Canım sütlaç çok etkili. 2 gündür göğüslerim taşıyor benim.
Canım bir hafta aktif dönemi oluyor ama cocugun elinden izlerin geçmesi biraz daha uzun sürüyor . Eldiven taksan nasıl olur ilgisini çeker mi eldiveni boyasan falan
Ben temas ederdim bana geçmemişti sen bebege dokudurmamaya çalış geçmiş olsun inşallah
Ben yaşamadım canım ama geçen yıl yazın çok revaçtaydı bu hastalık ağız çevresinde de oluyor sanırım döküntü. Ama bence ıslak mendil yapmış olabilir hele katkılıysa, saf değilse içeriği kesin o yapmıştır.
Unutmadık canım benim kolay mı 2 küçük çocukben biriyle rezil oluyorum akşamları özellikle 3.-4.yapacak olanlara tavsiyem benim gibi yapın büyükler yardımcı oluyor baya yoksa bu işe hiç girişmeyin
ellerinde değil normal ateş oluyormuş. alerjik gibi geldi geçer hemen insallah
Kızlar klima falan taktırsanız? Biraz maliyetli ama bebekleriniz için bir ihtiyaç. Ağlamalarını falan geçtim sıcak hava sağlıklarını bozabilir bu kadar stres onlar için de sizin için de iyi değilyazık uykusuz ne kadar dayanacak bu minikler böyle ağlamaya. Klima maliyeti fazla gelirse fanlı soğutucular var. Onlardan bakabilirsiniz. 25 dereceye bile düşse rahatlar bebekleriniz.
Ben şu an kv ye karşı aynı senin gibiyim çünkü başka ziyaretçimiz olmadıkendi annemde ve eşimde olmuyor. Ama bebem anneme gülünce ilk zamanlar kızıyordum bana gülmüyordu çünkü hiç de karakter olarak kıskanç değilimdir aslında. Dediğin gibi herkes sevsin ama uzaktan kv uzaktan da sevmesin
Aynı modelden bende de var canım çok iyi anlıyorum seni eşim bazen şakayla karışık söylüyor ama ne fayda
Bizim doktorumuz hemen kızarıklık oluşmayabilir 6 ila 8 ayını bulabilir sulanıp kabuk bağlaması endişelenme demişti canım
Canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.onun için ne gerekiyorsa yapmalısın mamayla beslenen binlerce çocuk var hem geçici bir süreliğine kendini toparlayana kadar demiş ...
Geçen gün @ağaçsızkoala paylaşmıştı incir oturtması bende Çok ise yaradı bi dene istersen
@cecen herşeyin yoluna girmesine çok sevindim maşallah diyelim
Kizlar ya sinirlerim bozuluyor benim kiz surekli kafasini yana ceviriyor ve kendini dondurmeye calisiyor uyurken yanindan 1 dk ayrılamıyorum bugun biraktim kameradan baktim yuzustu donmus safim kaldirmiyorda kafasini kostum hemen of ya o kadar tedirgin oldum ki bu 2 dir boyle oluyor illaki agzini burnunu bir yerlere dayayacak. Gece uyuturken bana dayiyor suratima suratini ceviriyor bu ara ellerime sariliyor yoksa uyumuyor. Rabbim saklasin cok korkuyorum
Benim bebeğimde enfeksiyon geçirdi korkma mantar kültüründe üreme yoksa 1 hafta antibiyotik şurupla geçiyor korkmaİnşallah sonuçlar temiz gelir.
Gevşek şekilde kundaklaKizlar ya sinirlerim bozuluyor benim kiz surekli kafasini yana ceviriyor ve kendini dondurmeye calisiyor uyurken yanindan 1 dk ayrılamıyorum bugun biraktim kameradan baktim yuzustu donmus safim kaldirmiyorda kafasini kostum hemen of ya o kadar tedirgin oldum ki bu 2 dir boyle oluyor illaki agzini burnunu bir yerlere dayayacak. Gece uyuturken bana dayiyor suratima suratini ceviriyor bu ara ellerime sariliyor yoksa uyumuyor. Rabbim saklasin cok korkuyorum
sağolasın canim. ❤❤❤ben de 23 24 yapayim. ama bizim sadece bir odada var. olmadı akşam uykusuna kadar cikarmam odadan. sıcak soğuk değişimi daha fena galiba.22-24 arası dedi doktor canım. Ben evi sabit 25de tutuyorum yetiyor bize. Zıbınla duruyor.
Ne bu lafa ölçüsü benim bebeğim içinde küçük dedi takipte kalalım dedi her ay 1 cm almış şu an 39.5 3 aylıkHatta şuan ası defterine baktım 40 da baslamış kapanmaya. 43 cm de kapanmış 6 aylıkken. 21 aylık kntrolunde haziran 5 de 48 cm miş
Bence sorun yoktur canım boşuna endişeleniyorsun benim çok öyle bebeğim oldu d vitaminini kesip takip ediyoruzKız içtim ama gece çok zor uyudu ona bağladım daha da içmem aman
Canim problem gazsa similac bu konuda çok iyi. Bi dene derim.
