- 22 Kasım 2019
- 3.169
- 4.553
- 63
Oo 1 sene mi1 sene düzensizlik normal gününde olmayı bekleme zaten
Belki daha çokOo 1 sene mi
Ya bu rota ve menenjit aşıları kafamı çok karıştırdı... (Tehlikeli ve ölümcül) ya eğer böyle ciddi ise bu devlet neden bunu yapmayıp tercih haline getirdi..? Yaparsan yap yapmazsan eğer hastalanır atlatamaz ise ölebilir... Ve hadi bizler iyi kötü durumumuz var ya durumu olmayanlar nolacak? Cok cok fakir insanlar napacak... 300 400 deniyor az bi para değil hani. Valla ben o yuzden vurdurmayacağım aklıma yatmiyor iste bu yüzden tercih haline gelmiş bir aşı sonuçta. Ve bizlere hic yapilmamiş hatta yapilmamayi gec duymamislar bile cevremdekiler büyükler benden duydu hep. Ha baya bi once de varms aslinda ama benm ablamn kizi 5 yasinda ve byle bisey dememisler bile ablamn haberi yok. Bi arladasm var 2 yasina girecek oglu ona da hic dememisler bile.. Eger gercekten cok ciddi bisey ise bunlara da soylerlerdi ki bence yani onemserlerdi terch yine senin olurdu yani... Benm görüşüm bu yönde valla....
Günaydın canım. Ayaktayız kuzum. Oğlanın uykusu çok fakat burnundan uyuyamıyor. Offf be yapacağız bu burunla. Yavrum hık hık edip duruyor. Şimdi babası sıktı burnuna gezdiriyor evin içinde. Rabbim yavrularımızı korusun çok üzülüyorum.Günaydın millet herkes uyuyor sanırım bir ben varım şuan
Aynen canım kesinlikle büyük rahatlık soru işareti olmuyor kafamızda. Bir de numarasını verdi aklımıza bişey takılırsa yazıyoruz ya da resim atıyoruz yardımcı oluyor sağolsunNe guzel guvendigin sevdigin doktorunuz var canim.ya
Allah kolaylık versin canım işinde, olur hepsi zamanla neyseki illa şu ay yapılcak diye bi kuralı yok.. yaptırmak lazım mümkün oldukça aşıları ben öyle düşünüyorum. Allah korusun kuzularımızıHaklısın canım tabiki doktoruna güveneceksin. Bana doktorum menenjiti yaptıracaksan beksorayı mutlaka yaptirmalisin demisti. Beksorayi yaptirmiyacaksan menektrayida yaptirma ozaman demisti. Beksora 3 aylikkende vurulabiliyormus demekki. En iyisini yapmışsın erken yol alırsın. Ortalık hastalik dolu zaten. Er veya geç nasılsa yaptıracaksın, cogu cocuk doktoru istiyor zaten. Birazda maddiyat la alakalı. Saglik ocagi bile vurdur deriz tabiki durumun varsa diyor. Buda demekki imkanı olan yaptırsın. Kızıma ben birazda ası fiyatlarindan dolayı 1 yaşa attım,nasilsa zamanim var diye kasmadım. Beksora menektra rota yeni aldim birtane daha alicam. Biraz agir geldi koranadan dolayi daha yeni is basi yapti esim. Gönlünü ferah tut çabalarımız zaten onları korumak icin. Allah'a emanet ler
Gitsen bi dert gitmesen bi dertSen anlatırken ben yoruldum oyyy
Tesekkur ederim canım
Canım çok teşekkür ederimMinik suratına fındık burnuna boncuk göźlerine elma yanaklarına kocaman gülücükler atan ağzına şapur şupur emdiği eline kıpraşık bacaklarına mis kokusuna herşeyine bayılıyorum
zar zor kucağımda uyutup yatağa koyunca gözlerini fal taşı gibi açıp hiç uyumamış gibi bakmasına ve sırtına yatınca sanki diken batmış gibi ağlamasına deli oluyorum
İştahsız olup zar zor emmesine ve acıkınca memeyi açana kadar bir yeri kesilmişcesine ağlamasına da üzülüyorum ama bin şükür Rabbime onca sıkıntılardan sonra sağlıkla minik mucizeme kavuşturduğu için
Mutlu mutlu musmutlu yıllar canım en güzel hediyeni almışsın Rabbim sağlıkla ailenle minik meleğinle nice güzel yıllar geçirmemi nasip etsin
Tesekkur ederim
Günaydın canım. Ayaktayız kuzum. Oğlanın uykusu çok fakat burnundan uyuyamıyor. Offf be yapacağız bu burunla. Yavrum hık hık edip duruyor. Şimdi babası sıktı burnuna gezdiriyor evin içinde. Rabbim yavrularımızı korusun çok üzülüyorum.
Yoldayım doktora gidiyorum heyecan ölücrm ilk muayene
Keseyi gördük 11 mm ama kalp atışı için 10 gün sonra dedi buna da şükür
6+0 da biz de keseyi, yolk kesesini, ve minik bebegimizi gördük şükürler olsun. Kalp atışı için erken dedi doktor. haftaya cagirdi ama ben kesin olsun diye 10 gün sonra gidecegim insallah.
