- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Sıkıntı olmaz tatlım diğer dozu da var ya pekişir o merak etmeSorma benimki de yarısını çıkarmıştı içmedi. Hemşire bişey olmaz içtiği yeter ona dedi ama bilmiyorum.ebru_can_ebru canım bi sıkıntı olur mu sence?
Yalnız değilsin canım. Ben eşim hariç herkesten kıskanıyorum maalesef ☹ kv daha fazla tabii
ayni canim... ben de cok uzuluyorum.kendimi kotu hissediyorum.sanki hiç fayda edemiyorumCam açık halde oda 29 derece, çocuk uyumuyor sıcaktan, sabrım tükeniyor benim de artık saatlerdir uğraşıyorum ya.. Mahalleyi inletti ağlarken.. Memeye koyunca çıldırıyor. Yatırınca çıldırıyor. Nasıl düşecek bu odanın ısısı ben bilmiyorum.
Ya kızlar bende hiç öyle kıskançlık olmadı neden ki? Yeterince sahiplenemedim mi ben bu çocuğu şimdiHatta biri sevince falan mutlu oluyorum. Sadece zarar gelir, iyi tutamazlar vs diye tedirginlik oluyor o kadar..
kizlar bu ne...
bi bu eksikti...
el ayak hastaligi mi bu?
D dilzar vemisskokulumm bi bakar misiniz? sanki biriniz yasamisti bu olayi? ne yapmam gerekiyir..
ya bebege gecerse...
cok korkuyorum...
Yok yahu ben de yaşamadım hiç. Kişisel bir şey bence.
El ayakta ateş oluyormus benim bildiğim. Islak mendil diyorsun ya o dokunmuş gibi geldi bana. Farklı sıvı sabunlar bile yapıyor. Dün temizlik yaptım benim de ellerim böyle şu anda. Biraz kaşıntı yapar. Onun dışında geçer inşallah.
eşimle tartistik...cocuk susmuyor agliyor sutum yok gibi birden gitti...kafana takiyorsun onda falan dedi.atistik...oturdum tatlı bisiler yiyorum belkk gelir süt.
El ayaga benziyor canim parklardan alınır bu mikrop oglum da olmuştu. Ates olabilir el ve ayak icinde sivilce gibi cikar sonra onlar su toplar . Dikkat et bulasicidir sen ve bebege temastan koru canmkizlar bu ne...
bi bu eksikti...
el ayak hastaligi mi bu?
D dilzar vemisskokulumm bi bakar misiniz? sanki biriniz yasamisti bu olayi? ne yapmam gerekiyir..
ya bebege gecerse...
cok korkuyorum...
El ayaga benziyor canim parklardan alınır bu mikrop oglum da olmuştu. Ates olabilir el ve ayak icinde sivilce gibi cikar sonra onlar su toplar . Dikkat et bulasicidir sen ve bebege temastan koru canm
Canım sütlaç çok etkili. 2 gündür göğüslerim taşıyor benim.eşimle tartistik...cocuk susmuyor agliyor sutum yok gibi birden gitti...kafana takiyorsun onda falan dedi.atistik...oturdum tatlı bisiler yiyorum belkk gelir süt.
belini ice katlarsan tasmaz canim
osman gonulal 3 aylikken kucaginizda destekle oturabilir diyor.bugun soracaktim doktora unuttum.
bende kafadan 12 seneyi gecmistir icmeyeli kola vs.ama gecen gun esim gazoz sade gazoz yani iciyordu dayanamadim 3 yudum aldim.geceyi dikilerek gecirdik.ilgisi var mi bilemiyorum ama
bizim cok ilerleri canim.artik can acisindan cocuk dokundurtmaz oldu.her sefer tekrarliyordu.tirnak yaninda iltihap.hangi doktora gitsek tirnak batmasi dedi.ama o doktor dondurma teknigi uyguladi.sisti kabardi cok agladi.cok korktum.pismannoldum fqlan ama sukur bitti gitti.ama su an asla uygulatma dondurma teknigini. cok kucucuk aman ha.ama en azindan takibini yapar.krem vs de neden surme dedi anlamadim.sissin iyice iltihap olsun diye mi?bu nedir sadece soyulma mi? tırnak kenari iltihap yoksa kreme gerek yok ama.
