2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sık sık ılık duş en iyisi o zaman canım. Günde bir iki kez sok suya

Kızlar benim kız gündüzleri çok az uyumaya başladı 15 dk uyuduğu bile oluyor düşünün. Bunu uzatmanın bir yolu yok mu ya.
Sıcaktandır canım ya. Çok giydirme, çok örtme üstünü.
Bugün hepten sıcak ya, kızı bezle yatırdım üstüne tek kat incecik müslin örttüm ama açıyor. Napim artık uyusun cıbıldanak
Bende öyle yapıyorum çoğunlukla. Şu an askılıyla yatıyor, üstü örtülü değil.

Kıyamam umudum ben de senin süreçlerinden geçtim. Ne zor kavuştum yavruma. Hamdolsun. Ama eşinle sorunları çözmen lazım. Böyle hayat ömür geçmez. Yarın kızın büyüdüğünde anlayacak evdeki gerginliği bebek bile hissediyor olanı biteni. Rabbim yardımcın olsun. Ne diyeyim.

Sıcaktandır canım ya. Çok giydirme, çok örtme üstünü.

Bende öyle yapıyorum çoğunlukla. Şu an askılıyla yatıyor, üstü örtülü değil.

Yok kuzum ya keşke sıcak bahanem olsaydı 22 derece bizim ev. Canım sıkılıyor artık bu duruma zoraki uyut 20 dk da gözünü açsın.

Bi de onu denerim canm artk

Reactions: Kuf
mmisey canım sen görüştün mü doktorla ne dedi?
Başı 1 cm büyümüş geçen aydan bu yana ama o geriye doğru büyüdüğü icin tedirgin oldu sen bingildagi kapanıyor deyince mesaj attım o da bingildagi kapanabilir önemli olan başınin büyümesi dedi ama mutlaka beyin cerrahisi görsün dedi ayin 25 ini bekliyorum şuan için stres yapacağın birsey yok dedi
Senin oglanin gelişimi güzel gidiyor dimi boyu kilosu falan annem birsey olsa çocuk gelişmez diyor sen de sıkılma canım

Bizimde öyleydi ufacık kalan kısımın kapanması 6. Ayı buldu. 6. Ayda hiç yoktu.
Hatta şuan ası defterine baktım 40 da baslamış kapanmaya. 43 cm de kapanmış 6 aylıkken. 21 aylık kntrolunde haziran 5 de 48 cm miş
Demek ki büyümeye devam etmiş. Tek büyümesi gerektiği kadar büyüsün de varsın kapansın canım ya o umrumda değil.

Aynen canım boyu kilosu gelişiyor. Haftaya pazartesi ultrason çektirip kan vericez bakalım nasıl olacak. İnşallah her şey yolundadır ikimizin bebeğinde de canım.

Evolvia bağırsak sorunu yaşatmıyor bize tavsiye ederim.

Kizlar ya moralim cok bozuk bulantısı cogaldi oğlumun mamayi zorla iciyordu zaten icince de kusuyodu saglk ocagndaki ebeyi aradm o bulanti mamadan olmaz bi hastaligi vardr götür bi hastahaneye dedi bende korktm gittik iste enfeksiyon vardr belk o bulanti yapar dedi kan ve idrar istedi. 2 tüp kan aldilar cok agladi idrar torbasi gbi bsey verdi buna yapacak dediler. Hastahanede arabaya bindm yapsn dedim ya yok acikti karni doydu yapar dedim yapmadi en son artk eve geldm ayagimda salliyorm bi yandan bi yandan torba takılı o sekilde uyuyo yavrm nasi yapacak çişi nasi olcak ne cikacak sonuc flan

Sık sık ılık duş en iyisi o zaman canım. Günde bir iki kez sok suya
Nasil sokucaz yine filede mi
Ben bu filede hala kafasini yikarken tedirginim.
Dus basligiyla yikanmaz mi bu bebeler ya nasil yikanir ya da agzina kulagina su kacmayacak sekilde. Ben de panigim.iste.

Canım korkma yapar çişini o. İnşallah enfeksiyon değildir. Belki sıcaktan olmuştur. Benimki de kusuyor. Reflü olur dedi doktor. Daha çok küçükler.

Canım korkma yapar çişini o. İnşallah enfeksiyon değildir. Belki sıcaktan olmuştur. Benimki de kusuyor. Reflü olur dedi doktor. Daha çok küçükler.
Bana da blki reflu de olabilir dedi niye olur reflü nasi bisey canm ya. Bi de mamadan bulanmasi da beni tedirgin ediyo. Kapiya cikartiyolar iste kb ılık esiyodu inatlasti. Yerimizde de durmuyoruz oyle köye git gel hava degisimi illaki oluyo ya da ondan oluyo anlamadm artk. İyice sorucam doktora herseyi

Benim kız sırt üstü yatınca uyanıyor bende yüz üstü yatıyorum sürekli yüz üstü yatmasinin sakıncası olur mu ? Sıcak bizi fena çarptı eşim oda tipi soğutucu aldı bakalım fayda edicek mi? Kiraciyiz klima almak istemiyorum

İnşallah sonuçlar temiz gelir.

Kızlar benim kız gündüzleri çok az uyumaya başladı 15 dk uyuduğu bile oluyor düşünün. Bunu uzatmanın bir yolu yok mu ya.
Canım artık gündüz pek uyumuyorlar. Ben de fön makinesi açarak anca yarım saat uyutabiliyorum.
Nasil sokucaz yine filede mi
Ben bu filede hala kafasini yikarken tedirginim.
Dus basligiyla yikanmaz mi bu bebeler ya nasil yikanir ya da agzina kulagina su kacmayacak sekilde. Ben de panigim.iste.
Yardımcı olacak kimse yok mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…