- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Sagol canm bi bskiyim ona gore hareket ederm artık. Küçük bu yastık koydum aldı yumuşak olandan fayda etmedi amae bebekte var canim.gidip direk kendin bakabilirsin.evde bile dikilebilir belki.sert iki yastik ve bir parca kumasla.ama ayni sekilde guvenli olurnmu bilemem.bu arada gecmis olsun kuzucuga..pek de tatlı gulmus masAllah
Bende iki tane var Ameda ve Philips Avent. Ben iki memeye aynı zamanda kullanıyorum.Kızlar göğüs pompası kullananlar ne marka kullanıyosunuz memnun olan varmı sütü iyi çeken?
Oyy masallah cnm. Bence senin bebegin reflu flannl degil olsaydi onceden olurdu. Ya usuttu cocuk yada sıcaktan icemiyor benim kizda br ara oyle bulandı kustu kac kere. Sen cok fazla verme bulandiginda yarim saat dik tut besledikten sonra mutlaka gazini al cnm gecer en kisa zamanda inşBu da benden olsn o zamn...ama artk byle keyifli degiliz hastayız malesef
Hangi marka aldın canımya o kadar mucadele ediyorum...ohh diyorum duzene girdi...
ve bi anda yikim yasiyorum...
kakada gene kan..
ya ne yedim ben yine diye dusunmekten fenalik geldi...
bu gece alerji mamasini denedik..almadi tukurdu kusacak gibi oldu.o kadar berbat ki hakli cocuk..curuk balik resmen...arada yuttuklari da oldu.acaba o mu dokundu..bazi bebeklere dokunabiliyormus.icinde misir hindistancevizi var.ve bunlar epey alerjik gidalar...cikamiyorum isin icinden..ayni yerde dönüyorum sanki
oglana pekmezli ekmek surduydum dun sabah yanlisklikla agzima attim.hemen agzimi calkaladim.yutmadan.esim de uzum pekmezi dokunuyor ya o yapmistir diyor..ama yutmamistim ki
İşk doğduğunda soo memeyi almıyordu o şekilde emziriyordum. Ama şimdi çok fazla ağlayınca deneyemedim. Denemek lazım.Kızını ters yatırıp da sağ memeni versen nasıl olur acaba vücudu sağ kolunun altına gelecek şekilde
Hiç denedin mı böyle emzirmeyi ?
En çok elden bişey gelmemesi üzüyor insanı zaten canım. Anlıyorum seniAmin insallah canmben reflü icin kendim yapacagm bisey yok mu hic ya valla byle durumlarda yapacak bisey olmamasi daha cok üzüyor insanı
ay masallah buyumus bunlar :)
Allah korusun hic izletmicem daha
ya evet ferah feeah yatsana kizim suratini neden kapatirsin :)
Sagol canim :) evet oyuncak bebek ama bizim kizin degil arkadsimin kizinin bebegi
evet oda dogru ama çok sıcak oluyor oda terliyor su icinde kaliyor bugun hic almamaya calistim :)
yaa bunlarda cok tatlilar ya , kufurbaz haydo fena yanliz
Aah nerdee 55 ile hamile kaldim 72 ile bitirdim suan 62 yim.7 kilo fazlam var malesef
Teşekkür ederizMasallah annesi sana da aşkla bakan gozler
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan tükendiğini hissediyor resmenya o kadar mucadele ediyorum...ohh diyorum duzene girdi...
kakada gene kan..
bu gece alerji mamasini denedik..almadi tukurdu kusacak gibi oldu.o kadar berbat ki hakli cocuk..curuk balik resmen...arada yuttuklari da oldu.acaba o mu dokundu..bazi bebeklere dokunabiliyormus.icinde misir hindistancevizi var.ve bunlar epey alerjik gidalar...cikamiyorum isin icinden..ayni yerde dönüyorum sanki
oglana pekmezli ekmek surduydum dun sabah yanlisklikla agzima attim.hemen agzimi calkaladim.yutmadan.esim de uzum pekmezi dokunuyor ya o yapmistir diyor..ama yutmamistim ki
Sağol canımgecmis olsun canim ❤
En çok elden bişey gelmemesi üzüyor insanı zaten canım. Anlıyorum seniben beslendikten sonra hemen yatırmıyorum bekliyorum biraz. Hafif eğimli yatağı.
Teşekkür ederiz
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan tükendiğini hissediyor resmenson 3 gün ne yedin diye düşün bakalım. Tutmadığın pekmez bişey yapmaz bence. Mama yapmış olabilir mi bilemedim ki özel alerji maması değil mi o?
Canım inşallah değildir tabikiOyy masallah cnm. Bence senin bebegin reflu flannl degil olsaydi onceden olurdu. Ya usuttu cocuk yada sıcaktan icemiyor benim kizda br ara oyle bulandı kustu kac kere. Sen cok fazla verme bulandiginda yarim saat dik tut besledikten sonra mutlaka gazini al cnm gecer en kisa zamanda inş
Bende oyle hani ama gazi cikinca hemen yatirdigimda oluyodu artk yapmayacagm oyle yaziyor reflüsü olan bebeklerde. Yatagi nasil egimli yaptn cabm ya ben cok korkuyorum hareket ediyor surekli yuvarlanir diyerek. Bi resim cekersen canm musait oldugunda sana zahmetEn çok elden bişey gelmemesi üzüyor insanı zaten canım. Anlıyorum seniben beslendikten sonra hemen yatırmıyorum bekliyorum biraz. Hafif eğimli yatağı.
Teşekkür ederiz
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan tükendiğini hissediyor resmenson 3 gün ne yedin diye düşün bakalım. Tutmadığın pekmez bişey yapmaz bence. Mama yapmış olabilir mi bilemedim ki özel alerji maması değil mi o?
Maşallah çok tatlıYaaa bebisler cok tatli. Surekli yazamasam da hep okuyorum mesajlarinizi kizlar. Sizden cok şey öğrendim.. Bu arada sizin bebislerin boyu nasil uzuyor. Bizimki 48 santim dogmustu 2 ay kontrolunde en son 62 santim olmuş. Bana bu kadar hiz bi anormal geldi ya. BEki Görüntüle 2659459 izden de bir foto gelsin o zaman
Ay canım ya çok zor inşallah düzelir bi rahata kavuşursun sendeya o kadar mucadele ediyorum...ohh diyorum duzene girdi...
kakada gene kan..
Masallah guzel uzamis hic endiselenme ne guzel kilosuyla uyumlu duruyor boyu kilosu ne kadarYaaa bebisler cok tatli. Surekli yazamasam da hep okuyorum mesajlarinizi kizlar. Sizden cok şey öğrendim.. Bu arada sizin bebislerin boyu nasil uzuyor. Bizimki 48 santim dogmustu 2 ay kontrolunde en son 62 santim olmuş. Bana bu kadar hiz bi anormal geldi ya. BEki Görüntüle 2659459 izden de bir foto gelsin o zaman
Karanfil de mi yapiyormus ne ilginc bu bebeler benimde diyette 5.günüm .ya o kadar mucadele ediyorum...ohh diyorum duzene girdi...
kakada gene kan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?