- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Valla bilmiyorm ki canm ya snradan da oluyo dedi ama doktorlara ne kdar guvenebilirim burdakilere ozellikle bilemiyorm... Mama zaten hep ılık su ile yapiyorm hic daha soguk su ile yapmadm canmCanım geçmiş olsum bence de reflüden değil bu sıkıntı üşütmüştür rüzgar aldıysa. Reflü olsa doğuştan olmaz mıydı sonradan olması garip geldi bana. Sen karnını ince bir tülbentle bir sar bugün mamasını da biraz daha ılık yap bakalım düzelir inşallah.
Maşşallah canım çok tatlıbenim oğlan da 45 cm doğmuştu. 62 di geçen hafta çok hızlı uzuyor biz de farkediyoruz. Çok uzun boylu bi delikanlı olacak diyor doktorumuz ☺ 190 bekliyoruz bakalım ben de eşim de uzunuz çünkü. Ayakları bile uzun uzun sıpanın. Şimdiden belli oluyor gelecekteki vucut yapıları.
Canım benim üzülme diyecem ama zormamayı boşver madem sütüne odaklan sen olduğu kadar alsın dediğin gibi az kaldı ek gıdalara geçersin inşallah düzelir o zamana kadar da
Bana veremeyiz 6 ayliktan snra gecmezse veririm dedi anca3 aylıkken verdiler 2 hafta kullandım. 2. Gün baya baya düzelmeye başlamıştı. Simdi kullanmıyorum.
Hm deneyim canm bi sagolYok canım direkt kendi bakti bingildaga ben de küçüldü sanki dedim evet küçülmüş ultrason çektirsen iyi olur dedi.
Canım yataginin baş tarafının altına havlu vs koy istersen. Üstüne değil altına, yani eğim ver yatağa.
Kıyamam. Karanfilli çayi ben de her gün içiyorum, alerjik miymis yaama çok baharlı bir bitki, olabilir evet. Dikkat et kuzum.
Benimkiler de yara değil de kırmızı uçları, hassas epeyce.. Kremin adı ne canım?Dene bakalım biraz zor olur ama ise yararsa zorluğa da değer çok fazla aciktirmadan denersen belki o kadar da ağlamaz
Benim göğüs uçlarım catlakti sen bana bal mumu demiştin ya biz de aldık senin tarif ettiğin gibi annem yaptı göğsüme koydum ama nafile ise yaramadı cnm
O zaman köydeydim köyde bi 15 gün çektim o ağrıları acıları sonra evime geçince hemen göğüs kalkanımı taktım eşinim de cildiyeci arkadaşı varmış o bir krem önerdi onu sürdüm bi birine bi birine sonra çok şükür geçti
Ay allah kimseye yasatmasin çok zor bir durum
Nurse harveys in sinek ilacı var, yorumları çok iyiydi ondan alacağım da daha nasip olmadı.Günaydın herkese.. Sivrisinekler için ne çözüm buldunuz kizlar acaba. Ne almak, ne kullanmak ise yarıyor.
Kremin adı ne canımDene bakalım biraz zor olur ama ise yararsa zorluğa da değer çok fazla aciktirmadan denersen belki o kadar da ağlamaz
Benim göğüs uçlarım catlakti sen bana bal mumu demiştin ya biz de aldık senin tarif ettiğin gibi annem yaptı göğsüme koydum ama nafile ise yaramadı cnm
O zaman köydeydim köyde bi 15 gün çektim o ağrıları acıları sonra evime geçince hemen göğüs kalkanımı taktım eşinim de cildiyeci arkadaşı varmış o bir krem önerdi onu sürdüm bi birine bi birine sonra çok şükür geçti
Ay allah kimseye yasatmasin çok zor bir durum
Bu da bnm Cihangir paşam tam 3 aylık
Siz böyle bebeklerde ultrason istiyor muydunuz pki?Kuzum onu demek istemedim sen korkuyorsun diye normal diyip riske atmaz ki onu diyorum
Canım benim çok teşekkür ederimalerji mamasi canım neocate.
islenmis mama dokunmaz herhalde yaa..ama dokunan da oluyormuş.
ben buldum günahımı eggkaranfilli cay ictiydim..karanfil dokundu galiba... 2 gundur tek tukettigim degisik gida bu cunkum...
