Kız hiç mi kola iceniniz yok zalımlar
Of o arkadaşı da hiç sevmem.Ben 7 yıldır içmiyorum temizimmaden suyu içiyorum ferahlamak için
Ben 7 yıldır içmiyorum temizimmaden suyu içiyorum ferahlamak için
Aklımda gel günaha girelim yanalım gitsin inceldigi yerden kopsun çalıyoVala ben fanta içmiştim pikniğe gidince 1 bardak kaçamak yapıyorum
İç birazcık bişey olmaz bence yahu. Bi tarafın şişmesinOf o arkadaşı da hiç sevmem.Senin yerine de içsem nolur ki ya çok canım çekti be.
Ooh içiyorum günahı sanaİç birazcık bişey olmaz bence yahu. Bi tarafın şişmesin
En güzel
Benim adımla musemmaBu arada nicklerinizin hikayeleri var Mıdır yahu ? Merak ettim hepinizinkini
Kuzum ovitella catlatma ignesiyle hamile kalanlar diye bi grup vardı orda var mıydın sen ben mi yanlış hatırlıyorum ☺Ben de tüp bebek sürecim başladığında üye olmuştum . Çok umutlandım bir evladım olsun diye , kız da olsa oğlan da olsa adını umut koyacaktım . İlk tüp bebek tuttu , bir erkek bebekti , adı belliydi umut olacaktı ancak onu kaybettim . Kaybettiğim bebeğimin adı olarak kaldı . Kızıma umut koyamadım , sandım ki aynı kaderi yaşarımöyle işte o zamanlar koydugumla kaldı .
Çok severim yeşim adınıBenim adımla musemmaadım yeşim ingilizcesi jade hadi grupta ilk adıni soyleyen olayim
Bende de başladı birkaç gündür 3 aylık olunca çoktular ben zorluyorum ara ara alıyorKızlar ya benim bebeğim göğsümü almaz oldu biberona sağıp verirsem sütü içiyor ama itiş kakış göğsümden zor zoruna içirebiliyorum sizdede var mı acaba bu durum
Sagol canim biz 3 ay 6 gunluk olduk 165cc iciyor 3 saatte bir veriyordum ama erken acikiyor arrik 2 bucuk saatte bir veriyorum gece hic vermiyorum yatmadan saat 11 de verdiysem sabah 5 de veriyorum sonra uyursa yine vermiyorum 9 10 a kadar ama bu ara uyaniyor. Bu arada sma kullaniyorum.son 2 3 haftadir sutum hic yok denecek kadar az aksam cikani kasikla iciriyorum ilac olsub diye.Baharim bebegine masallah bin kere canim mamayi kac saat arayla ne kadar veriyorsun
Gaz yapar ama birsey olmaz bence. Bende 2 senedir icmiyorum sanirim :)Kızlar bir bardakcık kola içsem nolur ki
Ay benimkiside oyle soyleniyor agzinda emzik baya sinirli bunlar ya koc bebeleri zor olmasinlarda ins ☺Benim kız yine çıldırdı. Mutfaktan silikon ucu alıp gelene dek ağlamaktan helak oldu. Memeye tutuyorum farkında değil hala ağlıyor. Kız tut işte uç ağzının içinde la havleeeee.. Sonra farketti başladı emmeye ama hıı hıı diyor söyleniyor zilli.. Len 1 dakika sürmedi memeye tutmam he, kırbacı olsa elinde gözümün yaşına bakmayacak. Ama o hıı hıı diye söylenişi ısıracam o olacak aşırı tatlı ya
Cok güzel düzen kurmussun ben saat aralarını 2 saat olarak belırleyip deneyim beslemeyi bakalım içişleri artacak mı . Hangi biberon kullandığınSagol canim biz 3 ay 6 gunluk olduk 165cc iciyor 3 saatte bir veriyordum ama erken acikiyor arrik 2 bucuk saatte bir veriyorum gece hic vermiyorum yatmadan saat 11 de verdiysem sabah 5 de veriyorum sonra uyursa yine vermiyorum 9 10 a kadar ama bu ara uyaniyor. Bu arada sma kullaniyorum.son 2 3 haftadir sutum hic yok denecek kadar az aksam cikani kasikla iciriyorum ilac olsub diye.
Kizlar bu arada koye gidecegim ablamin sutu hic yoktu bebek 3 aylikken annem ve babam keci alip kiza sutunu verdiler kizin masallahi var internette arastirdigim kadari keci sutu anne sutune en yakin sutmus. Bende gittigimde biraz versem mi acaba. Internette 1 yasin altindaki çocuğa verilmez diyor anneme soyledim ne bakiyorsun onlara sen diyor bilgisi olan var mi?
Ben kapının önüne arabayla cikariyordum canım ama olmasa da olur açıkçası, kucakta da çıkarılır. Eğer sallanma huyu varsa kesinlikle ufak bir beşik al. Bir de oyun halısı varsa onu al. Gerisi zaten hep bebeğin ihtiyacı, bez mama ıslak mendil ilaçlar vs. Ha bir de mümkünse kocanı alK Kuf
Canim sen annenlere gittiginde esya olarak en cok ne lazim oluyor yani yanına mutlaka al diyecegin ne var. Internetten ana kucagi siparisi verdim oraya cunku gunduz bir tek anakucaginda duruyor puset bunaltir kizi. Bebek arabasini gotursemmi bilemedim ucakta yolda zarar görür mu ? Zaten koyde olucam merkeze arada gderiz koydede kullanamam yollar tas toprak
Kaka ve mukus doğduğundan beri bizdede var cocugun huzrusuzlugu yada gazı nasıl? Emerken karnından ses geliyor sizde varmiydi? Ve nekadar diyet yaptin ?Kızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem
Eki Görüntüle 2658603
Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya
Bugün neşeyle gelemedim forumadua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?