2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar hani diyordum ya benim kız 2 saat emmezse memelere bir sızı giriyor diye. Farkettim de 2 gündür olmuyor azalıyor mu acaba süt ilgisi var mıdır sizce?
Bebeğinin emiş saatlerinin arası uzamış olabilir mi canım? Ben saat başı emzirirken memelerim saat başı sızladı. Sonra 2 saatte bire çıkınca memeler ona adapte oldu 2 saatte bir sızlamaya başladı. Sende de öyle mi? Benim bir de gündüz pek dolmuyor süt sanki. Gece emzirmelerinde daha fazla oluyor. Uyuyup uyanınca çok oluyor. Gündüz pek dolu değil sanki.

Ya kızlar bende hiç öyle kıskançlık olmadı neden ki? Yeterince sahiplenemedim mi ben bu çocuğu şimdi Hatta biri sevince falan mutlu oluyorum. Sadece zarar gelir, iyi tutamazlar vs diye tedirginlik oluyor o kadar..
Benimki kıskançlık değil sanki kendine muhtaçmışım o olmazsa çocuğa bakamıcakmışım gibi davranıyor çocukta kırmızı noktalar çıktı mesela yok işilik dedi geçer dedi gittim doktoraki egzama çocuk kilo almıyor hastaneye gideyim dedim dedim kilo alıp napacak kilo iyi olmaz meğerse idrar yolu enfeksiyonu olmuş herşeye muhalefet olması benim sorunum

Ya kızlar bende hiç öyle kıskançlık olmadı neden ki? Yeterince sahiplenemedim mi ben bu çocuğu şimdi Hatta biri sevince falan mutlu oluyorum. Sadece zarar gelir, iyi tutamazlar vs diye tedirginlik oluyor o kadar..
Kv falan sevince de seviniyor musun peki? Hiç böyle yeter ulen sevme çocumuu bırak diye çitoong diye eline vurasın gelmiyor mu?

Yok kuzum denemedim ama yarın deneyeceğim artık..

Ah ah hepimizde bir dert bir sıkıntı ne olacaksa..

Bende benden başkasına gülsün istemiyorum ya cadı bir tek bana gülse ne var..
Dene bakalım canım. Bende çok işe yaradı fön makinesi. Evin derecesini de takip et bakalım.

Kızlar malum benim bebe durmuyor diye annem hoppala alsan nasıl olur acaba sallanmayı seven onuda sever dedi ama uygun sağlıklı olur mu hoppala bilginiz var mı
Ben kızımda kullanmıştım ama sanırım beş aylık kadar vardı. Arada nefes almak için yemek yerken falan koyuyordum inanılmaz seviyordu ama en fazla on dakika. Sonra hemen çıkarıyordum. Geçenlerde eşimle konuştuk, üç ay için erken sanki.

Aslında birileri severken benim de hoşuma gidiyor ama sadece bana gülsün bebişim istiyorum nedense

Kuzum valla saat aralığı değişmedi aslında yine 2 saati geçmiyor genelde 1.3 saatte bir emiyor. Gündüz benimde pek dolmuyor sanki. Gece kesinlikle daha farklı. Birde gündüz sık emiyorlar ondan da olabilir. O kadar da şey yapıyorum ama bilemedim açıkcası. Bir Ek gıda dönemi gelse hayırlısıyla

Ayni seyleri yasiyoruz emmesi ve uyumasi sende arti durumlar en azindan . O elleri benim sinirimi bozmaya basladi ne beslenmesine izin veriyor ne uyumasına. Uyurken kundak eder gibi sadece iple bagladim yoksa uyumuyor onlari agzina almaya calisiyor alamiyor agliyor . Bizimkide gazla birlikte cok az ama sulu kaka yapiyor . Diyete basladim süt yogurt peynir yumurta bakalim onla mi alakali . Kabiz olan bebek anne sütü yariyorsa kabiz olurmus diye duydum .

Kv falan sevince de seviniyor musun peki? Hiç böyle yeter ulen sevme çocumuu bırak diye çitoong diye eline vurasın gelmiyor mu?
E zaten bir kayınvalidemlere gidiyoruz Veriyorum kucağına, ordan görümceme, ordan eltime Tek derdim kucağa alışır diye korkuyorum.. Bir de dediğim gibi düşürürler korkusu.. Kayınvalidem küçükken bebek olan kardeşini düşürmüş ölmüş, onu duyduğumdan beri korkuyorum. Kadın sapasağlam 3 çocuk yetiştirmiş ama nedense o benim kafama takılıyor hala

Çok şükür emmesine bin şükür diyorum . Az da olsa emiyor . Napalım o da nasibini alıyor .emerken uyuyor sadece şu an . Bizimkinin de gazla birlikte az ve sulu oluyor kakası . Son iki üç gündür de gazlı nedense . Benimki hiç kabız olmadı daha bu zamana kadar . İçtiği süt de mi yaramıyor o zaman elleriyle benimki de çok uyanıyor . Çok Sıçrıyor ve bazen de ağzına götürmeye çalışıp götüremeyince sinirleniyor .ne var azıcık iştahlı olsalardı.

Aman Allah korusun bize de bi kv geliyor ama bende öyle deli duygular oluyor

Su çocukları da sag salim bi buyuteydik ben bu bebeden birşey anlamadim senden istah dertlesiyorum digeriyle uyku digeriyle aglama diğeriyle gaz .. herkeste bir bende bin

Olur mu sahiplenmemek huy meselesi demek ki. Bende öyleyim. Biryeri acıyacak diye tedirgin oluyorum başka birinde iken koruyuculuk kısmım devreye giriyor hemn yoksa baksınlar sevsinler sıkıntı yok

Bende çok seviyorum ya sizleri cidden buluşabilsek keske valla bizi biz anlarız bebelr ayni dönem neticede ben yoktum piyasada yine dönüyorum merak etmeyin yoldayım izmir yolcusu kalmasin

ever sabaha kadar açık aksam 10-10 buçuk gibi yatsa sabah 7.30 a kadar kalkmıyor

Ben de pazar taşınıyorum ben 9 yılda 7 kere taşındım bu sefer nihayet yerleşik hayata geçiyorum insallah.. en kolayı söyle son iki sefer öyle taşındım mutfak ve banyoyu bir gün önceden taşıdım araba ile yerleştirdim böylece asıl zaman alan kısım bitiyor.. bu sefer gardeop ve yatak da değiştiği için persembe ya da cuma bir kaç parça kıyafer ayırıp diğerlerini tasıxam cumartesi de mutfak ve banyoyu da tasıcam hatta kolilemiyorumcamasır sepetleri ile vs taşıyorum ben... buzdolabı alabilirsek o güne onun içini de tasırsam mükemmel olur son güne sadece kızın odası kalır.. oğlana da üç günlük kıyafet bırakıp giysileri götürücem cünkü ona da oda oldu artık.. bu şekilde önce götürüp yerleştirme imkanın olunca süper kolay oluyor ama mutfak ve banyo bile gitse yeter

Inşallah hiç bir şeyi yoktur kuzum benim dualarim seninle ve minik oglusunla

Reactions: Kuf
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…