Sen de öylesin cecen cim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Hepiniz öyle birbirimize can olduk burda. İsterim görmeyi tanımayı sizleri. Dünyanın en büyük mucize si kucağımızda e oluşumundaki katkılarını düşününce bir değil iki kere sarılınır canımmm benim. Evin evliliğin yuvan huzur dolsun inşallahCanını sıkma blup inşallah kötü bir şey yoktur dua edeceğim senin için..
Ya sen tatlı ne güzel bir insansın. İnşallah tüm hayatın ömrün de kalbin gibi güzel geçer. Burada birbirimizi hiç tanımadan böyle destek olabilmek çok güzel ya. Dün biraz konuştuk bugünde sarılmayı düşünüyorum isterse o devam etsin ben içimden geleni yapacağım artık.
Ben de temizim asitli gıda içmeyeli yıllar varBen 7 yıldır içmiyorum temizimmaden suyu içiyorum ferahlamak için
Ay valla deniz çok rahatlatıyor insanı gidin tabi çocuklarda biraz eğlensin tıkılıp kaldılar eve sende kafa dinlersinHay Allah ım ya ne demeli bilmem Allah sana bolca sabır versin canım eşin de biseyler söylese ses çıkaramazlar ama anlaşılan eşin sadece sana bi şeyler söyleyebiliyor
Canım bizde karadenizliyiz hatta lazız çok zaman önce doğu karadenizden batı karadenize göç etmiş dedelerimiz ama bizim bulunduğumuz yerde ordulu mu uzak duracaksın derler her yerin iyisi kötüsü vardır mutlaka ama bizim buraya hep kötüleri denk gelmiş hayatımda ki en büyük kazığı da yine bir ordulu dostum sandığım kişiden yedim...
Ayyy ne güzel içim açıldı vallahi inş.bizde salı günü eşımin memleketine gidip deniz sezonunu açıcaz en çokta büyük kızım için seviniyorum deli oluyor denize enerjisini atar inş.da kardeşine bize sarmaz
Valla bu sefer sinirimi bozmalarına izin vericem öyle şartladım kendimiKiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim burukaklıyla arası olmayanla muhatap olma
Gel koalacım ben seni dağ tepe gezidirim aksamda uyursun dün yayladan sonra pert olmusum bi uyudum kiAaa ilk defa emziremedim diyen kaynana gördüm valla
Söyle canım içinde kalıp sinir olacağına söyle onda kalsın.
Benimki yavaş yavaş yan dönmelere başladı ama sırtüsünden yüz üstüne geçemiyor daha
Ya normalde ben severim onları, iyi insanlar ama bebek olduktan sonra çok karışmaya,çok düşmeye başladılar üstümüze. Birde hormonlar... O yüzden şöyle 1 ay en azından hiç görüşmesek, sohbet etmesek keşke
Bende çok duygulandım. Şu an gözümün içine bakıp gülüyor. Ay çok şükür hepimiz sağlıkla aldık kucağımıza
Canım yüzyüze ayda 1 falan ama telefonda her gün görüntülü konuşuluyor. Orda söylüyor zaten hoşlanmıyorum.
Hiç demiyorsun koala gel beraber çıkalım derelere, tepelere.Bende önümüzdeki ay tatile gitcem sana demicem hıh keyfini çıkar kuzum bebeyi ver ananlara bol bol kendine vakit ayır
Seni mi kırcam kızamin
En azından sağlıklı birşey yemişsin şekercimmesela ben senin nicki her gördüğünde canım şekerpare istiyor
Ay keske aynı yerde olsak cümbür cemaat denize yaylaya gider eğlenir bebeklerden dert yanardıkHepsi direnişçi oldu bunların.
Oh oh maşallah kıskanmadım desem yalan olur. Bizim yerimize de yüz, eğlen canım.
Canım bir ara bende çok takıyorum bu konuyu ama en ufak bir stres daha fazla etkiliyor. Artık hiç takmıyorum daha iyi gibi. Bazı günler ya da saatler azalıyor ama farkediyorum. Yani napalım elimizden geldiği kadar verelim sütümüzü ama yetmediği yerde yapacak bir şey yok inan hiç canını sıkma kendini de üzme.
İyiki doğdun bluppppp iyiki doğdun bluppppp iyiki doğdun iyiki doğdun mutlu yıllar sanaaaaaaaaaa.
