Canım bebekler ağlayarak büyüyecek tabiki lütfen yıpratma kendini böyleDün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri
Ne güzel yazmışsın , itim ağlar bir yerim dinlerCanım silkelen kendine gel çok zor eşin var kimbilir yasadıklarının ne kadar azını yazıyosun senin güzeller güzeli melegin var boşver esin ne derse trip atsa senin benimi mi var her seferinde anlat sallama bazısı anlamıyor güzel anlatınca sallama minikte senin duygularını hissediyor hiç bişeyi içinde yasama ailen koluna altın bilezik takmış işin var beben var bizim orda laf var argo olcak ama itim aglar bir yerim dinler emzikli kadına biraz daha anlayışlı olunur
İkizler ve oğlakcanım burçlariniz ne?
ben burclarin karaktere etki ettigini dusunuyorum.ama oyle bugun basina su gelecek diyen gunluk aylik yillik burc fallarina inanmam gunah da zaten.gelecegi Allah bilir.
Yaptırdım canım yeni çıktığından bile haberim yok çok sevdiğimiz bir çocuk doktorumuz var ne derse yaptırıyoruz hiç sorgulamıyoruzRota 2 doz 3 ve 5.ay
Beksora 2 doz
Menenjit 3 doz 1 yaş öncesi ise
beksorada menektrada menenjit aşısı. Ben beksorayida yaptiriyormusun diye merak etmistim. Beksora yeni çıktıya bazıları yaptırmıyor
Valla düzene girer mi bilemiyorum. 6 yıl olacak hala vazgeçemedi . Takıntı haline getirdiğini düşünüyorum artık bazı şeyleri . İnşallah düzelir@Umudum ya sen yazdıkça bizim evliliğin ilk yıllarınjiı görüyorum. Biz de çok kavga ettik senin ailen benim ailem diye. Sonra baktık olmuyor oturduk konuştuk ne sen ne ben konuşmayacaz artık ailemize odaklanacaz diye. Şimdi ne eşim der annemi ara, oraya gidelim şöyle yapalım ne ben derim. İsterse gelir, arar istemezse hiç söylemem bile. Eşin belki de ailesinin gazıyla üzerinde baskı kurmaya çalışıyor. Benimki de bazen gaza gelir ben anlarım mesela babasının ağzıyla konuşur. Sizin de bir aile olduğunuzu anlaması lazım işte nasıl olacak zamanla yonta yonta vazgeçmeyerek düzene girer belki.
Sert mi oluor kiyir mi yaniAfiyet olsun canım çok sevindim sevmeneannem uydurdu kafasından
Ne guzel guvendigin sevdigin doktorunuz var canim.yaYaptırdım canım yeni çıktığından bile haberim yok çok sevdiğimiz bir çocuk doktorumuz var ne derse yaptırıyoruz hiç sorgulamıyoruz
Haklısın canım tabiki doktoruna güveneceksin. Bana doktorum menenjiti yaptıracaksan beksorayı mutlaka yaptirmalisin demisti. Beksorayi yaptirmiyacaksan menektrayida yaptirma ozaman demisti. Beksora 3 aylikkende vurulabiliyormus demekki. En iyisini yapmışsın erken yol alırsın. Ortalık hastalik dolu zaten. Er veya geç nasılsa yaptıracaksın, cogu cocuk doktoru istiyor zaten. Birazda maddiyat la alakalı. Saglik ocagi bile vurdur deriz tabiki durumun varsa diyor. Buda demekki imkanı olan yaptırsın. Kızıma ben birazda ası fiyatlarindan dolayı 1 yaşa attım,nasilsa zamanim var diye kasmadım. Beksora menektra rota yeni aldim birtane daha alicam. Biraz agir geldi koranadan dolayi daha yeni is basi yapti esim. Gönlünü ferah tut çabalarımız zaten onları korumak icin. Allah'a emanet lerYaptırdım canım yeni çıktığından bile haberim yok çok sevdiğimiz bir çocuk doktorumuz var ne derse yaptırıyoruz hiç sorgulamıyoruz
Rica ederim canım ben teşekkür ederim.Evet zor peş peşe olması ama, benim başka şansım yok. Ben yaşlıyım 2017 de evlendim ve 40 yaşındayım. Biraz ara verseydim sanırım olmazdı birdaha diye düşünüyorum,tabi kısmet. İyi yönleride var tabiki, inşallah arkadaş olurlar. Yada iyi yönleri hayal ediyorum, ileride insallah rahatlarız su stres biter. Cocuk bakmak gerçekten cok zormus. Allah herkese sabır versin. Günlerimi hızlı hızlı yaşıyorum,hep ileriyi hayal ediyorum. Böyle böyle sıyırmassam iyidir. Asıya gelince valla güvenilir diyerek bilmişlik yapmıyayım. Dokdor ne derse onu yapıyorum vallahi. Amacım sadece onları korumak.sorgulamıyorum sunu yap bunu yap diyor, eyvallah diyorum Allah'a emanet ediyorumHmm. Tesekkur ettim canim. Ne guzel masallah senin bebislere.
