2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla bilmiyorm ki canm ya snradan da oluyo dedi ama doktorlara ne kdar guvenebilirim burdakilere ozellikle bilemiyorm... Mama zaten hep ılık su ile yapiyorm hic daha soguk su ile yapmadm canm

Hm deneyim canm bi sagol

Benimkiler de yara değil de kırmızı uçları, hassas epeyce.. Kremin adı ne canım?
Günaydın herkese.. Sivrisinekler için ne çözüm buldunuz kizlar acaba. Ne almak, ne kullanmak ise yarıyor.
Nurse harveys in sinek ilacı var, yorumları çok iyiydi ondan alacağım da daha nasip olmadı.

Kremin adı ne canım

Canım benim çok teşekkür ederim
Valla ben de yeni şeyler denemeye korkuyorum. Annem kurabiye yaptı geçen gün. Aslında sürekli yediğim bir kurabiye. İçine sıvı yağ, şeker, su ve un giriyor sadece. Geçen yaptığına annem damla çikolata koymuş bitter. Hemen kabardı çocuk böyle böyle büyüyecekler işte

@baharumutduru2018 eggplantlover minikbebegim9640 maşşallah sizelere de bebeklerinize de kızlar harikasınız
Çok teşekkür ederiz teyzesi
Günaydın canım. Hay Allah bu kadar sık olur muymuş ki

Günaydın kızlar hepinize
Dün Çınar bey aşı olmuştu. Şükür ateş falan olmadı. Biraz huzursuzdu kıpır kıpırdı sadece.
Ay benimki birkaç gündür elini yumruk yapıp yapıp emiyor. Isırasım geliyor şapır şupur karşımda minicik yumruğunu ağzına sokup duruyor

Geçici bir durumdur canım zaman zaman yapıyorlar bizde sağ meme reddi yaşadık bi süre silikon uçla gece emzirmeleri ile ve çok acıkmadan vermeyle aşabildik dediğin gibi emme pozisyonu bile almıyordu kucağımda dik tutarak bile emzirdim gezinerek

Benim haydo da aynı birde o yumruğu ağzına götürene kadar elini izliyo gozler şehla oluyo çok şirin mincira mincira mahvediyorum birde iştahlı emiyorlar ki şapşikler ya

Kızlar d vitamini vermeye devam ediyorsunuz değil mi pedia d kullanıyorum 3 damla günlük sizde kullanıyor musunuz
Kullanıyorum canım asi zamanı hemşiremiz özellikle soruyo kullaniyo musun aman ihmal etme diye

Kızlar d vitamini vermeye devam ediyorsunuz değil mi pedia d kullanıyorum 3 damla günlük sizde kullanıyor musunuz
Ben bıraktım ama sebebim var tabii. Acaba yazın güneşten alınan yetmiyor mudur diye sorguluyordum bırakmadan önce de açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…