2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kizlar rotayi az once yaptirdim 4 de 1 i agzindan cikti cocugun kizda hala vermeye devam ediyor kizim dursana bir en son dur dedim once ver sonra emzigi verdim oyle oyle bitirdi ama dedigim gibi biraz cikardi en basta problem olur mu ?

Ya kızlar biraz saçma olacak ama kv ile aramda hiçbir sıkıntı yok. Ama gelip bebeğimi kucağına falan alınca, bebeğimle konuşunca istemsiz olarak sinir oluyorum ya. Gitsin bir an önce istiyorum. Bunu da sizden başka kimseye söyleyemem. Niye böyle bilmiyorum. Bebeğime dedikleri bile gıcığıma gidiyor her gün de geliyor. Bebek uyurken gelsin almasın kucağına istiyorum bencil miyim ben

Ya birde acilde asi yaptirdilar asi acilde yapilir mi yan tarafa bir kadin geldi halsizdi flan baya korktum ya he birde kiz bizim eczaneden aldigimizi kullanmamis gitmis kendilerindeki asiyi yapmis boyle olunca insan tedirgin oluyor yanlis bile yapabilir diye sinirlerim bozuldu

Niye sizinkini kullanmıyormuş allala sinir gerçekten müdahale etseydin keşke bunu kullanın diye

Aynen doktor bence alerjisi yok bu çocuğun dedi ama işte ben her bezde sinir oluyorum mukussuz kakası yok çocuğun. Biogaia ve kimyon çayı bizim de kurtaricimiz oldu. Artık kimyonu vermiyorum ama biogaia ya devam.

Kizlar rotayi az once yaptirdim 4 de 1 i agzindan cikti cocugun kizda hala vermeye devam ediyor kizim dursana bir en son dur dedim once ver sonra emzigi verdim oyle oyle bitirdi ama dedigim gibi biraz cikardi en basta problem olur mu ?
Sorma benimki de yarısını çıkarmıştı içmedi. Hemşire bişey olmaz içtiği yeter ona dedi ama bilmiyorum. ebru_can_ebru canım bi sıkıntı olur mu sence?
Yalnız değilsin canım. Ben eşim hariç herkesten kıskanıyorum maalesef kv daha fazla tabii

Ay ins ya birde kadina igne yapti bir kadin gelmisti eldiveninizi degstirdiniz mi dedim evet dedi ama tedirgin oldum off

eggplantlover Kiz kiskanmayin ya keske benimde kaynanam olsada baksa cocuga :)

Cherrygum
Canım öyle çay kaşığıyla yiyorum buzdolabında sert oluyo ya o sekilde bence gayet güzel tadı sevdiğim için bana kötü gelmiyo

Ay ins ya birde kadina igne yapti bir kadin gelmisti eldiveninizi degstirdiniz mi dedim evet dedi ama tedirgin oldum off

eggplantlover Kiz kiskanmayin ya keske benimde kaynanam olsada baksa cocuga :)
Ben de annem ve eşimden kıskanmıyorum sadece.

Aktif bebek daha mı üst modeli premium carenin

Benimkide 2 aydır yanımda her dakika yanımızda çocuk ağlasa odaya dalıyor müsaitmiyiz değilmiyiz hiç gece evin içinde geziyor sürekli çocuğu yıkasam nie demedin diyor eşime kurban oluyum Aklımdan çıkmıyon falan diyor işten gelince kıskançlık değil ama insan bi düşünür bunlar kaç aydır ayrılar (Eşim göreve gitmişti 6 ay Suriye’ye tek başıma hamilelik yaşadım ) beraber bişeyler yapsınlar der Nereye gitsek peşimize düşüyor of of

belini ice katlarsan tasmaz canim

Kızlar doktora sormayı unuttum. Bebeğe ne zaman oturma alistirmasi yaptırmak lazım. Benimki sırtı bana donukken doğrulup oturur gibi duruyor zararı var mıdır acaba?

osman gonulal 3 aylikken kucaginizda destekle oturabilir diyor.bugun soracaktim doktora unuttum.