Ben de oyle teklif edeyim bakalim.
Kardesim mesela hic yaptirmamis bu asilari.
Guvenilir diorsun yani sen dimi.
Bu arada bu kadar az ay arayla ikinci bebisi yapan o deli cesaretini tebrik ediorum
Ama bir yandan da daha guzel bizim gibi unutmus olmuorsun, rahata alismis olmuorsun ve birlikte buyuyorlar, en iyi arkadaslari oluorlar dovusseler de. Ben ogluma tek kalmasin diye her seyi yaptim gezme oyun spor aktivite. Ama iste o kuzenlerine alisinca daha beni gormuor. Cocuk cocugu istiyor. Ne guzel yapmissin ikisi bir arada masallah size
Canım benim bu dönemi atlatana kadar evinde kal belli ki sende bi cikayim derken gerilip stres oluyorsun bunu bebekler.hissedio daha çok huysuzlaniyo ayrıca tabi ki geçecek inşallah cabuk geçer bu döneminiz ama buralarda kal yaz içini boşalt bağını koparma buraylaDün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri
Ay kuzum ya hevesleniyo demek ki e oğlun da zaten dışarıdaymış sürekli şimdiye kadar bisey olmamış maşallah daha da olmazYok canim verir miyim
Annem kardesim bile el yikayip alin diorum. Hos ustleri baslari da bana gore uygun degil ya.
Kendi evime almicam zaten anneme,ben eski titierdenimo alt acma ortusunu biz 5 yil once de sererdik ogluma, simdi devam..
Ya ben @cecen in dsdigi gibi icinde kalmasin diye.. kardesi dogunca da cok etkilendi, dislanmis gibi oldu hamilelikten beri hatta.
Huyumu bilior zaten arkadaslar, biz de ssnin gibi olduk diyor abla ya dedim demek ki herkes yapsaydi zamaninda bulasmicakti boyle
Bilemedim canim ya, cidden bana Kalsa cagirmam da oglum icin iste
Bir de bu ara bobrek degerleri yuksek cikti, uzuldu de.. ben de bunalttim baya onu.. anneannesindr suan gelmior zaten eve karisan yok orda ona diye sanirim.
Sen cagirma diosun yani iki cocuk anneleri bir de kardesim ve cocukkari olacaktik iste.
Hastane ama sonucta daha yogun her turlu hastalik acisindan. Doktor ellior hemsire ellior cocugu ne durumda elleri bilemioruz da.. dusununce sonu gelmez yani bu isin, ne yazik ki.
İkizler ve oğlak
Teşekkür ederim şekerparembenim de
mutlu yillar cheryy
Allah ömrünü guzel etsin
Teşekkür ederim canım aminE iyiki dogdun o zmn canm Rabbim evlatlarinla birlikte nice guzel omurler nasip etsin..masallahh bu arada cok tatli Rabbim ömrünü güzel eylesin inşallah
Teşekkür ederim canımMasallahhhhdoğum günün kutlu olsun canım
Canım benim teşekkür ederimCherry doğum günün kutlu olsun canım kuzunla uzun ömürler diliyorum
Koalam teşekkür ederim canımmmCherrygum oy benim canımcımmmm cherycimmmm doğum günün kutlu olsun kuzum kızınla sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrün olsun
Ben doyamıyorum gezmelere çok bile oturdum evdeGezmelere doyamadınız gidin gidin denize de gidinben anneme kahvtiya bile gidemiyorum
2 tür menenjit aşı türü varKizlar merhaba.
Pek giremiyorum.
Nasilsiniz. Umarim iyisinizdir..
3 aylik icin yarn gidicez.
Rotavirus ve
Menenjiti de yapacakmis doktor bey.
Erken mi menenjit icin tabi doktor daha iyi bilior da ben sadece rotavirus saniordum.
Bizimde aynı ben ikizlerim eşin oğlakİkizler ve oğlak
Merhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
[/QUOTE
İyiki doğmuşsun en güzel hediyen yanında eşinle bebişinle nice güzel anıların şen kahkahaların olsun
Menenjit 2 türlüymüş devlet aşıları ile karışmasın diye doktor 3te baslattı biraz ates yaptı bizimki korkulcak kadar çıkmasada telaşlandırıyor ve halsizlik yapıyor ne kadar çabuk yapılırsa risk o kadar azalır dedi doktorumuz.videolarda 9.ay sonrası öneriyoruz diye dinlemiştim sonuç yaptırdım.Kizlar merhaba.
Pek giremiyorum.
Nasilsiniz. Umarim iyisinizdir..
3 aylik icin yarn gidicez.
Rotavirus ve
Menenjiti de yapacakmis doktor bey.
Erken mi menenjit icin tabi doktor daha iyi bilior da ben sadece rotavirus saniordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?