vereyim vermesine baharim ama onlarin tadi normal mama gibi degilmis.bakalim kabul edecek.miKalppare cnm mama takviye olarak versen.
İnş canım ya banka sürecindeyiz ekpertiz raporunu gönderirse işlem bu hafta bitermiş.umarım gönlünce bir ev bulursun tek maaşla zor zaten 1 yıl ötelemeli oluyorya bakın isrerseniz vakıf mesela arttırmayı düşünüyomuş diyolar.Güzel bişey için almamışsın ücretsizi, hayırlı olsun şimdiden eviniz İnşallah bi sorun çıkmaz. biz de düşünüyoruz ev almayı ben işe dönünce, başka türlü olmaz zaten
Ay canim ne diyim bilmiyorumki bu alerji durumu 1 yastan sonra bitiyormus sanirm hatta ek gida döneminde rahatlıyor degil mi?vereyim vermesine baharim ama onlarin tadi normal mama gibi degilmis.bakalim kabul edecek.mi
hiç bilmiyorum ki canim. bize bir şey dememişlerdi. emzirip mi gittim, bi raz geçti mi hatırlamıyorum bile.ishali 5 gün sürdü. simdi sayisi düzeldi ama hala da kaka rengi yeşil. doktora gitsem mi bilemedim.
Aa bu mesajı ben bile unutmuşum nerden aklına geldi yahu ; ya da eski mesajı mı gördüm naptım benHangi ismi seçtiniz sonuç olarak merak ettim
o düşünceler hiç bitmiyor. benim de dün aniden göğsüm ağrımaya başladı. içinde bir yer sertleşmiş. dün banyoda masaj yaptım bugün göğsüm nisbeten iyi de vücudum ağrıyor grip gibi. hemen aklima virüs geliyor. hiç kimseyle temasimiz yok, eve gelen herşey yıkanıyor vs ama yine de eşimden vs gelirse diye. Allah'ım korusun. süt kuzusu yavrularımız var .
Ay canm icime su serptin benim oglaninda geriye doğru büyüyor dedi doktor 25 inde beyin cerrahina gidicez bizimde iyi geçer umarımBenim arkadaşımın cocuk 1 aylıkken kapandı çok korktular birsuru kötü senorya cizdiler kafası geriye buyuyor dediler kadının üzüntüden sütü kesildi ama İstanbul'da bir doktora gittiler devlette o dediki hicbirseyi yok olabilir böle
Smdi 6 aylık fıstık gibi bir kız oldu
Bugün bebesi uyumayan var mı sadece ben miyim acaba.
hangimiz düşmedik bu.pembe sevdaya...hangimiz sevmedik cilginlar gibi..hangimiz bir pirt bir girk icin yol gozlemedik.hangimiz bir uykusuz icin besik sallamadik..herkesi bir baska yorar bu bebeler... herkesin bebesi kendine yarar..kizmis erkekmis ne fark eder ki deli gibi sevmek ruhumuzda var...
Allahim gulmek için sarki uydurdum..ama kafa o kadar mutsuz bi kafa ki..bebege uyarladigim sarki muslum babadan
Verem alışının illa kolda kızarıklık iz falan mı yapması lazım. Öyle olmayınca aşı etki etmemiş mi oluyor? Bizde hiç bi iz yokta 9 aylık bebesi olan bi arkadaşım öyle dedi
Kaka rengine takilma cnm kan ve mukus yoksa. Bizim 40 i ciktiktan sonra hep yesil ( sari yesil karisik bazen) doktorlar kilo alimi iyiyse kan mukus yoksa problem yok diyor. Ablamin cocuklarininda hep yesilmis.hiç bilmiyorum ki canim. bize bir şey dememişlerdi. emzirip mi gittim, bi raz geçti mi hatırlamıyorum bile.ishali 5 gün sürdü. simdi sayisi düzeldi ama hala da kaka rengi yeşil. doktora gitsem mi bilemedim.
Cnm 2 saatte bir vermeyi dene verirken itiyorsa kucagina al gazini cikar tekrar dene gazi olabilir çünkü. Verirken cok yatik sekilde verme yastik koy altina Verdikten sonra yarim saat dik tut. Yatirirken soluna yatir bir doktor demisti bana, gazini mutlaka cikar ama ben bazen 15 20 dk uğraşıyorum valla.Kalppare kuzu göremedim mesajini am senin kuzuya doktor ne dedi
Kızlar ne uyku düzeni ne beslenme duzeni var bana bir akil verin napacam bilmiyorum .
