2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
kızlar ne kadar su veriyorsunuz.ben 30 cc verdim simdi.lup diye iciverdi.yanmis yavrum.oglana damla damla zor verirdim.acaba açliktan mi icti.sutum yok ya.yarin hemen mama alacagim.psikolojimi bozdu kadin.

cok mu su vermisim ya
Ben hiç su vermiyorum bana bir iki çay kaşığı verebilirsin demişti doktor

Seni çok iyi anlıyorum benim şehir farkı var yanımda o işler öyle olmuyor yapışan yapışıyor yüzüne bişey diyemiyorum biz safız ondan taviz verdiğimizden

aslinda cok pozitif ve dikkatli bir doktor.ama bana yansittigi su..sen hic iyi gorunmuyorsun.sana yazik.o mama ile de büyür.ama benim anladigim su sütün yaramiyir.eksiksinsin.basaramadin..belki de ic sesim bilemiyorum..alerjili bebeklerde anne sutu cok onemli.daha hizli toparlamasina yardim ediyor.sütum olmak zorunda..muhakkak olmalı... kendime de kziiyorum.neden bu kadar cabuk etkileniyorum ki
ama bir de bu hafta hic uyuyamadim.o da etkiledi beni..dogru tahmin etmisim.disimiz kabarmis hafif dis de cikiyor.alerji gaz...grubun en bombastik bebegi olduk..

kızlar ne kadar su veriyorsunuz.ben 30 cc verdim simdi.lup diye iciverdi.yanmis yavrum.oglana damla damla zor verirdim.acaba açliktan mi icti.sutum yok ya.yarin hemen mama alacagim.psikolojimi bozdu kadin.

cok mu su vermisim ya
Ben günde 2-3 çay kaşığı veriyorum, doktor öyle demişti kuzum.. Gerçi yarısını tükürüyor.
Bu nasıl politik bir yazı yahu her halükarda aşı tutmuş da olabilir tutmamış da olabilir. Kısaca bu yani. Olmak ya da olmamak tüm mesele bu
Bkz: tırlatmaya az kaldı
Aynen ha, yani şimdi nolucuğuk 3.ayda doktora sorayım bari..

horuldamayan koca var mi ya

oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor

ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
[/QUOTE]
Ah bi anlasam şeker yaa hep kv yüzünden. Onun geni bu alerjik kadın. Her foka alerjisi var. Kocam olacak oğlu da onun gibi büyümüş. Gitmiş en foktan geni seçmiş almış oğluşum

Ya benim bebek sallamaya pek alıştı üzülüyorum da kafası bi o tarafa bi butarafa gidip gelirken. Zararlıymışta ne yapmalı bilmem ki. Ağlaması gelince de başka türlü susmuyor sıpa.

Ben günde 2-3 çay kaşığı veriyorum, doktor öyle demişti kuzum.. Gerçi yarısını tükürüyor.

Aynen ha, yani şimdi nolucuğuk 3.ayda doktora sorayım bari..

ay bu benim kiz neden hepsini icti ya
ben icmez dedim.oglan da hic icmezdi..ama bu biberonu cekince yirtti kendini.anne sutune boyle asilmiyor valla.bisey olmaz di mi ya? mama verirken de o su giriyor icine nasilsa

horuldamayan koca var mi ya

oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor

ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
Ah bi anlasam şeker yaa hep kv yüzünden. Onun geni bu alerjik kadın. Her foka alerjisi var. Kocam olacak oğlu da onun gibi büyümüş. Gitmiş en foktan geni seçmiş almış oğluşum
[/QUOTE]

benim de kv alerjik...hay basimiza gelenler

Hiç yalnız değilsin. Ben komple hepsine sinir oluyorum. Normalde iyi anlaşırım, bana bir zararları yok ama ne zaman kızım doğdu herşeyleri batmaya başladı. İyi misin deseler size ne diyesim geliyor. Geldiklerinde kızımı kucaklarından indirmediler, sadece emzirmek için aldım kucağıma. Sinir oldum mesela. Niye böyle oldu bilmiyorum. Yapmak istemiyorum ama elimde değil, onlarla konuşmak bile istemiyorum. Şimdi bayramda tatile gideceklermiş eşim bizde gidelim diyor. İstemiyorum diyorum neden, neden diye soruyor. En sonunda ya ben her sene senin ailenle tatil yapmak zorunda mıyım dedim. Memlekete yanlarına gitmiştik 2 kere. Aslında kızım olmasaydı uçarak giderdim muhtemelen ama şimdi hiç içimden gelmiyor. Çok soğudum onlara karşı.

cok mu su vermisim ya
Mama verdiğiniz için mi su veriyorsunuz ben mama vermiyorum süt sadece. Arada annem diyor su verelim ama gerek yok diyorum verilmeli mi mama kullanmasak da

doktor hanim benim iyiligimi dusundu.yasli bir doktorumuz var.taaa esimin bebeklik doktoru
ama bennde yavrumu dusundum..nolcek simdi bilemedim..mama alip deneyecegim.en azindan geceleri veririm.alirsa tabi.tadi kotuymus.