basi icin de hic icini karartma.doktorunu dinle takibini yaptir.insAllah biseycik olmayacak
blup benim de ayda ortalama 600 gr aliyor.ama doktor az dedi.boyu uzun ama sırık gibi..incecik cılız bir safinaz
C cecenn
keyfim yok cunku kizimin keyfi yok
1 haftadir gram almamis.doktor sınırda dedi.mama baslayacagiz dedi.ve bana cok halsiz gorunuyorsun.bu gidisle dayanamayacaksin dedi.sende vitamin kalmamis ki cocuga ne gecsin dedihatta anne sutunu tamamen kes.sagip dolaba koy 3 ay biriksin dedi.sen de bu 3 ayda bebegi sadece mama ile bak.kendinde bol proteinli et sutle beslen kuvvetlen sonra anne sutune gene donersin dedi.bende kabul etmedim..yavrum icin canim feda..ac da kalirim..ama ac kalmam da ise yaramıyor..kotuyum cok...cok kizlar
E="cecenn, post: 64428162, member: 278485"]
Kalppare canım neyin var neden keyfin yok?
Canım bizim de yoktu. Bir iki gün önce fark ettim ufak bi kızarıklık var sadece.Verem alışının illa kolda kızarıklık iz falan mı yapması lazım. Öyle olmayınca aşı etki etmemiş mi oluyor? Bizde hiç bi iz yokta 9 aylık bebesi olan bi arkadaşım öyle dedi
Canım düzen oluştur kesinlikle. Bizde de yoktu düzen. Gak dese meme guk dese kucak. Eşim ise başlayıp evde yalnız kalınca saatlere bakmaya başladım. Mesela 10'da emdi ya, 11,5 tan önce vermedim memeyi. Sonra uyku var. Mesela 10'da emdi uyudu, maalesef benimki de devamlı sallanmak istiyo. Mecbur sallayarak uykuda tutuyorum onu çözemedim. Neyse uyudu, minimum 1 saat uykuda kalması için cabaliyorum. Bir saatten sonra daha esnek davranıyorum. 11'de uyandı mesela, 11,5 a kadar oynuyoruz. Meme saati gelince emziriyorum az daha oyun bazen, bazen direkt uyutmaya calisiyorum. Anladım ki bebek de düzen istiyormus meğer. Bak zar zor dört günde bunu bi nebze oturttum. Saatler hep değişti tabii. Ama iyiydik maşallah. Fakaat üç gündür eşim evde ve düzen şaştı. Oğlan çok babaci, onunla konuscam bakicam diye beni dikkate almadı. Anladım ki düzen için anne bebek yalnız kalmalı. Gece için de gerekirse gece boyu salla ama hemen biberon verme. Gece üç saate kadar durmasi lazım. Emzik ver salla emzik ver pispisla beyaz gürültü aç vs. Üç saatin sonunda ver biberonu bak nasıl içiyor.Kalppare kuzu göremedim mesajini am senin kuzuya doktor ne dedi
Kızlar ne uyku düzeni ne beslenme duzeni var bana bir akil verin napacam bilmiyorum .
