2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
ay masallah buyumus bunlar :)
canim uyaran eksikligi diye birsey var.otizmi ciddi tetikliyor..basini baska yone baktirt.sonra cok üzulursun konuşamıyor dialog kuramiyor diye.
Allah korusun hic izletmicem daha

Maşallah size böyle bunaltıya can kurban

kurban olurum yaaaaa
biz de ayni elimi yuzune kapatiyor
ya evet ferah feeah yatsana kizim suratini neden kapatirsin :)
Oyy maşallah ikinizde çok güzelsiniz o aşağıdaki oyuncak bebek eli mi kız
Sagol canim :) evet oyuncak bebek ama bizim kizin degil arkadsimin kizinin bebegi
Maşallah kuzuma, annesinin kokusuyla uyumak istiyor. Günah kız ne hobisi varki başka onu biliyor.
evet oda dogru ama çok sıcak oluyor oda terliyor su icinde kaliyor bugun hic almamaya calistim :)
Bu da benden olsun nostalji
Eki Görüntüle 2659298
Allahim ne guzel bir foto buuu
Çaki ve Haydo iyi akşamlar diler
yaa bunlarda cok tatlilar ya , kufurbaz haydo fena yanliz
Maşallah ne güzelsiniz
Doğum kilolarından tamamen kurtuldun herhalde?
Aah nerdee 55 ile hamile kaldim 72 ile bitirdim suan 62 yim.7 kilo fazlam var malesef

Canım silkelen kendine gel çok zor eşin var kimbilir yasadıklarının ne kadar azını yazıyosun senin güzeller güzeli melegin var boşver esin ne derse trip atsa senin benimi mi var her seferinde anlat sallama bazısı anlamıyor güzel anlatınca sallama minikte senin duygularını hissediyor hiç bişeyi içinde yasama ailen koluna altın bilezik takmış işin var beben var bizim orda laf var argo olcak ama itim aglar bir yerim dinler emzikli kadına biraz daha anlayışlı olunur

Ay size masallah kutu bebekler gibi bunlar bence genetiği güzel bu bebelerin

Kız.masallah kocaman kız olmuş bu renkli cipil gözlü ailesi

Bu da benden olsn o zamn... ama artk byle keyifli degiliz hastayız malesef
Maşallah kuzuya iyleşir annesi üzülme sen. Reflu çok ciddi bir durum değilki. Benim bebegimdede var gaviscon kullandik toz olanindan düzeldi. Hatta tekrarlarsa 1 hafta tekrar ver dedi. Aralikli 2 hafta kullandım suan iyi. Reflu cok beslemekten oluyor genelde. Bizimki estikçe emdiği için reflu olmustu. Memeyide düzenli vermeye çalışıyorum.

Can kurban bu minnakllara maşallh

Yaaa bebisler cok tatli. Surekli yazamasam da hep okuyorum mesajlarinizi kizlar. Sizden cok şey öğrendim.. Bu arada sizin bebislerin boyu nasil uzuyor. Bizimki 48 santim dogmustu 2 ay kontrolunde en son 62 santim olmuş. Bana bu kadar hiz bi anormal geldi ya. Bizden de bir foto gelsin o zaman

Guzelmis bu bak canm. Cok mu yumusak bisey anlamadm. Benm iglan sıkıca yaptigim kundagi bile açıyor da.

e bebekte var canim.gidip direk kendin bakabilirsin.evde bile dikilebilir belki.sert iki yastik ve bir parca kumasla.ama ayni sekilde guvenli olurnmu bilemem.bu arada gecmis olsun kuzucuga..pek de tatlı gulmus masAllah

ya o kadar mucadele ediyorum...ohh diyorum duzene girdi...

ve bi anda yikim yasiyorum...

kakada gene kan..

ya ne yedim ben yine diye dusunmekten fenalik geldi...

bu gece alerji mamasini denedik..almadi tukurdu kusacak gibi oldu.o kadar berbat ki hakli cocuk..curuk balik resmen...arada yuttuklari da oldu.acaba o mu dokundu..bazi bebeklere dokunabiliyormus.icinde misir hindistancevizi var.ve bunlar epey alerjik gidalar...cikamiyorum isin icinden..ayni yerde dönüyorum sanki
oglana pekmezli ekmek surduydum dun sabah yanlisklikla agzima attim.hemen agzimi calkaladim.yutmadan.esim de uzum pekmezi dokunuyor ya o yapmistir diyor..ama yutmamistim ki

Her iki saat arayla karnı doyuyo gece de 4 5 saat arayla. Kaç aylıkken toz ilacı verdiler canım.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…