Tamam canım çok sağolÖlçüyorlar iyi diyorlar ama her kontrolde canım tam bilmiyorum. uyuyor uyanınca ölçeyim yazarım
Az kaldı kızlar annelerini ayırt edip yabancıya ağlıycaklar. İşte o zaman biri alsa da dinlensem diyceksiniz bir de kucak isteyeceklerKızlar kıskanma konusunda zirveyi ben oynuyoru bencegeçen kv kucağında oynuyo çocukla. Gözünün içine bakıyorum bebenin hadi ağla oğlum ağla da alayım diye dua ediyorum manyağım ben sanırım o da aglamadi essek sipası ya. En son belin rahatsız zorlama ver dedim de aldım herkesten kıskanıyorum öyle böyle değil. Ha herkes sevsin yani sevgi beslesin istiyorum ama dokunmasin kucağına almasın. Babası hariç. Tam tersi babası kucağına alınca daha çok seviniyorum. Ablamda bile hissettim bunu hatta anlattım abla böyle böyle diye, tüü rezil benden de mi kiskaniyosun dedi
ellerinde değil normal ateş oluyormuş. alerjik gibi geldi geçer hemen insallahellerinde ateş yok.babaannesine gitti geldi boyle oldu. takip edicem bakalim.sagol canim
Seni unutmak ne mümkün cocoÇok özledim burayı çoğunuz beni unuttunuz belki degünlerim yoğun geçiyor arkadaşlar 2 küçük çocuğa bakmak ekstra ev işleri yapmak gerçekten zormuş.bana zor geldi en azından.3 4 çocuğu Olanlara helal olsun diyorum.sizleri çok özledim.beni unutmayın üzülürüm ben elimden geldiğince bulduğum ilk fırsatta girip yazmaya çalışıcam mutlaka.hepiniz iyisinizdir umarım.sayfalar o kadar çoğalmış ki okuyamadım hepsini
HahahahahahKızlar kıskanma konusunda zirveyi ben oynuyoru bencegeçen kv kucağında oynuyo çocukla. Gözünün içine bakıyorum bebenin hadi ağla oğlum ağla da alayım diye dua ediyorum manyağım ben sanırım o da aglamadi essek sipası ya. En son belin rahatsız zorlama ver dedim de aldım herkesten kıskanıyorum öyle böyle değil. Ha herkes sevsin yani sevgi beslesin istiyorum ama dokunmasin kucağına almasın. Babası hariç. Tam tersi babası kucağına alınca daha çok seviniyorum. Ablamda bile hissettim bunu hatta anlattım abla böyle böyle diye, tüü rezil benden de mi kiskaniyosun dedi
Sevindim canım Maşşallah Allah bozmasınmisskokulumm düzeldi şükürler olsun canım. Dün yıldönümümüzdü pasta almış hediye almış bana süpriz yaptı. Hallettik şükürler olsun.
Bugünde şehir dışına çıktı 2 gün yok. Hemen arayıp kızını soruyor. İyi bak kızıma diye diye gitti. Bu baba kız aşkı ne olacak bilmiyorum
Kız niye kinlendin sen böyleHahahahahahbenim kayınvalidem ağlayınca direk bana postalıyor. Kayınpederim diyor niye hemen veriyorsun oyala çocuğu sustur ben kendi ailemden kıskanmıyorum ya eşimin ailesi batıyor bana. Mesela arkadaşlarımdanda kıskanmıyorum. Çok soğudum valla o taraftan. Geçen aklımdan bir kavga çıksada ben haklı olsam ve eşime bir daha konuşmam, görüşmem artık diyerek rest çeksem keşke dedim
Cam açık halde oda 29 derece, çocuk uyumuyor sıcaktan, sabrım tükeniyor benim de artık saatlerdir uğraşıyorum ya.. Mahalleyi inletti ağlarken.. Memeye koyunca çıldırıyor. Yatırınca çıldırıyor. Nasıl düşecek bu odanın ısısı ben bilmiyorum.
