2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Günaydın
Oğluşum 7 de uyandı bugün çok mutluyum dün akşam üzeri pikniğe gitmiştik baya baktı su sesini falan dinledi sonra uyudu uyandı falan eve gelirken hep ağlıyor ama uykusuna dalamamış oluyor arabada apartman görevlimiz hep biz gelirken gülüyor adam ağlak oğlumu tüm bina öğrendi şükür gelince de biraz uykusunu açtık banyo yaptırıp zorla uyuttuk 9 da sabaha kadar emdi uyudu şükür. Mama istemedi gece emip uyudu. Gündüz emmiyor gece emiyor zırtapoz sabah da müzik açtım dans ettik nasıl hoşuna gidiyor ya ağzını aça aça sesli gülüyor bir de kuzum

Canım geçmiş olsum bence de reflüden değil bu sıkıntı üşütmüştür rüzgar aldıysa. Reflü olsa doğuştan olmaz mıydı sonradan olması garip geldi bana. Sen karnını ince bir tülbentle bir sar bugün mamasını da biraz daha ılık yap bakalım düzelir inşallah.
Maşşallah canım çok tatlı benim oğlan da 45 cm doğmuştu. 62 di geçen hafta çok hızlı uzuyor biz de farkediyoruz. Çok uzun boylu bi delikanlı olacak diyor doktorumuz 190 bekliyoruz bakalım ben de eşim de uzunuz çünkü. Ayakları bile uzun uzun sıpanın. Şimdiden belli oluyor gelecekteki vucut yapıları.
Canım benim üzülme diyecem ama zor mamayı boşver madem sütüne odaklan sen olduğu kadar alsın dediğin gibi az kaldı ek gıdalara geçersin inşallah düzelir o zamana kadar da

Umudum ya sen yazdıkça bizim evliliğin ilk yıllarınjiı görüyorum. Biz de çok kavga ettik senin ailen benim ailem diye. Sonra baktık olmuyor oturduk konuştuk ne sen ne ben konuşmayacaz artık ailemize odaklanacaz diye. Şimdi ne eşim der annemi ara, oraya gidelim şöyle yapalım ne ben derim. İsterse gelir, arar istemezse hiç söylemem bile. Eşin belki de ailesinin gazıyla üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Benimki de bazen gaza gelir ben anlarım mesela babasının ağzıyla konuşur. Sizin de bir aile olduğunuzu anlaması lazım işte nasıl olacak zamanla yonta yonta vazgeçmeyerek düzene girer belki.

Sağ mememi reddediyor benim kız yine ya.. Delirip ağlamaktan nefessiz kalıyor. Hayır daha oraya yatırırken başlıyor, memeye ağzını değdirmiyor bile.. O memede süt de azaldı sağsam da gelmiyor. Nasip..
Benimde öyleydi cnm ters emzirme yapıyorum o zaman alıyor yani koltuk altına doğru yatır sanki diğer göğüsteymiş gibi aynı tarafına doğru yatmış olacak o zaman alıyor bir dene istersen , yastık destekli yapman lazım

Canım biliyorum ters emzirmeyi, zamanında diğer memeyi almıyordu öyle öyle alıştırmıştım ama şimdi daha yatar pozisyon alırken tepindiği için beceremiyorum. Gerçi gece verdim aldı memeyi uyku sersemi.. Geçici bir durumdur inşallah..

Sen endişelendiğin için riske atmak istemez ki yani
Yok canım direkt kendi bakti bingildaga ben de küçüldü sanki dedim evet küçülmüş ultrason çektirsen iyi olur dedi.
Kizlar bi akıl verin... Benim oğlan bulaniyor ya gece de korkuyorm duz yatiyor kustuğu agzina gelirse diye. Artk hareket ediyor nasil yan yatirabilirim yada baska bi çözüm nasl olur napabilirim bi akıl verin bana
Canım yataginin baş tarafının altına havlu vs koy istersen. Üstüne değil altına, yani eğim ver yatağa.
Kıyamam. Karanfilli çayi ben de her gün içiyorum, alerjik miymis ya ama çok baharlı bir bitki, olabilir evet. Dikkat et kuzum.

İnşallah geçer canım. Burada okuyorum genelde 2 saat ara ile beslenme yapılıyor. Benim kızda 2 haftadır beslenmeyi azalttı.5 saat teklif etmiyeyim emmek istemiyor. Hiç aç gibide davranmıyor. Bi o memeyi reddet bir digerini derken simdi emmeyi azalttı.

İşk doğduğunda soo memeyi almıyordu o şekilde emziriyordum. Ama şimdi çok fazla ağlayınca deneyemedim. Denemek lazım.
Dene bakalım biraz zor olur ama ise yararsa zorluğa da değer çok fazla aciktirmadan denersen belki o kadar da ağlamaz

Benim göğüs uçlarım catlakti sen bana bal mumu demiştin ya biz de aldık senin tarif ettiğin gibi annem yaptı göğsüme koydum ama nafile ise yaramadı cnm

O zaman köydeydim köyde bi 15 gün çektim o ağrıları acıları sonra evime geçince hemen göğüs kalkanımı taktım eşinim de cildiyeci arkadaşı varmış o bir krem önerdi onu sürdüm bi birine bi birine sonra çok şükür geçti
Ay allah kimseye yasatmasin çok zor bir durum

Kuzum onu demek istemedim sen korkuyorsun diye normal diyip riske atmaz ki onu diyorum

Günaydın kızlar ben yinr regl oldum sinirim bozuldu artık 1,5 ayda olduğum 3.regl. Nerdeyse 1 hafta ara verip yeniden başlıyor. Önümüzdeki ay tatile gidiyorum çoğunlukla havuz tatili olacak napıcam bilmiyorum. Onu da geçtim her regl olduğumda sütüm azalıyor bitince çoğalıyor. Böyle zamanlarda kendimi halsiz hissediyorum. Gece uçuğum çıkmış birde. Öff allah başka dert vermesinde 9 ay olmadığım regliyi böyle olacaksam sıkıntı.

Günaydın herkese.. Sivrisinekler için ne çözüm buldunuz kizlar acaba. Ne almak, ne kullanmak ise yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…