2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bebeğim tek kat katlıyorum ben hep sırt kısmını öyle dene Çıkmaz sırtına

Kızlar merhaba.. Sünnet için emla veya jatex isimli krem kullananlar tam olarak nerelere sürdünüz kremi? Birde doktora gitmeden ne kadar zaman önce sürdünüz?
Pipiyi komple sıvadım ben etrafına da sürdüm üzerine de jelatinle kapladım öyle demişlerdi. Yola çıkmadan sürdüm yarım saat önce falandı

Kaç cm bıngıldağı

Benim arkadaşımın cocuk 1 aylıkken kapandı çok korktular birsuru kötü senorya cizdiler kafası geriye buyuyor dediler kadının üzüntüden sütü kesildi ama İstanbul'da bir doktora gittiler devlette o dediki hicbirseyi yok olabilir böle
Smdi 6 aylık fıstık gibi bir kız oldu

15 gün süt diyeti, 20-25 gün yumurta diyeti yaptım. Hiç değişmedi. Uzuyor kakası bebeğin. İlk bir ay gece hiç uyumazdi. Hep ağlardı. Gazi çok vardı kivranirdi. Son bir haftadır falan şükür kendi kendine hallediyor bağırsak gazını. Mideye yine destek istiyor ama. Emerken karnından bazen ses geliyor evet.

Benimki gazdan nefesi kesilip kaskatı oluyordu sanki birden saplanmis gibi of çok zordu aklım çıkıyordu. Şükür o da olmuyor artık. Ama kaka hala mukuslu. Pişik var mı bebeğinde? Döküntü, kakada kan?

Hay ağzın bal yesin, Allah razı olsun ya inşallah bizimki de sapasağlam sağlıkla büyür, hepimizinki inşallah peki d vitamini kullanmaya devam etti.mi?
5 aydan sonra destekli oturtucaz dedi bana doktor
Ne acelesi var acaba benim sipanin

Hay ağzın bal yesin, Allah razı olsun ya inşallah bizimki de sapasağlam sağlıkla büyür, hepimizinki inşallah peki d vitamini kullanmaya devam etti.mi?

Ne acelesi var acaba benim sipanin
Benimki de öyle sırtı yere gelmesin hemen mekik çekmeye başlıyor şu 2 ay da bi geçeydi otursun da ersin muradına valla canıma minnet gezdir gezdir belim çıktı

Benimki de öyle sırtı yere gelmesin hemen mekik çekmeye başlıyor şu 2 ay da bi geçeydi otursun da ersin muradına valla canıma minnet gezdir gezdir belim çıktı
Ya belki de bebeklere bırakmak lazım diyorum bazen. Kalkmak istiyosa hazırdır belki ne bileyim

21 Temmuz ilk evlilik yıl dönümüm fikir verirmisiniz kızçeler şu koronada ne yapılabilir birde bebek var tabi

Maşallah oğluna benim oğlumunda bıngıldağı erken kapanmıştı. Kan tahlili ile d vitaminine bakmışlardı kaç cıktı hatırlamıyorum ama doktor baya yüksek, d vitaminini kesmemi istemişti. Onun yüksekliğinden erken kapanmış. Aklına kötü şeyler getirme bende o zaman internetten araştırdım, ve çok gerilmiştim.

Canım doktor ne diyorsa yap tabi ama bingildagi 3. Aydan sonra kapanirmis instagram da bir doktor var takip ediyorum o öyle diyor ali Fuat serpen bizim doktor da kapanır önemli olan baş çevresinin büyümesi dedi baş çevresi büyümüş mu

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…