Ben hiç su vermiyorumkızlar ne kadar su veriyorsunuz.ben 30 cc verdim simdi.lup diye iciverdi.yanmis yavrum.oglana damla damla zor verirdim.acaba açliktan mi icti.sutum yok ya.yarin hemen mama alacagim.psikolojimi bozdu kadin.
cok mu su vermisim ya
Seni çok iyi anlıyorum benim şehir farkı var yanımda o işler öyle olmuyor yapışan yapışıyor yüzüne bişey diyemiyorum biz safız ondan taviz verdiğimizdenÇok sinir bir durum gerçekten.Bir yandan evimi çok seviyorum. Ama kv ile arka arkaya oturuyoruz. Zırt pırt geliyor. En sevmediğim şey habersiz gelinmesi. Keşke şöyle loto toto çıksa da uzak bir yere taşımsam çat kapı kimse gelemese
Şöyle doktorlardan nefret ediyorum. Yeni doğum yapmışım ertesi gün geldi bir çocuk doktoru kadın, çok kötü üfürüm var hemen kardiyalog görmeli hemen, bugün görsün dedi. Ben kahroldum ya o an ağla ağla.. Sezaryen sonrası hemen sütüm gelmişti oysa, o doktorda sonra süt gitti. Yavrum doyamadı sarılıktan yatmak zorunda kaldı yoğun bakımda..
Abartıyor bazıları sen kendini üzme bu kadar lütfen..
Eski mesajlara gidip alıntılama akımı başlattım, senin o mesajın denk gelince merak ettim
Ben günde 2-3 çay kaşığı veriyorum, doktor öyle demişti kuzum.. Gerçi yarısını tükürüyor.kızlar ne kadar su veriyorsunuz.ben 30 cc verdim simdi.lup diye iciverdi.yanmis yavrum.oglana damla damla zor verirdim.acaba açliktan mi icti.sutum yok ya.yarin hemen mama alacagim.psikolojimi bozdu kadin.
cok mu su vermisim ya
Aynen ha, yani şimdi nolucuğukBu nasıl politik bir yazı yahuher halükarda aşı tutmuş da olabilir tutmamış da olabilir. Kısaca bu yani. Olmak ya da olmamak tüm mesele bu
Bkz: tırlatmaya az kaldı
belini ice katlarsan tasmaz canim
osman gonulal 3 aylikken kucaginizda destekle oturabilir diyor.bugun soracaktim doktora unuttum.
bende kafadan 12 seneyi gecmistir icmeyeli kola vs.ama gecen gun esim gazoz sade gazoz yani iciyordu dayanamadim 3 yudum aldim.geceyi dikilerek gecirdik.ilgisi var mi bilemiyorum ama
bizim cok ilerleri canim.artik can acisindan cocuk dokundurtmaz oldu.her sefer tekrarliyordu.tirnak yaninda iltihap.hangi doktora gitsek tirnak batmasi dedi.ama o doktor dondurma teknigi uyguladi.sisti kabardi cok agladi.cok korktum.pismannoldum fqlan ama sukur bitti gitti.ama su an asla uygulatma dondurma teknigini. cok kucucuk aman ha.ama en azindan takibini yapar.krem vs de neden surme dedi anlamadim.sissin iyice iltihap olsun diye mi?bu nedir sadece soyulma mi? tırnak kenari iltihap yoksa kreme gerek yok ama.
basi icin de hic icini karartma.doktorunu dinle takibini yaptir.insAllah biseycik olmayacak
blup benim de ayda ortalama 600 gr aliyor.ama doktor az dedi.boyu uzun ama sırık gibi..incecik cılız bir safinaz
@cecenn
keyfim yok cunku kizimin keyfi yok
1 haftadir gram almamis.doktor sınırda dedi.mama baslayacagiz dedi.ve bana cok halsiz gorunuyorsun.bu gidisle dayanamayacaksin dedi.sende vitamin kalmamis ki cocuga ne gecsin dedihatta anne sutunu tamamen kes.sagip dolaba koy 3 ay biriksin dedi.sen de bu 3 ayda bebegi sadece mama ile bak.kendinde bol proteinli et sutle beslen kuvvetlen sonra anne sutune gene donersin dedi.bende kabul etmedim..yavrum icin canim feda..ac da kalirim..ama ac kalmam da ise yaramıyor..kotuyum cok...cok kizlar
E="cecenn, post: 64428162, member: 278485"]
Kalppare canım neyin var neden keyfin yok?
Ben günde 2-3 çay kaşığı veriyorum, doktor öyle demişti kuzum.. Gerçi yarısını tükürüyor.