Geçmiş yorumlara bakma akımına bende katılayım dedim ve rastgele açtığım sayfa ve devamında bakın neler çıktıevet benim de 11 Nisan. iki kızım var. ilkinde çok midem bulanmış ve çıkarmıştım. ikinci kızımda daha rahattım. 3. çok erken başladı. daha adet tarihim gelmeden midem karışıyordu. biraz yaramaz olacak galiba
erkeklerde mide bulanmaz diyorlar belki erkektir sizin bebeğiniz. bu teoriye göre ben kızları üçlüyorum. anneme benzediysem demek biz de üç kız kardeşiz
Rabbim sağlıklı sihhhatli versin hepimize inşallah.
Canım burun tıkanıklığı için öneriyorlar ben kullanmadım ama bi araştır istersenGünaydın canım. Ayaktayız kuzum. Oğlanın uykusu çok fakat burnundan uyuyamıyor. Offf be yapacağız bu burunla. Yavrum hık hık edip duruyor. Şimdi babası sıktı burnuna gezdiriyor evin içinde. Rabbim yavrularımızı korusun çok üzülüyorum.
Elbette görüşüne saygı duyuyorum ama çevremdekilerin haberinin olmayışı aşıyı önemsiz yapmıyor aşının maliyeti fazla olduğu için devlet karşılayamıyor keşke karşılasa da imkanı olan olmayan herkes yaptırabilse sen yine de kendin bir araştır ve doktoruna sor mutlaka derim Rabbime emanet yavrularımız hepisini korusun inş.Ya bu rota ve menenjit aşıları kafamı çok karıştırdı... (Tehlikeli ve ölümcül) ya eğer böyle ciddi ise bu devlet neden bunu yapmayıp tercih haline getirdi..? Yaparsan yap yapmazsan eğer hastalanır atlatamaz ise ölebilir... Ve hadi bizler iyi kötü durumumuz var ya durumu olmayanlar nolacak? Cok cok fakir insanlar napacak... 300 400 deniyor az bi para değil hani. Valla ben o yuzden vurdurmayacağım aklıma yatmiyor iste bu yüzden tercih haline gelmiş bir aşı sonuçta. Ve bizlere hic yapilmamiş hatta yapilmamayi gec duymamislar bile cevremdekiler büyükler benden duydu hep. Ha baya bi once de varms aslinda ama benm ablamn kizi 5 yasinda ve byle bisey dememisler bile ablamn haberi yok. Bi arladasm var 2 yasina girecek oglu ona da hic dememisler bile.. Eger gercekten cok ciddi bisey ise bunlara da soylerlerdi ki bence yani
onemserlerdi terch yine senin olurdu yani...
Benm görüşüm bu yönde valla....
ayy 17 Ağustosta yazmışım. ne kadar duygulandım. minigim mışıl mışıl uyuyor şimdi. sağolasın ❤❤❤Geçmiş yorumlara bakma akımına bende katılayım dedim ve rastgele açtığım sayfa ve devamında bakın neler çıktı
O zamanlar ben grupta yoktum ama şimdi çok şükür sağlıkla aramızda olan miniklerin ilk heycanını görünce ben bile duygulandımayy 17 Ağustosta yazmışım. ne kadar duygulandım. minigim mışıl mışıl uyuyor şimdi. sağolasın ❤❤❤
çok mide bulaninca kız olur teorisi de çöktü böylece.oğlum oldu. hep kızım olacak gibi hissediyordum. rüyamda da kiz görmüştüm. hislerim de rüyam da çıkmadı m
Bu arada günaydın herkese.. Rüyamda tek başıma doğum yapıyordum. Çok çok kötüydü ama bebeğim o kadar güzeldi ki maşallah doyamıyordum ona..
Olabilir canim. Of şu doktor da ne çok seviyo senin moralini bozmayı.canim uzülerek belirtiyorum ki cocuk doktorlarinin bir kismi alerjiden cok anlamiyor.iyi bir alerji uzmani bulmak da güç hele ki şu korona da.alerji uzmanina giden arkadaslar burda bizi bilgilendirirse sevinirim.
oglumun doktoru alerji konusunda guzel yonlebdirmis demek ki daha kolay atlatmistik.bunda bunaldim.kadin da bana boyuna sen iyi degilsin diyor.dun kadin doguma gitmisken tahlil icin cocuk doktoruna ugradim.kizim bak sen cok bitkinsin deyip durdu.bende siz boyle soyleyince uzuntuden sutum gitti dedim.
canim.yumurta iyi gelmiyorsa tavugu da kesmelisin.ayni proteinini barindirabiliyor.inek sutunde eti de kesmek mecburi.kisa sure 21 gun vegan beslenip denemek lazim.ben cok agir bir alerjiniz oldugunu sanmiyorum.oyle olsa et yediginde de kan gorursun.hatta belki sadece yumurta alerjisi vardir.
Anladım canım. Cektirmicem ben de sanırım ya.Takip ediyorduk biz ölçümlerini İnan hiç sorun yaşayan bebeğe rast gelmedim.
Olabilir canim. Of şu doktor da ne çok seviyo senin moralini bozmayı.
Anladım canım. Cektirmicem ben de sanırım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?