2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tikkabilla canım senin kız da geçen 7 gün sonra yapmıştı kakasını. Sonra düzeldi mi düzenli yapıyor mu artık?
Benim oğlan son 1 aydır tutuyor ya kakasını 3.günden sonra sürekli kokulu gaz çıkıyor 4.gün uykuları sıkıntıya giriyor sürekli uyanıyor rahat uyuyamıyor. 5.gün ben kulak çubuğuyla uyarıyorum bacaklarını karnına itince ıkınıp yapıyor. Kıvamlı bir kaka oluyor önden. Sonra normal geliyor. Napsak bilemedik. Hipp kullanırken de vardı.Sma ya geçtik yine aynı. Aptamil comformil demişler internette kabızlık için. SMA da iyi geldi bize yavrum bi serpildi son 10 günde baya gelişti kilosu falan.

Az kaldı kızlar annelerini ayırt edip yabancıya ağlıycaklar. İşte o zaman biri alsa da dinlensem diyceksiniz bir de kucak isteyecekler . Ben de kayınvalidem burdayken öyle bir düşünecek oldum sonra geçti

Seni unutmak ne mümkün coco

misskokulumm düzeldi şükürler olsun canım. Dün yıldönümümüzdü pasta almış hediye almış bana süpriz yaptı. Hallettik şükürler olsun.
Bugünde şehir dışına çıktı 2 gün yok. Hemen arayıp kızını soruyor. İyi bak kızıma diye diye gitti. Bu baba kız aşkı ne olacak bilmiyorum

Hahahahahah benim kayınvalidem ağlayınca direk bana postalıyor. Kayınpederim diyor niye hemen veriyorsun oyala çocuğu sustur ben kendi ailemden kıskanmıyorum ya eşimin ailesi batıyor bana. Mesela arkadaşlarımdanda kıskanmıyorum. Çok soğudum valla o taraftan. Geçen aklımdan bir kavga çıksada ben haklı olsam ve eşime bir daha konuşmam, görüşmem artık diyerek rest çeksem keşke dedim

Sevindim canım Maşşallah Allah bozmasın

Kız niye kinlendin sen böyle

ayni canim... ben de cok uzuluyorum.kendimi kotu hissediyorum.sanki hiç fayda edemiyorum (
Kızlar klima falan taktırsanız? Biraz maliyetli ama bebekleriniz için bir ihtiyaç. Ağlamalarını falan geçtim sıcak hava sağlıklarını bozabilir bu kadar stres onlar için de sizin için de iyi değil yazık uykusuz ne kadar dayanacak bu minikler böyle ağlamaya. Klima maliyeti fazla gelirse fanlı soğutucular var. Onlardan bakabilirsiniz. 25 dereceye bile düşse rahatlar bebekleriniz.
Ben şu an kv ye karşı aynı senin gibiyim çünkü başka ziyaretçimiz olmadı kendi annemde ve eşimde olmuyor. Ama bebem anneme gülünce ilk zamanlar kızıyordum bana gülmüyordu çünkü hiç de karakter olarak kıskanç değilimdir aslında. Dediğin gibi herkes sevsin ama uzaktan kv uzaktan da sevmesin

Kız niye kinlendin sen böyle
Ay ne bilem bacım ya birşey yaptıklarıda yok bana. Hatta araba alıcaz yarısından fazlasına destek çıkacaklar. Baya iyiler bize karşı. Benim hormonlardan sanırım anlamadım. Telefonda görüntülü konuşurken falan çocuk gibi onları taklit edip dil falan çıkarıyorum tabi bu sırada kamera kızıma dönük bana değil ve eşim evde yok

