2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gerci o da dogru da ben artik fileye koyamiyorm çöküyor ya 2 3 seferdr byle yapiyorm hem o rahat yikaniyo hem zorlk cekmiyorz

Ohh rahat rahat uyusun masallah :)

Cnm ben tv actigimda bakiyor cizgi film izliyor ama bir iki kez yaptim.

Benimki de oyle ya ben tuta tuta artik bu sekilde uyumak zorunda kaldim simdi bu sekil disinda uyumuyor essek :)

canim uyaran eksikligi diye birsey var.otizmi ciddi tetikliyor..basini baska yone baktirt.sonra cok üzulursun konuşamıyor dialog kuramiyor diye.

Kızın çok tatlı Peki ya oğlunun yakışıklılığına ne demeli

Ya benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden
Oyy maşallah ikinizde çok güzelsiniz o aşağıdaki oyuncak bebek eli mi kız

yaaa Allahim ikisi de bebek..cok tatlilar bunlar amaaaaaa ❤ yerim bunlarii

Maşallah ❣ benimki tam bağımsız yatıyor

Yaaa ben de istiyorum benim sıpa asla böyle yatmaz yanımda bile yatmıyor illa kendi yatağında, azıcık alıyorum yanıma sabahları keyif yapalım diye ilgilenmiyo benle
Benimkide bagimsiz yatar kucagimda uyusun diye aliyorum uyutmak icin bagirip duruyor yürü carsafina diyorum istemiyor kucagi . sizlede böyle dertleseyim

Ya benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Maşallah kuzuma, annesinin kokusuyla uyumak istiyor. Günah kız ne hobisi varki başka onu biliyor.

Kuzum çok zor süreçlerden geçtiniz . Şimdi bebekli hayatın tadını çıkarma zamanı . Ailesi de değişik anladığım kadarıyla aklıbaşında biri konuşsa da anlasa keşke...allah yardımcın olsun canım benim

Maşallah size ne güzelsiniz saçlarınız da efsane valla ikinizin de. Bebişin kime çektiği belli Benim oğluş kel bana çekmiş
Maşallah yakışıklıya, güzele bak yaa böyle güzel çocukların kim bilir anası nasıl güzeldir
Canim siz diyetten önce kaka rengi yesil miydi
Dikkat ettiginden beridir nasil
Kaka renginde çok değişiklik olmadı canım ya. Genelde sarı oluyor. Bazen Mukuslu oluyor hafif yeşilimsi. Ama diyet yaptıktan sonra da yeşilimsi oldu yani. Bilemedim Belki bilmediğim bir şey daha dokundu
Allahımmm Ağzım çeşme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…