Sevindim canımne bileyim.kendince iyilik ediyor iste..
ama bana iyi gelmiyor..kendimi daha kotu hissediyorum.
bu arada kizlar sezeryan ile ilgili olan sıkıntımı yazmistim.1. sezaryende yasadigim zorluklari.doktora sordum bir sıkıntı yoktu olsa gorurdum dedi.rahim atonisi mi ne olabiliyormus.oyle bisey de olmus olabilir ama baska organda zarar yoktu icin rahat olsun dedi.
Erken doğanlarda olabiliyor kıkırdak doku tam geliştiğinde geçecek demişti KBB uzmanı. Ama işte gel dayan. Şimdi bacağımda uyuyor. Hazırlanıp işe gitmem lazım. Yazık eşim de uyuyor . Oğlanı yerine yatırırsam uyanabilir . Oyyy oy hayat. Öperim güzel kızını Cecen. Tüm bebişlere bol uykulu huzurlu günler dilerim.İnşallah iyi olurlar ya kıyamam. Neden geçmiyor burnu acaba? Doktor ne demişti canım?
Saol kuzum dün başladık cold mi ixe hayırlısıCanım burun tıkanıklığı için öneriyorlar ben kullanmadım ama bi araştır istersenEki Görüntüle 2659948 Eki Görüntüle 2659948
Aynen canım ya, bak hakkaten de yalnız doğurdum hemRüyalar gerçek oldu tatlı bir bebiş geldi doyum olmayan.
Beni de etiletle canm sordktan snraYani gerçekten çok tuaf bu aşı olayı. Bende çevreme bir sorayım kuzenim ve geliminiz yaptırmış mı acaba ikisininde küçük bebeleri var.
Tabiki ben onemdz demedm o ayri. Ama devletin karsiladigi asilarda eger yapilmazsa iste ölümcül vs oyle bi aşı yok. Duyduğum sadece bu ve devlet zorunlu tutardı tercih haline getirmezdi bnce.Elbette görüşüne saygı duyuyorum ama çevremdekilerin haberinin olmayışı aşıyı önemsiz yapmıyor aşının maliyeti fazla olduğu için devlet karşılayamıyor keşke karşılasa da imkanı olan olmayan herkes yaptırabilse sen yine de kendin bir araştır ve doktoruna sor mutlaka derim Rabbime emanet yavrularımız hepisini korusun inş.
Tutmaz canım. Devlet parasına bakıyor.Beni de etiletle canm sordktan snra
Tabiki ben onemdz demedm o ayri. Ama devletin karsiladigi asilarda eger yapilmazsa iste ölümcül vs oyle bi aşı yok. Duyduğum sadece bu ve devlet zorunlu tutardı tercih haline getirmezdi bnce.
Ya nasi bi curcuna gozumde canlandi suan..Teşekkür ederim canım fotodaki benim. İltifatın içinde ayrıca teşekkür ederim. Her iki şekildede artı eksi oluyor malesef. Seninde mesela büyük olması ekstradan bebegi koruma geregi duymazsın. Benimki nefes aldırmıyor her fırsatta. Şamar ne demek bıraksak bir kasık suda. Bir seviyor 5 çakıyor çekiştiriyor. Şiddete hayır hele kadına hepten hayır dedikçe, yakında kızım tv ye çıkacak. Abisini görmek istemiyor şeytan görmüş gibi davranıyor. Artık biraz büyüdü ondan zarar geldini öğrendi. Sabırla 1 yaşı bekliyorum karşılıklı yiyişsinler sadece izliyeceğim, dayana bilirsem tabiki. Evim çok gürültülü hayırlar havada uçuşuyor, ama anlayan yok.Apartmanı geçtim yakında mahalle imza toplar atar bizi diye düşünüyorum.artık hayırlısı
Ben de seni etiketlicektim ebru.Ben 1 yaşında yaptıracağım. Doktoru öyle önerdi
Parasnda değilim canım olmadığından vs değil mantığıma yatmıyor sadece. Bir sürü aşıyı karşılıyor bunlar haric tuhaf yani bi tek bana mi tuhaf geliyorTutmaz canım. Devlet parasına bakıyor.
Ayrıca devletin asilarjnda da ölümcül olanı var. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Eğer maddi durumunu zorlayabilirsen yaptır derim. Ha aşı karşitiysan saygı duyarım o ayrı.
Tamam canım sağol. Bizlere de yapılmamış annene sorsana sana ya da kardeşlerine yapılmış mi.?Teyzeme sordum şimdi iki tane çocuğu var biri 10 biri 3 yaşında yaptırmamış duymadım Bike diyor şimdi iki kişiye daha sordum biri kuzenim biri gelinimiz onlarda yazınca yazarım tekarminikbebegim9640
Canım her dönemin hastalığı bir olmuyor ki? Onlara yapılmış olanlar bize yapılmadı mesela.. Atıyorum Bexara tipi menenjit son zamanlarda yaygınlaşmış ülkemizde.. Birkaç senedir yapılıyormuş.Tamam canım sağol. Bizlere de yapılmamış annene sorsana sana ya da kardeşlerine yapılmış mi.?
Bana tuhaf gelmiyor canım. Devlet para odaklı çünkü. Her aşı 400 lira az mı? Türkiye sosyal devlet değil maalesef.Parasnda değilim canım olmadığından vs değil mantığıma yatmıyor sadece. Bir sürü aşıyı karşılıyor bunlar haric tuhaf yani bi tek bana mi tuhaf geliyor
Tamam canım sağol. Bizlere de yapılmamış annene sorsana sana ya da kardeşlerine yapılmış mi.?
Bizim doktor da 1 yaş da önerdi canım ama çoğu doktor 3. Ayda başlatıyor.Ben de seni etiketlicektim ebru.
Menenjit asisi yapalim diyor doktor 3. Ay kontrolune gidicez de bugun.
Siz nasil yapiirsunuz.bir suru de menenjit vAr Allah korusun
Canim menenjit degil de rota asisini kesinlikle yaptircam kizimda yasadim rotayi gorseydiniz o halimizi oyle caresiz bi durum ki ishal kusma ates hepsi ayni anda on bes gun gecmiyo kizim tombikti öyle kilo vermişti ki ip gibi kalmıştı kolları bacakları bu salgın bazı illerde daha çok oluyo özellikle benim oldugum yerde hemen hemen her çocuk rota geciriyo doktorumda 3.ayda yaptır kesinlikle rota asisini öneriyorum kendi çocuğuma da yaptırdım dedi ha şu mantığa bende kızıyorum parası olan hasta olmasın parası olmayan sürünsün gibi bisey buParasnda değilim canım olmadığından vs değil mantığıma yatmıyor sadece. Bir sürü aşıyı karşılıyor bunlar haric tuhaf yani bi tek bana mi tuhaf geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?