorum isterse o devam etsin ben içimden geleni yapacağım artık.

Indirimlerin kralicesi grubumuzun blup u iyiki doğmuşsun her zamanki givi jaden geriden geldi kutladi ama buna alismissindir diyerek sesimi çıkarmıyorum
Canım ya sağ ol kuzum istersen önümüzdeki yıl kutla sana hepsi serbest internet explorerim benim

Sağ ol cecenim inşallah...

Külot bez ve normal bezin farkını merak ediyorum ben de.. Ama nedense külot bez hiç kullanışlı gelmiyor bana..
Aynen reklamlarda hep giydirirken gösteriyor da kaka yaptığında nasil degisecek yine yatırıp değişecek ne farki var cirt bezle ben almayı düşünmüyorum büyükte denedim memnun kalmadım

Ilahi tikka ya çok güldüm ben girmiyorum akıma söz veriyorum yanlızca ama yanlızca bez baglayacagima and icerim

Kuzum küçük parçaları sen topla mutfaktakileri gazeteye falan sar büyükleri şirket sokup takıyor zaten Allah yardımcın olsun valla bol bol kutu ve battal boy çöp poşeti al bir de gazete kıyafetler için de büyük hurclar çok iyi oluyor hem temiz hem toplu ben nefret ediyorum taşımaktan ama seneye yolcuyuz bizde bakalım poff

Yok kuzum bende öyle yapıyorum bazen tazyikli yapınca benimki de bulaşıyor ☺

Sen çalışmıyor musun kuzum o ailesine veriyorsa sende vereceksin tabi ki bu nasıl mantik ben insanlarin değişeceğine inanmıyorum malesef değişiyor gibiyse rol yapıyor gibi geliyor bana

Canim kilo alması iyi tabiki masallah
Bogum farki bizde de var neden mis tam anlamadim
Bilgildak konusunda kafa buyumeden olur mu kiz illa büyür doktor seni rahatlatacak birseyler demedi mi sıkıntı olurmuymus ki canim ya insallah olumsuz sonuc cikmaz icini ferah tut

Reactions: Kuf
Ah bu kocalar bütün lohusalik naz niyaz onlarda ya deli mi ne bunlar biz içimizde insan ürettik muhattap olduklarımıza bak ☺ kuzum kavga sebebi ne bilmiyorum ama eşler ayrı yatarsa kavga bitmiyor bir türlü ya sen atilim yapmışsın niye öyle soğuk ki acaba çocuk onlarida şaşırttı bence ya yeni hayata alışma çabası diyelim

canim benim kiyamam
ayak tirnak sıkıntısını 2.5 yil cektim oglumda.en son bir dermotolog çözdü canim.devam ederse git mutlaka.bingildak icinde takibini yaptir ihmal etme canim.ama kendiji uzme.sen dikkatli bir annesin.olumsuz bir durum olsa fark edersin.doktir da fark ederdi.bazen olabiliyormus erken kapanma.hemen hastalik geitrme aklina.ayak tirnagini uzamadikca kesme.birak uzasın tirnak yatagini olustursun.ben de cok keyifsizim bugun.

Ilahi tikka ya çok güldüm ben girmiyorum akıma söz veriyorum yanlızca ama yanlızca bez baglayacagima and icerim
Herkese ant içtiriyormuşum Ama K Kuf a kola..
Mutfağı toplamıyor mu şirket ya? Gerçi nasıl güveneceksin, kırarlar ederler falan.. Aynen kendim yapayım. Peki bardakları falan kağıda sarıp direkt koliye mi koyacağım başka bir şey sarmak lazım mıdır?

Boğum farkı bacağını farklı tutmasindanmjs canım. Ben acaba kalça çıkığı falan mı diye korkmuştum.
Canım netten okumuştum kafa büyümeye devam etmezse ameliyat diye doktor öyle biseyden bahsetmedi sadece ultrason cektir bakalım dedi, neye bakacak bilmiyorum. İnşallah canım.
Dermatolog neyle çözdü canım?
Bıngıldak için ultrason çektircez bakalım.
Senin neyin var?

Kiz espri kötüydü ama güldürdün he

Kız hiç mi kola iceniniz yok zalımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…