- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Bebeğim tek kat katlıyorum ben hep sırt kısmını öyle dene Çıkmaz sırtınaLeke olayını söylediğin iyi oldu
Hahah evet nicki söylemek zor biraz
Gerçekten iyi ki burada bir araya gelmişiz
Kızlar sırtını katlamak mı lazım? Ben de tam tersi katlanmasın diye kontrol ediyorum düz yapıyorum. Annem öyle göstermişti
Pipiyi komple sıvadım benKızlar merhaba.. Sünnet için emla veya jatex isimli krem kullananlar tam olarak nerelere sürdünüz kremi? Birde doktora gitmeden ne kadar zaman önce sürdünüz?
Kaç cm bıngıldağıKızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem☹
Eki Görüntüle 2658603
Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya☹
Bugün neşeyle gelemedim foruma☹ dua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
Benim arkadaşımın cocuk 1 aylıkken kapandı çok korktular birsuru kötü senorya cizdiler kafası geriye buyuyor dediler kadının üzüntüden sütü kesildi ama İstanbul'da bir doktora gittiler devlette o dediki hicbirseyi yok olabilir böleKızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem
Eki Görüntüle 2658603
Kakasindaki mukus için diyetini boz artık dedi. Süt yaptım hala var yumurta yaptım hala var. Muhtemelen bu bebek alerjik değil, tek mukus var kan yok döküntü yok pişik yok sonuçta boşa diyet yapma ama büyük bir hastanede kan ver yine de alerji için dedi.
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya
Bugün neşeyle gelemedim forumadua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
Var maalesef meme reddi dönemindeyizKızlar ya benim bebeğim göğsümü almaz oldu biberona sağıp verirsem sütü içiyor ama itiş kakış göğsümden zor zoruna içirebiliyorum sizdede var mı acaba bu durum
5 aydan sonra destekli oturtucaz dedi bana doktorKızlar doktora sormayı unuttum. Bebeğe ne zaman oturma alistirmasi yaptırmak lazım. Benimki sırtı bana donukken doğrulup oturur gibi duruyor zararı var mıdır acaba?
15 gün süt diyeti, 20-25 gün yumurta diyeti yaptım. Hiç değişmedi. Uzuyor kakası bebeğin. İlk bir ay gece hiç uyumazdi. Hep ağlardı. Gazi çok vardı kivranirdi. Son bir haftadır falan şükür kendi kendine hallediyor bağırsak gazını. Mideye yine destek istiyor ama. Emerken karnından bazen ses geliyor evet.Kaka ve mukus doğduğundan beri bizdede var cocugun huzrusuzlugu yada gazı nasıl? Emerken karnından ses geliyor sizde varmiydi? Ve nekadar diyet yaptin ?
Ben deli oldum 3 haftadır nerdeyse hiç birşey yemiyorum ama çocugun kakasinda değişen hicbirsey yok hzurusuzluguda birgün var birgün yok doktor 3 saati geçerse ağlaması ancak ozaman suphelen yediklerinden dedi
Hadi iç bişey olmazsa ben de içeyim nasıl canım istiyor soğuk soğukKızlar bir bardakcık kola içsem nolur ki
Canım 1 cm falan benim tahminim.Kaç cm bıngıldağı
İçtim kız, inşallah bişey yapmaz da acimadi kii diye yazarim burayaHadi iç bişey olmazsa ben de içeyim nasıl canım istiyor soğuk soğuk
Bir kaç saat daha bekleyelim nolur nolmaz bunca zaman durdum az daha durayımİçtim kız, inşallah bişey yapmaz da acimadi kii diye yazarim buraya
Hay ağzın bal yesin, Allah razı olsun yaBenim arkadaşımın cocuk 1 aylıkken kapandı çok korktular birsuru kötü senorya cizdiler kafası geriye buyuyor dediler kadının üzüntüden sütü kesildi ama İstanbul'da bir doktora gittiler devlette o dediki hicbirseyi yok olabilir böle
Smdi 6 aylık fıstık gibi bir kız oldu
Ne acelesi var acaba benim sipanin5 aydan sonra destekli oturtucaz dedi bana doktor
Benimki de öyle sırtı yere gelmesin hemen mekik çekmeye başlıyor şu 2 ay da bi geçeydi otursun da ersin muradına valla canıma minnet gezdir gezdir belim çıktıHay ağzın bal yesin, Allah razı olsun yainşallah bizimki de sapasağlam sağlıkla büyür, hepimizinki inşallah peki d vitamini kullanmaya devam etti.mi?
Ne acelesi var acaba benim sipanin
Ya belki de bebeklere bırakmak lazım diyorum bazen. Kalkmak istiyosa hazırdır belki ne bileyimBenimki de öyle sırtı yere gelmesin hemen mekik çekmeye başlıyor şu 2 ay da bi geçeydi otursun da ersin muradına valla canıma minnet gezdir gezdir belim çıktı
Antikalaştı çocuklar:)Var maalesef meme reddi dönemindeyiz
Maşallah oğluna benim oğlumunda bıngıldağı erken kapanmıştı. Kan tahlili ile d vitaminine bakmışlardı kaç cıktı hatırlamıyorum ama doktor baya yüksek, d vitaminini kesmemi istemişti. Onun yüksekliğinden erken kapanmış. Aklına kötü şeyler getirme bende o zaman internetten araştırdım, ve çok gerilmiştim.Kızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem
Eki Görüntüle 2658603
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya
Bugün neşeyle gelemedim forumadua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
Canım doktor ne diyorsa yap tabi ama bingildagi 3. Aydan sonra kapanirmis instagram da bir doktor var takip ediyorum o öyle diyor ali Fuat serpen bizim doktor da kapanır önemli olan baş çevresinin büyümesi dedi baş çevresi büyümüş muKızlar doktordan geldik. 700 gram almış anne sütü için çok iyi dedi doktor. Bu ay sadece birkaç gün mama vermiştim onu demeyi unuttum ama yine de fena değil derdi herhalde. Benim bebe 700 u gecemiyo ya.
Bacaklarında boğum eşitsizliği vardı, pozisyon kaynaklıdır dedi. Ayak tırnağı şu şekilde, orada ısı artışı olmadığı sürece bir şey olmaz istersen antibiyotik krem vereyim ama ben olsam çocuğuma surmezdim dedi, e dedim siz surmezseniz ben de sürmem. Uyurken kes diyor da ah uyanmasa da kesebilsem☹
Eki Görüntüle 2658603
Asıl canımı sıkan mevzuya gelelim. Tahminim doğruymuş bıngıldak küçükmüş bayağı. Ultrason çektirsen iyi olur dedi ama radyolog yokmuş. Bir de kandaki d vitamini oranına baktır dedi. Maalesef laboratuvarda şu sıra ona da bakilmiyomus. Küçük yerde olmanın zararları işte. Sanırım il merkezine gidicez bu yüzden. İnşallah kötü bir şey yoktur çok korkuyorum şu bıngıldak olayından ya☹
Bugün neşeyle gelemedim foruma☹ dua edin teyzeleri her şeyi normal ve iyi çıksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?