2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Reflü bebeklerin henüz mide kapakçığı tam çalışmadığı için çoğu bebekte oluyor canım. Mama içince hemen yatırma onbeş dk falan dik tut. Hava değişimi etkiler tabii. Bizimki hava degisiminden dolayı iki üç gün boyunca kustu içtiğini. Sonra düzeldi şükür.

Sakıncası olmaz bence. Burnu kapanmasın yeter.

Bnim kizin oyun halisi hic ilgisini cekmedi koyuyorum o bana bakiyor hala

Nasil sokucaz yine filede mi
Ben bu filede hala kafasini yikarken tedirginim.
Dus basligiyla yikanmaz mi bu bebeler ya nasil yikanir ya da agzina kulagina su kacmayacak sekilde. Ben de panigim.iste.
filede sırt üstü yatarken başını yikama kulağına su kaçabilir zaten canim.

ben vücudunu güzelce yıkıyorum filede. sonra sol koluma yüzü aşağı bakacak şekilde yatiriyorum. sağ elimle sırtını ve başını yıkıyorum. hoş bu ara sabun ve sampuansiz sade su döküyorum. sabah akşam su kuşu gibi giriyor.

başına anlattığım şekilde su dökersen kulağa su gitmez. kepçeler korur. bir de suyu az az dök ki bebiş korkup kendini geri atmasin.

3. 5 aylik oldu benim kuzu. eskiden daha rahat yıkıyordum. şu bir hafta çok hareketlendi. küvetten çıkacak bıraksam.

Canım artık gündüz pek uyumuyorlar. Ben de fön makinesi açarak anca yarım saat uyutabiliyorum.

Yardımcı olacak kimse yok mu canım

Bugün onuda açtım bana mısın demiyor. Sanırım alışmadı ya pek tınlamadı sesleri.
Valla bilmiyorum ki uzmanlara göre 45 dk altı uyumaması lazımmış. Huzursuz da oluyor sanki kısa uyuyunca. Ee birde hiçbir iş yapamıyorsun dezavantajı çok..

Maşallah canım yaa neredeyse 4 olacak. Durumlar değişimler ne alemde insan merak ediyor. Biz de 2.5 aylığa doğru gidiyoruz

eggplantlover canim sen doktora sormuştun galiba. klima kaç derece olacak demişti. kendimize 20 yapıyoruz da o serin mi gelir ki? korkumdan şimdiye kadar oglum varken çalıştırmadim ama dayanilacak gibi degil artik.

Maşallah canım yaa neredeyse 4 olacak. Durumlar değişimler ne alemde insan merak ediyor. Biz de 2.5 aylığa doğru gidiyoruz
evet yaaa şimdi saydım 15 gün sonra 4 bitecek tam. sıcaktan gündüz uykulari çok bölük pörçük. o konuda iyi haber veremeyecegim maalesef

her gün yeni bir şey öğreniyor sanki. dün suya elini çarpmaya başladı yikarken. başını destekledim küvette suyun içinde elini vuruyor bir de bakiyor yan yan ne oluyor diye. bayağıdır oyun halisindaki oyuncaklara vuruyordu. eline vermeye çalışıyorum ama onun pek farkinda değil.

akşam geç uyuyor ama ilk uykusu daha uzun o açıdan da uykumu alıyorum. şarkıdan türküden anlıyor. kucağa almamak için bayağı dil döküyorum köftehora

öyle böyle alıştım sanki huyuna. öğrendim gibi yeni huylar çıkarmazsa. açlığa tahammülü yok mesela. azcik şu işimi yapayim desem çok aglar. önce onun gönlü olacak.

Ben gerildikçe daha çok huysuzlanıyor zaten .bilmem nasıl çözüm bulurum ama eşim normal olduğunu düşünüyor verdiği tepkilerin . Dışardan üçüncü tarafsız bir kişinin duruma el atması gerek . Psikoloğa gitmeyi teklif ediyorum ama kabul etmiyor .

Kafasının sağdan sola soldan sağa kendi rahat çevirebiliyorsa bişey olmaz canım benim bir arkadaşımın bebeği de sadece yüz üstü yatıyor iyiymiş öyle yatması doktoru kafasını çevirebildiği sürece sorun olmaz demiş

20 mi biz 27 de açıyoruz klimayı
ev zaten 28 oluyor ki en çok. galiba nemden bu kadar bunalıyoruz. nem almayi mi çalıştirsam.

işin tuhafı ev 28 ken hepimiz hasta gibi oluyoruz. elimiz ayağımız tutmuyor sanki. hadi biz de tuhaflık var desek gelen herkes de öyle oluyor.

Kizlar ya sinirlerim bozuluyor benim kiz surekli kafasini yana ceviriyor ve kendini dondurmeye calisiyor uyurken yanindan 1 dk ayrılamıyorum bugun biraktim kameradan baktim yuzustu donmus safim kaldirmiyorda kafasini kostum hemen of ya o kadar tedirgin oldum ki bu 2 dir boyle oluyor illaki agzini burnunu bir yerlere dayayacak. Gece uyuturken bana dayiyor suratima suratini ceviriyor bu ara ellerime sariliyor yoksa uyumuyor. Rabbim saklasin cok korkuyorum

Gündüz 26 gece 27 de çalıştırıyorum ben bi de uyku tulumu giydiriyorum biz de üstümüzü örtüyoruz nem de olmuyor.. nemden demekki sizin sıcaklamanız

Bizin suan 29 derece arka odalar daha serin fakat insaat gurultusu var 1 aydir. Klima almak sart oldu. cumartesi koye gidiyorum ins havasi iyi gelir kizima

Oh ohh maşallah ya daha da iyi olur inşallah kuzum.

22-24 arası dedi doktor canım. Ben evi sabit 25de tutuyorum yetiyor bize. Zıbınla duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…