Niye sizinkini kullanmıyormuş allala sinir gerçektenYa birde acilde asi yaptirdilar asi acilde yapilir mi yan tarafa bir kadin geldi halsizdi flan baya korktum yahe birde kiz bizim eczaneden aldigimizi kullanmamis gitmis kendilerindeki asiyi yapmis boyle olunca insan tedirgin oluyor yanlis bile yapabilir diye sinirlerim bozuldu
Niye sizinkini kullanmıyormuş allala sinir gerçektenmüdahale etseydin keşke bunu kullanın diye
Aynen doktor bence alerjisi yok bu çocuğun dedi ama işte ben her bezde sinir oluyorum mukussuz kakası yok çocuğun. Biogaia ve kimyon çayı bizim de kurtaricimiz oldu. Artık kimyonu vermiyorum ama biogaia ya devam.Bizde biogai kullanıyoruz 2 sisedeyiz o gazı düzenledi şükürhala var ama eskisi gibi değil.emerken yay gibi gerilmeler oluyor şimdi sıcaktan olduğunu dusunuyorum uykuya dalıyor
Döküntü yok kanda görmedik ins yoktur artık kaka incelemekten aklımızı yitiricez.
Doktor çok önemsemiyor ama bende tedirgin oluyorum
Sorma benimki de yarısını çıkarmıştı içmedi. Hemşire bişey olmaz içtiği yeter ona dedi ama bilmiyorum.Kizlar rotayi az once yaptirdim 4 de 1 i agzindan cikti cocugun kizda hala vermeye devam ediyor kizim dursana bir en son dur dedim once ver sonra emzigi verdim oyle oyle bitirdi ama dedigim gibi biraz cikardi en basta problem olur mu ?
Yalnız değilsin canım. Ben eşim hariç herkesten kıskanıyorum maalesefYa kızlar biraz saçma olacak ama kv ile aramda hiçbir sıkıntı yok. Ama gelip bebeğimi kucağına falan alınca, bebeğimle konuşunca istemsiz olarak sinir oluyorum ya. Gitsin bir an önce istiyorum. Bunu da sizden başka kimseye söyleyemem. Niye böyle bilmiyorum. Bebeğime dedikleri bile gıcığıma gidiyorher gün de geliyor. Bebek uyurken gelsin almasın kucağına istiyorum bencil miyim ben
Ay ins ya birde kadina igne yapti bir kadin gelmisti eldiveninizi degstirdiniz mi dedim evet dedi ama tedirgin oldum offSorma benimki de yarısını çıkarmıştı içmedi. Hemşire bişey olmaz içtiği yeter ona dedi ama bilmiyorum.ebru_can_ebru canım bi sıkıntı olur mu sence?
Yalnız değilsin canım. Ben eşim hariç herkesten kıskanıyorum maalesef ☹ kv daha fazla tabii
Sorma benimki de yarısını çıkarmıştı içmedi. Hemşire bişey olmaz içtiği yeter ona dedi ama bilmiyorum.ebru_can_ebru canım bi sıkıntı olur mu sence?
Yalnız değilsin canım. Ben eşim hariç herkesten kıskanıyorum maalesef ☹ kv daha fazla tabii
Ben de annem ve eşimden kıskanmıyorum sadece.Ay ins ya birde kadina igne yapti bir kadin gelmisti eldiveninizi degstirdiniz mi dedim evet dedi ama tedirgin oldum off
eggplantlover Kiz kiskanmayin ya keske benimde kaynanam olsada baksa cocuga :)
Aktif bebek daha mı üst modeli premium careninBen Prima 3 kullanıyorum bir süre kullanırım sanırım alt kısmı büyük , kenarları da bazen sıkı bağlarsam sıkıyor. Sızdırma sorunu yok , premıum care kullanıyordum poposunda pamuklar oldu almilanın o yüzden aktif bebek aldım . Daha hesaplı
Benimkide 2 aydır yanımda her dakika yanımızda çocuk ağlasa odaya dalıyor müsaitmiyiz değilmiyiz hiç gece evin içinde geziyor sürekli çocuğu yıkasam nie demedin diyor eşime kurban oluyum Aklımdan çıkmıyon falan diyor işten gelince kıskançlık değil ama insan bi düşünür bunlar kaç aydır ayrılar (Eşim göreve gitmişti 6 ay Suriye’ye tek başıma hamilelik yaşadım ) beraber bişeyler yapsınlar der Nereye gitsek peşimize düşüyor of ofYa kızlar biraz saçma olacak ama kv ile aramda hiçbir sıkıntı yok. Ama gelip bebeğimi kucağına falan alınca, bebeğimle konuşunca istemsiz olarak sinir oluyorum ya. Gitsin bir an önce istiyorum. Bunu da sizden başka kimseye söyleyemem. Niye böyle bilmiyorum. Bebeğime dedikleri bile gıcığıma gidiyorher gün de geliyor. Bebek uyurken gelsin almasın kucağına istiyorum bencil miyim ben
Leke olayını söylediğin iyi oldu
Hahah evet nicki söylemek zor biraz
Gerçekten iyi ki burada bir araya gelmişiz
Kızlar sırtını katlamak mı lazım? Ben de tam tersi katlanmasın diye kontrol ediyorum düz yapıyorum. Annem öyle göstermişti
Kızlar doktora sormayı unuttum. Bebeğe ne zaman oturma alistirmasi yaptırmak lazım. Benimki sırtı bana donukken doğrulup oturur gibi duruyor zararı var mıdır acaba?