Nası yiyorsun yağı kaşıklamı tadı nasılCanim benim orijinal hindistan cevizi yagi alıp denesen mi bi günde iki defa bi cay kaşığı yiyorum ben ve sadece anne sutu aliyo oglum onu yemeyince farkediyorum yumuşak oluyo yersem fiyuuu taş oluyo bak bi dene inşallah iyi gelir sana da genelde ikiz anneleri kullanır iki bebeğe de süt olsun yetsin diye düşün öyle etkili
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsunmutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
Valla kim laf çarparsa çarpsın ben kulağımı tıkadım çokda umrumdaAy vallahi ben de annemlerin yazlığa attim kapağı 2 cocukla kp laf çarpıp duruyor büyük oğlana onlarda kalmak istemediğimi söyledim çünkübenim kp de akliyla arası çok herseyi o bilir diğer insanlar zaten salak 7 yıl katlandim da 2 çocukla kaldıramıyorum artık
Unutturamadım şunu size yazıklar olsun yaaa
Kaçıncı ayda kapanmıştı canım? D vitaminini bıraktırdı mi sana da?Maşallah oğluna benim oğlumunda bıngıldağı erken kapanmıştı. Kan tahlili ile d vitaminine bakmışlardı kaç cıktı hatırlamıyorum ama doktor baya yüksek, d vitaminini kesmemi istemişti. Onun yüksekliğinden erken kapanmış. Aklına kötü şeyler getirme bende o zaman internetten araştırdım, ve çok gerilmiştim.
İşte o biraz şaibeli. Sağlık ocağı ilk ay 39, ikinci ay 39 ölçtü. Bugün doktor da 39 ölçtüCanım doktor ne diyorsa yap tabi ama bingildagi 3. Aydan sonra kapanirmis instagram da bir doktor var takip ediyorum o öyle diyor ali Fuat serpen bizim doktor da kapanır önemli olan baş çevresinin büyümesi dedi baş çevresi büyümüş mu
canim 2 saate dusur sende belki cocuk acikiyor agliyordur benimki 3 saatte 1 yiyordu cc yi yukselttim hafiften cikariyordu birde birden yuklenmek istemedim saati dusurdum bazen 2 saatte aglamaya basliyor daha 2 bucuk saat olmadan mama verince susuyor. Sende bir dene. Avent kullanıyorum ben cnm.Cok güzel düzen kurmussun ben saat aralarını 2 saat olarak belırleyip deneyim beslemeyi bakalım içişleri artacak mı . Hangi biberon kullandığın
Keçi sütü evet hatta golden goat keçi sütlü mama var ama küçük bebeklerimiz verilir mi bilemedim
Kocam 2 hafta sonra gelecek insallah :)Ben kapının önüne arabayla cikariyordum canım ama olmasa da olur açıkçası, kucakta da çıkarılır. Eğer sallanma huyu varsa kesinlikle ufak bir beşik al. Bir de oyun halısı varsa onu al. Gerisi zaten hep bebeğin ihtiyacı, bez mama ıslak mendil ilaçlar vs. Ha bir de mümkünse kocanı al
keşke...Ahhh ah ben de başladım işe. Ücretsiz alamıyorum borçlar var. Bu aydan sonra izinlerimi rapor hakkımı kullanacağım. Bir de iki kere heyet alabilirsem oğlan biraz toparlar. Annem olsa nasıl güzel bakardı. Ahhh anneler keşke ölümsüz olsalar...
