2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
6 ayda kapanmıştı kafasının buyumesi önemli demişti. Kafası biraz küçük doğmuştu, buyumesi ve sekli önemli. Seklinde ve buyumesi de sıkıntı olmadığı için d vitamini hariç araştırma gereği duymadılar.

3 ay 13 günden bildiriyorum harika bir kahvaltı yaptım kuzuş 15 dk oyun halısında oynadı ben de 15 dakikada dünyaları gömdüm daha geçen hafta yatırdığım an bağırıyordu bu hafta oyuncaklarla konuşmaya, çekiştirmeye başladı Şükürler olsun yarabbimm

Aa süpermiş ben bir kaç gündür takip edemiyorum üst üste ailede sağlık sorunları oldu çok şükür büyük problem yok ama elime telefonu almaya fırsat olmadı; şimdi geriden takipteyim
Akım süpermiş çok sevdim bana isim muammamızı hatırlattın çok tatlı telaşlardı valla

6 ay normal canım ya.
Sanki eşimin kardesininki de böyle ya. Genetik herhalde. Ama işte bizim bıngıldak kapanıyo o sıkıntı.

6 ay normal canım ya.

Sanki eşimin kardesininki de böyle ya. Genetik herhalde. Ama işte bizim bıngıldak kapanıyo o sıkıntı.
6 ayda tamamen kapanmıştı 3 ayda baslamıştı cok az vardı. 6 ay normalmi bilmem 1 yas ve sonrası icin normal oldugunu söylemisti doktorum. Senin bebegin tamamen kapandımı suan

6 ayda tamamen kapanmıştı 3 ayda baslamıştı cok az vardı. 6 ay normalmi bilmem 1 yas ve sonrası icin normal oldugunu söylemisti doktorum. Senin bebegin tamamen kapandımı suan
Yok canım ufacık kalmış.

Az önce yaptı yine kakasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…