Kız elin degse kamera sana dönse seyreyle gümbürtüyü

Canım 7 günden sonra yapınca 4 gün sonra bir daha yaptı, şimdi yine 4 gündür yapmıyor ama ben uyaran vermiyorum bekliyorum. Doktor eğer karnı sert değilse sıkıntı olmaz demişti. Ama dediğin gibi gazı hep leş gibi kokuyor
Canım klimayı yeni eve taktıracağız ama oraya da 1 ay var gitmemize, o yüzden şu an bu eve bir şey alamam, katlanmak zorundayız

horuldamayan koca var mi ya

oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor

ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
Canım bence doktorun dediğini yap ama üç ay çok uzun. Yani sana 15 gün bile yeter toparlaman için.
Parmağı için enfeksiyon değil batma da değil travmatize olmuş dedi ama başka doktora da göstericem inşallah.

Canım bizim de yoktu. Bir iki gün önce fark ettim ufak bi kızarıklık var sadece.

Canım düzen oluştur kesinlikle. Bizde de yoktu düzen. Gak dese meme guk dese kucak. Eşim ise başlayıp evde yalnız kalınca saatlere bakmaya başladım. Mesela 10'da emdi ya, 11,5 tan önce vermedim memeyi. Sonra uyku var. Mesela 10'da emdi uyudu, maalesef benimki de devamlı sallanmak istiyo. Mecbur sallayarak uykuda tutuyorum onu çözemedim. Neyse uyudu, minimum 1 saat uykuda kalması için cabaliyorum. Bir saatten sonra daha esnek davranıyorum. 11'de uyandı mesela, 11,5 a kadar oynuyoruz. Meme saati gelince emziriyorum az daha oyun bazen, bazen direkt uyutmaya calisiyorum. Anladım ki bebek de düzen istiyormus meğer. Bak zar zor dört günde bunu bi nebze oturttum. Saatler hep değişti tabii. Ama iyiydik maşallah. Fakaat üç gündür eşim evde ve düzen şaştı. Oğlan çok babaci, onunla konuscam bakicam diye beni dikkate almadı. Anladım ki düzen için anne bebek yalnız kalmalı. Gece için de gerekirse gece boyu salla ama hemen biberon verme. Gece üç saate kadar durmasi lazım. Emzik ver salla emzik ver pispisla beyaz gürültü aç vs. Üç saatin sonunda ver biberonu bak nasıl içiyor.

Bir kez su vermeue kalmıştım içmedi canım.

Kafasını yana çevirip elinle tut canım. O zaman sarsılmaz. Uykuya daljnca da ritmi yavaslat.
[/QUOTE]
Blupum sagol kuzum bugun dediğin gbi yapmayı planlamıştım bende bakalım olur inşallah
Sallanma için bir yöntem vardı 5 salla 1 dur sonra 4 s 2 d. 3 s
horuldamayan koca var mi ya

oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor

ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
Canım bence doktorun dediğini yap ama üç ay çok uzun. Yani sana 15 gün bile yeter toparlaman için.
Parmağı için enfeksiyon değil batma da değil travmatize olmuş dedi ama başka doktora da göstericem inşallah.

Canım bizim de yoktu. Bir iki gün önce fark ettim ufak bi kızarıklık var sadece.

Canım düzen oluştur kesinlikle. Bizde de yoktu düzen. Gak dese meme guk dese kucak. Eşim ise başlayıp evde yalnız kalınca saatlere bakmaya başladım. Mesela 10'da emdi ya, 11,5 tan önce vermedim memeyi. Sonra uyku var. Mesela 10'da emdi uyudu, maalesef benimki de devamlı sallanmak istiyo. Mecbur sallayarak uykuda tutuyorum onu çözemedim. Neyse uyudu, minimum 1 saat uykuda kalması için cabaliyorum. Bir saatten sonra daha esnek davranıyorum. 11'de uyandı mesela, 11,5 a kadar oynuyoruz. Meme saati gelince emziriyorum az daha oyun bazen, bazen direkt uyutmaya calisiyorum. Anladım ki bebek de düzen istiyormus meğer. Bak zar zor dört günde bunu bi nebze oturttum. Saatler hep değişti tabii. Ama iyiydik maşallah. Fakaat üç gündür eşim evde ve düzen şaştı. Oğlan çok babaci, onunla konuscam bakicam diye beni dikkate almadı. Anladım ki düzen için anne bebek yalnız kalmalı. Gece için de gerekirse gece boyu salla ama hemen biberon verme. Gece üç saate kadar durmasi lazım. Emzik ver salla emzik ver pispisla beyaz gürültü aç vs. Üç saatin sonunda ver biberonu bak nasıl içiyor.

