2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bence sorun yoktur canım boşuna endişeleniyorsun benim çok öyle bebeğim oldu d vitaminini kesip takip ediyoruz
Bizim doktor niye ultrason istedi canım sence?
Canım tek fontanel orası değil bebekte senin baktığın yer kapalı bile olsa diğer küçük olan yan ve arkadakiler büyümeye devam ediyor
Doktor korkuttu beni kuzum ya
kızlar hastanede 4 5 aylik bir bebegin eline telefon vermis annesi kukuliyi izleetyor..umarim bu hatayi yapan yoktur aramizda
Ben arkadaşım eşek i dinletiyorum sayılır mı

Çok teşekkür ederim anaları da babaları da güzel değil, çocuklar kimlere çekti bilmiyorum

Hanımlar gece uykusundan önce bebeğiniz son uykusunu kaçta almış oluyor
Ve uyumadan önce rutininiz var mı nasıl

6 gibi uyuyo canım uyanınca biraz oyun banyo ve emzirme saat 8bucuk 9 arası gece uykusu tabi emince bi çiş kaka faslı oluyo altını değişip beşiğe koyuyorum bizim rutin böyle hep aynı gitmese de

6 gibi uyuyo canım uyanınca biraz oyun banyo ve emzirme saat 8bucuk 9 arası gece uykusu tabi emince bi çiş kaka faslı oluyo altını değişip beşiğe koyuyorum bizim rutin böyle hep aynı gitmese de
6 dan 9 a baya uykusuz kalmış oluyor uykuya geçişte zorlanmıyor mu canm

Son uyku saatimiz belli olmuyor valla Lepi.. Benim kız bazen 4ten sonra 5ten sonra uyumuyor çoğunlukla, bir şekilde 8 buçuğa kadar oyalıyoruz. 8 buçukta banyo, 9da mama ve yatış.. Uykuya dalması yarım saat sürebiliyor bazen.. Gündüz düzen hiç yok dediğim gibi ama artık gece uykusuna yatacağını biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…