Ohh rahat rahat uyusun masallah :)çok tatli maşallah kuzuya. lepiska saçlı kuzucuk.
benim oğlum da iki bacak açık iki kol açık yatıyor. seriliyor basbayağı yatağa
Cnm ben tv actigimda bakiyor cizgi film izliyorkızlar hastanede 4 5 aylik bir bebegin eline telefon vermis annesi kukuliyi izleetyor..umarim bu hatayi yapan yoktur aramizda
Benimki de oyle ya ben tuta tuta artik bu sekilde uyumak zorunda kaldim simdi bu sekil disinda uyumuyor essek :)Bayılıyorum bu kuzuyabizimki de elini agzina almaya calisiyor yüzüne suruyor sonra ağlıyor uyuyamiyor kol eklemlerine dirseklik takacam kiviramicak süper olur
Canm banyoda bacaginin ustune yatirip yapsan bence daha kolay ben dün oyle yikadm zirluk cekmedim hic bi elinle tutup doger elinle de kopuklersin iyicefilede sırt üstü yatarken başını yikama kulağına su kaçabilir zaten canim.
ben vücudunu güzelce yıkıyorum filede. sonra sol koluma yüzü aşağı bakacak şekilde yatiriyorum. sağ elimle sırtını ve başını yıkıyorum. hoş bu ara sabun ve sampuansiz sade su döküyorum. sabah akşam su kuşu gibi giriyor.
başına anlattığım şekilde su dökersen kulağa su gitmez. kepçeler korur. bir de suyu az az dök ki bebiş korkup kendini geri atmasin.
3. 5 aylik oldu benim kuzu. eskiden daha rahat yıkıyordum. şu bir hafta çok hareketlendi. küvetten çıkacak bıraksam.
Cnm senin bebekte yoktu boyle bir sorun ama reflu olsa daha oncede olmaz miydi yaReflü dedi doktor yapacak bisey yokmus eger gecmezse 6 aydan snra ilac verilir dedi. Birde her ay kilo takibini zorunlu tuttu kustuğu icin zayiflarsa diye hersey iyi cikti şükür bakalm. Diyecegm genelde evde duracagim oyle köy köy gezdirmeyecegim oğlumu artik. Dedim de zaten kapiya cikartmatalm dediler bakalm. Şimdi de uste kızları geldi ya kaynanasina flan gitme plani yapilio tekrar gorsn die babanne annane köyü lafi edilio kalarak o da gitmicem artk yeter yani sağlam cocugu hasta ettiriyorlar
Aynen canımsağolasın canim. ❤❤❤ben de 23 24 yapayim. ama bizim sadece bir odada var. olmadı akşam uykusuna kadar cikarmam odadan. sıcak soğuk değişimi daha fena galiba.
Canım sağolasın daha iyiKuzum nasıl oldu yüzü minnoşım hep aklımda iyi mi
aaa olmaz ki böyle kukuli nedir canim? ask-i memnu izleteymis ya.kızlar hastanede 4 5 aylik bir bebegin eline telefon vermis annesi kukuliyi izleetyor..umarim bu hatayi yapan yoktur aramizda
ben tekim ya canim. öyle olunca ben mi havluya sarılacağım bebeği mi saracağım şaşıyorum. ıslak islak da çıkmak işime gelmiyor. alıştım böyle beş dakikada iki fış fış çıkarıyorum hemen.Canm banyoda bacaginin ustune yatirip yapsan bence daha kolay ben dün oyle yikadm zirluk cekmedim hic bi elinle tutup doger elinle de kopuklersin iyice
Benim oğlanda gündüz uzun uyumuyor He bacağımda dursun yada beşikte az hareketlenince sallayın hemen devam ediyor ama bırakırsam on dakika altı hep. Niye böyle bilmiyorum gecede sıkıntı yok şükürMaşallah canım yaa neredeyse 4 olacak. Durumlar değişimler ne alemde insan merak ediyor. Biz de 2.5 aylığa doğru gidiyoruz
Yaaa ben de istiyorumBoyle yatis seklimiz:)
Bende odası olsun cok istiyorum inş nasip olur herkeseEvet uygun bi ev denk gelirse o ötelemeliye bakabiliriz oğluşuma da güzel bi oda yaparım
Ya benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)Yaaa ben de istiyorumbenim sıpa asla böyle yatmaz yanımda bile yatmıyor illa kendi yatağında, azıcık alıyorum yanıma sabahları keyif yapalım diye ilgilenmiyo benle
Biliyorum kafana takma demek kolay benimde eşimin ailesi maddi olarak değişik tavırlar içinde birilerine anlatmaktan utanıyorum.ama eşim iyi.sende eşini seviyosundur evlilik danışmanına mı gitseniz belki düzelir tavırları.çocugunuz için ikinizinde mutlu olması ortak karar alması gerek.sen çok merhametlisin alttan alıyosunEvet ben de çalışıyorum . Mantık yok canım zaten ben daha kimsede ne gördüm ne duydum böyle bir şeyi . Eşimin çenesinden o kadar bıktım ve o kadar yoruldum yıprandım ki . Ben bu günler için buralara gelmedim . Kardeşimin düğününü bile içime sıkıntı eder oldum laf edecek diye . Senin ailen benim ailem kavgası bitirdi beni . Nasıl çözüm bulurum bilmiyorum ama böyle devam ederse boşanmaya kadar gider . Diyeceksiniz ki madem öyle neden çocuk yaptın ? Hep değişeceğine inandım . Çocuk Özlemi ile hep çocuğa odaklandım . Tüp bebek süreçlerinde adam değişti dedim , hamile iken hele melekti melek . Doğum yaptım adam eski haline döndü . Dediğin gibi rol yaptı demek ki.Çok acı ama kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim .
Benim oğlanda gündüz uzun uyumuyor He bacağımda dursun yada beşikte az hareketlenince sallayın hemen devam ediyor ama bırakırsam on dakika altı hep. Niye böyle bilmiyorum gecede sıkıntı yok şükür
Ya benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden
Gözlerim çökmüş uykusuzluktanBizim gecede bir tuaf 2 3 kere uyanıyor sabaha karşı daha sık uyanmaya başlıyor. Hele dün gece saat 3te gözleri fal taşı gibi açtı iyice düzeni bozdu ne olacak böyle bilmiyorum ya.
Çok tatlısınız maşallah
Ne hoşsun Maşşallah canım ikinize deYa benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden
Sagol cnm benimNe hoşsun Maşşallah canım ikinize de
Her ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimNe bu lafa ölçüsü benim bebeğim içinde küçük dedi takipte kalalım dedi her ay 1 cm almış şu an 39.5 3 aylık
Bnde bilmiyorm ki bi iac gndur byleydi iste götürdüm artik korktum da. Bakalım inşallah geçerCnm senin bebekte yoktu boyle bir sorun ama reflu olsa daha oncede olmaz miydi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?