Sık sık ılık duş en iyisi o zaman canım. Günde bir iki kez sok suyaCanım 7 günden sonra yapınca 4 gün sonra bir daha yaptı, şimdi yine 4 gündür yapmıyor ama ben uyaran vermiyorum bekliyorum. Doktor eğer karnı sert değilse sıkıntı olmaz demişti. Ama dediğin gibi gazı hep leş gibi kokuyor
Canım klimayı yeni eve taktıracağız ama oraya da 1 ay var gitmemize, o yüzden şu an bu eve bir şey alamam, katlanmak zorundayız
Sıcaktandır canım ya. Çok giydirme, çok örtme üstünü.Kızlar benim kız gündüzleri çok az uyumaya başladı 15 dk uyuduğu bile oluyor düşünün. Bunu uzatmanın bir yolu yok mu ya.
Bende öyle yapıyorum çoğunlukla. Şu an askılıyla yatıyor, üstü örtülü değil.Bugün hepten sıcak ya, kızı bezle yatırdım üstüne tek kat incecik müslin örttüm ama açıyor. Napim artık uyusun cıbıldanak
Kıyamam umudum ben de senin süreçlerinden geçtim. Ne zor kavuştum yavruma. Hamdolsun. Ama eşinle sorunları çözmen lazım. Böyle hayat ömür geçmez. Yarın kızın büyüdüğünde anlayacak evdeki gerginliği bebek bile hissediyor olanı biteni. Rabbim yardımcın olsun. Ne diyeyim.Evet ben de çalışıyorum . Mantık yok canım zaten ben daha kimsede ne gördüm ne duydum böyle bir şeyi . Eşimin çenesinden o kadar bıktım ve o kadar yoruldum yıprandım ki . Ben bu günler için buralara gelmedim . Kardeşimin düğününü bile içime sıkıntı eder oldum laf edecek diye . Senin ailen benim ailem kavgası bitirdi beni . Nasıl çözüm bulurum bilmiyorum ama böyle devam ederse boşanmaya kadar gider . Diyeceksiniz ki madem öyle neden çocuk yaptın ? Hep değişeceğine inandım . Çocuk Özlemi ile hep çocuğa odaklandım . Tüp bebek süreçlerinde adam değişti dedim , hamile iken hele melekti melek . Doğum yaptım adam eski haline döndü . Dediğin gibi rol yaptı demek ki.Çok acı ama kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim .
Sıcaktandır canım ya. Çok giydirme, çok örtme üstünü.
Bende öyle yapıyorum çoğunlukla. Şu an askılıyla yatıyor, üstü örtülü değil.
Bi de onu denerim canm artkKız içtim ama gece çok zor uyudu ona bağladım daha da içmem aman
Canim problem gazsa similac bu konuda çok iyi. Bi dene derim.
Dur kız daha oğlanı elime.yuzume bulastirmadan bi buyuteyim
Yok kuzum unutmadık tabii. Sen de iyisindir inşallah.
Veriyordum kestim canım. Çok ufak dimi 1 cm☹
Sağ ol canım
Başı 1 cm büyümüş geçen aydan bu yana ama o geriye doğru büyüdüğü icin tedirgin oldu sen bingildagi kapanıyor deyince mesaj attım o da bingildagi kapanabilir önemli olan başınin büyümesi dedi ama mutlaka beyin cerrahisi görsün dedi ayin 25 ini bekliyorum şuan için stres yapacağın birsey yok dedimmisey canım sen görüştün mü doktorla ne dedi?
Bizimde öyleydi ufacık kalan kısımın kapanması 6. Ayı buldu. 6. Ayda hiç yoktu.
Demek ki büyümeye devam etmiş. Tek büyümesi gerektiği kadar büyüsün de varsın kapansın canım ya o umrumda değil.Hatta şuan ası defterine baktım 40 da baslamış kapanmaya. 43 cm de kapanmış 6 aylıkken. 21 aylık kntrolunde haziran 5 de 48 cm miş
Aynen canım boyu kilosu gelişiyor. Haftaya pazartesi ultrason çektirip kan vericez bakalım nasıl olacak. İnşallah her şey yolundadır ikimizin bebeğinde de canım.Başı 1 cm büyümüş geçen aydan bu yana ama o geriye doğru büyüdüğü icin tedirgin oldu sen bingildagi kapanıyor deyince mesaj attım o da bingildagi kapanabilir önemli olan başınin büyümesi dedi ama mutlaka beyin cerrahisi görsün dedi ayin 25 ini bekliyorum şuan için stres yapacağın birsey yok dedi
Senin oglanin gelişimi güzel gidiyor dimi boyu kilosu falan annem birsey olsa çocuk gelişmez diyor sen de sıkılma canım
Evolvia bağırsak sorunu yaşatmıyor bize tavsiye ederim.Tikkabilla canım senin kız da geçen 7 gün sonra yapmıştı kakasını. Sonra düzeldi mi düzenli yapıyor mu artık?
