2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Rota 267tl menenjit 414tl.maliyeti çok diye yapılamıyomuş her seferinde arıyor hemşire maddi durumunuz elveriyosa yaptırın diyor.tamam şükürler olsun biz yaptırabilcek güçteyiz olmayan napcak önemli aşılar anne olunca sırf kendi bebeğimde diyemiyomuşun onu anladım

Ya benim cherim doğmuş iyiki doğmuş 30 yaş ortalamamız var gibi bende eylülde giriyorum 30a

Sen anlatırken ben yoruldum oyyy

Fotodaki sensen ve sen 40 isen,ben herhalde 60 falanim
Iyi oolmus pespese,guzel oluyor. Ama cok da zor oluyor sen icin de cocuklar icin de dimi..
Ben de pisman oldum.hic istemezdim 2.yi ama nasipmis. Keske pespese olsaydi. Simdi daha zor oldu.biri sokak istiyor biri ev.
Biri alisti yalbizliha kralliga biri desen bana muhtac. Tam da psikolojisinin etkilenme yaslari. Ne bileyim seninki guzel bence, olacaklar tabi arkadas ama sık sık abisi kizi samarliycak haberin olsun
Evet cok zormus cocuk.ben cok isyan bayragi actim ise baslayacam diye tam rahatladim anaokulu basladik derken, kizima gebe kaldim.

Evet benim de amacim korumak.sirf bu yuzden bazen kafayi yukseltiyorum. Dedigin gibi yapmakk daha dogru, sonucta zaten Allaha emanetler. Rabbim korusun insalalh..

Evet alya ben de daha ikeride diye biliordum memenjiti.sasirdim doktor diyince.
Sen de yaptirdin yani erkenden.
Bi de bu tarafi var iste erken yaptirsan bebeve agir mi gelir yaotirmazdan ya hastalik kaparsa Allah korusun..
Neyse tesekkur ederimm🖐

Ay kuzum ya hevesleniyo demek ki e oğlun da zaten dışarıdaymış sürekli şimdiye kadar bisey olmamış maşallah daha da olmaz
Insallah sevinsin yavru yap bari
Evet oglum firarda.
Ben gozunun icine baka baka buyuttum onu.
Ama ne yazik ki babasinin genlerini tasiyir
Anne bana kafayi taktin beni rahat birak diyor yas 5
Sagol canim tavsiyen icin, yapayim o.zaman insallah.

Tikkabilla
Hani kizim kaka yapior dedim ya
Lutfen nazar degdirir misin aa nasil yapior oyke diyip
Ya temizledim bez aldim gelene kadar koltuga yapmis.
Bir daha sildim bol suyla.
Emerken yine yapti.
Saka bir yana usuttu mu noluyor acaba ya.bayadir bu kadar yapmiordu.

Evet canim o kadar haklisin ki..
Kardesim yaptiramamis mesela.
Icim buruk kaliyor ben yaptiricam diye.
Ki bizce de fazla pahali yani..
Adaletin bu mu dunyaaaa..
Bu ozel asi olayina toptan muhalif yaklasasim geliyor bazen ne bileyim. Risk satin almak gibi bir sey ama soz konusu evlat olunca iste en dogru hamleyi yapmaya calisiyorsun. Keske devlet herkeae saglaasa bunu. ALLAH korusun asilar bulunmasa ne kotu olurdu

Canim bebekler sadece annesinin kucaginda susmuyor ki. Bizimkini sokaktan gecen adam kucagina alsa yine susar. Çünkü sadece kucakta susuyor. Her bebegin sustugu yer baska tabiki.Bu grubu sen kurdun aman bırakıp gitme. Eminim ki burda ki butun anneler senin derdinle dertleniyor. Ben okurken kiminizle seviniyorum. Kiminizin derdine üzülüp dua ediyorum.

