- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Amin insallah cumlemizin evladinin yuzunde gulucuk eksik etmesin rabbimMaşallah Allahım yüzünü hep güldürsün inşallahnesi var canım bebişin?
Yok 6 da uyuyo 8 e doğru uyaniyo canim6 dan 9 a baya uykusuz kalmış oluyor uykuya geçişte zorlanmıyor mu canm
Bizim doktor niye ultrason istedi canım sence?
Doktor korkuttu beni kuzum ya
Ben arkadaşım eşek i dinletiyorum sayılır mı
Benim oğlum 5 yaşında hala telefon ve tablet bilmez pisman da değilim ✌
Hah işte bizimde öyle hele bugun 3 ten beridir uyumadı desem yeridir . Ama bu kadar uykusuzluk yoruyor sürekli vızırdadı bugun o aralıkta . Banyoyu hergün yaptırmıyorum sevmiyor pekSon uyku saatimiz belli olmuyor valla Lepi.. Benim kız bazen 4ten sonra 5ten sonra uyumuyor çoğunlukla, bir şekilde 8 buçuğa kadar oyalıyoruz. 8 buçukta banyo, 9da mama ve yatış.. Uykuya dalması yarım saat sürebiliyor bazen.. Gündüz düzen hiç yok dediğim gibi ama artık gece uykusuna yatacağını biliyor.
Oylede uykuyu almış olup gece uykusuna dalması zor olmuyor mu 9 da diyesim geldiYok 6 da uyuyo 8 e doğru uyaniyo canim
Benimki biraz uykucu canım gece 2 ye kadar falan ayikmiyo maşallahOylede uykuyu almış olup gece uykusuna dalması zor olmuyor mu 9 da diyesim geldi
Kıyamam ben ona canım benimAmin insallah cumlemizin evladinin yuzunde gulucuk eksik etmesin rabbimReflü dedi doktor bugn 4 gun once de gaz cok vardi o mahvetmisti zaten halsiz yavrum bulaniyo kusuyo oyle
Amin canım inşallahKuzum çok zor süreçlerden geçtiniz . Şimdi bebekli hayatın tadını çıkarma zamanı . Ailesi de değişik anladığım kadarıyla aklıbaşında biri konuşsa da anlasa keşke...allah yardımcın olsun canım benim
Aynen uykusuzluk beni de yoruyor onu da.. Uykusu geliyor aslında mızırdamasından anlıyorum ama direniyor uyumuyor. Tam banyo vaktine kadar oyalıyoruz bunun gözler kapanıyor. Uyutmamak için çabalıyorum bu sefer de..Hah işte bizimde öyle hele bugun 3 ten beridir uyumadı desem yeridir . Ama bu kadar uykusuzluk yoruyor sürekli vızırdadı bugun o aralıkta . Banyoyu hergün yaptırmıyorum sevmiyor pek
Artık yoruldum tek huzursuzluk olmasın istiyorum . Ben de bir buraya yazıyorum acaba bana mı anormal geliyor normal olan hangisi diye ben de aklımı yitirmek üzereyim. Maddiyat kısmından ziyade beni yoran artık senin ailen benim ailem kısımları . Erkeğin konuşanı gerçekten çok zor . Teklif ettim defalarca aile danışmanına gitmeyi de ama kabul etmiyor . Bence bana yaşattıklarının normal olmadığının farkında ama üzerimde baskı kurmaya çalışıyor . Ki bunu da başarıyor . Çalışan bir bayanım ama çalışmıyor da onun eline bakıyor gibiyim çoğu zaman .Biliyorum kafana takma demek kolay benimde eşimin ailesi maddi olarak değişik tavırlar içinde birilerine anlatmaktan utanıyorum.ama eşim iyi.sende eşini seviyosundur evlilik danışmanına mı gitseniz belki düzelir tavırları.çocugunuz için ikinizinde mutlu olması ortak karar alması gerek.sen çok merhametlisin alttan alıyosun
Maşallah ne güzelsinizYa benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden
Bugün aşı olduk kızlar. Çok ağladı bebeğim gözünden yaş geldi. Eridim resmen
Aşıdan önce ben
Eki Görüntüle 2659281
Kızını ters yatırıp da sağ memeni versen nasıl olur acaba vücudu sağ kolunun altına gelecek şekildeSağ mememi reddediyor benim kız yine ya.. Delirip ağlamaktan nefessiz kalıyor. Hayır daha oraya yatırırken başlıyor, memeye ağzını değdirmiyor bile.. O memede süt de azaldı sağsam da gelmiyor. Nasip..
Amin insallah canmKıyamam ben ona canım benimAllah dermansız dert vermesin. Reflü oluyor çoğu bebekte. İnşallah geçer bir an önce.
Önemli değil ben beklerimİnşallah canım. Senin oğlanın baş cevrsi kaç cm biliyor musun?
Ev de.simdiden hayırlı olsun oh
Artık yoruldum tek huzursuzluk olmasın istiyorum . Ben de bir buraya yazıyorum acaba bana mı anormal geliyor normal olan hangisi diye ben de aklımı yitirmek üzereyim. Maddiyat kısmından ziyade beni yoran artık senin ailen benim ailem kısımları . Erkeğin konuşanı gerçekten çok zor . Teklif ettim defalarca aile danışmanına gitmeyi de ama kabul etmiyor . Bence bana yaşattıklarının normal olmadığının farkında ama üzerimde baskı kurmaya çalışıyor . Ki bunu da başarıyor . Çalışan bir bayanım ama çalışmıyor da onun eline bakıyor gibiyim çoğu zaman .
Kizlar bi akıl verin... Benim oğlan bulaniyor ya gece de korkuyorm duz yatiyor kustuğu agzina gelirse diye. Artk hareket ediyor nasil yan yatirabilirim yada baska bi çözüm nasl olur napabilirim bi akıl verin bana
Guzelmis bu bak canm. Cok mu yumusak bisey anlamadm. Benm iglan sıkıca yaptigim kundagi bile açıyor da.canim soyle yastiklar var.iyice harketlenen kadar idare edebilir.yuzustu donemez.sakin yuzustu yatirma zaten.basina kaldirsa bile bogulabilir kusarken.zaten bence yuzustu yatirmak buyuk tehlike.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?