2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Sevindim canım günaydın

İnşallah iyi olurlar ya kıyamam. Neden geçmiyor burnu acaba? Doktor ne demişti canım?
Erken doğanlarda olabiliyor kıkırdak doku tam geliştiğinde geçecek demişti KBB uzmanı. Ama işte gel dayan. Şimdi bacağımda uyuyor. Hazırlanıp işe gitmem lazım. Yazık eşim de uyuyor . Oğlanı yerine yatırırsam uyanabilir . Oyyy oy hayat. Öperim güzel kızını Cecen. Tüm bebişlere bol uykulu huzurlu günler dilerim.

Canım sıkıntın neydi ben kaçırmışım atoni kanama diye biliyorum ben öyle bişey mi?

Bu arada kızlar ben bayadır takip edemiyorum yazamıyorum arada bir giriyorum ama çok biriktiği için geriye dönük okuyamıyorum. Bir iki sayfa okuyup çıkıyorum. Günler çok yoğun geçiyor. Ev elden gidiyor sizler nasılsınız? Lepistesb sıkıntılarına çok üzülüyorum inşallah bir an evvel hepsi geçer gider rahat bir nefes alırsın. Cherrygum Nice senelere sağlıkla mutlulukla bebişlerimiz ve ailemizde inşallah

Yani gerçekten çok tuaf bu aşı olayı. Bende çevreme bir sorayım kuzenim ve geliminiz yaptırmış mı acaba ikisininde küçük bebeleri var.
Beni de etiletle canm sordktan snra
Tabiki ben onemdz demedm o ayri. Ama devletin karsiladigi asilarda eger yapilmazsa iste ölümcül vs oyle bi aşı yok. Duyduğum sadece bu ve devlet zorunlu tutardı tercih haline getirmezdi bnce.

Beni de etiletle canm sordktan snra

Tabiki ben onemdz demedm o ayri. Ama devletin karsiladigi asilarda eger yapilmazsa iste ölümcül vs oyle bi aşı yok. Duyduğum sadece bu ve devlet zorunlu tutardı tercih haline getirmezdi bnce.
Tutmaz canım. Devlet parasına bakıyor.

Ayrıca devletin asilarjnda da ölümcül olanı var. Allah hepimizin yavrusunu korusun. Eğer maddi durumunu zorlayabilirsen yaptır derim. Ha aşı karşitiysan saygı duyarım o ayrı.

Ya nasi bi curcuna gozumde canlandi suan..
Bebise kiyamam tanidi demek ki artik yavrum..
Mahalle bizi de taniyo ogluma bagirmalarimdan aliskinlardi zaten
Kolay gelsin insallah guzel anne, bol bol yukssk eneerjilerin olsunn iltifat d degil gercek masallah.

Surekli kaka ve cogu tasiyor.
Neden ya..ne sorunu var ki..
Yine ikiniyor suan, operssyon basladi..
Ha bu arada oglu gec uyudu gec uyancak diye sevinen ama kizi onun yerine uyanip iki kere de bez dolduran, tam gozleeri kayacakken oglu kompleee uyanan tirlAtmis anadan sevgiler,gunaydinlar🖐
yarin 3 ayligiz insallah,oglumun da dogumgunu.
bugun kkntrol var arkadaslar kizimin.
rabbim tum evlatlarimizi korusuun gorunen, gorunmeyen her turlu bEla, hastalik, pislik,musibet, kotu insanlardan insallah. Amin

Parasnda değilim canım olmadığından vs değil mantığıma yatmıyor sadece. Bir sürü aşıyı karşılıyor bunlar haric tuhaf yani bi tek bana mi tuhaf geliyor

Teyzeme sordum şimdi iki tane çocuğu var biri 10 biri 3 yaşında yaptırmamış duymadım Bike diyor şimdi iki kişiye daha sordum biri kuzenim biri gelinimiz onlarda yazınca yazarım tekar minikbebegim9640
Tamam canım sağol. Bizlere de yapılmamış annene sorsana sana ya da kardeşlerine yapılmış mi.?

Tamam canım sağol. Bizlere de yapılmamış annene sorsana sana ya da kardeşlerine yapılmış mi.?
Canım her dönemin hastalığı bir olmuyor ki? Onlara yapılmış olanlar bize yapılmadı mesela.. Atıyorum Bexara tipi menenjit son zamanlarda yaygınlaşmış ülkemizde.. Birkaç senedir yapılıyormuş.

Parasnda değilim canım olmadığından vs değil mantığıma yatmıyor sadece. Bir sürü aşıyı karşılıyor bunlar haric tuhaf yani bi tek bana mi tuhaf geliyor
Bana tuhaf gelmiyor canım. Devlet para odaklı çünkü. Her aşı 400 lira az mı? Türkiye sosyal devlet değil maalesef.

Kızlar rüyamda ne gördüm kabus gibiydi ay yine hamileymişim öğreniyorum eşim seviniyodu ama ben nasil üzülüyorum bide karnım falan büyüktü kürtaj olamam günah deyip soğan suyu iciyordum düşük yapayim diye bebeğimi kucaklıyorum zipliyodum o karnimdaki dussun allahım bu ne kürtaj günah soğan suyu sevap sanki

Bize yapıldığını hiç sanmıyorum canım ya. Yine de sorarım tabii ama o zaman böyle araştırma nerdeee. Çoğu doktorda bu aşılardan bahsetmiyor bile. Mesela ben hep sizlerden duyuyorum. Biz küçük yerdeyiz bir tane hastane var burda. Mecbur oraya gidiyoruz ve doktor hiçbir şeyden bahsetmiyor ben sorarsam ancak.

Canim menenjit degil de rota asisini kesinlikle yaptircam kizimda yasadim rotayi gorseydiniz o halimizi oyle caresiz bi durum ki ishal kusma ates hepsi ayni anda on bes gun gecmiyo kizim tombikti öyle kilo vermişti ki ip gibi kalmıştı kolları bacakları bu salgın bazı illerde daha çok oluyo özellikle benim oldugum yerde hemen hemen her çocuk rota geciriyo doktorumda 3.ayda yaptır kesinlikle rota asisini öneriyorum kendi çocuğuma da yaptırdım dedi ha şu mantığa bende kızıyorum parası olan hasta olmasın parası olmayan sürünsün gibi bisey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…