aaa olmaz ki böyle kukuli nedir canim? ask-i memnu izleteymis ya.
Gerci o da dogru da ben artik fileye koyamiyorm çöküyor ya 2 3 seferdr byle yapiyorm hem o rahat yikaniyo hem zorlk cekmiyorzben tekim ya canim. öyle olunca ben mi havluya sarılacağım bebeği mi saracağım şaşıyorum. ıslak islak da çıkmak işime gelmiyor. alıştım böyle beş dakikada iki fış fış çıkarıyorum hemen.
Ohh rahat rahat uyusun masallah :)
Cnm ben tv actigimda bakiyor cizgi film izliyorama bir iki kez yaptim.
Benimki de oyle ya ben tuta tuta artik bu sekilde uyumak zorunda kaldim simdi bu sekil disinda uyumuyor essek :)
Maşallah size böyle bunaltıya can kurbanYa benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden
Boyle yatis seklimiz:)
Kızın çok tatlı Peki ya oğlunun yakışıklılığına ne demeliHer ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimEki Görüntüle 2659206
Oyy maşallahYa benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Her ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimEki Görüntüle 2659206
Canim siz diyetten önce kaka rengi yesil miydiCanım sağolasın daha iyivücudunda var kızarıklıklar. Yüzünde de var azıcık. Ara sıra nüksediyor. Bazen geçiyor falan.. Böyle böyle büyüyecek işte teyzesi
Teşekkür ederim canım benim oglumu sana vereyim biraz bak. Genede tatlı diyecekmisinKızın çok tatlı Peki ya oğlunun yakışıklılığına ne demeli
Maşallah ❣ benimki tam bağımsız yatıyor
Benimkide bagimsiz yatar kucagimda uyusun diye aliyorum uyutmak icin bagirip duruyor yürü carsafina diyorum istemiyor kucagi . sizlede böyle dertleseyimYaaa ben de istiyorumbenim sıpa asla böyle yatmaz yanımda bile yatmıyor illa kendi yatağında, azıcık alıyorum yanıma sabahları keyif yapalım diye ilgilenmiyo benle
Derim aşk olsun bu yakışıklıya kim hayır diyebilirTeşekkür ederim canım benim oglumu sana vereyim biraz bak. Genede tatlı diyecekmisin
Kundak olayı beni çok rahatladıValla hic kundaklamadik bir kez muslinle denedim bagirdi cagirdi birde hava sicak hic gelemez
Cok guzelsiniz canimYa benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Maşallah kuzuma, annesinin kokusuyla uyumak istiyor. Günah kız ne hobisi varki başka onu biliyor.Ya benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Ahahah benşmde dikkatimi çekti Yalnız değilmişimOyy maşallah ❣ ikinizde çok güzelsinizo aşağıdaki oyuncak bebek eli mi kız
Kuzum çok zor süreçlerden geçtiniz . Şimdi bebekli hayatın tadını çıkarma zamanı . Ailesi de değişik anladığım kadarıyla aklıbaşında biri konuşsa da anlasa keşke...allah yardımcın olsun canım benimBen gerildikçe daha çok huysuzlanıyor zaten .bilmem nasıl çözüm bulurum ama eşim normal olduğunu düşünüyor verdiği tepkilerin . Dışardan üçüncü tarafsız bir kişinin duruma el atması gerek . Psikoloğa gitmeyi teklif ediyorum ama kabul etmiyor .
Maşallah size ne güzelsinizYa benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Maşallah yakışıklıya, güzele bak yaaHer ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimEki Görüntüle 2659206
Kaka renginde çok değişiklik olmadı canım ya. Genelde sarı oluyor. Bazen Mukuslu oluyor hafif yeşilimsi. Ama diyet yaptıktan sonra da yeşilimsi oldu yani. BilemedimCanim siz diyetten önce kaka rengi yesil miydi
Dikkat ettiginden beridir nasil
Allahımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?