Kızlar bir bardakcık kola içsem nolur ki

bende kafadan 12 seneyi gecmistir icmeyeli kola vs.ama gecen gun esim gazoz sade gazoz yani iciyordu dayanamadim 3 yudum aldim.geceyi dikilerek gecirdik.ilgisi var mi bilemiyorum ama

bizim cok ilerleri canim.artik can acisindan cocuk dokundurtmaz oldu.her sefer tekrarliyordu.tirnak yaninda iltihap.hangi doktora gitsek tirnak batmasi dedi.ama o doktor dondurma teknigi uyguladi.sisti kabardi cok agladi.cok korktum.pismannoldum fqlan ama sukur bitti gitti.ama su an asla uygulatma dondurma teknigini. cok kucucuk aman ha.ama en azindan takibini yapar.krem vs de neden surme dedi anlamadim.sissin iyice iltihap olsun diye mi?bu nedir sadece soyulma mi? tırnak kenari iltihap yoksa kreme gerek yok ama.

basi icin de hic icini karartma.doktorunu dinle takibini yaptir.insAllah biseycik olmayacak

blup benim de ayda ortalama 600 gr aliyor.ama doktor az dedi.boyu uzun ama sırık gibi..incecik cılız bir safinaz

C cecenn
keyfim yok cunku kizimin keyfi yok
1 haftadir gram almamis.doktor sınırda dedi.mama baslayacagiz dedi.ve bana cok halsiz gorunuyorsun.bu gidisle dayanamayacaksin dedi.sende vitamin kalmamis ki cocuga ne gecsin dedi hatta anne sutunu tamamen kes.sagip dolaba koy 3 ay biriksin dedi.sen de bu 3 ayda bebegi sadece mama ile bak.kendinde bol proteinli et sutle beslen kuvvetlen sonra anne sutune gene donersin dedi.bende kabul etmedim..yavrum icin canim feda..ac da kalirim..ama ac kalmam da ise yaramıyor..kotuyum cok...cok kizlar

E="cecenn, post: 64428162, member: 278485"]
Kalppare canım neyin var neden keyfin yok?
[/QUOTE]

Ay kızlar benimki bugün pek güzel uyudu maşallah. Kocamdan bahsediyorum horul horul sesine kurban

horuldamayan koca var mi ya

Canım ben değildim o elma sirkesjni fransizlarin önüne sürünce etki etti madem şu Çinlilerin önüne de sürelim kız şimdi de hiyarcikli veba turetmisler

oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor

Aynen ben de asitli hiçbir şey içmiyorum. Icetea veya hazır meyve suyu da içmiyorum. Sadece su, ayran, maden suyu ve şalgam. Ayranı ve şalgamı bebiş nedeniyle içemiyorum tabi artık. Sadece su ve maden suyu şu an

ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....

hangimiz düşmedik bu.pembe sevdaya...hangimiz sevmedik cilginlar gibi..hangimiz bir pirt bir girk icin yol gozlemedik.hangimiz bir uykusuz icin besik sallamadik..herkesi bir baska yorar bu bebeler... herkesin bebesi kendine yarar..kizmis erkekmis ne fark eder ki deli gibi sevmek ruhumuzda var...

Allahim gulmek için sarki uydurdum..ama kafa o kadar mutsuz bi kafa ki..bebege uyarladigim sarki muslum babadan

ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
[/QUOTE]
600e mi az dedi? Ben geçen çocuk kardiyaloğuna gittim ya, adama bayıldık eşimle hatta dedik bu adam keşke uzmanlaşmasa da sade çocuk doktoru olarak kalsaymış diye.. Zaten araştırıp gitmiştik, adam profesör.. Ayda 600-700 gram bizim için yeterli dedi.

Verem alışının illa kolda kızarıklık iz falan mı yapması lazım. Öyle olmayınca aşı etki etmemiş mi oluyor? Bizde hiç bi iz yokta 9 aylık bebesi olan bi arkadaşım öyle dedi

Reactions: Kuf

600e mi az dedi? Ben geçen çocuk kardiyaloğuna gittim ya, adama bayıldık eşimle hatta dedik bu adam keşke uzmanlaşmasa da sade çocuk doktoru olarak kalsaymış diye.. Zaten araştırıp gitmiştik, adam profesör.. Ayda 600-700 gram bizim için yeterli dedi.
[/QUOTE]

kadin enerjimi oyle dusurdu ki su an sut yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…