2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizde de çok hafif il 3 gün iz vardo şimdi yok

Ben ilk and içen adamım her şeyin vakti var bokunu çıkarmasınlar vakti gelince ogrenir çişini kakasini da ne o öyle kendine de bebeye de eziyet ya toplayan firmalar var ama bence girme senin eşyanı sen daha nizami toplarsin kağıtlara sardım ben her şeyi ya cam ve porselen olanlari

Kizlar ya benm oğlan artk mama seçiyor. Bebelac aldirdim byle zorla iciyo resmen agzinda bekletiyo bineronu cekiyorm oyle yutuyo bebelacdan snra gaz olayi olunca sma aldirdim yine hep iciyodu bugn onda da aynisini yapti yarim yarim iciyo byle zor iciyo resmen. Acaba gazdan dolayi mı icmiyor kizlar yksa mama dan mi anlam veremedim. Ve eger mamayi hic icmezse naparm kafam cok karisti iyice

hepimiz alinganiz.lohusalik normal....
vala moral hic yok cnm.nereden baslayim bilmiyorum..hani susmak geliyor icindem..dua edip duruyorum iste.okumussun ya ustune bir de oglanin elleri kirmizi benek oldu.bu aksan aglaya aglaya 3 defa kaka yapti.korktum çok.kiz da durmuyor.kayinavlideme binbir defa cocuugn elini yika disardan gelince desem de islak mendille siliyor.ya o temizlemez diyorum...ama kimeeee..ayy çooooook sinirliiyim cok...

ayni bizde bolca kaka..yedigi durmuyor ki nasil buyusun..ahh safinazim ahh ahhh

Yok kuzum denemedim ama yarın deneyeceğim artık..

Ah ah hepimizde bir dert bir sıkıntı ne olacaksa..

Bende benden başkasına gülsün istemiyorum ya cadı bir tek bana gülse ne var..

bu aksam gayinanam geldi.kiz onda hic durmadi.agladi.kadin da üzüldü yabanciliyor dedi..eee normal dedim.seni hic gormuyor ki dedim.biraz bozuldu galiba..e hic gelmiyor ki..insan bazen destek bekliyor..yalniz basima ugrasmaktan bitkin dustum.

Doğrucu davutluk mu densizlik mi oldu bilemedim yanlış anlama nolur umarım seninki düzelir dua edeceğim sana

Rabbim nasip etmis çok şükür herkese de nasip etsin isteyen bende takildim gizliden oralarda her seye hakimim kadın doğum uzmani jade hodri meydan 2 ayda neler öğrendim heyt be 1 sene tedavi görsem ebe falan olurdum zaar

Ya kızlar bende hiç öyle kıskançlık olmadı neden ki? Yeterince sahiplenemedim mi ben bu çocuğu şimdi Hatta biri sevince falan mutlu oluyorum. Sadece zarar gelir, iyi tutamazlar vs diye tedirginlik oluyor o kadar..
Bende kiskanmiyorum aksine mutlu oluyorum senin gibi sahiplenmemek değil bence bu kiskanilmasi da normal kiskanilmamasida biraz tabiatla alakalı bence☺