Kızlar bir bardakcık kola içsem nolur ki
Boğum farkı bacağını farklı tutmasindanmjs canım. Ben acaba kalça çıkığı falan mı diye korkmuştum.
Canım netten okumuştum kafa büyümeye devam etmezse ameliyat diye☹ doktor öyle biseyden bahsetmedi sadece ultrason cektir bakalım dedi, neye bakacak bilmiyorum. İnşallah canım.
Dermatolog neyle çözdü canım?
Bıngıldak için ultrason çektircez bakalım.
Senin neyin var?
Ay kızlar benimki bugün pek güzel uyudu maşallah. Kocamdan bahsediyorumhorul horul sesine kurban
Canım ben değildim oelma sirkesjni fransizlarin önüne sürünce etki etti madem şu Çinlilerin önüne de sürelim kız şimdi de hiyarcikli veba turetmisler
Aynen ben de asitli hiçbir şey içmiyorum. Icetea veya hazır meyve suyu da içmiyorum. Sadece su, ayran, maden suyu ve şalgam. Ayranı ve şalgamı bebiş nedeniyle içemiyorum tabi artık. Sadece su ve maden suyu şu an
belini ice katlarsan tasmaz canim
osman gonulal 3 aylikken kucaginizda destekle oturabilir diyor.bugun soracaktim doktora unuttum.
bende kafadan 12 seneyi gecmistir icmeyeli kola vs.ama gecen gun esim gazoz sade gazoz yani iciyordu dayanamadim 3 yudum aldim.geceyi dikilerek gecirdik.ilgisi var mi bilemiyorum ama
bizim cok ilerleri canim.artik can acisindan cocuk dokundurtmaz oldu.her sefer tekrarliyordu.tirnak yaninda iltihap.hangi doktora gitsek tirnak batmasi dedi.ama o doktor dondurma teknigi uyguladi.sisti kabardi cok agladi.cok korktum.pismannoldum fqlan ama sukur bitti gitti.ama su an asla uygulatma dondurma teknigini. cok kucucuk aman ha.ama en azindan takibini yapar.krem vs de neden surme dedi anlamadim.sissin iyice iltihap olsun diye mi?bu nedir sadece soyulma mi? tırnak kenari iltihap yoksa kreme gerek yok ama.
basi icin de hic icini karartma.doktorunu dinle takibini yaptir.insAllah biseycik olmayacak
blup benim de ayda ortalama 600 gr aliyor.ama doktor az dedi.boyu uzun ama sırık gibi..incecik cılız bir safinaz
C cecenn
keyfim yok cunku kizimin keyfi yok
1 haftadir gram almamis.doktor sınırda dedi.mama baslayacagiz dedi.ve bana cok halsiz gorunuyorsun.bu gidisle dayanamayacaksin dedi.sende vitamin kalmamis ki cocuga ne gecsin dedihatta anne sutunu tamamen kes.sagip dolaba koy 3 ay biriksin dedi.sen de bu 3 ayda bebegi sadece mama ile bak.kendinde bol proteinli et sutle beslen kuvvetlen sonra anne sutune gene donersin dedi.bende kabul etmedim..yavrum icin canim feda..ac da kalirim..ama ac kalmam da ise yaramıyor..kotuyum cok...cok kizlar
E="cecenn, post: 64428162, member: 278485"]
Kalppare canım neyin var neden keyfin yok?
600e mi az dedi? Ben geçen çocuk kardiyaloğuna gittim ya, adama bayıldık eşimle hatta dedik bu adam keşke uzmanlaşmasa da sade çocuk doktoru olarak kalsaymış diye.. Zaten araştırıp gitmiştik, adam profesör.. Ayda 600-700 gram bizim için yeterli dedi.horuldamayan koca var mi ya
oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor
ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?