bazen yoruluyorum..bazen diyorum gececek...neocate de almiyor cocuk..sipa sırıtıyor aha diyorum yutacak.puuuu diye çıkarıyorama sadece su verince iciyor..amaan annem de kasma kendini kizim surda 1.5 ay sonra corbalara gecersin dedi..corbalar derken anne ben bile sadece sehriye tuketiyorum dedim
haslanmis sebze falan basladi mi ufak ufak toparlar..oyle cok zayif degil de boyumuz uzun..anasina cekmis safinaz
bu arafa fotografiniza bayildim.. @bharkk baharcim da eklemis..ikinizi de tanidigima cok sevindim..insan bir degisik hissediyor gorunce..ne kadar naif insanlarsiniz ikinizde o kadar belli ki
Çok teşekkür ederiz teyzesi@baharumutduru2018eggplantlover minikbebegim9640 maşşallah sizelere de bebeklerinize de kızlar harikasınız
Günaydın canım. Hay Allah bu kadar sık olur muymuş kiGünaydın kızlarben yinr regl oldum sinirim bozuldu artık 1,5 ayda olduğum 3.regl. Nerdeyse 1 hafta ara verip yeniden başlıyor. Önümüzdeki ay tatile gidiyorum çoğunlukla havuz tatili olacak napıcam bilmiyorum. Onu da geçtim her regl olduğumda sütüm azalıyor bitince çoğalıyor. Böyle zamanlarda kendimi halsiz hissediyorum. Gece uçuğum çıkmış birde. Öff allah başka dert vermesinde 9 ay olmadığım regliyi böyle olacaksam sıkıntı.
Geçici bir durumdur canım zaman zaman yapıyorlar bizde sağ meme reddi yaşadık bi süre silikon uçla gece emzirmeleri ile ve çok acıkmadan vermeyle aşabildik dediğin gibi emme pozisyonu bile almıyordu kucağımda dik tutarak bile emzirdim gezinerekCanım biliyorum ters emzirmeyi, zamanında diğer memeyi almıyordu öyle öyle alıştırmıştım ama şimdi daha yatar pozisyon alırken tepindiği için beceremiyorum. Gerçi gece verdim aldı memeyi uyku sersemi.. Geçici bir durumdur inşallah..
Günaydın herkese.. Sivrisinekler için ne çözüm buldunuz kizlar acaba. Ne almak, ne kullanmak ise yarıyor.
[/QUOTE reid prize takma olanı gercekten işe yarıyor. Ama bizim evde maalesef işe yaramıyor her gece sineklerle uğraşıyoruz. Çünkü takar takmaz mucize yaratmıyor. Ben takıyorum oğlum arkamdan gidip çıkarıyor. Yüksek prizleri takıyorum sandalye çıkıyor gene de alıyor çıkarıyor. O yüzden sadece yattığımızda takılı oluyor. Ama o zaman da pek fayda etmiyor sabaha kadar süzgece dönüyoruz
En az 1 yaşına kadar kullanılması gerekiyormuş canım. Eksikliği tehlikeli. Kullanıyoruz biz de.Kızlar d vitamini vermeye devam ediyorsunuz değil mi pedia d kullanıyorum 3 damla günlük sizde kullanıyor musunuz
Benim haydo da aynı birde o yumruğu ağzına götürene kadar elini izliyo gozler şehla oluyo çok şirinGünaydın kızlar hepinize
Dün Çınar bey aşı olmuştu. Şükür ateş falan olmadı. Biraz huzursuzdu kıpır kıpırdı sadece.
Ay benimki birkaç gündür elini yumruk yapıp yapıp emiyor. Isırasım geliyor şapır şupur karşımda minicik yumruğunu ağzına sokup duruyor
Kullanıyorum canım asi zamanı hemşiremiz özellikle soruyo kullaniyo musun aman ihmal etme diyeKızlar d vitamini vermeye devam ediyorsunuz değil mi pedia d kullanıyorum 3 damla günlük sizde kullanıyor musunuz
Kızlar d vitamini vermeye devam ediyorsunuz değil mi pedia d kullanıyorum 3 damla günlük sizde kullanıyor musunuz
Ben bıraktım ama sebebim var tabii. Acaba yazın güneşten alınan yetmiyor mudur diye sorguluyordum bırakmadan önce de açıkçası.Kızlar d vitamini vermeye devam ediyorsunuz değil mi pedia d kullanıyorum 3 damla günlük sizde kullanıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?