6 ayda kapanmıştı kafasının buyumesi önemli demişti. Kafası biraz küçük doğmuştu, buyumesi ve sekli önemli. Seklinde ve buyumesi de sıkıntı olmadığı için d vitamini hariç araştırma gereği duymadılar.Kaçıncı ayda kapanmıştı canım? D vitaminini bıraktırdı mi sana da?
İşte o biraz şaibeli. Sağlık ocağı ilk ay 39, ikinci ay 39 ölçtü. Bugün doktor da 39 ölçtüben evde 39,5 ölçtüm m doğumda 35 yazmislardi
Aa süpermiş ben bir kaç gündür takip edemiyorum üst üste ailede sağlık sorunları oldu çok şükür büyük problem yok ama elime telefonu almaya fırsat olmadı; şimdi geriden takipteyimŞöyle doktorlardan nefret ediyorum. Yeni doğum yapmışım ertesi gün geldi bir çocuk doktoru kadın, çok kötü üfürüm var hemen kardiyalog görmeli hemen, bugün görsün dedi. Ben kahroldum ya o an ağla ağla.. Sezaryen sonrası hemen sütüm gelmişti oysa, o doktorda sonra süt gitti. Yavrum doyamadı sarılıktan yatmak zorunda kaldı yoğun bakımda..
Abartıyor bazıları sen kendini üzme bu kadar lütfen..
Eski mesajlara gidip alıntılama akımı başlattım, senin o mesajın denk gelince merak ettim
6 ay normal canım ya.6 ayda kapanmıştı kafasının buyumesi önemli demişti. Kafası biraz küçük doğmuştu, buyumesi ve sekli önemli. Seklinde ve buyumesi de sıkıntı olmadığı için d vitamini hariç araştırma gereği duymadılar.
Sanki eşimin kardesininki de böyle ya. Genetik herhalde. Ama işte bizim bıngıldak kapanıyo o sıkıntı.K Kuf
Canım diğer konuya mesaj yazdığını gördüm o konu sahibi ile atistik biz o yuzden burdan fotoğraf yüklüyorum benim büyük oglan da oyle bence bir sorun yok bizim yavrulardaEki Görüntüle 2658972 Eki Görüntüle 2658973
Canım bende lansinoh elektrikli var memnunum alabilirsin bir de almaman gerekeni önereyim philips aventinkini sakın alma çekmiyor yorumlar da kötü zaten okursunKızlar göğüs pompası kullananlar ne marka kullanıyosunuz memnun olan varmı sütü iyi çeken?
6 ayda tamamen kapanmıştı 3 ayda baslamıştı cok az vardı. 6 ay normalmi bilmem 1 yas ve sonrası icin normal oldugunu söylemisti doktorum. Senin bebegin tamamen kapandımı suan6 ay normal canım ya.
Sanki eşimin kardesininki de böyle ya. Genetik herhalde. Ama işte bizim bıngıldak kapanıyo o sıkıntı.
Yok canım ufacık kalmış.6 ayda tamamen kapanmıştı 3 ayda baslamıştı cok az vardı. 6 ay normalmi bilmem 1 yas ve sonrası icin normal oldugunu söylemisti doktorum. Senin bebegin tamamen kapandımı suan
Bizimde öyleydi ufacık kalan kısımın kapanması 6. Ayı buldu. 6. Ayda hiç yoktu.Yok canım ufacık kalmış.
Canım bende de lansinoh elektirikli var ama michi süper bişey emzirirken sağıyorum bazen lansinohla sağıyorum onda gelmeyeni mochi çekiyorKızlar göğüs pompası kullananlar ne marka kullanıyosunuz memnun olan varmı sütü iyi çeken?
Hatta şuan ası defterine baktım 40 da baslamış kapanmaya. 43 cm de kapanmış 6 aylıkken. 21 aylık kntrolunde haziran 5 de 48 cm mişYok canım ufacık kalmış.
Az önce yaptı yine kakasınıTikkabilla canım senin kız da geçen 7 gün sonra yapmıştı kakasını. Sonra düzeldi mi düzenli yapıyor mu artık?
Benim oğlan son 1 aydır tutuyor ya kakasını 3.günden sonra sürekli kokulu gaz çıkıyor 4.gün uykuları sıkıntıya giriyor sürekli uyanıyor rahat uyuyamıyor. 5.gün ben kulak çubuğuyla uyarıyorum bacaklarını karnına itince ıkınıp yapıyor.Kıvamlı bir kaka oluyor önden. Sonra normal geliyor. Napsak bilemedik. Hipp kullanırken de vardı.Sma ya geçtik yine aynı. Aptamil comformil demişler internette kabızlık için. SMA da iyi geldi bize yavrum bi serpildi son 10 günde baya gelişti kilosu falan.
Saol balımPrincesssss ben Lansinoh da kullandım ama emiş gücü zamanla düştü . Bir de alacaksan çiftli al kesinlikle . Şu an ameda purely yours kullanıyorum ve memnunum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?