2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sıkıntı olmaz tatlım diğer dozu da var ya pekişir o merak etme

ayni canim... ben de cok uzuluyorum.kendimi kotu hissediyorum.sanki hiç fayda edemiyorum (

Ya kızlar bende hiç öyle kıskançlık olmadı neden ki? Yeterince sahiplenemedim mi ben bu çocuğu şimdi Hatta biri sevince falan mutlu oluyorum. Sadece zarar gelir, iyi tutamazlar vs diye tedirginlik oluyor o kadar..

Yok yahu ben de yaşamadım hiç. Kişisel bir şey bence.
kizlar bu ne...
bi bu eksikti...
el ayak hastaligi mi bu?

D dilzar ve misskokulumm bi bakar misiniz? sanki biriniz yasamisti bu olayi? ne yapmam gerekiyir..
ya bebege gecerse...
cok korkuyorum...

El ayakta ateş oluyormus benim bildiğim. Islak mendil diyorsun ya o dokunmuş gibi geldi bana. Farklı sıvı sabunlar bile yapıyor. Dün temizlik yaptım benim de ellerim böyle şu anda. Biraz kaşıntı yapar. Onun dışında geçer inşallah.

ellerinde ateş yok.babaannesine gitti geldi boyle oldu. takip edicem bakalim.sagol canim

eşimle tartistik...cocuk susmuyor agliyor sutum yok gibi birden gitti...kafana takiyorsun onda falan dedi.atistik...oturdum tatlı bisiler yiyorum belkk gelir süt.

bizi kavga ettirdi oturdu guluyor zilli...dedim zilli bana bak adamla kavga ettik simdi ne siritiyon.hosuna mi gitti daha da siritiyor.hey Allahim

kizlar bu ne...
bi bu eksikti...
el ayak hastaligi mi bu?

D dilzar ve misskokulumm bi bakar misiniz? sanki biriniz yasamisti bu olayi? ne yapmam gerekiyir..
ya bebege gecerse...
cok korkuyorum...
El ayaga benziyor canim parklardan alınır bu mikrop oglum da olmuştu. Ates olabilir el ve ayak icinde sivilce gibi cikar sonra onlar su toplar . Dikkat et bulasicidir sen ve bebege temastan koru canm

El ayaga benziyor canim parklardan alınır bu mikrop oglum da olmuştu. Ates olabilir el ve ayak icinde sivilce gibi cikar sonra onlar su toplar . Dikkat et bulasicidir sen ve bebege temastan koru canm

nasil koruyacağım ki lepi..cocuk boyuna kardesine dokunmak istiyor.hele ki ben kendimi hic koruyamam babaannesine yollasam gunduzleri.ama uzun suruyormus.kac gun surdu sizin?

eşimle tartistik...cocuk susmuyor agliyor sutum yok gibi birden gitti...kafana takiyorsun onda falan dedi.atistik...oturdum tatlı bisiler yiyorum belkk gelir süt.
Canım sütlaç çok etkili. 2 gündür göğüslerim taşıyor benim.

horuldamayan koca var mi ya

oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor

ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
[/QUOTE]
Canım bence doktorun dediğini yap ama üç ay çok uzun. Yani sana 15 gün bile yeter toparlaman için.
Parmağı için enfeksiyon değil batma da değil travmatize olmuş dedi ama başka doktora da göstericem inşallah.
Verem alışının illa kolda kızarıklık iz falan mı yapması lazım. Öyle olmayınca aşı etki etmemiş mi oluyor? Bizde hiç bi iz yokta 9 aylık bebesi olan bi arkadaşım öyle dedi
Canım bizim de yoktu. Bir iki gün önce fark ettim ufak bi kızarıklık var sadece.
Canım düzen oluştur kesinlikle. Bizde de yoktu düzen. Gak dese meme guk dese kucak. Eşim ise başlayıp evde yalnız kalınca saatlere bakmaya başladım. Mesela 10'da emdi ya, 11,5 tan önce vermedim memeyi. Sonra uyku var. Mesela 10'da emdi uyudu, maalesef benimki de devamlı sallanmak istiyo. Mecbur sallayarak uykuda tutuyorum onu çözemedim. Neyse uyudu, minimum 1 saat uykuda kalması için cabaliyorum. Bir saatten sonra daha esnek davranıyorum. 11'de uyandı mesela, 11,5 a kadar oynuyoruz. Meme saati gelince emziriyorum az daha oyun bazen, bazen direkt uyutmaya calisiyorum. Anladım ki bebek de düzen istiyormus meğer. Bak zar zor dört günde bunu bi nebze oturttum. Saatler hep değişti tabii. Ama iyiydik maşallah. Fakaat üç gündür eşim evde ve düzen şaştı. Oğlan çok babaci, onunla konuscam bakicam diye beni dikkate almadı. Anladım ki düzen için anne bebek yalnız kalmalı. Gece için de gerekirse gece boyu salla ama hemen biberon verme. Gece üç saate kadar durmasi lazım. Emzik ver salla emzik ver pispisla beyaz gürültü aç vs. Üç saatin sonunda ver biberonu bak nasıl içiyor.
kızlar ne kadar su veriyorsunuz.ben 30 cc verdim simdi.lup diye iciverdi.yanmis yavrum.oglana damla damla zor verirdim.acaba açliktan mi icti.sutum yok ya.yarin hemen mama alacagim.psikolojimi bozdu kadin.

cok mu su vermisim ya
Bir kez su vermeue kalmıştım içmedi canım.
Ya benim bebek sallamaya pek alıştı üzülüyorum da kafası bi o tarafa bi butarafa gidip gelirken. Zararlıymışta ne yapmalı bilmem ki. Ağlaması gelince de başka türlü susmuyor sıpa.
Kafasını yana çevirip elinle tut canım. O zaman sarsılmaz. Uykuya daljnca da ritmi yavaslat.

