2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
e bebekte var canim.gidip direk kendin bakabilirsin.evde bile dikilebilir belki.sert iki yastik ve bir parca kumasla.ama ayni sekilde guvenli olurnmu bilemem.bu arada gecmis olsun kuzucuga..pek de tatlı gulmus masAllah
Sagol canm bi bskiyim ona gore hareket ederm artık. Küçük bu yastık koydum aldı yumuşak olandan fayda etmedi ama

Kızlar göğüs pompası kullananlar ne marka kullanıyosunuz memnun olan varmı sütü iyi çeken?
Bende iki tane var Ameda ve Philips Avent. Ben iki memeye aynı zamanda kullanıyorum.
Philips Avent daha güzel bence hem ufak hem yıkamak daha kolay parçalarını Ameda lactaline biraz eski bi makine ablam vermişti temizlerken ulaşması zor yerleri var fırça vs. girmiyor ayrıca yavaş getiriyor sütü sağdığımda.

Bu da benden olsn o zamn... ama artk byle keyifli degiliz hastayız malesef
Oyy masallah cnm. Bence senin bebegin reflu flannl degil olsaydi onceden olurdu. Ya usuttu cocuk yada sıcaktan icemiyor benim kizda br ara oyle bulandı kustu kac kere. Sen cok fazla verme bulandiginda yarim saat dik tut besledikten sonra mutlaka gazini al cnm gecer en kisa zamanda inş

Hangi marka aldın canım

Kızını ters yatırıp da sağ memeni versen nasıl olur acaba vücudu sağ kolunun altına gelecek şekilde
Hiç denedin mı böyle emzirmeyi ?
İşk doğduğunda soo memeyi almıyordu o şekilde emziriyordum. Ama şimdi çok fazla ağlayınca deneyemedim. Denemek lazım.

Amin insallah canm ben reflü icin kendim yapacagm bisey yok mu hic ya valla byle durumlarda yapacak bisey olmamasi daha cok üzüyor insanı
En çok elden bişey gelmemesi üzüyor insanı zaten canım. Anlıyorum seni ben beslendikten sonra hemen yatırmıyorum bekliyorum biraz. Hafif eğimli yatağı.

Masallah annesi sana da aşkla bakan gozler
Teşekkür ederiz
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan tükendiğini hissediyor resmen son 3 gün ne yedin diye düşün bakalım. Tutmadığın pekmez bişey yapmaz bence. Mama yapmış olabilir mi bilemedim ki özel alerji maması değil mi o?

alerji mamasi canım neocate.
islenmis mama dokunmaz herhalde yaa..ama dokunan da oluyormuş.
ben buldum günahımı egg karanfilli cay ictiydim..karanfil dokundu galiba... 2 gundur tek tukettigim degisik gida bu cunkum...
bazen yoruluyorum..bazen diyorum gececek...neocate de almiyor cocuk..sipa sırıtıyor aha diyorum yutacak.puuuu diye çıkarıyor ama sadece su verince iciyor..amaan annem de kasma kendini kizim surda 1.5 ay sonra corbalara gecersin dedi..corbalar derken anne ben bile sadece sehriye tuketiyorum dedim
haslanmis sebze falan basladi mi ufak ufak toparlar..oyle cok zayif degil de boyumuz uzun..anasina cekmis safinaz
bu arafa fotografiniza bayildim.. BKGK baharcim da eklemis..ikinizi de tanidigima cok sevindim..insan bir degisik hissediyor gorunce..ne kadar naif insanlarsiniz ikinizde o kadar belli ki

Canım inşallah değildir tabiki ama belirtilerini okudum işte solunumunda hırıltı tekrarlayan öksürük inatçı hıçkırık beslenirken geriye itmek bulantı ve kusma bi iki tanesi haric bunlar hep vsr oglumda

Bende oyle hani ama gazi cikinca hemen yatirdigimda oluyodu artk yapmayacagm oyle yaziyor reflüsü olan bebeklerde. Yatagi nasil egimli yaptn cabm ya ben cok korkuyorum hareket ediyor surekli yuvarlanir diyerek. Bi resim cekersen canm musait oldugunda sana zahmet

Maşallah çok tatlı 2. Ay kontrolünde 60 olmuşuz 51 ile doğmuştuk. Bakalım bu ay ne olacak

Ay canım ya çok zor inşallah düzelir bi rahata kavuşursun sende

Masallah guzel uzamis hic endiselenme ne guzel kilosuyla uyumlu duruyor boyu kilosu ne kadar

Karanfil de mi yapiyormus ne ilginc bu bebeler benimde diyette 5.günüm .
minikbebegim9640 yan yastigi bende de var cocuk onun arasinda dönemiyor kullanışlı oluyor canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…