Kızlar klima falan taktırsanız? Biraz maliyetli ama bebekleriniz için bir ihtiyaç. Ağlamalarını falan geçtim sıcak hava sağlıklarını bozabilir bu kadar stres onlar için de sizin için de iyi değilayni canim... ben de cok uzuluyorum.kendimi kotu hissediyorum.sanki hiç fayda edemiyorum(
Ben şu an kv ye karşı aynı senin gibiyim çünkü başka ziyaretçimiz olmadıKızlar kıskanma konusunda zirveyi ben oynuyoru bencegeçen kv kucağında oynuyo çocukla. Gözünün içine bakıyorum bebenin hadi ağla oğlum ağla da alayım diye dua ediyorum manyağım ben sanırım o da aglamadi essek sipası ya. En son belin rahatsız zorlama ver dedim de aldım herkesten kıskanıyorum öyle böyle değil. Ha herkes sevsin yani sevgi beslesin istiyorum ama dokunmasin kucağına almasın. Babası hariç. Tam tersi babası kucağına alınca daha çok seviniyorum. Ablamda bile hissettim bunu hatta anlattım abla böyle böyle diye, tüü rezil benden de mi kiskaniyosun dedi
Ay ne bilem bacım ya birşey yaptıklarıda yok bana.Kız niye kinlendin sen böyle
Kız elin degse kamera sana dönse seyreyle gümbürtüyüAy ne bilem bacım ya birşey yaptıklarıda yok bana.Hatta araba alıcaz yarısından fazlasına destek çıkacaklar. Baya iyiler bize karşı. Benim hormonlardan sanırım anlamadım. Telefonda görüntülü konuşurken falan çocuk gibi onları taklit edip dil falan çıkarıyorum tabi bu sırada kamera kızıma dönük bana değil ve eşim evde yok
Canım 7 günden sonra yapınca 4 gün sonra bir daha yaptı, şimdi yine 4 gündür yapmıyor ama ben uyaran vermiyorum bekliyorum. Doktor eğer karnı sert değilse sıkıntı olmaz demişti. Ama dediğin gibi gazı hep leş gibi kokuyorTikkabilla canım senin kız da geçen 7 gün sonra yapmıştı kakasını. Sonra düzeldi mi düzenli yapıyor mu artık?
Benim oğlan son 1 aydır tutuyor ya kakasını 3.günden sonra sürekli kokulu gaz çıkıyor 4.gün uykuları sıkıntıya giriyor sürekli uyanıyor rahat uyuyamıyor. 5.gün ben kulak çubuğuyla uyarıyorum bacaklarını karnına itince ıkınıp yapıyor.Kıvamlı bir kaka oluyor önden. Sonra normal geliyor. Napsak bilemedik. Hipp kullanırken de vardı.Sma ya geçtik yine aynı. Aptamil comformil demişler internette kabızlık için. SMA da iyi geldi bize yavrum bi serpildi son 10 günde baya gelişti kilosu falan.
Canım klimayı yeni eve taktıracağız ama oraya da 1 ay var gitmemize, o yüzden şu an bu eve bir şey alamam, katlanmak zorundayızKızlar klima falan taktırsanız? Biraz maliyetli ama bebekleriniz için bir ihtiyaç. Ağlamalarını falan geçtim sıcak hava sağlıklarını bozabilir bu kadar stres onlar için de sizin için de iyi değilyazık uykusuz ne kadar dayanacak bu minikler böyle ağlamaya. Klima maliyeti fazla gelirse fanlı soğutucular var. Onlardan bakabilirsiniz. 25 dereceye bile düşse rahatlar bebekleriniz.