Uykuyu salladikca uyuyor onu da vizirdanarak . Beslenmesini de 30 u bir icis yapmiyor bile . Onceden 90 veya 100 icerdi . Ama nerdeyse bir aydir Uyaniyor bir icis yapiyor 5,10,20 kadar anca sonra salliyoruz uyuyor . On dk sonra yarim saat sonra bazen 1 saat sonra bir daha bir iki icis yapiyor sonra agzini ceviriyor diliyle yitiyor . Gecen guldurerek oynatarak icir cek icir cek yapa yapa 90 icirdim 5 dk sonra burnundan agzindan kustu . Ne yapsam duzelir bu sipacan beni ugrstiriyor ayy bebek olayindan sogudum sayesinde
Şöyle doktorlardan nefret ediyorum. Yeni doğum yapmışım ertesi gün geldi bir çocuk doktoru kadın, çok kötü üfürüm var hemen kardiyalog görmeli hemen, bugün görsün dedi. Ben kahroldum ya o an ağla ağla.. Sezaryen sonrası hemen sütüm gelmişti oysa, o doktorda sonra süt gitti. Yavrum doyamadı sarılıktan yatmak zorunda kaldı yoğun bakımda..kadin enerjimi oyle dusurdu ki su an sut yok..
Eski mesajlara gidip alıntılama akımı başlattım, senin o mesajın denk gelince merak ettimAa bu mesajı ben bile unutmuşum nerden aklına geldi yahu ; ya da eski mesajı mı gördüm naptım ben
Bu isimlerin hiçbir olmadı
Defne koyduk çok klasiklerden oldu ama ben çok istiyordum; yanına Özgü de ekledik ama kullanmıyoruz pek
Çok sinir bir durum gerçekten.Benimkide 2 aydır yanımda her dakika yanımızda çocuk ağlasa odaya dalıyor müsaitmiyiz değilmiyiz hiç gece evin içinde geziyor sürekli çocuğu yıkasam nie demedin diyor eşime kurban oluyum Aklımdan çıkmıyon falan diyor işten gelince kıskançlık değil ama insan bi düşünür bunlar kaç aydır ayrılar (Eşim göreve gitmişti 6 ay Suriye’ye tek başıma hamilelik yaşadım ) beraber bişeyler yapsınlar der Nereye gitsek peşimize düşüyor of of
Evet uygun bi ev denk gelirse o ötelemeliye bakabiliriz oğluşuma da güzel bi oda yaparımİnş canım ya banka sürecindeyiz ekpertiz raporunu gönderirse işlem bu hafta bitermiş.umarım gönlünce bir ev bulursun tek maaşla zor zaten 1 yıl ötelemeli oluyorya bakın isrerseniz vakıf mesela arttırmayı düşünüyomuş diyolar.
Canım siz hangi bankadan çektiniz?İnş canım ya banka sürecindeyiz ekpertiz raporunu gönderirse işlem bu hafta bitermiş.umarım gönlünce bir ev bulursun tek maaşla zor zaten 1 yıl ötelemeli oluyorya bakın isrerseniz vakıf mesela arttırmayı düşünüyomuş diyolar.
Onceleri ağlayarak uyanir kucagima alir beslerdim uykusuz aglak hale gelince aman uyanmasin diye yatarken besledik ince bir ysstigi var yatağında. Sonra bu kisa uyku kisa beslenme duzensizligi cikti . Kisa derken sallamasam 5 dk 10 dkKaka rengine takilma cnm kan ve mukus yoksa. Bizim 40 i ciktiktan sonra hep yesil ( sari yesil karisik bazen) doktorlar kilo alimi iyiyse kan mukus yoksa problem yok diyor. Ablamin cocuklarininda hep yesilmis.
Cnm 2 saatte bir vermeyi dene verirken itiyorsa kucagina al gazini cikar tekrar dene gazi olabilir çünkü. Verirken cok yatik sekilde verme yastik koy altina Verdikten sonra yarim saat dik tut. Yatirirken soluna yatir bir doktor demisti bana, gazini mutlaka cikar ama ben bazen 15 20 dk uğraşıyorum valla.
Bu nasıl politik bir yazı yahuKızlar burada konuşulanlardan sonra kafam karıştı valla.. Bana verem aşısı için vuran hemşire iz kalabilir, sivilce gibi olabilir, kızarabilir ama hiçbir şey olmamış gibi de kalabilir demişti. Nitekim hiç iz kalmadı, yeri bile belli değil. Bir doktor şöyle yazmış bir sitede..
"Verem aşısından haftalar sonra aşı yerinde aşıdan en az 15 gün en fazla 4-5 ay sonra sivilce gibi bir yara çıkar, sulanır, kabuklanır. Daha sonra da iz bırakarak iyileşir. Bu izin olması aşının büyük olasılıkla tuttuğunu gösterir. Aşı yerinde iz olmaması aşının tutmadığını göstermez, aşı izi olmasa da aşı tutmuş olabilir.
Ancak bazen aşı yerinde iz olmaz. Bu durumda aşı tutmamış olabilir. Gerekirse PPD testi yapılarak kontrol edilmeli, gerekirse aşı tekrarlanmalıdır."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?