tam 3 aylikCanım seninki ne kadarlık?
Tesekkur edeŕim sekerparecim.S Sonsuzsukurler canim nerelerdesin? ozlettin kendini ☺
o normal biliyor musun? kimi annelerde oluyor. insanlarda iç güdü olmaz diyorlar ama annelik iç güdüsü gibi bir şey. kimi anne büyük çocuğundan bile kıskanırmış bebeği hatta büyük çocuğuna kinlenirmis. bir arkadaş anlatmıştı. duygularıma engel olamıyordum. sürekli de suçluluk hissediyordum diye.yeni gelen bebegi koruma duygusu diyelim. geçiyormuş zamanla. ben yaşamadım ama. yaşayanları duydum çok.Ya bende de durum aynı. Kadının her dediği batıyor. Bişey dediği de yok aslında. Hayret bişey ben de diyorum noluyo bana. Korkuyorum tersleyeceğim bir gün alınacak, kocamla yüz göz olacağız bu sefer. Onun kucağında olsun istemiyorum. O konuşsun oğlumla istemiyorumsonra da kendi kendime üzülüyorum.
Tesekkur edeŕim sekerparecim.
Bi oyle bi boyle gecior gunler.
Sen nasilsin ne var ne yok.
Kiz, zorlamaya devam mi
Ay canim ne diyim bilmiyorumki bu alerji durumu 1 yastan sonra bitiyormus sanirm hatta ek gida döneminde rahatlıyor degil mi?
Kalppare kuzu göremedim mesajini am senin kuzuya doktor ne dedi
Kızlar ne uyku düzeni ne beslenme duzeni var bana bir akil verin napacam bilmiyorum .
Uykuyu salladikca uyuyor onu da vizirdanarak . Beslenmesini de 30 u bir icis yapmiyor bile . Onceden 90 veya 100 icerdi . Ama nerdeyse bir aydir Uyaniyor bir icis yapiyor 5,10,20 kadar anca sonra salliyoruz uyuyor . On dk sonra yarim saat sonra bazen 1 saat sonra bir daha bir iki icis yapiyor sonra agzini ceviriyor diliyle yitiyor . Gecen guldurerek oynatarak icir cek icir cek yapa yapa 90 icirdim 5 dk sonra burnundan agzindan kustu . Ne yapsam duzelir bu sipacan beni ugrstiriyor ayy bebek olayindan sogudum sayesinde
Evet ben de çalışıyorum . Mantık yok canım zaten ben daha kimsede ne gördüm ne duydum böyle bir şeyi . Eşimin çenesinden o kadar bıktım ve o kadar yoruldum yıprandım ki . Ben bu günler için buralara gelmedim . Kardeşimin düğününü bile içime sıkıntı eder oldum laf edecek diye . Senin ailen benim ailem kavgası bitirdi beni . Nasıl çözüm bulurum bilmiyorum ama böyle devam ederse boşanmaya kadar gider . Diyeceksiniz ki madem öyle neden çocuk yaptın ? Hep değişeceğine inandım . Çocuk Özlemi ile hep çocuğa odaklandım . Tüp bebek süreçlerinde adam değişti dedim , hamile iken hele melekti melek . Doğum yaptım adam eski haline döndü . Dediğin gibi rol yaptı demek ki.Çok acı ama kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim .Sen çalışmıyor musun kuzum o ailesine veriyorsa sende vereceksin tabi ki bu nasıl mantikben insanlarin değişeceğine inanmıyorum malesef değişiyor gibiyse rol yapıyor gibi geliyor bana
Okudum simdi biraz.bir ah ceksem derinden daglr oynar yerinden...sende durumlar ne.nerelerdesin bakim
Oralara da bulaşmış olabilirimKuzum ovitella catlatma ignesiyle hamile kalanlar diye bi grup vardı orda var mıydın sen ben mi yanlış hatırlıyorum ☺
Bence biraz daha zaman gecince kizarir.Ben günde 2-3 çay kaşığı veriyorum, doktor öyle demişti kuzum.. Gerçi yarısını tükürüyor.
Aynen ha, yani şimdi nolucuğuk3.ayda doktora sorayım bari..