Uykuyu salladikca uyuyor onu da vizirdanarak . Beslenmesini de 30 u bir icis yapmiyor bile . Onceden 90 veya 100 icerdi . Ama nerdeyse bir aydir Uyaniyor bir icis yapiyor 5,10,20 kadar anca sonra salliyoruz uyuyor . On dk sonra yarim saat sonra bazen 1 saat sonra bir daha bir iki icis yapiyor sonra agzini ceviriyor diliyle yitiyor . Gecen guldurerek oynatarak icir cek icir cek yapa yapa 90 icirdim 5 dk sonra burnundan agzindan kustu . Ne yapsam duzelir bu sipacan beni ugrstiriyor ayy bebek olayindan sogudum sayesinde
Bir kez su vermeue kalmıştım içmedi canım.kızlar ne kadar su veriyorsunuz.ben 30 cc verdim simdi.lup diye iciverdi.yanmis yavrum.oglana damla damla zor verirdim.acaba açliktan mi icti.sutum yok ya.yarin hemen mama alacagim.psikolojimi bozdu kadin.
cok mu su vermisim ya
Kafasını yana çevirip elinle tut canım. O zaman sarsılmaz. Uykuya daljnca da ritmi yavaslat.Ya benim bebek sallamaya pek alıştı üzülüyorum da kafası bi o tarafa bi butarafa gidip gelirken. Zararlıymışta ne yapmalı bilmem ki. Ağlaması gelince de başka türlü susmuyor sıpa.
Onlar için bir ilaç vardı adını bilmiyorum ama kokusuz bir ilaç 8-9 yıl önce hatırlıyorum annem lanet ediyordu bnde çok korkup tiksinirdim ne yaptıksak fayda etmedi temizlik hastası oldu resmen annem en son babam adamın birini getirdi yemek yiyorduk adam hiç sofrayı toplamayın dedi ilaç kokusuzdu sıktı ve ben bir daha görmedim diyebilirim tabi o dönem tüm binadaki daireler de sıkmıştı ama adı nedir hiç bilmiyorum benim evde de geçen sene bir iki gördüm sordum babama ilacı ama hatırlamıyorÇok özledim burayı çoğunuz beni unuttunuz belki degünlerim yoğun geçiyor arkadaşlar 2 küçük çocuğa bakmak ekstra ev işleri yapmak gerçekten zormuş.bana zor geldi en azından.3 4 çocuğu Olanlara helal olsun diyorum.sizleri çok özledim.beni unutmayın üzülürüm ben elimden geldiğince bulduğum ilk fırsatta girip yazmaya çalışıcam mutlaka.hepiniz iyisinizdir umarım.sayfalar o kadar çoğalmış ki okuyamadım hepsini
Canım bir hafta aktif dönemi oluyor ama cocugun elinden izlerin geçmesi biraz daha uzun sürüyor . Eldiven taksan nasıl olur ilgisini çeker mi eldiveni boyasan falannasil koruyacağım ki lepi..cocuk boyuna kardesine dokunmak istiyor.hele ki ben kendimi hic koruyamambabaannesine yollasam gunduzleri.ama uzun suruyormus.kac gun surdu sizin?
Süt gitmez canım emdikçe artar su iç seneşimle tartistik...cocuk susmuyor agliyor sutum yok gibi birden gitti...kafana takiyorsun onda falan dedi.atistik...oturdum tatlı bisiler yiyorum belkk gelir süt.