Canım çok teşekkür ederim. Ne kadar sürdü alerji durumu? Artık yiyebiliyor mu bebeğin her şeyi? Geçici bir durum olduğunu bilmek istiyorum. Gerçekten çok zor ve yıpratıcı bir dönemden geçiyorum.
canım kızım 2 ay sonra 2 yaşına basacak.çoğu şeye alerjisi geçti ama süt ürünlerine hala var doğruyu söylemek gerekirse.eskisi kadar çok etki etmiyor ama yinede pütür pütür oluyor bazı yerleri poposu pişik falan oluyor yiyince.1 yaşına kadar çok yoğun geçiyor alerjileri.1 yaşından sonra azala azala geçiyor.en azından bizimki öyle oldu.hemde ne zordur tahmin edebiliyorum.ben o dönemler 15 kilo vermiştim bir deri bir kemik kalmıştım.psikolojim bozulmuştu.Allah sabırlar versin kuzum.birde beni emmedi cadı sağıyordum sürekli.o ekstra yorucu oluyordu benim için
laktoz intoleransı var diye düşünerek relactaz almıştım canım pek bi faydası olmadı gibi.başlarda faydalı gibi geldi ama sonradan yine aynı şey devam etti.ama artık bi 5 gündür daha iyi maşallah.gaz sıkıntısı kalmadı gibi.hala tabi emerken gazı oluyor ama pırt pırt gazını çıkarıyor ben emdikten sonra gaz çıkarmıyorum artık pek.kakası aksine ishal gibi değilde 3-4 günde bir yapıyor kıvamlı şekilde.bazen 5 günü bulduğu oluyor bezini dolduruyor sonra birden hepsini yapınca.çoğu bebişler günlük yapıyor bizimki niye böyle anlamadım
Oy coco cum. Kızına da çok üzüldüm sana daha çok. Sabır gülüm. Benim oğlanın gaz sancısı geldi mi gözü hiçbir şey görmüyor aynı. Şu son hafta arttı üstelik sonumuz hayrolsun.
ah kuzum çok sağol çok zorlanıyorum sabrediyorum geçecek bu günler diye kızımın 2 yaş sendromu bi yandan oğlum bi yandan iyice afalladım.Allaha şükür birazcık yol kat ettik gibi kızım konusunda.inşallah bizim gibi yemek yediği günleri de görürüm.oğlan da 5 gündür iyi gibi ama sağı solu belli olmuyo bu bebişlerin malum.sonumuz hayrolsun dediğin gibi

Çok özledim burayı çoğunuz beni unuttunuz belki de günlerim yoğun geçiyor arkadaşlar 2 küçük çocuğa bakmak ekstra ev işleri yapmak gerçekten zormuş.bana zor geldi en azından.3 4 çocuğu Olanlara helal olsun diyorum.sizleri çok özledim.beni unutmayın üzülürüm ben elimden geldiğince bulduğum ilk fırsatta girip yazmaya çalışıcam mutlaka.hepiniz iyisinizdir umarım.sayfalar o kadar çoğalmış ki okuyamadım hepsini

Rabbim nasip etmis çok şükür herkese de nasip etsin isteyen bende takildim gizliden oralarda her seye hakimim kadın doğum uzmani jade hodri meydan 2 ayda neler öğrendim heyt be 1 sene tedavi görsem ebe falan olurdum zaar
Amin canım inşallah .
Ben yaklaşık 4,5 yıl tedavi gördüm , 4. Tüp denememde oldu Ebe oldum sayılırdı

Kızlar bende taşınacağım şuan oturduğumuz ev satışa çıkarılmış.emlakçı sıkıştırıp duruyor evi göstermem lazım insanlara diye.korona var sözleşmemizin bitmesine de 2 ay var.kabul edemeyiz dedik ama ısrar ede ede geldi bi kaç kişi evi görmeye.o yüzden çıkacağız artık ama nasıl olcak bilmiyorum.şu virüs zamanı iki küçük çocukla çok zor olcak benim için.birde bu evde kalorifer böceği var ne kullandıysam da kurutamadım çok lanet birşey.yumurtluyorlar çoğalıyorlar mahvettiler beni.minicik minicik yumurtadan çıkıyorlar 1 ay içinde dev gibi oluyorlar.gittiğim eve kolilerin içinde götürürüm diye korkuyorum.küçük olanlar bi şekilde sızar mı acaba diye endişeliyim.1 tane bile yeter onların üremesine.inşallah gittiğim yerde de aynı sorunla karşılaşmam

Verem alışının illa kolda kızarıklık iz falan mı yapması lazım. Öyle olmayınca aşı etki etmemiş mi oluyor? Bizde hiç bi iz yokta 9 aylık bebesi olan bi arkadaşım öyle dedi
Bizde de yok illa olmaz zaten , 6 ay içinde de olabilir . Kabarması iyi ama olmazsa da test ile anlaşılıyor verem savaş gibi yerler yapıyor eğer tutmamışsa tekrarlıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…