Dur kız daha oğlanı elime.yuzume bulastirmadan bi buyuteyim
Yok kuzum unutmadık tabii. Sen de iyisindir inşallah.
Veriyordum kestim canım. Çok ufak dimi 1 cm☹
Sağ ol canım
Valla aynı kişide ölçse hata oluyor bence siz takip edin mezura ile kaşını baz alarak ayda bir ölçünNe bu lafa ölçüsü benim bebeğim içinde küçük dedi takipte kalalım dedi her ay 1 cm almış şu an 39.5 3 aylık
Kuzum nasıl oldu yüzü minnoşım hep aklımda iyi miKızlar klima falan taktırsanız? Biraz maliyetli ama bebekleriniz için bir ihtiyaç. Ağlamalarını falan geçtim sıcak hava sağlıklarını bozabilir bu kadar stres onlar için de sizin için de iyi değilyazık uykusuz ne kadar dayanacak bu minikler böyle ağlamaya. Klima maliyeti fazla gelirse fanlı soğutucular var. Onlardan bakabilirsiniz. 25 dereceye bile düşse rahatlar bebekleriniz.
Ben şu an kv ye karşı aynı senin gibiyim çünkü başka ziyaretçimiz olmadıkendi annemde ve eşimde olmuyor. Ama bebem anneme gülünce ilk zamanlar kızıyordum bana gülmüyordu çünkü hiç de karakter olarak kıskanç değilimdir aslında. Dediğin gibi herkes sevsin ama uzaktan kv uzaktan da sevmesin
Canım tek fontanel orası değil bebekte senin baktığın yer kapalı bile olsa diğer küçük olan yan ve arkadakiler büyümeye devam ediyorKaçıncı ayda kapanmıştı canım? D vitaminini bıraktırdı mi sana da?
İşte o biraz şaibeli. Sağlık ocağı ilk ay 39, ikinci ay 39 ölçtü. Bugün doktor da 39 ölçtüben evde 39,5 ölçtüm m doğumda 35 yazmislardi
Valla hic kundaklamadik bir kez muslinle denedim bagirdi cagirdi birde hava sicak hic gelemezGevşek şekilde kundakla
Biz hep aynıBugün bebesi uyumayan var mı sadece ben miyim acaba.
Benim ki de soğuk bile olsa tepiniyor onu açmak için uyanıyorValla hic kundaklamadik bir kez muslinle denedim bagirdi cagirdi birde hava sicak hic gelemez
90 içirme canım içse bile 60 ver midesi almıyor demek kiKalppare kuzu göremedim mesajini am senin kuzuya doktor ne dedi
Kızlar ne uyku düzeni ne beslenme duzeni var bana bir akil verin napacam bilmiyorum .
Uykuyu salladikca uyuyor onu da vizirdanarak . Beslenmesini de 30 u bir icis yapmiyor bile . Onceden 90 veya 100 icerdi . Ama nerdeyse bir aydir Uyaniyor bir icis yapiyor 5,10,20 kadar anca sonra salliyoruz uyuyor . On dk sonra yarim saat sonra bazen 1 saat sonra bir daha bir iki icis yapiyor sonra agzini ceviriyor diliyle yitiyor . Gecen guldurerek oynatarak icir cek icir cek yapa yapa 90 icirdim 5 dk sonra burnundan agzindan kustu . Ne yapsam duzelir bu sipacan beni ugrstiriyor ayy bebek olayindan sogudum sayesinde
Ayyyy maşallahBoyle yatis seklimiz:)
çok tatli maşallah kuzuya. lepiska saçlı kuzucuk.Boyle yatis seklimiz:)
Bayılıyorum bu kuzuyaBoyle yatis seklimiz:)
İnşallah sonuçlar temiz gelir.
Reflü dedi doktor yapacak bisey yokmus eger gecmezse 6 aydan snra ilac verilir dedi. Birde her ay kilo takibini zorunlu tuttu kustuğu icin zayiflarsa diye hersey iyi cikti şükür bakalm. Diyecegm genelde evde duracagim oyle köy köy gezdirmeyecegim oğlumu artik. Dedim de zaten kapiya cikartmatalm dediler bakalm. Şimdi de uste kızları geldi ya kaynanasina flan gitme plani yapilio tekrar gorsn die babanne annane köyü lafi edilio kalarak o da gitmicem artk yeter yani sağlam cocugu hasta ettiriyorlarReflü bebeklerin henüz mide kapakçığı tam çalışmadığı için çoğu bebekte oluyor canım. Mama içince hemen yatırma onbeş dk falan dik tut. Hava değişimi etkiler tabii. Bizimki hava degisiminden dolayı iki üç gün boyunca kustu içtiğini. Sonra düzeldi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?