Rota 267tl menenjit 414tl.maliyeti çok diye yapılamıyomuş her seferinde arıyor hemşire maddi durumunuz elveriyosa yaptırın diyor.tamam şükürler olsun biz yaptırabilcek güçteyiz olmayan napcak önemli aşılar anne olunca sırf kendi bebeğimde diyemiyomuşun onu anladımBen sadece 3. Ayda rota saniyordum.
Doktor yarin menenjit de olacak dedi.
Erken degil mi.
Hem de agir asi miymis.
Hem de guvenemiorum sanirim ozel asi olunca.
Rota 300 kusur bu da 400 kususrnus sanirim ama iste guvenilir mi. Kafam karisti. Bazi doktor daha gec yapiyor..siz ne yaptiniz.
Ya benim cherim doğmuş iyiki doğmuş 30 yaş ortalamamız var gibi bende eylülde giriyorum 30aMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
Sen anlatırken ben yoruldum oyyyBen gidiyorum denize. Bebek arabasını götürüyorum çok esiyor deniz kenarı arkasını çeviriyorum. Kumda teker dönmüyo tabi uyumuyo alıyorum kucağıma uyutuyorum uyuyunca denize giriyorum sonra kıyıdan bi el görüyorum beni çağırıyo apar topar çıkıp soğuk suyun altına girip emzirme önlüğü ile emziriyorum çocuğun üstü ıslanmasın diye her tarafıma havlu seriyorum yine de tuzum bulaşıyoUyursa dinleniyorum az oturuyorum uyumazsa ev velhasıl kelam 5 dk girmek keyifli oluyor o 5 dakika için 3 saatim gidiyor o yüzden bazen üşeniyorum evde durayım da diyorum
Jadem teşekkür ederim canım yetiştin kız ucundan kıyısındanYa benim cherim doğmuş iyiki doğmuş 30 yaş ortalamamız var gibi bende eylülde giriyorum 30a
Fotodaki sensen ve sen 40 isen,ben herhalde 60 falanimRica ederim canım ben teşekkür ederim.Evet zor peş peşe olması ama, benim başka şansım yok. Ben yaşlıyım 2017 de evlendim ve 40 yaşındayım. Biraz ara verseydim sanırım olmazdı birdaha diye düşünüyorum,tabi kısmet. İyi yönleride var tabiki, inşallah arkadaş olurlar. Yada iyi yönleri hayal ediyorum, ileride insallah rahatlarız su stres biter. Cocuk bakmak gerçekten cok zormus. Allah herkese sabır versin. Günlerimi hızlı hızlı yaşıyorum,hep ileriyi hayal ediyorum. Böyle böyle sıyırmassam iyidir. Asıya gelince valla güvenilir diyerek bilmişlik yapmıyayım. Dokdor ne derse onu yapıyorum vallahi. Amacım sadece onları korumak.sorgulamıyorum sunu yap bunu yap diyor, eyvallah diyorum Allah'a emanet ediyorum
Evet alya ben de daha ikeride diye biliordum memenjiti.sasirdim doktor diyince.Menenjit 2 türlüymüş devlet aşıları ile karışmasın diye doktor 3te baslattı biraz ates yaptı bizimki korkulcak kadar çıkmasada telaşlandırıyor ve halsizlik yapıyor ne kadar çabuk yapılırsa risk o kadar azalır dedi doktorumuz.videolarda 9.ay sonrası öneriyoruz diye dinlemiştim sonuç yaptırdım.
Nasi yapiosun ya kucuk bebisle, bir de korona varken. Taktik vermen gereken durumlar var jadeBen doyamıyorum gezmelere çok bile oturdum evdekız tatile gidemiyorum deniz dibimde gitmeyim mi zaten gidip gideceğim 1 sene daha
Evet oglum firarda.Ay kuzum ya hevesleniyo demek ki e oğlun da zaten dışarıdaymış sürekli şimdiye kadar bisey olmamış maşallah daha da olmaz
Insallah sevinsin yavru yap bari
Rota 267tl menenjit 414tl.maliyeti çok diye yapılamıyomuş her seferinde arıyor hemşire maddi durumunuz elveriyosa yaptırın diyor.tamam şükürler olsun biz yaptırabilcek güçteyiz olmayan napcak önemli aşılar anne olunca sırf kendi bebeğimde diyemiyomuşun onu anladım
Canim bebekler sadece annesinin kucaginda susmuyor ki. Bizimkini sokaktan gecen adam kucagina alsa yine susar. Çünkü sadece kucakta susuyor. Her bebegin sustugu yer baska tabiki.Bu grubu sen kurdun aman bırakıp gitme. Eminim ki burda ki butun anneler senin derdinle dertleniyor. Ben okurken kiminizle seviniyorum. Kiminizin derdine üzülüp dua ediyorum.Kızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyorkeşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim
Teşekkür ederim canım fotodaki benim. İltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim. Her iki şekildede artı eksi oluyor malesef. Seninde mesela büyük olması ekstradan bebegi koruma geregi duymazsın. Benimki nefes aldırmıyor her fırsatta. Şamar ne demek bıraksak bir kasık suda. Bir seviyor 5 çakıyor çekiştiriyor. Şiddete hayır hele kadına hepten hayır dedikçe, yakında kızım tv ye çıkacak. Abisini görmek istemiyor şeytan görmüş gibi davranıyor. Artık biraz büyüdü ondan zarar geldini öğrendi. Sabırla 1 yaşı bekliyorum karşılıklı yiyişsinler sadece izliyeceğim, dayana bilirsem tabiki. Evim çok gürültülü hayırlar havada uçuşuyor, ama anlayan yok.Apartmanı geçtim yakında mahalle imza toplar atar bizi diye düşünüyorum.artık hayırlısıFotodaki sensen ve sen 40 isen,ben herhalde 60 falanim
Iyi oolmus pespese,guzel oluyor. Ama cok da zor oluyor sen icin de cocuklar icin de dimi..
