- 11 Şubat 2008
- 7.252
- 17.424
- 773
- 41
Canım geçmiş olsum bence de reflüden değil bu sıkıntı üşütmüştür rüzgar aldıysa. Reflü olsa doğuştan olmaz mıydı sonradan olması garip geldi bana. Sen karnını ince bir tülbentle bir sar bugün mamasını da biraz daha ılık yap bakalım düzelir inşallah.Kizlar ya moralim cok bozuk bulantısı cogaldi oğlumun mamayi zorla iciyordu zaten icince de kusuyodu saglk ocagndaki ebeyi aradm o bulanti mamadan olmaz bi hastaligi vardr götür bi hastahaneye dedi bende korktm gittik iste enfeksiyon vardr belk o bulanti yapar dedi kan ve idrar istedi. 2 tüp kan aldilar cok agladi idrar torbasi gbi bsey verdi buna yapacak dediler. Hastahanede arabaya bindm yapsn dedim ya yok acikti karni doydu yapar dedim yapmadi en son artk eve geldm ayagimda salliyorm bi yandan bi yandan torba takılı o sekilde uyuyo yavrm nasi yapacak çişi nasi olcak ne cikacak sonuc flan
Maşşallah canım çok tatlıYaaa bebisler cok tatli. Surekli yazamasam da hep okuyorum mesajlarinizi kizlar. Sizden cok şey öğrendim.. Bu arada sizin bebislerin boyu nasil uzuyor. Bizimki 48 santim dogmustu 2 ay kontrolunde en son 62 santim olmuş. Bana bu kadar hiz bi anormal geldi ya. BEki Görüntüle 2659459 izden de bir foto gelsin o zaman
Canım benim üzülme diyecem ama zorya o kadar mucadele ediyorum...ohh diyorum duzene girdi...
ve bi anda yikim yasiyorum...
kakada gene kan..
ya ne yedim ben yine diye dusunmekten fenalik geldi...
bu gece alerji mamasini denedik..almadi tukurdu kusacak gibi oldu.o kadar berbat ki hakli cocuk..curuk balik resmen...arada yuttuklari da oldu.acaba o mu dokundu..bazi bebeklere dokunabiliyormus.icinde misir hindistancevizi var.ve bunlar epey alerjik gidalar...cikamiyorum isin icinden..ayni yerde dönüyorum sanki
oglana pekmezli ekmek surduydum dun sabah yanlisklikla agzima attim.hemen agzimi calkaladim.yutmadan.esim de uzum pekmezi dokunuyor ya o yapmistir diyor..ama yutmamistim ki
3 aylıkken verdiler 2 hafta kullandım. 2. Gün baya baya düzelmeye başlamıştı. Simdi kullanmıyorum.Her iki saat arayla karnı doyuyo gece de 4 5 saat arayla. Kaç aylıkken toz ilacı verdiler canım.?
Benimde öyleydi cnm ters emzirme yapıyorum o zaman alıyor yani koltuk altına doğru yatır sanki diğer göğüsteymiş gibi aynı tarafına doğru yatmış olacak o zaman alıyor bir dene istersen , yastık destekli yapman lazımSağ mememi reddediyor benim kız yine ya.. Delirip ağlamaktan nefessiz kalıyor. Hayır daha oraya yatırırken başlıyor, memeye ağzını değdirmiyor bile.. O memede süt de azaldı sağsam da gelmiyor. Nasip..
