2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
çok tatli maşallah kuzuya. lepiska saçlı kuzucuk.

benim oğlum da iki bacak açık iki kol açık yatıyor. seriliyor basbayağı yatağa
Ohh rahat rahat uyusun masallah :)
kızlar hastanede 4 5 aylik bir bebegin eline telefon vermis annesi kukuliyi izleetyor..umarim bu hatayi yapan yoktur aramizda
Cnm ben tv actigimda bakiyor cizgi film izliyor ama bir iki kez yaptim.
Bayılıyorum bu kuzuya bizimki de elini agzina almaya calisiyor yüzüne suruyor sonra ağlıyor uyuyamiyor kol eklemlerine dirseklik takacam kiviramicak süper olur
Benimki de oyle ya ben tuta tuta artik bu sekilde uyumak zorunda kaldim simdi bu sekil disinda uyumuyor essek :)

Canm banyoda bacaginin ustune yatirip yapsan bence daha kolay ben dün oyle yikadm zirluk cekmedim hic bi elinle tutup doger elinle de kopuklersin iyice

Cnm senin bebekte yoktu boyle bir sorun ama reflu olsa daha oncede olmaz miydi ya

Kuzum nasıl oldu yüzü minnoşım hep aklımda iyi mi
Canım sağolasın daha iyi vücudunda var kızarıklıklar. Yüzünde de var azıcık. Ara sıra nüksediyor. Bazen geçiyor falan.. Böyle böyle büyüyecek işte teyzesi

Canm banyoda bacaginin ustune yatirip yapsan bence daha kolay ben dün oyle yikadm zirluk cekmedim hic bi elinle tutup doger elinle de kopuklersin iyice
ben tekim ya canim. öyle olunca ben mi havluya sarılacağım bebeği mi saracağım şaşıyorum. ıslak islak da çıkmak işime gelmiyor. alıştım böyle beş dakikada iki fış fış çıkarıyorum hemen.

Maşallah canım yaa neredeyse 4 olacak. Durumlar değişimler ne alemde insan merak ediyor. Biz de 2.5 aylığa doğru gidiyoruz
Benim oğlanda gündüz uzun uyumuyor He bacağımda dursun yada beşikte az hareketlenince sallayın hemen devam ediyor ama bırakırsam on dakika altı hep. Niye böyle bilmiyorum gecede sıkıntı yok şükür

Yaaa ben de istiyorum benim sıpa asla böyle yatmaz yanımda bile yatmıyor illa kendi yatağında, azıcık alıyorum yanıma sabahları keyif yapalım diye ilgilenmiyo benle
Ya benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden

Eklentiler

• 20200626_181038.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 95
Biliyorum kafana takma demek kolay benimde eşimin ailesi maddi olarak değişik tavırlar içinde birilerine anlatmaktan utanıyorum.ama eşim iyi.sende eşini seviyosundur evlilik danışmanına mı gitseniz belki düzelir tavırları.çocugunuz için ikinizinde mutlu olması ortak karar alması gerek.sen çok merhametlisin alttan alıyosun

Benim oğlanda gündüz uzun uyumuyor He bacağımda dursun yada beşikte az hareketlenince sallayın hemen devam ediyor ama bırakırsam on dakika altı hep. Niye böyle bilmiyorum gecede sıkıntı yok şükür

Bizim gecede bir tuaf 2 3 kere uyanıyor sabaha karşı daha sık uyanmaya başlıyor. Hele dün gece saat 3te gözleri fal taşı gibi açtı iyice düzeni bozdu ne olacak böyle bilmiyorum ya.

Ya benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden

Çok tatlısınız maşallah

Gözlerim çökmüş uykusuzluktan

Ne bu lafa ölçüsü benim bebeğim içinde küçük dedi takipte kalalım dedi her ay 1 cm almış şu an 39.5 3 aylık
Her ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…