Bu da benden olsun nostaljiSizlerden de resim bekliyorum:)
Bizim doktor niye ultrason istedi canım sence?Bence sorun yoktur canım boşuna endişeleniyorsun benim çok öyle bebeğim oldu d vitaminini kesip takip ediyoruz
Doktor korkuttu beni kuzum yaCanım tek fontanel orası değil bebekte senin baktığın yer kapalı bile olsa diğer küçük olan yan ve arkadakiler büyümeye devam ediyor
Ben arkadaşım eşek i dinletiyorum sayılır mıkızlar hastanede 4 5 aylik bir bebegin eline telefon vermis annesi kukuliyi izleetyor..umarim bu hatayi yapan yoktur aramizda
Benim oğlum 5 yaşında hala telefon ve tablet bilmez pisman da değilimkızlar hastanede 4 5 aylik bir bebegin eline telefon vermis annesi kukuliyi izleetyor..umarim bu hatayi yapan yoktur aramizda
Sen endişelendiğin için riske atmak istemez ki yaniBizim doktor niye ultrason istedi canım sence?
Doktor korkuttu beni kuzum ya
Ben arkadaşım eşek i dinletiyorum sayılır mı
Çok teşekkür ederim anaları da babaları da güzel değil, çocuklar kimlere çekti bilmiyorumMaşallah size ne güzelsinizsaçlarınız da efsane valla ikinizin de. Bebişin kime çektiği belli Benim oğluş kel bana çekmiş
Maşallah yakışıklıya, güzele bak yaaböyle güzel çocukların kim bilir anası nasıl güzeldir
Kaka renginde çok değişiklik olmadı canım ya. Genelde sarı oluyor. Bazen Mukuslu oluyor hafif yeşilimsi. Ama diyet yaptıktan sonra da yeşilimsi oldu yani. BilemedimBelki bilmediğim bir şey daha dokundu
AllahımmmAğzım çeşme oldu
2 ay aşılarının hepsi aynı gün mu yapılıyor ?Bugün aşı olduk kızlar. Çok ağladı bebeğim gözünden yaş geldi. Eridim resmen
Aşıdan önce ben
Eki Görüntüle 2659281
6 gibi uyuyo canım uyanınca biraz oyun banyo ve emzirme saat 8bucuk 9 arası gece uykusu tabi emince bi çiş kaka faslı oluyo altını değişip beşiğe koyuyorum bizim rutin böyle hep aynı gitmese deHanımlar gece uykusundan önce bebeğiniz son uykusunu kaçta almış oluyor
Ve uyumadan önce rutininiz var mı nasıl
Bizimkini aynı gün yapmadılar. Bugün sadece rota ve verem aşısı oldu. Diğerlerini 1 hafta önce oldu yaklaşık.2 ay aşılarının hepsi aynı gün mu yapılıyor ?
Ya ben bulgur pilavını çok severim ama bana çok gaz yapıyor yaKızlar daha önce bulgur demiştim süt yapıyor diye tesadüf olamaz heralde bu akşam yedim yine bariz fark var hemen sertleşti normalde yatıp uyumadan sertleşmiyordu memeler..
6 dan 9 a baya uykusuz kalmış oluyor uykuya geçişte zorlanmıyor mu canm6 gibi uyuyo canım uyanınca biraz oyun banyo ve emzirme saat 8bucuk 9 arası gece uykusu tabi emince bi çiş kaka faslı oluyo altını değişip beşiğe koyuyorum bizim rutin böyle hep aynı gitmese de
Son uyku saatimiz belli olmuyor valla Lepi.. Benim kız bazen 4ten sonra 5ten sonra uyumuyor çoğunlukla, bir şekilde 8 buçuğa kadar oyalıyoruz. 8 buçukta banyo, 9da mama ve yatış.. Uykuya dalması yarım saat sürebiliyor bazen.. Gündüz düzen hiç yok dediğim gibi ama artık gece uykusuna yatacağını biliyor.Hanımlar gece uykusundan önce bebeğiniz son uykusunu kaçta almış oluyor
Ve uyumadan önce rutininiz var mı nasıl
Maşallah Allahım yüzünü hep güldürsün inşallahBu da benden olsn o zamn...ama artk byle keyifli degiliz hastayız malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?