Kız içtim ama gece çok zor uyudu ona bağladım daha da içmem amanGrubun sorumsuz annesi olan ben nizami olarak içiyorum kuzum aman olumlu dünya ya iç gitsinben geçen kokoreç yedim korka korka bi iyi geldi benim kıza ertesi gün nasıl güzel kaka yaptı ohhh sefam olsun
Canim problem gazsa similac bu konuda çok iyi. Bi dene derim.Kizlar ya benm oğlan artk mama seçiyor. Bebelac aldirdim byle zorla iciyo resmen agzinda bekletiyo bineronu cekiyorm oyle yutuyo bebelacdan snra gaz olayi olunca sma aldirdim yine hep iciyodu bugn onda da aynisini yapti yarim yarim iciyo byle zor iciyo resmen. Acaba gazdan dolayi mı icmiyor kizlar yksa mama dan mi anlam veremedim. Ve eger mamayi hic icmezse naparm kafam cok karisti iyice
Dur kız daha oğlanı elime.yuzume bulastirmadan bi buyuteyimAnlamsız kuzum gencken öyle derdim öyle kaldı agzimdakızın olursa adını yeşim koyarsın artık o zaman ahdin olsun
Yok kuzum unutmadık tabii. Sen de iyisindir inşallah.Çok özledim burayı çoğunuz beni unuttunuz belki degünlerim yoğun geçiyor arkadaşlar 2 küçük çocuğa bakmak ekstra ev işleri yapmak gerçekten zormuş.bana zor geldi en azından.3 4 çocuğu Olanlara helal olsun diyorum.sizleri çok özledim.beni unutmayın üzülürüm ben elimden geldiğince bulduğum ilk fırsatta girip yazmaya çalışıcam mutlaka.hepiniz iyisinizdir umarım.sayfalar o kadar çoğalmış ki okuyamadım hepsini
Veriyordum kestim canım. Çok ufak dimi 1 cmD vitamini veriyor musun
Sağ ol canımSıkıntı olmaz tatlım diğer dozu da var ya pekişir o merak etme
İnşallah canım. Senin oğlanın baş cevrsi kaç cm biliyor musun?Günaydınlar
Kayınvalidemi yolladık oğluşumla başbaşa kaldıkdüzenimiz yavaştan kuruyordum o gelince bozuldu bakalım yine saatlere dikkat ederek yatırıp kaldıracam. Kv yatınca ağlamasın diye gün boyu sallıyordu beşiğini.
Sabah ablasına aguluyor sıpa ya ablası da mest oluyor. Ben o kadar uğraşıyorum sadece gülüyor
K Kuf üzülme inşallah bi sorun çıkmaz bıngıldağında minnoşun.
C cecenn eşinle aranız düzelir inşallah canım bu dönemler erkeklere de çok zor geliyor maalesef kaçacak yer arıyorlar evden
Ev alan, taşınacak tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Kolaylıklar diliyorum.
Biz de 8 sene oldu benim memleketimden ev alalı ve taşınalı buraya. Kv ler o zamandan beri onların memleketinden de ev aldırma derdindeler. Ev, araba borcumuz yok şuan. Biraz para verelim gelin krediler düşünce alın burdan da diyorlar. 100bin vereceklermişiyi dedim eşime bak bul bayramdan sonra gider krediyi çeker alırsın kiraya veririz eşim de tayin isteriz belki falan diyor da onların memlekete tayinler kapalı. Merkeze atanmak imkansız. Bu saatten sonra da köye kim geliş gidiş yapacak. Bakalım hayırlısı oğlumun bir adı eşimin dedesinin adı olunca ayrı bir kıymetli oldu onlar tarafından evler, 100binler falan
Ben yaşamadım canım ama geçen yıl yazın çok revaçtaydı bu hastalık ağız çevresinde de oluyor sanırım döküntü. Ama bence ıslak mendil yapmış olabilir hele katkılıysa, saf değilse içeriği kesin o yapmıştır.kizlar bu ne...
bi bu eksikti...
el ayak hastaligi mi bu?
ya bebege gecerse...
cok korkuyorum...
Unutmadık canım benim kolay mı 2 küçük çocukÇok özledim burayı çoğunuz beni unuttunuz belki degünlerim yoğun geçiyor arkadaşlar 2 küçük çocuğa bakmak ekstra ev işleri yapmak gerçekten zormuş.bana zor geldi en azından.3 4 çocuğu Olanlara helal olsun diyorum.sizleri çok özledim.beni unutmayın üzülürüm ben elimden geldiğince bulduğum ilk fırsatta girip yazmaya çalışıcam mutlaka.hepiniz iyisinizdir umarım.sayfalar o kadar çoğalmış ki okuyamadım hepsini
Ölçüyorlar iyi diyorlar ama her kontrolde canım tam bilmiyorum. uyuyor uyanınca ölçeyim yazarımİnşallah canım. Senin oğlanın baş cevrsi kaç cm biliyor musun?
Ev de.simdiden hayırlı olsun oh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?