2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
o normal biliyor musun? kimi annelerde oluyor. insanlarda iç güdü olmaz diyorlar ama annelik iç güdüsü gibi bir şey. kimi anne büyük çocuğundan bile kıskanırmış bebeği hatta büyük çocuğuna kinlenirmis. bir arkadaş anlatmıştı. duygularıma engel olamıyordum. sürekli de suçluluk hissediyordum diye.yeni gelen bebegi koruma duygusu diyelim. geçiyormuş zamanla. ben yaşamadım ama. yaşayanları duydum çok.

kizlar yasadiginiz hepimiz yasiyoruz.o bizim.biz onun icin canimizi veririz.kimseye gulmesin kimse onu sevmesin istiyoruz.kiskaniyoruz.dogal bir durum.kasmayin kendinizi..zamanla gececek.hepimizin duygulari dinginlesecek..oglumda da yasadim gecti.ama hala zaman zaman paylasamiyorum..simdi de kizimdq ayni duyguyu hissediyorum.bazen yuznu bile gostermek istemiyorum.lohusa kafasi

kilo alimi dusuk dedi canim.alerji mamasi baslayacagiz.bana da cok bitkinsin dedi.anne sutu kes bile dedi..moraller alt ust.

keske sana tavsiyede bulunabilsem..ama kendime care olamiyorum ki..tek tavsiyem gececek lepi gececek

Sen çalışmıyor musun kuzum o ailesine veriyorsa sende vereceksin tabi ki bu nasıl mantik ben insanlarin değişeceğine inanmıyorum malesef değişiyor gibiyse rol yapıyor gibi geliyor bana
Evet ben de çalışıyorum . Mantık yok canım zaten ben daha kimsede ne gördüm ne duydum böyle bir şeyi . Eşimin çenesinden o kadar bıktım ve o kadar yoruldum yıprandım ki . Ben bu günler için buralara gelmedim . Kardeşimin düğününü bile içime sıkıntı eder oldum laf edecek diye . Senin ailen benim ailem kavgası bitirdi beni . Nasıl çözüm bulurum bilmiyorum ama böyle devam ederse boşanmaya kadar gider . Diyeceksiniz ki madem öyle neden çocuk yaptın ? Hep değişeceğine inandım . Çocuk Özlemi ile hep çocuğa odaklandım . Tüp bebek süreçlerinde adam değişti dedim , hamile iken hele melekti melek . Doğum yaptım adam eski haline döndü . Dediğin gibi rol yaptı demek ki.Çok acı ama kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim .

bir ah ceksem derinden daglr oynar yerinden...sende durumlar ne.nerelerdesin bakim
Okudum simdi biraz.
Sutun mu azaldi canim
Insallah artarz olumlu dusun.tabi pek bir sey de yiyemiyorsun. Gucsuz kaldin. Vitaminlerini bari ihmal etme.
Mamayi da dusun derim
Benim oglum hep mamayla buyudu, agir hastalik yasamasina ragmen. Buyuyorlar bir sekilde.. rabbim omurlerini saglikli, hayirli eylesin. Saclarinin teline zarar gelmesin insallah..
600 grama neden az dedim bizde sanki oyleydik gecen ay.. 6. Ay sonunda dogum kilosunun 2 kati olsa tamam diyor doktorlar, biliorsundur senvde. Uzulme.. suyu ben de 5 tatli kasigi verdim bgn, icior. Serum fizyolojik sıktım onu da sapirdandi.
Byuklere kaksa bu ayda purelere basliycakmisim
Buralardayim napayim iste.
Biraz uzgun biraz mutlu.
Esime sinir oluorum.
Ama suan iyi degilim, onun yardimina muhtac gibi bir seyim
Evde olsun oglumu cikarsin o bile yetiyor. Ama ise baslayacak birkac zamana gun boyu olmayacak. Kucuk bebek ev ıstiyor, buyugu oyun ve disarisini..
Oglumu cuma gunu bobrek degerleri yuksek diye tekrar tahlile gotryduk, yine biraz yuksek cikti. Ama idare eder iste.
Beslenmesine dikkat etmek lazim ki bobrekleri kaybetmeyelim
Sevdigi cogu sey ya yasak ya sinirli.
Babasi baana kotu davranior o da onun gibi davraniyor, uzuluorum..
Alinganim bu aralar.
Aman birsuru sey iste.
Oglun nasil, kiskanmaya devam mi.
Belin gecti mi.
10 temmuz oglumun dgm gunu, kizin da 3 ayi oluor. Doktora gidicez bugun yarin.

Kuzum ovitella catlatma ignesiyle hamile kalanlar diye bi grup vardı orda var mıydın sen ben mi yanlış hatırlıyorum ☺
Oralara da bulaşmış olabilirim ama ben çatlatma ile hamile kalamam , hem çatlatıp hem toplayıp , üstüne de yumoşları dölleyip sonrasında hamile kalabilirim Ama o gruplara da iğnelerle ilgili tecrübelerimi yazmış olabilirim

Ben günde 2-3 çay kaşığı veriyorum, doktor öyle demişti kuzum.. Gerçi yarısını tükürüyor.

Aynen ha, yani şimdi nolucuğuk 3.ayda doktora sorayım bari..
Bence biraz daha zaman gecince kizarir.
Her bebegin bagisikligi farkliymis, asiya cevap vermesi.
1 ay diyorlar zaten aslinda. Erken olan da oluyormus tabi.

Benimde yok kayınbaba kıyamıyorsun aynı ben ah canım benim allah yardımcımız olsun

Benim kız da aynı . Sabahtan beri yeni uyudu o da ağlaya zırlaya . Aç çünkü biliyorum .Öğlen ite kaka 40 cc içti . Ara ara emiyor ama 2-3 dk .en fazla 5 dk . Ama sütüm kalmıyor akşama doğru .aç olunca nasıl uyusun. Emme sonrası mama vereyim diyorum diliyle ite ite bir oluyor . Bir de elleri kullanıyor şimdi, elleriyle de itiyor . Boş boş çeke çeke uyudu memeyi . Dalmasını bekliyorum ki belki mama içerse diye bu ay kaç kilo aldık çok Merak ediyorum . Bir de beslenmesi kötü olduğu gibi üstüne günde 5 kez kaka yapıyor nerdeyse . Ve sulu kaka . Az az ama sulu ne içiyorsun da neyi çıkarıyorsun hem alttan hem ağızdan . Nasıl kilo tutacak bilmem . Çırpı bacaklım sağlıklı olsun da tek inşallah her şey düzene biner

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Ay geçsin yaa sinir ola ola geçiyor günlerim. Boşu boşuna hayatımı zehir ediyorum.

Yok kuzum denemedim ama yarın deneyeceğim artık..

Tesekkur edeŕim sekerparecim.
Bi oyle bi boyle gecior gunler.
Sen nasilsin ne var ne yok.
Kiz, zorlamaya devam mi

Ah ah hepimizde bir dert bir sıkıntı ne olacaksa..

Bende benden başkasına gülsün istemiyorum ya cadı bir tek bana gülse ne var..

Aynen canım iyi olun yeter ki, ayrıntılarla kafanı yorma, benim için de zor ama bazen akıntıya bırakmak gerekiyor kendini..
Kilo alamamış deme kız 600 gram almış işte, bir daha ki aya daha fazla alır görürsün bak..

Kızlar hani diyordum ya benim kız 2 saat emmezse memelere bir sızı giriyor diye. Farkettim de 2 gündür olmuyor azalıyor mu acaba süt ilgisi var mıdır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…