2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Canım sütlaç çok etkili. 2 gündür göğüslerim taşıyor benim.

süt alerjimiz var canim

insAllah oyle degildir canim ya..eldiven hayatta takilmaz ki bu sicakta..sanki hafiflemisti sabaha..ayak alti ve agizda yok..

kim bilir belki de canim..babaannesinde ne surdu eline bilmiyorum ki...

ellerinde değil normal ateş oluyormuş. alerjik gibi geldi geçer hemen insallah

ates yoktu sabah ama kontrol ediyorum canim..

düşüneceğim bu onerini canim

sut alerjimiz var canim

benimkinde de bi el tutma hastaligi var ya besige el uzatmaktan tutuldum

Gevşek şekilde kundakla

22-24 arası dedi doktor canım. Ben evi sabit 25de tutuyorum yetiyor bize. Zıbınla duruyor.
sağolasın canim. ❤❤❤ben de 23 24 yapayim. ama bizim sadece bir odada var. olmadı akşam uykusuna kadar cikarmam odadan. sıcak soğuk değişimi daha fena galiba.

Bence sorun yoktur canım boşuna endişeleniyorsun benim çok öyle bebeğim oldu d vitaminini kesip takip ediyoruz

Reactions: Kuf
Kuzum nasıl oldu yüzü minnoşım hep aklımda iyi mi

Canım tek fontanel orası değil bebekte senin baktığın yer kapalı bile olsa diğer küçük olan yan ve arkadakiler büyümeye devam ediyor

Reactions: Kuf
90 içirme canım içse bile 60 ver midesi almıyor demek ki

İnşallah sonuçlar temiz gelir.
Reflü dedi doktor yapacak bisey yokmus eger gecmezse 6 aydan snra ilac verilir dedi. Birde her ay kilo takibini zorunlu tuttu kustuğu icin zayiflarsa diye hersey iyi cikti şükür bakalm. Diyecegm genelde evde duracagim oyle köy köy gezdirmeyecegim oğlumu artik. Dedim de zaten kapiya cikartmatalm dediler bakalm. Şimdi de uste kızları geldi ya kaynanasina flan gitme plani yapilio tekrar gorsn die babanne annane köyü lafi edilio kalarak o da gitmicem artk yeter yani sağlam cocugu hasta ettiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…