Onlar için bir ilaç vardı adını bilmiyorum ama kokusuz bir ilaç 8-9 yıl önce hatırlıyorum annem lanet ediyordu bnde çok korkup tiksinirdim ne yaptıksak fayda etmedi temizlik hastası oldu resmen annem en son babam adamın birini getirdi yemek yiyorduk adam hiç sofrayı toplamayın dedi ilaç kokusuzdu sıktı ve ben bir daha görmedim diyebilirim tabi o dönem tüm binadaki daireler de sıkmıştı ama adı nedir hiç bilmiyorum benim evde de geçen sene bir iki gördüm sordum babama ilacı ama hatırlamıyor

nasil koruyacağım ki lepi..cocuk boyuna kardesine dokunmak istiyor.hele ki ben kendimi hic koruyamam babaannesine yollasam gunduzleri.ama uzun suruyormus.kac gun surdu sizin?
Canım bir hafta aktif dönemi oluyor ama cocugun elinden izlerin geçmesi biraz daha uzun sürüyor . Eldiven taksan nasıl olur ilgisini çeker mi eldiveni boyasan falan
Ben temas ederdim bana geçmemişti sen bebege dokudurmamaya çalış geçmiş olsun inşallah

Günaydınlar
Kayınvalidemi yolladık oğluşumla başbaşa kaldık düzenimiz yavaştan kuruyordum o gelince bozuldu bakalım yine saatlere dikkat ederek yatırıp kaldıracam. Kv yatınca ağlamasın diye gün boyu sallıyordu beşiğini.
Sabah ablasına aguluyor sıpa ya ablası da mest oluyor. Ben o kadar uğraşıyorum sadece gülüyor
K Kuf üzülme inşallah bi sorun çıkmaz bıngıldağında minnoşun.
C cecenn eşinle aranız düzelir inşallah canım bu dönemler erkeklere de çok zor geliyor maalesef kaçacak yer arıyorlar evden
Ev alan, taşınacak tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Kolaylıklar diliyorum.
Biz de 8 sene oldu benim memleketimden ev alalı ve taşınalı buraya. Kv ler o zamandan beri onların memleketinden de ev aldırma derdindeler. Ev, araba borcumuz yok şuan. Biraz para verelim gelin krediler düşünce alın burdan da diyorlar. 100bin vereceklermiş iyi dedim eşime bak bul bayramdan sonra gider krediyi çeker alırsın kiraya veririz eşim de tayin isteriz belki falan diyor da onların memlekete tayinler kapalı. Merkeze atanmak imkansız. Bu saatten sonra da köye kim geliş gidiş yapacak. Bakalım hayırlısı oğlumun bir adı eşimin dedesinin adı olunca ayrı bir kıymetli oldu onlar tarafından evler, 100binler falan

Grubun sorumsuz annesi olan ben nizami olarak içiyorum kuzum aman olumlu dünya ya iç gitsin ben geçen kokoreç yedim korka korka bi iyi geldi benim kıza ertesi gün nasıl güzel kaka yaptı ohhh sefam olsun
Kız içtim ama gece çok zor uyudu ona bağladım daha da içmem aman
Canim problem gazsa similac bu konuda çok iyi. Bi dene derim.
Anlamsız kuzum gencken öyle derdim öyle kaldı agzimda kızın olursa adını yeşim koyarsın artık o zaman ahdin olsun
Dur kız daha oğlanı elime.yuzume bulastirmadan bi buyuteyim
Yok kuzum unutmadık tabii. Sen de iyisindir inşallah.
D vitamini veriyor musun
Veriyordum kestim canım. Çok ufak dimi 1 cm
Sıkıntı olmaz tatlım diğer dozu da var ya pekişir o merak etme
Sağ ol canım

İnşallah canım. Senin oğlanın baş cevrsi kaç cm biliyor musun?

Ev de.simdiden hayırlı olsun oh

kizlar bu ne...
bi bu eksikti...
el ayak hastaligi mi bu?

ya bebege gecerse...
cok korkuyorum...
Ben yaşamadım canım ama geçen yıl yazın çok revaçtaydı bu hastalık ağız çevresinde de oluyor sanırım döküntü. Ama bence ıslak mendil yapmış olabilir hele katkılıysa, saf değilse içeriği kesin o yapmıştır.
Unutmadık canım benim kolay mı 2 küçük çocuk ben biriyle rezil oluyorum akşamları özellikle 3.-4.yapacak olanlara tavsiyem benim gibi yapın büyükler yardımcı oluyor baya yoksa bu işe hiç girişmeyin

Kızlar kıskanma konusunda zirveyi ben oynuyoru bence geçen kv kucağında oynuyo çocukla. Gözünün içine bakıyorum bebenin hadi ağla oğlum ağla da alayım diye dua ediyorum manyağım ben sanırım o da aglamadi essek sipası ya. En son belin rahatsız zorlama ver dedim de aldım herkesten kıskanıyorum öyle böyle değil. Ha herkes sevsin yani sevgi beslesin istiyorum ama dokunmasin kucağına almasın. Babası hariç. Tam tersi babası kucağına alınca daha çok seviniyorum. Ablamda bile hissettim bunu hatta anlattım abla böyle böyle diye, tüü rezil benden de mi kiskaniyosun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…