Canım biliyorum ters emzirmeyi, zamanında diğer memeyi almıyordu öyle öyle alıştırmıştım ama şimdi daha yatar pozisyon alırken tepindiği için beceremiyorum. Gerçi gece verdim aldı memeyi uyku sersemi.. Geçici bir durumdur inşallah..Benimde öyleydi cnm ters emzirme yapıyorum o zaman alıyor yani koltuk altına doğru yatır sanki diğer göğüsteymiş gibi aynı tarafına doğru yatmış olacak o zaman alıyor bir dene istersen , yastık destekli yapman lazım
2 aylikken gittigimizde 6.400 olmustu canim. Cumartesi 3. Ay kontrolumuz var. Bakalım son durumu ne acabaMasallah guzel uzamis hic endiselenme ne guzel kilosuyla uyumlu duruyor boyu kilosu ne kadar
Yok canım direkt kendi bakti bingildaga ben de küçüldü sanki dedim evet küçülmüş ultrason çektirsen iyi olur dedi.Sen endişelendiğin için riske atmak istemez ki yani
Canım yataginin baş tarafının altına havlu vs koy istersen. Üstüne değil altına, yani eğim ver yatağa.Kizlar bi akıl verin... Benim oğlan bulaniyor ya gece de korkuyorm duz yatiyor kustuğu agzina gelirse diye. Artk hareket ediyor nasil yan yatirabilirim yada baska bi çözüm nasl olur napabilirim bi akıl verin bana
Kıyamam. Karanfilli çayi ben de her gün içiyorum, alerjik miymis yaya o kadar mucadele ediyorum...ohh diyorum duzene girdi...
ve bi anda yikim yasiyorum...
kakada gene kan..
ya ne yedim ben yine diye dusunmekten fenalik geldi...
bu gece alerji mamasini denedik..almadi tukurdu kusacak gibi oldu.o kadar berbat ki hakli cocuk..curuk balik resmen...arada yuttuklari da oldu.acaba o mu dokundu..bazi bebeklere dokunabiliyormus.icinde misir hindistancevizi var.ve bunlar epey alerjik gidalar...cikamiyorum isin icinden..ayni yerde dönüyorum sanki
oglana pekmezli ekmek surduydum dun sabah yanlisklikla agzima attim.hemen agzimi calkaladim.yutmadan.esim de uzum pekmezi dokunuyor ya o yapmistir diyor..ama yutmamistim ki
İnşallah geçer canım. Burada okuyorum genelde 2 saat ara ile beslenme yapılıyor. Benim kızda 2 haftadır beslenmeyi azalttı.5 saat teklif etmiyeyim emmek istemiyor. Hiç aç gibide davranmıyor. Bi o memeyi reddet bir digerini derken simdi emmeyi azalttı.Canım biliyorum ters emzirmeyi, zamanında diğer memeyi almıyordu öyle öyle alıştırmıştım ama şimdi daha yatar pozisyon alırken tepindiği için beceremiyorum. Gerçi gece verdim aldı memeyi uyku sersemi.. Geçici bir durumdur inşallah..
Dene bakalım biraz zor olur ama ise yararsa zorluğa da değer çok fazla aciktirmadan denersen belki o kadar da ağlamazİşk doğduğunda soo memeyi almıyordu o şekilde emziriyordum. Ama şimdi çok fazla ağlayınca deneyemedim. Denemek lazım.
Masallah kuzuya fotografta 3 aylikken cekildi dimi2 aylikken gittigimizde 6.400 olmustu canim. Cumartesi 3. Ay kontrolumuz var. Bakalım son durumu ne acaba
Kuzum onu demek istemedim sen korkuyorsun diye normal diyip riske atmaz ki onu diyorumYok canım direkt kendi bakti bingildaga ben de küçüldü sanki dedim evet küçülmüş ultrason çektirsen iyi olur dedi.
Canım yataginin baş tarafının altına havlu vs koy istersen. Üstüne değil altına, yani eğim ver yatağa.
Kıyamam. Karanfilli çayi ben de her gün içiyorum, alerjik miymis yaama çok baharlı bir bitki, olabilir evet. Dikkat et kuzum.
Evet canim yakinlarda cekmisim. Anne sütü sadece. Cok cektirdi ilk ay bana sipa. Koc burcu bu bebekler cektiriyolar bize napalim.Masallah kuzuya fotografta 3 aylikken cekildi dimi
Anne sutu mu aliyor sadece
Ay aliyim bari ya sagl canmKaranfil de mi yapiyormus ne ilginc bu bebeler benimde diyette 5.günüm .
minikbebegim9640 yan yastigi bende de var cocuk onun arasinda dönemiyor kullanışlı oluyor canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?