Teşekkür ederim canım fotodaki benim. İltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim. Her iki şekildede artı eksi oluyor malesef. Seninde mesela büyük olması ekstradan bebegi koruma geregi duymazsın. Benimki nefes aldırmıyor her fırsatta. Şamar ne demek bıraksak bir kasık suda. Bir seviyor 5 çakıyor çekiştiriyor. Şiddete hayır hele kadına hepten hayır dedikçe, yakında kızım tv ye çıkacak. Abisini görmek istemiyor şeytan görmüş gibi davranıyor. Artık biraz büyüdü ondan zarar geldini öğrendi. Sabırla 1 yaşı bekliyorum karşılıklı yiyişsinler sadece izliyeceğim, dayana bilirsem tabiki. Evim çok gürültülü hayırlar havada uçuşuyor, ama anlayan yok.Apartmanı geçtim yakında mahalle imza toplar atar bizi diye düşünüyorum.artık hayırlısı

Yapamadi cnm hassasiyet var. Ilac koydu 1 ay sonra dondugumde gidicem
Tatlim yaa benim kizda inan durmuyor aglayip duruyor sakinlestirmek icin bugun gogsume dayadim bana vuruyor resmen en son attim yataga, koynumda uyudugu zamanlar keyfi yerinde oldugu nadir anlar bak 3 haftadir mememi tutmuyor kiyamet kopuyor bende artik sagip ne cikarsa kasikla veriyorum ama o duygusal bag cok farkli birsey olumsuz dusunme lutfen sende. Su 3 haftadir ne cekiyorm bi bilsen ama aglak bebek iyidir sagliklidir derler. Bugun ablama gittik mesela kiz bagirdi cagirdi agladi ablam sok eve geç geldik uyku saato gecti yine bagir cagir en son attimda yatti bu dönemler gececek inan. Ben buraya yazınca stres atiyorum inan hatta sizde yazinca normal demek diyorum. O yüzden yasadiklarimiz gayet normal 1 2 aya gazları bitince biraz buyuduklerinde hersey daha guzel olacak insallah..

Kızlar sma mama kullananlara soruyorum benim oğlan smayı içince daha erken acıkıyo bu sorunu yaşayan var mı? Evolvia da kullandık onda da 1-2 gün kaka yapmadığı oldu
yok cnm erken acikma olmuyor bizde ama kaka 2 gunu bulabiliyor.
Yaa acaba ondan mi bendd biogaidan sonra kakalar boyle 2 gun 3 gunde 1 dustu

Minik suratına fındık burnuna boncuk göźlerine elma yanaklarına kocaman gülücükler atan ağzına şapur şupur emdiği eline kıpraşık bacaklarına mis kokusuna herşeyine bayılıyorum
zar zor kucağımda uyutup yatağa koyunca gözlerini fal taşı gibi açıp hiç uyumamış gibi bakmasına ve sırtına yatınca sanki diken batmış gibi ağlamasına deli oluyorum
İştahsız olup zar zor emmesine ve acıkınca memeyi açana kadar bir yeri kesilmişcesine ağlamasına da üzülüyorum ama bin şükür Rabbime onca sıkıntılardan sonra sağlıkla minik mucizeme kavuşturduğu için

Mutlu mutlu musmutlu yıllar canım en güzel hediyeni almışsın Rabbim sağlıkla ailenle minik meleğinle nice güzel yıllar geçirmemi nasip etsin

Lepistesb canım hepimiz çok zor bir dönemden geçiyoruz sen bizden biraz daha fazla yoruldun bu süreçte ama geçecek bir kaç sonra vay be ne günlerdi diyeceksin..ilk kızımda herşey çok rahattı bu hamilelik sürecinin başında ki tedaviden tutda 9 ay hamilelik sürecinde yaşadıklarım anlatsam roman olur ama ne oldu geçti..ilk zamanlar çok zordu ameliyatıyım zor bir bebek kıskançlık yaşayan tamamen huy değiştiren bir abla iki zıt kutup anne ve k.v korona vs..ne oldu hepsi geçti..
Biliyorum şuan sana hiç geçmeyecek gibi geliyor ama az sabır sen iyi olasın ki yarımada yansısın burada da derdini sıkıntını paylaşmassan hepten bunalırsın...seviliyorsun ve dualarımdasın

1 sene düzensizlik normal gününde olmayı bekleme zaten

Ben 1 yaşında yaptıracağım. Doktoru öyle önerdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…