aynı biz vallaBenim kızın kulakları kepçeleşmeye başladı uyurken kıvrılıyor ne yapmam lazım kızlar ya
teşekkürler canimSend4 iyi ki doğdun kuzumevlatlarına güzel yaslara
teşekkürler canimAy valla deniz çok rahatlatıyor insanı gidin tabi çocuklarda biraz eğlensin tıkılıp kaldılar eve sende kafa dinlersin
Valla bu sefer sinirimi bozmalarına izin vericem öyle şartladım kendimi
Doğum günün kutlu olsun canım arkadasımmm grubumuzun neşesi
Gel koalacım ben seni dağ tepe gezidirim aksamda uyursun dün yayladan sonra pert olmusum bi uyudum kinereye gidicen tatile takılırım peşine görürsün
Ay keske aynı yerde olsak cümbür cemaat denize yaylaya gider eğlenir bebeklerden dert yanardık
Nası yiyorsun yağı kaşıklamı tadı nasıl
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun
Valla kim laf çarparsa çarpsın ben kulağımı tıkadım çokda umrumdabende kaldıramıyorum boşver gez eğlen en iyisi
Sag ol canımmAy valla deniz çok rahatlatıyor insanı gidin tabi çocuklarda biraz eğlensin tıkılıp kaldılar eve sende kafa dinlersin
Gel koalacım ben seni dağ tepe gezidirim aksamda uyursun dün yayladan sonra pert olmusum bi uyudum kinereye gidicen tatile takılırım peşine görürsün
Ay keske aynı yerde olsak cümbür cemaat denize yaylaya gider eğlenir bebeklerden dert yanardık
Valla kim laf çarparsa çarpsın ben kulağımı tıkadım çokda umrumdabende kaldıramıyorum boşver gez eğlen en iyisi
Evet canım öyleymiş, inşallah
Canım ben değildim oK Kuf
Cnm sen evinde susama benzer bocek olduğunu yazmistin benimde yazlari pencere kenarlarinda hatta pencereyi acarken arasina bak oralarda türüyor bu illet yagmur nem yapiyir toz ile olusuyor sanirim yazin oluyor son 1 haftadir 1 kactane gordum cok ufaklar nokta kadar ben ilac sikiyordum ama bu sefer elma sirkesini pamuga dokup sildim suan hic yok elma sirkesini fransizlarin onunede surdum karincada girmiyor aklinda olsun.
AA Amasyalı mısınhmm sen de orduya mi geldin?Cherrygum da Giresuna geldi. biz zaten Giresundayiz. Nisan bebeleri karadenizde❤
bu arada sana katılıyorum her yerin iyisi var kötüsü var. ben ilk tanıştığım ortamlarda Amasyaliyim dedigimde aa amasyalilar iyi olur derler ama içinde yaşayınca görüyorsun. cimrisi, muhanneti de var. cömerti yardimseveri de.
Aynen ben de asitli hiçbir şey içmiyorum. Icetea veya hazır meyve suyu da içmiyorum. Sadece su, ayran, maden suyu ve şalgam. Ayranı ve şalgamı bebiş nedeniyle içemiyorum tabi artık. Sadece su ve maden suyu şu anBen de temizim asitli gıda içmeyeli yıllar var
Vallahi ben de motorla merkeze indim. Tuncumak ne kelime. Donuma kadar terlemişimtuncuduk lafını duydum arttiriyorum. sicaktan bögürttük ya iyice.oturduğumuz yerden buharlasa buharlasa yok olacağız zaar.
dün yaylaya gitmiştik keşke imkanimiz olsa da hep kalsak. burada güneş yok ama bulutlar üzerimize inmiş sanki nefes alamiyoruz. minik bey kucak istiyor ama yapış yapısız ya. almamak için şaklabanlık yapiyorumm.
Amin canım bin kere. İşte her ay aynı olctuler bence yanlışlık yapıldı ama bilmiyorum tedirgin oldum işte.K Kuf canım sıkıntılı bir durum olsa doktor söylerdi mutlaka sıkma canını..başın büyümesi daha önemli bana hamilelikte mikrosefali dedi perinatolog.baş çevresi 34 cm doğdu 2.ayında 38 olmuştu baş büyüyorsa sıkıntı değil dedi doktorumuz eşim elinde mezura habire kafasını ölçüyordu kızın..umarım seninkinde de bi sıkıntı olmaz bıngıldağın kapanması beklenen bişey ve çocuktan çocuģa değişiyor kapanma süresi Rabbim koltuğunuza uğratmasın hiçbirimizin yavrusunu
Bizde biogai kullanıyoruz 2 sisedeyiz o gazı düzenledi şükür15 gün süt diyeti, 20-25 gün yumurta diyeti yaptım. Hiç değişmedi. Uzuyor kakası bebeğin. İlk bir ay gece hiç uyumazdi. Hep ağlardı. Gazi çok vardı kivranirdi. Son bir haftadır falan şükür kendi kendine hallediyor bağırsak gazını. Mideye yine destek istiyor ama. Emerken karnından bazen ses geliyor evet.
Benimki gazdan nefesi kesilip kaskatı oluyordu sanki birden saplanmis gibi of çok zordu aklım çıkıyordu. Şükür o da olmuyor artık. Ama kaka hala mukuslu. Pişik var mı bebeğinde? Döküntü, kakada kan?
Beni yayla havası hep çarpıyor ya hasta oluyorum sonraAy valla deniz çok rahatlatıyor insanı gidin tabi çocuklarda biraz eğlensin tıkılıp kaldılar eve sende kafa dinlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?