ay masallah buyumus bunlar :)Her ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimEki Görüntüle 2659206
Allah korusun hic izletmicem dahacanim uyaran eksikligi diye birsey var.otizmi ciddi tetikliyor..basini baska yone baktirt.sonra cok üzulursun konuşamıyor dialog kuramiyor diye.
Maşallah size böyle bunaltıya can kurban
ya evet ferah feeah yatsana kizim suratini neden kapatirsin :)kurban olurum yaaaaa
biz de ayni elimi yuzune kapatiyor
Sagol canim :) evet oyuncak bebek ama bizim kizin degil arkadsimin kizinin bebegiOyy maşallahikinizde çok güzelsiniz o aşağıdaki oyuncak bebek eli mi kız
evet oda dogru ama çok sıcak oluyor oda terliyor su icinde kaliyor bugun hic almamaya calistim :)Maşallah kuzuma, annesinin kokusuyla uyumak istiyor. Günah kız ne hobisi varki başka onu biliyor.
yaa bunlarda cok tatlilar ya , kufurbaz haydo fena yanlizÇaki ve Haydo iyi akşamlar diler
Aah nerdee 55 ile hamile kaldim 72 ile bitirdim suan 62 yim.7 kilo fazlam var malesefMaşallah ne güzelsiniz
Doğum kilolarından tamamen kurtuldun herhalde?
Benimki de öyle malesef gece uyuyor çok şükür diye ses etmiyorumKızlar benim kız gündüzleri çok az uyumaya başladı 15 dk uyuduğu bile oluyor düşünün. Bunu uzatmanın bir yolu yok mu ya.
Yok mu artıran
Canım silkelen kendine gel çok zor eşin var kimbilir yasadıklarının ne kadar azını yazıyosun senin güzeller güzeli melegin var boşver esin ne derse trip atsa senin benimi mi var her seferinde anlat sallama bazısı anlamıyor güzel anlatınca sallama minikte senin duygularını hissediyor hiç bişeyi içinde yasama ailen koluna altın bilezik takmış işin var beben var bizim orda laf var argo olcak ama itim aglar bir yerim dinler emzikli kadına biraz daha anlayışlı olunurArtık yoruldum tek huzursuzluk olmasın istiyorum . Ben de bir buraya yazıyorum acaba bana mı anormal geliyor normal olan hangisi diye ben de aklımı yitirmek üzereyim. Maddiyat kısmından ziyade beni yoran artık senin ailen benim ailem kısımları . Erkeğin konuşanı gerçekten çok zor . Teklif ettim defalarca aile danışmanına gitmeyi de ama kabul etmiyor . Bence bana yaşattıklarının normal olmadığının farkında ama üzerimde baskı kurmaya çalışıyor . Ki bunu da başarıyor . Çalışan bir bayanım ama çalışmıyor da onun eline bakıyor gibiyim çoğu zaman .
Ay size masallah kutu bebekler gibi bunlar bence genetiği güzel bu bebelerinHer ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimEki Görüntüle 2659206
Fıstık gibi anne masallahYa benimkide ayakta sallama flan istemiyor koynuma gelince hemen uyuyuveriyor. Ama bunaltiyor insani bazen :)
Hadi bir resim daha gelsin benden
Oy oyy Maşallah sizlereÇaki ve Haydo iyi akşamlar diler
Kız.masallah kocaman kız olmuş buHer ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimEki Görüntüle 2659206
Yatış pozisyonda benim agzimi sulandırıyor poposunu issircam
Bir meme emziren çok anne var kuzum üzülme bence bozma moraliniSağ mememi reddediyor benim kız yine ya.. Delirip ağlamaktan nefessiz kalıyor. Hayır daha oraya yatırırken başlıyor, memeye ağzını değdirmiyor bile.. O memede süt de azaldı sağsam da gelmiyor. Nasip..
Bakışlar tam haydo ya masallahÇaki ve Haydo iyi akşamlar diler
Maşallah kuzuya iyleşir annesi üzülme sen. Reflu çok ciddi bir durum değilki. Benim bebegimdede var gaviscon kullandik toz olanindan düzeldi. Hatta tekrarlarsa 1 hafta tekrar ver dedi. Aralikli 2 hafta kullandım suan iyi. Reflu cok beslemekten oluyor genelde. Bizimki estikçe emdiği için reflu olmustu. Memeyide düzenli vermeye çalışıyorum.Bu da benden olsn o zamn...ama artk byle keyifli degiliz hastayız malesef
Allah dermansız dert vermesin annesi düzelir masallah kuzuyaBu da benden olsn o zamn...ama artk byle keyifli degiliz hastayız malesef
Can kurban bu minnakllara maşallhHer ay en az 1 cm büyümesi bekleniyormus. Belirli bi aydan sonra 0.5 cm. Benimki icinde aynısı söylendi gebelikten beri sonra, tamamen normal genetik oldugu söylendi. Şimdi kızım icinde aynısı söyleniyor. Yani kısacası stres işler.benim kıım 4 aylık 40 cm Bunlar benim küçük kafalı bebeklerimEki Görüntüle 2659206
Guzelmis bu bak canm. Cok mu yumusak bisey anlamadm. Benm iglan sıkıca yaptigim kundagi bile açıyor da.
Her iki saat arayla karnı doyuyo gece de 4 5 saat arayla. Kaç aylıkken toz ilacı verdiler canım.?Maşallah kuzuya iyleşir annesi üzülme sen. Reflu çok ciddi bir durum değilki. Benim bebegimdede var gaviscon kullandik toz olanindan düzeldi. Hatta tekrarlarsa 1 hafta tekrar ver dedi. Aralikli 2 hafta kullandım suan iyi. Reflu cok beslemekten oluyor genelde. Bizimki estikçe emdiği için reflu olmustu. Memeyide düzenli vermeye çalışıyorum.
İnşallah yaAllah dermansız dert vermesin annesi düzelir masallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?