Aynen ha, yani şimdi nolucuğuk3.ayda doktora sorayım bari..
Ah bi anlasam şeker yaahoruldamayan koca var mi ya
oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor
ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
Hiç yalnız değilsin. Ben komple hepsine sinir oluyorum. Normalde iyi anlaşırım, bana bir zararları yok ama ne zaman kızım doğdu herşeyleri batmaya başladı. İyi misin deseler size ne diyesim geliyor. Geldiklerinde kızımı kucaklarından indirmediler, sadece emzirmek için aldım kucağıma. Sinir oldum mesela. Niye böyle oldu bilmiyorum. Yapmak istemiyorum ama elimde değil, onlarla konuşmak bile istemiyorum. Şimdi bayramda tatile gideceklermiş eşim bizde gidelim diyor. İstemiyorum diyorum neden, neden diye soruyor. En sonunda ya ben her sene senin ailenle tatil yapmak zorunda mıyım dedim. Memlekete yanlarına gitmiştik 2 kere. Aslında kızım olmasaydı uçarak giderdim muhtemelen ama şimdi hiç içimden gelmiyor. Çok soğudum onlara karşı.Ya kızlar biraz saçma olacak ama kv ile aramda hiçbir sıkıntı yok. Ama gelip bebeğimi kucağına falan alınca, bebeğimle konuşunca istemsiz olarak sinir oluyorum ya. Gitsin bir an önce istiyorum. Bunu da sizden başka kimseye söyleyemem. Niye böyle bilmiyorum. Bebeğime dedikleri bile gıcığıma gidiyorher gün de geliyor. Bebek uyurken gelsin almasın kucağına istiyorum bencil miyim ben
Mama verdiğiniz için mi su veriyorsunuz ben mama vermiyorum süt sadece. Arada annem diyor su verelim ama gerek yok diyorum verilmeli mi mama kullanmasak dakızlar ne kadar su veriyorsunuz.ben 30 cc verdim simdi.lup diye iciverdi.yanmis yavrum.oglana damla damla zor verirdim.acaba açliktan mi icti.sutum yok ya.yarin hemen mama alacagim.psikolojimi bozdu kadin.
cok mu su vermisim ya
Kendi kendimi alıntılayayımm benim bebem bir tek benimm ühühüüü
Ah canım benim ne güzel bir şarkı. Gerçekten zordur tahmin edebiliyorum. Ama böyle ne olacak senin sağlığında önemli yine bebeğin için. Doktora kulak mı versen biraz. Allah yardımcın olsun inşallah kuzum ya.
Bize de öyle söylediler sizde nası iz kaldıysa bebekte de kalacak demişti.
Sütün olmak zorunda değil, kendini buna şartlandırma.. Şartlandırdığın ve aklın devamlı orada olduğu için psikolojik olarak etkileniyorsun. Ben sütüme yarasın diye yaptığım şeyleri bir bir bıraktım. Şu an hiçbir şey kullanmıyorum. He sütüm nasıl dersen var ama az.. Bir öğünde iki meme emip ancak öyle doyuyor bebeğim, 2 öğün de mama veriyorum çünkü sütüm bitiyor. Ama umrumda da değil valla, git gide azalırsa da mamayı artırırım.aslinda cok pozitif ve dikkatli bir doktor.ama bana yansittigi su..sen hic iyi gorunmuyorsun.sana yazik.o mama ile de büyür.ama benim anladigim su sütün yaramiyir.eksiksinsin.basaramadin..belki de ic sesim bilemiyorum..alerjili bebeklerde anne sutu cok onemli.daha hizli toparlamasina yardim ediyor.sütum olmak zorunda..muhakkak olmalı... kendime de kziiyorum.neden bu kadar cabuk etkileniyorum ki
ama bir de bu hafta hic uyuyamadim.o da etkiledi beni..dogru tahmin etmisim.disimiz kabarmis hafifdis de cikiyor.alerji gaz...grubun en bombastik bebegi olduk..