Bir kez su vermeue kalmıştım içmedi canım.

Kafasını yana çevirip elinle tut canım. O zaman sarsılmaz. Uykuya daljnca da ritmi yavaslat.
[/QUOTE]
cok güzel yazmissin bende bugun icin öyle planlamistim . Sallamayla 1.40 dk uyuttum ac uyandi 20 cc icti sonrasinda vermeye calistim diye simdi agliyoruz bakalim . Bu kez agliyor diye yilmiycam memeyi birakmasi gibi . Salliyorum bu ictigiyle 2 saat durdurucam bakalim insallah . Bari agu diyeydi agu da demiyor bu velet ben nirelere gidem bu bebenin elinden bu büyüdükten sonra iyi bir psikolojik destek beni bekliyor yoksa isim huni

Ya kızlar bende hiç öyle kıskançlık olmadı neden ki? Yeterince sahiplenemedim mi ben bu çocuğu şimdi Hatta biri sevince falan mutlu oluyorum. Sadece zarar gelir, iyi tutamazlar vs diye tedirginlik oluyor o kadar..
Bende de yok o ya hatta temiz olduğunu bildiğim biri gelip kucağına alınca rahat rahat oturup dinleniyorum 8 saat sonra alırım senden falan diyorum

Gece en sonunda 4 buçuk gibi eşim kalktı aldı İpek'i, gezdirdi evde, direkt sustu zilli, başını babasının göğsüne dayayıp uyudu hemen.. 9 buçuğa kadar uyumuşuz sonra pestil gibi.. Eşim fotoğrafımızı çekmiş. Ben yatakta o beşikte birebir aynı pozisyonda uyuyoruz

Ay canm icime su serptin benim oglaninda geriye doğru büyüyor dedi doktor 25 inde beyin cerrahina gidicez bizimde iyi geçer umarım
İns enguzeli olur içini sıkma sütun etkilenmesin sen huzursuz olursan bebisin daha huzursuz olur :)
Benim arkadaşımın 2 ay sutu gitti üzüntüden sonra çocuğun birşeyi olmadığını öğrenince psikolojik olarak yine sütü geldi ozaman şok olmustum

Aynı modelden bende de var canım çok iyi anlıyorum seni eşim bazen şakayla karışık söylüyor ama ne fayda
Bizim doktorumuz hemen kızarıklık oluşmayabilir 6 ila 8 ayını bulabilir sulanıp kabuk bağlaması endişelenme demişti canım

kilo alimi dusuk dedi canim.alerji mamasi baslayacagiz.bana da cok bitkinsin dedi.anne sutu kes bile dedi..moraller alt ust.

keske sana tavsiyede bulunabilsem..ama kendime care olamiyorum ki..tek tavsiyem gececek lepi gececek
Canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.onun için ne gerekiyorsa yapmalısın mamayla beslenen binlerce çocuk var hem geçici bir süreliğine kendini toparlayana kadar demiş ...
eşimle tartistik...cocuk susmuyor agliyor sutum yok gibi birden gitti...kafana takiyorsun onda falan dedi.atistik...oturdum tatlı bisiler yiyorum belkk gelir süt.
Geçen gün @ağaçsızkoala paylaşmıştı incir oturtması bende Çok ise yaradı bi dene istersen
@cecen herşeyin yoluna girmesine çok sevindim maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…