2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kuzum ovitella catlatma ignesiyle hamile kalanlar diye bi grup vardı orda var mıydın sen ben mi yanlış hatırlıyorum ☺

Kızlar ya benim bebeğim göğsümü almaz oldu biberona sağıp verirsem sütü içiyor ama itiş kakış göğsümden zor zoruna içirebiliyorum sizdede var mı acaba bu durum
Bende de başladı birkaç gündür 3 aylık olunca çoktular ben zorluyorum ara ara alıyor

Benim kız yine çıldırdı. Mutfaktan silikon ucu alıp gelene dek ağlamaktan helak oldu. Memeye tutuyorum farkında değil hala ağlıyor. Kız tut işte uç ağzının içinde la havleeeee.. Sonra farketti başladı emmeye ama hıı hıı diyor söyleniyor zilli.. Len 1 dakika sürmedi memeye tutmam he, kırbacı olsa elinde gözümün yaşına bakmayacak. Ama o hıı hıı diye söylenişi ısıracam o olacak aşırı tatlı ya

Baharim bebegine masallah bin kere canim mamayi kac saat arayla ne kadar veriyorsun
Sagol canim biz 3 ay 6 gunluk olduk 165cc iciyor 3 saatte bir veriyordum ama erken acikiyor arrik 2 bucuk saatte bir veriyorum gece hic vermiyorum yatmadan saat 11 de verdiysem sabah 5 de veriyorum sonra uyursa yine vermiyorum 9 10 a kadar ama bu ara uyaniyor. Bu arada sma kullaniyorum.son 2 3 haftadir sutum hic yok denecek kadar az aksam cikani kasikla iciriyorum ilac olsub diye.

Kizlar bu arada koye gidecegim ablamin sutu hic yoktu bebek 3 aylikken annem ve babam keci alip kiza sutunu verdiler kizin masallahi var internette arastirdigim kadari keci sutu anne sutune en yakin sutmus. Bende gittigimde biraz versem mi acaba. Internette 1 yasin altindaki çocuğa verilmez diyor anneme soyledim ne bakiyorsun onlara sen diyor bilgisi olan var mi?

Kızlar bir bardakcık kola içsem nolur ki
Gaz yapar ama birsey olmaz bence. Bende 2 senedir icmiyorum sanirim :)
Ay benimkiside oyle soyleniyor agzinda emzik baya sinirli bunlar ya koc bebeleri zor olmasinlarda ins ☺

K Kuf
Canim sen annenlere gittiginde esya olarak en cok ne lazim oluyor yani yanına mutlaka al diyecegin ne var. Internetten ana kucagi siparisi verdim oraya cunku gunduz bir tek anakucaginda duruyor puset bunaltir kizi. Bebek arabasini gotursemmi bilemedim ucakta yolda zarar görür mu ? Zaten koyde olucam merkeze arada gderiz koydede kullanamam yollar tas toprak

Reactions: Kuf
Cok güzel düzen kurmussun ben saat aralarını 2 saat olarak belırleyip deneyim beslemeyi bakalım içişleri artacak mı . Hangi biberon kullandığın
Keçi sütü evet hatta golden goat keçi sütlü mama var ama küçük bebeklerimiz verilir mi bilemedim

Ben kapının önüne arabayla cikariyordum canım ama olmasa da olur açıkçası, kucakta da çıkarılır. Eğer sallanma huyu varsa kesinlikle ufak bir beşik al. Bir de oyun halısı varsa onu al. Gerisi zaten hep bebeğin ihtiyacı, bez mama ıslak mendil ilaçlar vs. Ha bir de mümkünse kocanı al

Kaka ve mukus doğduğundan beri bizdede var cocugun huzrusuzlugu yada gazı nasıl? Emerken karnından ses geliyor sizde varmiydi? Ve nekadar diyet yaptin ?
Ben deli oldum 3 haftadır nerdeyse hiç birşey yemiyorum ama çocugun kakasinda değişen hicbirsey yok hzurusuzluguda birgün var birgün yok doktor 3 saati geçerse ağlaması ancak ozaman suphelen yediklerinden dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…