Canım ishal falan olmasın sonra? Bilmiyorum hiç zararlı mı değil mi..ay bu benim kiz neden hepsini icti ya
ben icmez dedim.oglan da hic icmezdi..ama bu biberonu cekince yirtti kendini.anne sutune boyle asilmiyor valla.bisey olmaz di mi ya? mama verirken de o su giriyor icine nasilsa
Mama verdiğiniz için mi su veriyorsunuz ben mama vermiyorum süt sadece. Arada annem diyor su verelim ama gerek yok diyorum verilmeli mi mama kullanmasak da
Ben ufacık bişey desem kesin çok alınır. Aslında iyi bir insan. Bana bir kötülüğü de yok Allah var şimdi. Ama benim yapım gereği ben sevmiyorum öyle çat kapı gelinmesini. Kadıncağız yalnız yaşıyor. Kayınpederim bizim düğünden önce vefat etti. Düğün hazırlığı yapıyorduk. 2 ay kala kaybettik. Düğünü erteledik falan. Onun için de çok zor anlıyorum. Bilmiyorum yaSeni çok iyi anlıyorum benim şehir farkı var yanımda o işler öyle olmuyor yapışan yapışıyor yüzüne bişey diyemiyorum biz safız ondan taviz verdiğimizden
Sütün olmak zorunda değil, kendini buna şartlandırma.. Şartlandırdığın ve aklın devamlı orada olduğu için psikolojik olarak etkileniyorsun. Ben sütüme yarasın diye yaptığım şeyleri bir bir bıraktım. Şu an hiçbir şey kullanmıyorum. He sütüm nasıl dersen var ama az.. Bir öğünde iki meme emip ancak öyle doyuyor bebeğim, 2 öğün de mama veriyorum çünkü sütüm bitiyor. Ama umrumda da değil valla, git gide azalırsa da mamayı artırırım.
Doktor doğru demiş bebek her türlü büyür ama onu büyütecek sağlam bir anneye ihtiyacı var. Önce kendine bak ki bebeğine yetebilesin canım.. Kara kara düşünmeyi bırak şimdi, varsın tamamen mama alsın. Çocuğun anne sütünden daha fazla anne sevgisine ihtiyacı var bence.. 2 çocuk düşün biri tamamen anne sütüyle büyümüş ama sevgi hiç almamış, biri de mamayla büyümüş annesi onu öpüp koklayıp sevgisiyle kucaklamış, hangisi mutlu bir birey olur?
Canım ishal falan olmasın sonra? Bilmiyorum hiç zararlı mı değil mi..
Ah bi anlasam şeker yaahep kv yüzünden. Onun geni bu alerjik kadın. Her foka alerjisi var. Kocam olacak oğlu da onun gibi büyümüş. Gitmiş en foktan geni seçmiş almış oğluşum
Ya bende de durum aynı. Kadının her dediği batıyor. Bişey dediği de yok aslında. Hayret bişey ben de diyorum noluyo bana. Korkuyorum tersleyeceğim bir gün alınacak, kocamla yüz göz olacağız bu sefer. Onun kucağında olsun istemiyorum. O konuşsun oğlumla istemiyorumHiç yalnız değilsin. Ben komple hepsine sinir oluyorum. Normalde iyi anlaşırım, bana bir zararları yok ama ne zaman kızım doğdu herşeyleri batmaya başladı. İyi misin deseler size ne diyesim geliyor. Geldiklerinde kızımı kucaklarından indirmediler, sadece emzirmek için aldım kucağıma. Sinir oldum mesela. Niye böyle oldu bilmiyorum. Yapmak istemiyorum ama elimde değil, onlarla konuşmak bile istemiyorum. Şimdi bayramda tatile gideceklermiş eşim bizde gidelim diyor. İstemiyorum diyorum neden, neden diye soruyor. En sonunda ya ben her sene senin ailenle tatil yapmak zorunda mıyım dedim. Memlekete yanlarına gitmiştik 2 kere. Aslında kızım olmasaydı uçarak giderdim muhtemelen ama şimdi hiç içimden gelmiyor. Çok soğudum onlara karşı.
Canım seninki ne kadarlık?aslinda cok pozitif ve dikkatli bir doktor.ama bana yansittigi su..sen hic iyi gorunmuyorsun.sana yazik.o mama ile de büyür.ama benim anladigim su sütün yaramiyir.eksiksinsin.basaramadin..belki de ic sesim bilemiyorum..alerjili bebeklerde anne sutu cok onemli.daha hizli toparlamasina yardim ediyor.sütum olmak zorunda..muhakkak olmalı... kendime de kziiyorum.neden bu kadar cabuk etkileniyorum ki
ama bir de bu hafta hic uyuyamadim.o da etkiledi beni..dogru tahmin etmisim.disimiz kabarmis hafifdis de cikiyor.alerji gaz...grubun en bombastik bebegi olduk..
Ben ufacık bişey desem kesin çok alınır. Aslında iyi bir insan. Bana bir kötülüğü de yok Allah var şimdi. Ama benim yapım gereği ben sevmiyorum öyle çat kapı gelinmesini. Kadıncağız yalnız yaşıyor. Kayınpederim bizim düğünden önce vefat etti. Düğün hazırlığı yapıyorduk. 2 ay kala kaybettik. Düğünü erteledik falan. Onun için de çok zor anlıyorum. Bilmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?