Sütün olmak zorunda değil, kendini buna şartlandırma.. Şartlandırdığın ve aklın devamlı orada olduğu için psikolojik olarak etkileniyorsun. Ben sütüme yarasın diye yaptığım şeyleri bir bir bıraktım. Şu an hiçbir şey kullanmıyorum. He sütüm nasıl dersen var ama az.. Bir öğünde iki meme emip ancak öyle doyuyor bebeğim, 2 öğün de mama veriyorum çünkü sütüm bitiyor. Ama umrumda da değil valla, git gide azalırsa da mamayı artırırım.

Doktor doğru demiş bebek her türlü büyür ama onu büyütecek sağlam bir anneye ihtiyacı var. Önce kendine bak ki bebeğine yetebilesin canım.. Kara kara düşünmeyi bırak şimdi, varsın tamamen mama alsın. Çocuğun anne sütünden daha fazla anne sevgisine ihtiyacı var bence.. 2 çocuk düşün biri tamamen anne sütüyle büyümüş ama sevgi hiç almamış, biri de mamayla büyümüş annesi onu öpüp koklayıp sevgisiyle kucaklamış, hangisi mutlu bir birey olur?

Mama verdiğiniz için mi su veriyorsunuz ben mama vermiyorum süt sadece. Arada annem diyor su verelim ama gerek yok diyorum verilmeli mi mama kullanmasak da

ya benim kizin 2 gundur çişinde pembelik var.hani bezi boyuyor ya.bu susuz kaldigıni gosteriyor.ben 3 litreye yakin su iciyorum ama cok terliyoruz kiz da bende.acaba yetmiyor da ondan mi agliyor dedim.

oglumdayken doktorumiz 3 4 aylik bebekler yaz mevsimine denk gelmisse ben su oneriyorum.su mutlaka ver demisti vermistik ama kac cc di onu hatırlayamadımm.ben de sadene anne sutu veriyorum daha doğrusu veriyordum.sanirim mama takviyesi basliycam.

Seni çok iyi anlıyorum benim şehir farkı var yanımda o işler öyle olmuyor yapışan yapışıyor yüzüne bişey diyemiyorum biz safız ondan taviz verdiğimizden
Ben ufacık bişey desem kesin çok alınır. Aslında iyi bir insan. Bana bir kötülüğü de yok Allah var şimdi. Ama benim yapım gereği ben sevmiyorum öyle çat kapı gelinmesini. Kadıncağız yalnız yaşıyor. Kayınpederim bizim düğünden önce vefat etti. Düğün hazırlığı yapıyorduk. 2 ay kala kaybettik. Düğünü erteledik falan. Onun için de çok zor anlıyorum. Bilmiyorum ya

ya cok tatlisin sen
tesekkur ederim.moral destegin icin..insAllah biraz dinlenebilirsem sut de artar.oglumda da tam bu 3 aydan 4 aya geçiş zamani ayni sıkıntıyi yasamistim duzelmisti.belki duzelir.evet yetmiyor.bende fark ettum.kabul ettim artik.mama deneyecegim.zorlamaktan psikolojim bozulmasindansa varsin ikimiz de iyi olalim
Canım ishal falan olmasın sonra? Bilmiyorum hiç zararlı mı değil mi..

zaten verem asisindan sonra ishal gibiydi.ondan da kilo alamamistir diye tahmin ediyoum.insAllah su kaybini karsilar ya yarin doktora soracagim.buraya da yazarim...

benim de kv alerjik...hay basimiza gelenler
[/QUOTE]
Hay genlerine tüküriiim. Cavırın cocukları (Kv nin lafı)

Ya bende de durum aynı. Kadının her dediği batıyor. Bişey dediği de yok aslında. Hayret bişey ben de diyorum noluyo bana. Korkuyorum tersleyeceğim bir gün alınacak, kocamla yüz göz olacağız bu sefer. Onun kucağında olsun istemiyorum. O konuşsun oğlumla istemiyorum sonra da kendi kendime üzülüyorum.

Canım seninki ne kadarlık?

canim sana bir soz söyleyeceğim..cokchosuma gider hep..

insan iki anneyi de iki babayi da seçemez.

kendi anneni de kocanin annesini de.kendi annemizi kabulleniyorsak onlari da kabullenecegiz.sana zarari yoksa kafani takma derim.bosver gelsin gitsin..bak ne zorluklarla buyutuyoruz.benim kv bana neler yapti.gene anne deyip geçiyorum.bugun taksiden indim dusecektim anlik basim dondu.guluyor kis kis farkindayim.ahh be kizim neyin var diyor sonra da.bazen ohh nasilda hasta veya bitkin diyormus gibi hissederken bazen gercekten uzuluyormus gibi geliyor..bazen anne degil elti ya da kuma gibi hissediyorum..karmasik ama esim uzulmesin incinmesin diye ses etmiyorum cogu zaman..esim benim anneme ses etse uzulurum cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…