Benimde yok kayınbaba kıyamıyorsun aynı ben ah canım benim allah yardımcımız olsunBen ufacık bişey desem kesin çok alınır. Aslında iyi bir insan. Bana bir kötülüğü de yok Allah var şimdi. Ama benim yapım gereği ben sevmiyorum öyle çat kapı gelinmesini. Kadıncağız yalnız yaşıyor. Kayınpederim bizim düğünden önce vefat etti. Düğün hazırlığı yapıyorduk. 2 ay kala kaybettik. Düğünü erteledik falan. Onun için de çok zor anlıyorum. Bilmiyorum ya
Maşallah canım.tam 3 aylik
Amin canımBenimde yok kayınbaba kıyamıyorsun aynı ben ah canım benim allah yardımcımız olsun
Benim kız da aynı . Sabahtan beri yeni uyudu o da ağlaya zırlaya . Aç çünkü biliyorum .Öğlen ite kaka 40 cc içti . Ara ara emiyor ama 2-3 dk .en fazla 5 dk . Ama sütüm kalmıyor akşama doğru .aç olunca nasıl uyusun. Emme sonrası mama vereyim diyorum diliyle ite ite bir oluyor . Bir de elleri kullanıyor şimdi, elleriyle de itiyor . Boş boş çeke çeke uyudu memeyi . Dalmasını bekliyorum ki belki mama içerse diyeKalppare kuzu göremedim mesajini am senin kuzuya doktor ne dedi
Kızlar ne uyku düzeni ne beslenme duzeni var bana bir akil verin napacam bilmiyorum .
Uykuyu salladikca uyuyor onu da vizirdanarak . Beslenmesini de 30 u bir icis yapmiyor bile . Onceden 90 veya 100 icerdi . Ama nerdeyse bir aydir Uyaniyor bir icis yapiyor 5,10,20 kadar anca sonra salliyoruz uyuyor . On dk sonra yarim saat sonra bazen 1 saat sonra bir daha bir iki icis yapiyor sonra agzini ceviriyor diliyle yitiyor . Gecen guldurerek oynatarak icir cek icir cek yapa yapa 90 icirdim 5 dk sonra burnundan agzindan kustu . Ne yapsam duzelir bu sipacan beni ugrstiriyor ayy bebek olayindan sogudum sayesinde
Mesaj tekrarıBenim arkadaşımın cocuk 1 aylıkken kapandı çok korktular birsuru kötü senorya cizdiler kafası geriye buyuyor dediler kadının üzüntüden sütü kesildi ama İstanbul'da bir doktora gittiler devlette o dediki hicbirseyi yok olabilir böle
Smdi 6 aylık fıstık gibi bir kız oldu
Ay geçsin yaao normal biliyor musun? kimi annelerde oluyor. insanlarda iç güdü olmaz diyorlar ama annelik iç güdüsü gibi bir şey. kimi anne büyük çocuğundan bile kıskanırmış bebeği hatta büyük çocuğuna kinlenirmis. bir arkadaş anlatmıştı. duygularıma engel olamıyordum. sürekli de suçluluk hissediyordum diye.yeni gelen bebegi koruma duygusu diyelim. geçiyormuş zamanla. ben yaşamadım ama. yaşayanları duydum çok.
Tesekkur edeŕim sekerparecim.
Bi oyle bi boyle gecior gunler.
Sen nasilsin ne var ne yok.
Kiz, zorlamaya devam mi
kizlar yasadiginiz hepimiz yasiyoruz.o bizim.biz onun icin canimizi veririz.kimseye gulmesin kimse onu sevmesin istiyoruz.kiskaniyoruz.dogal bir durum.kasmayin kendinizi..zamanla gececek.hepimizin duygulari dinginlesecek..oglumda da yasadim gecti.ama hala zaman zaman paylasamiyorum..simdi de kizimdq ayni duyguyu hissediyorum.bazen yuznu bile gostermek istemiyorum.lohusa kafasi
Aynen canım iyi olun yeter ki, ayrıntılarla kafanı yorma, benim için de zor ama bazen akıntıya bırakmak gerekiyor kendini..ya cok tatlisin sen
tesekkur ederim.moral destegin icin..insAllah biraz dinlenebilirsem sut de artar.oglumda da tam bu 3 aydan 4 aya geçiş zamani ayni sıkıntıyi yasamistim duzelmisti.belki duzelir.evet yetmiyor.bende fark ettum.kabul ettim artik.mama deneyecegim.zorlamaktan psikolojim bozulmasindansa varsin ikimiz de iyi olalim
zaten verem asisindan sonra ishal gibiydi.ondan da kilo alamamistir diye tahmin ediyoum.insAllah su kaybini karsilar yayarin doktora soracagim.buraya da yazarim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?