2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sen de öylesin cecen cim. Güzel dileklerin için teşekkür ederim.Hepiniz öyle birbirimize can olduk burda. İsterim görmeyi tanımayı sizleri. Dünyanın en büyük mucize si kucağımızda e oluşumundaki katkılarını düşününce bir değil iki kere sarılınır canımmm benim. Evin evliliğin yuvan huzur dolsun inşallah

Ay valla deniz çok rahatlatıyor insanı gidin tabi çocuklarda biraz eğlensin tıkılıp kaldılar eve sende kafa dinlersin
Kiz tadını çıkar, sinirin bozulacak gibi olunca hemen dön kırıp dökmeden. Bak bugün doğum günüm ama içim buruk aklıyla arası olmayanla muhatap olma
Valla bu sefer sinirimi bozmalarına izin vericem öyle şartladım kendimi
Doğum günün kutlu olsun canım arkadasımmm grubumuzun neşesi
Gel koalacım ben seni dağ tepe gezidirim aksamda uyursun dün yayladan sonra pert olmusum bi uyudum ki nereye gidicen tatile takılırım peşine görürsün
Ay keske aynı yerde olsak cümbür cemaat denize yaylaya gider eğlenir bebeklerden dert yanardık
Nası yiyorsun yağı kaşıklamı tadı nasıl
mutlu yıllar canim.
bugün.bende 33 oldum
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun
Valla kim laf çarparsa çarpsın ben kulağımı tıkadım çokda umrumda bende kaldıramıyorum boşver gez eğlen en iyisi
Ooh içiyorum günahı sana

En güzel Cherrygum inki şişiyor mayalı poğaça olmuyo benimki
Unutturamadım şunu size yazıklar olsun yaaa

Kaçıncı ayda kapanmıştı canım? D vitaminini bıraktırdı mi sana da?
İşte o biraz şaibeli. Sağlık ocağı ilk ay 39, ikinci ay 39 ölçtü. Bugün doktor da 39 ölçtü ben evde 39,5 ölçtüm m doğumda 35 yazmislardi

tuncuduk lafını duydum arttiriyorum. sicaktan bögürttük ya iyice. oturduğumuz yerden buharlasa buharlasa yok olacağız zaar.

dün yaylaya gitmiştik keşke imkanimiz olsa da hep kalsak. burada güneş yok ama bulutlar üzerimize inmiş sanki nefes alamiyoruz. minik bey kucak istiyor ama yapış yapısız ya. almamak için şaklabanlık yapiyorumm.

K Kuf geçmiş olsun canim. Rabbim korktuğundan emin eylesin. bingildaktan çok başın büyümesi önemli diye biliyorum ama ne kadar dogru bilmem. insallah güzel sonuçlar alirsiniz.

canim 2 saate dusur sende belki cocuk acikiyor agliyordur benimki 3 saatte 1 yiyordu cc yi yukselttim hafiften cikariyordu birde birden yuklenmek istemedim saati dusurdum bazen 2 saatte aglamaya basliyor daha 2 bucuk saat olmadan mama verince susuyor. Sende bir dene. Avent kullanıyorum ben cnm.
Kocam 2 hafta sonra gelecek insallah :)

keşke...
Benim kızın kulakları kepçeleşmeye başladı uyurken kıvrılıyor ne yapmam lazım kızlar ya
aynı biz valla
Send4 iyi ki doğdun kuzum evlatlarına güzel yaslara
teşekkürler canim
teşekkürler canim

Sag ol canımm unutmazuk
K Kuf geçmiş olsun canim. Rabbim korktuğundan emin eylesin. bingildaktan çok başın büyümesi önemli diye biliyorum ama ne kadar dogru bilmem. insallah güzel sonuçlar alirsiniz.
Evet canım öyleymiş, inşallah

K Kuf
Cnm sen evinde susama benzer bocek olduğunu yazmistin benimde yazlari pencere kenarlarinda hatta pencereyi acarken arasina bak oralarda türüyor bu illet yagmur nem yapiyir toz ile olusuyor sanirim yazin oluyor son 1 haftadir 1 kactane gordum cok ufaklar nokta kadar ben ilac sikiyordum ama bu sefer elma sirkesini pamuga dokup sildim suan hic yok elma sirkesini fransizlarin onunede surdum karincada girmiyor aklinda olsun.

Canım ben değildim o elma sirkesjni fransizlarin önüne sürünce etki etti madem şu Çinlilerin önüne de sürelim kız şimdi de hiyarcikli veba turetmisler

AA Amasyalı mısın Bende öyleyim iyidir iyidir amasyalılar

K Kuf canım sıkıntılı bir durum olsa doktor söylerdi mutlaka sıkma canını..başın büyümesi daha önemli bana hamilelikte mikrosefali dedi perinatolog.baş çevresi 34 cm doğdu 2.ayında 38 olmuştu baş büyüyorsa sıkıntı değil dedi doktorumuz eşim elinde mezura habire kafasını ölçüyordu kızın..umarım seninkinde de bi sıkıntı olmaz bıngıldağın kapanması beklenen bişey ve çocuktan çocuģa değişiyor kapanma süresi Rabbim koltuğunuza uğratmasın hiçbirimizin yavrusunu

Ben de temizim asitli gıda içmeyeli yıllar var
Aynen ben de asitli hiçbir şey içmiyorum. Icetea veya hazır meyve suyu da içmiyorum. Sadece su, ayran, maden suyu ve şalgam. Ayranı ve şalgamı bebiş nedeniyle içemiyorum tabi artık. Sadece su ve maden suyu şu an

Vallahi ben de motorla merkeze indim. Tuncumak ne kelime. Donuma kadar terlemişim Hele kırmızı ışıkta durmak var ya ölüm. Geçesim geldi beklemeden

Amin canım bin kere. İşte her ay aynı olctuler bence yanlışlık yapıldı ama bilmiyorum tedirgin oldum işte.

Bizde biogai kullanıyoruz 2 sisedeyiz o gazı düzenledi şükür hala var ama eskisi gibi değil.emerken yay gibi gerilmeler oluyor şimdi sıcaktan olduğunu dusunuyorum uykuya dalıyor
Döküntü yok kanda görmedik ins yoktur artık kaka incelemekten aklımızı yitiricez.
Doktor çok önemsemiyor ama bende tedirgin oluyorum

Beni yayla havası hep çarpıyor ya hasta oluyorum sonra Kaş'a kidiyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…