Benim oğlan son 1 aydır tutuyor ya kakasını 3.günden sonra sürekli kokulu gaz çıkıyor 4.gün uykuları sıkıntıya giriyor sürekli uyanıyor rahat uyuyamıyor. 5.gün ben kulak çubuğuyla uyarıyorum bacaklarını karnına itince ıkınıp yapıyor.Kıvamlı bir kaka oluyor önden. Sonra normal geliyor. Napsak bilemedik. Hipp kullanırken de vardı.Sma ya geçtik yine aynı. Aptamil comformil demişler internette kabızlık için. SMA da iyi geldi bize yavrum bi serpildi son 10 günde baya gelişti kilosu falan.
Nasil sokucaz yine filede miSık sık ılık duş en iyisi o zaman canım. Günde bir iki kez sok suya
Aynen canım sabah akşam yıkıyoruz.Sık sık ılık duş en iyisi o zaman canım. Günde bir iki kez sok suya
Canım korkma yapar çişini o. İnşallah enfeksiyon değildir. Belki sıcaktan olmuştur. Benimki de kusuyor. Reflü olur dedi doktor. Daha çok küçükler.Kizlar ya moralim cok bozuk bulantısı cogaldi oğlumun mamayi zorla iciyordu zaten icince de kusuyodu saglk ocagndaki ebeyi aradm o bulanti mamadan olmaz bi hastaligi vardr götür bi hastahaneye dedi bende korktm gittik iste enfeksiyon vardr belk o bulanti yapar dedi kan ve idrar istedi. 2 tüp kan aldilar cok agladi idrar torbasi gbi bsey verdi buna yapacak dediler. Hastahanede arabaya bindm yapsn dedim ya yok acikti karni doydu yapar dedim yapmadi en son artk eve geldm ayagimda salliyorm bi yandan bi yandan torba takılı o sekilde uyuyo yavrm nasi yapacak çişi nasi olcak ne cikacak sonuc flan
Bana da blki reflu de olabilir dedi niye olur reflü nasi bisey canm ya. Bi de mamadan bulanmasi da beni tedirgin ediyo. Kapiya cikartiyolar iste kb ılık esiyodu inatlasti. Yerimizde de durmuyoruz oyle köye git gel hava degisimi illaki oluyo ya da ondan oluyo anlamadm artk. İyice sorucam doktora herseyiCanım korkma yapar çişini o. İnşallah enfeksiyon değildir. Belki sıcaktan olmuştur. Benimki de kusuyor. Reflü olur dedi doktor. Daha çok küçükler.
İnşallah sonuçlar temiz gelir.Kizlar ya moralim cok bozuk bulantısı cogaldi oğlumun mamayi zorla iciyordu zaten icince de kusuyodu saglk ocagndaki ebeyi aradm o bulanti mamadan olmaz bi hastaligi vardr götür bi hastahaneye dedi bende korktm gittik iste enfeksiyon vardr belk o bulanti yapar dedi kan ve idrar istedi. 2 tüp kan aldilar cok agladi idrar torbasi gbi bsey verdi buna yapacak dediler. Hastahanede arabaya bindm yapsn dedim ya yok acikti karni doydu yapar dedim yapmadi en son artk eve geldm ayagimda salliyorm bi yandan bi yandan torba takılı o sekilde uyuyo yavrm nasi yapacak çişi nasi olcak ne cikacak sonuc flan
Canım artık gündüz pek uyumuyorlar. Ben de fön makinesi açarak anca yarım saat uyutabiliyorum.Kızlar benim kız gündüzleri çok az uyumaya başladı 15 dk uyuduğu bile oluyor düşünün. Bunu uzatmanın bir yolu yok mu ya.
Yardımcı olacak kimse yok mu canımNasil sokucaz yine filede mi
Ben bu filede hala kafasini yikarken tedirginim.
Dus basligiyla yikanmaz mi bu bebeler ya nasil yikanir ya da agzina kulagina su kacmayacak sekilde. Ben de panigim.iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?