Ben de pisman oldum.hic istemezdim 2.yi ama nasipmis. Keske pespese olsaydi. Simdi daha zor oldu.biri sokak istiyor biri ev.
Biri alisti yalbizliha kralliga biri desen bana muhtac. Tam da psikolojisinin etkilenme yaslari. Ne bileyim seninki guzel bence, olacaklar tabi arkadas ama sık sık abisi kizi samarliycak haberin olsun
Evet cok zormus cocuk.ben cok isyan bayragi actim ise baslayacam diye tam rahatladim anaokulu basladik derken, kizima gebe kaldim.
Evet benim de amacim korumak.sirf bu yuzden bazen kafayi yukseltiyorum. Dedigin gibi yapmakk daha dogru, sonucta zaten Allaha emanetler. Rabbim korusun insalalh..
Yapamadi cnm hassasiyet var. Ilac koydu 1 ay sonra dondugumde gidicemBaşarılı bir dis olur inşallah . Benim de iki ameliyatlik yirmilik disim var çekilecek belki bayramdan sonra yaptırırım . Annene gitcek olman ne guzel olmus degisiklik iyi geliyor. Hamilelik dogum ve sonrası zaten zorluk stres pandemide üstüne tuz biber oldu bizler icin .
Kızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyorkeşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim
Tatlim yaa benim kizda inan durmuyor aglayip duruyor sakinlestirmek icin bugun gogsume dayadim bana vuruyor resmen en son attim yataga, koynumda uyudugu zamanlar keyfi yerinde oldugu nadir anlar bak 3 haftadir mememi tutmuyor kiyamet kopuyor bende artik sagip ne cikarsa kasikla veriyorum ama o duygusal bag cok farkli birsey olumsuz dusunme lutfen sende. Su 3 haftadir ne cekiyorm bi bilsen ama aglak bebek iyidir sagliklidir derler. Bugun ablama gittik mesela kiz bagirdi cagirdi agladi ablam sok eve geç geldik uyku saato gecti yine bagir cagir en son attimda yatti bu dönemler gececek inan. Ben buraya yazınca stres atiyorum inan hatta sizde yazinca normal demek diyorum. O yüzden yasadiklarimiz gayet normal 1 2 aya gazları bitince biraz buyuduklerinde hersey daha guzel olacak insallah..Dün komsu bir kahveye geldi ayy ben böyle bebe gormedim komsum Allah yardimcin olsun dedi
Bugünde annem dedi . Asiya gittiğimizde hemşire ne huzursuz bir bebeksin sen dedi . Evden disari adim atamiyorum huzursuz aglak diye . Sizin bebeklere göre farklı ve daha sorunluyuz . Hersey beni etkiliyor Galiba ben biraz dis dunyayla mola vermeliyim . Yakında duzelirsek insallah yazarim kizlar öpüyorum sizleri
yok cnm erken acikma olmuyor bizde ama kaka 2 gunu bulabiliyor.Kızlar sma mama kullananlara soruyorum benim oğlan smayı içince daha erken acıkıyo bu sorunu yaşayan var mı? Evolvia da kullandık onda da 1-2 gün kaka yapmadığı oldu
Yaa acaba ondan miBenim günlerce kaka yapmayan kız dün bir kere bugün 2 kere yaptı. Tek değişen birkaç gün önce biogaiayı bırakmamız..Biz düzenlesin diye kullanıyorduk da o mu sebep oldu acaba ya kaka olayına anlamadım. Bu arada bırakma sebebimiz 2.şişenin bitmesi ve 3 aydan sonra kullanmayacağımız için yenisi almadık.
Kizlar öncelikle bebeleri Verene bin şükür herbiseylerine bayılıyoruz ama maksat muhabbet olsun hadi bakalim bebeleri cekistirip icimizdeki kurtları dökelim
☆ Bebeğinizin ne sıkıntısı var şikayetlerimizi yazalim ( ben birazdan listelicem)
☆ En sevdiğiniz özelliği
☆ En sevmediğiniz özelliği
Mutlu mutlu musmutlu yıllar canım en güzel hediyeni almışsın Rabbim sağlıkla ailenle minik meleğinle nice güzel yıllar geçirmemi nasip etsinMerhaba kızlar nasılsınız? Burada günler nasıl geçiyor anlamıyorum hiç baya kafam dağıldı iyi geldi
Bugun benim doğum günüm 30 yaşına girdimen güzel hediyem karşımda bana gülümsüyor, Allahın bize verdiği nimetlere şükürler olsun
Takip ediyorduk biz ölçümlerini İnan hiç sorun yaşayan bebeğe rast gelmedim.Siz böyle bebeklerde ultrason istiyor muydunuz pki?
1 sene düzensizlik normal gününde olmayı bekleme zatenYine bi soru ve yine ben...
Ya ben 40ım çıktı 10 gun daha gecti adet oldum, eski duzenim gbi tam 1 hafta sürdü ama gel gor ki bu ay 3 gun gecikti daha olmadim hic. Kendimden de eminim aslinda ama niye olmadm anlamadm basina byle bisy gelen var mi ya doktora gorunmeli miyim daha da olmazsam eger
Ben 1 yaşında yaptıracağım. Doktoru öyle önerdiMenenjit özel aşı canım ama devlette parasıyla yapılıyor mu bilmiyorum. Yaptır yaptırma diyemem ama geçen de yazmıştım biri sormuştu. Çok hızlı seyreden ve belirtiler çıktıktan 24 saat içinde ölümcül olabilen bir hastalık.. Sonradan keşke dememek için yaptıracağım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?