Ben şu an kv ye karşı aynı senin gibiyim çünkü başka ziyaretçimiz olmadıkendi annemde ve eşimde olmuyor. Ama bebem anneme gülünce ilk zamanlar kızıyordum bana gülmüyordu çünkü hiç de karakter olarak kıskanç değilimdir aslında. Dediğin gibi herkes sevsin ama uzaktan kv uzaktan da sevmesin
Canım bence doktorun dediğini yap ama üç ay çok uzun. Yani sana 15 gün bile yeter toparlaman için.horuldamayan koca var mi ya
oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor
ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
Canım bence doktorun dediğini yap ama üç ay çok uzun. Yani sana 15 gün bile yeter toparlaman için.horuldamayan koca var mi ya
oyy Allahim bu kiz beni hep gulduruyor
ya egg biz bu kaaaa saglikli beslenirken neden bizim kizanlar boyle alerjik anlayamiyorum valla ya...
doktora soyledim bugun.su ic su diyo bana....
Bende de yok o ya hatta temiz olduğunu bildiğim biri gelip kucağına alınca rahat rahat oturup dinleniyorum 8 saat sonra alırım senden falan diyorumYa kızlar bende hiç öyle kıskançlık olmadı neden ki? Yeterince sahiplenemedim mi ben bu çocuğu şimdiHatta biri sevince falan mutlu oluyorum. Sadece zarar gelir, iyi tutamazlar vs diye tedirginlik oluyor o kadar..
İns enguzeli olurAy canm icime su serptin benim oglaninda geriye doğru büyüyor dedi doktor 25 inde beyin cerrahina gidicez bizimde iyi geçer umarım
Yok kız ekrana elimi yaklaştırmıyorum bileKız elin degse kamera sana dönse seyreyle gümbürtüyü
Aynı modelden bende de var canım çok iyi anlıyorum seni eşim bazen şakayla karışık söylüyor ama ne faydaBenimkide 2 aydır yanımda her dakika yanımızda çocuk ağlasa odaya dalıyor müsaitmiyiz değilmiyiz hiç gece evin içinde geziyor sürekli çocuğu yıkasam nie demedin diyor eşime kurban oluyum Aklımdan çıkmıyon falan diyor işten gelince kıskançlık değil ama insan bi düşünür bunlar kaç aydır ayrılar (Eşim göreve gitmişti 6 ay Suriye’ye tek başıma hamilelik yaşadım ) beraber bişeyler yapsınlar der Nereye gitsek peşimize düşüyor of of
Bizim doktorumuz hemen kızarıklık oluşmayabilir 6 ila 8 ayını bulabilir sulanıp kabuk bağlaması endişelenme demişti canımKızlar burada konuşulanlardan sonra kafam karıştı valla.. Bana verem aşısı için vuran hemşire iz kalabilir, sivilce gibi olabilir, kızarabilir ama hiçbir şey olmamış gibi de kalabilir demişti. Nitekim hiç iz kalmadı, yeri bile belli değil. Bir doktor şöyle yazmış bir sitede..
"Verem aşısından haftalar sonra aşı yerinde aşıdan en az 15 gün en fazla 4-5 ay sonra sivilce gibi bir yara çıkar, sulanır, kabuklanır. Daha sonra da iz bırakarak iyileşir. Bu izin olması aşının büyük olasılıkla tuttuğunu gösterir. Aşı yerinde iz olmaması aşının tutmadığını göstermez, aşı izi olmasa da aşı tutmuş olabilir.
Ancak bazen aşı yerinde iz olmaz. Bu durumda aşı tutmamış olabilir. Gerekirse PPD testi yapılarak kontrol edilmeli, gerekirse aşı tekrarlanmalıdır."
Canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.onun için ne gerekiyorsa yapmalısın mamayla beslenen binlerce çocuk var hem geçici bir süreliğine kendini toparlayana kadar demiş ...kilo alimi dusuk dedi canim.alerji mamasi baslayacagiz.bana da cok bitkinsin dedi.anne sutu kes bile dedi..moraller alt ust.
keske sana tavsiyede bulunabilsem..ama kendime care olamiyorum ki..tek tavsiyem gececek lepi gececek
Geçen gün @ağaçsızkoala paylaşmıştı incir oturtması bende Çok ise yaradı bi dene isterseneşimle tartistik...cocuk susmuyor agliyor sutum yok gibi birden gitti...kafana takiyorsun onda falan dedi.atistik...oturdum tatlı bisiler yiyorum belkk gelir süt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?