Spiral bende asla taktiramam ben 3 yıl kondomla korundum sonra bi kaç kez geri çekilme derken geri çekilmeyi beceremeyen koca kişisi sayesinde hamile kaldim haydoyaKızlar yine sorum geldi
Hani korunma yöntemleri arayışındasınız ya bir çoğunuz, kondom yeterli değil midir sizce ya? Spiral ömrü billah taktıramam. Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum on yıl kullandım. Kondomla devam etsek ya işte..
Ya tikkaBen de sanırım bu yolda devam edeceğim
Geri çekilme olayını hala tam anlayabilmiş değilim ben ya.. O iş bitmeden geri çekilince nasıl oluyor anlamıyorumBiri beni aydınlatsın. Hem o şekilde çok daha tehlikeli ki.. Neyin ne zaman geleceğini bilemezsin.
Haklisin tabi de.Asiyla ilgili kafa karisikligi yasayanlari bu donemde anlamıyorum. Yahu kizlar su coronaya asi bulunsun diye dünya calkalaniyor siz bulunan asilara tereddüt ediyorsunuz. Devlet bu asilari suan icin karsilayamiyor ama eminim ilerde bunlarda devlet tarafindan yapilacak. Dünyada bir cok ulkede asilarin hepsini devlet karşılıyor ama henuz gelismekteki olan ulkelerde bu durum daha yavas ilerliyor. Şöyle düşünün corona asisi olsaydi ve devlet karsilamadi diye yapmasaydiniz suan nasil pisman olacaktiniz. Maddi durum el verirken bebisleri tehlikeye atmayin.
Biz hep o koca kisisi yuzundrn zaten ayni srkilde.Spiral bende asla taktiramam ben 3 yıl kondomla korundum sonra bi kaç kez geri çekilme derken geri çekilmeyi beceremeyen koca kişisi sayesinde hamile kaldim haydoya
He valla ne anlamı var öyle zevksiz zevksizYa tikka
Valla ben de anlamiyorum. Yani geri cekileceksek o işi yapmanın bir anlami var mı ki? En güzel yerinde adama dur demiş oluyorsun. Ve cooook riskli. Evet kondomda da risk var fakat geri çekilme çok daha riskli.
Aşı ile yazdıklarınızı okuyorum günlerdir herkesin kendi tercihi tabi ama 2 yaşında 3 yaşında çocuğu olanlar nasıl duymaz haberleri olmaz anlamıyorum benim büyük oğlum 5 yaşında duydum biliyorum yaptırdim onda da sağlık ocağındaki hemşire anlatıyor her ay yapılması gerekenleriTeyzeme sordum şimdi iki tane çocuğu var biri 10 biri 3 yaşında yaptırmamış duymadım Bike diyor şimdi iki kişiye daha sordum biri kuzenim biri gelinimiz onlarda yazınca yazarım tekar @minikbebegim9640
Canım kalitelisi olursa sıkıntı olmuyo kalitesizse patlayabiliyo yirtilabiliyoBiz hep o koca kisisi yuzundrn zaten ayni srkilde.
Konfom koruyor mu yani diyorsun
Alemsin yaBi de benim haydomun bi kulağı benim bi kulağı eşimin kulağına benziyo üretim hatasıbiri yuvarlak biri daha sivri eşim diyo bu olmamış gel bi daha yapak dedim senin çükünü keserimmm ahahshhahah bu da bi doğum kontrol yöntemi kızlar kökten çözüm
Bertan karaboğa canım muayenehanesi varÇocuk doktorunuz kim canım hangi hastane
O zaman ne yapmak gerekiyor.Ya tikka
Valla ben de anlamiyorum. Yani geri cekileceksek o işi yapmanın bir anlami var mı ki? En güzel yerinde adama dur demiş oluyorsun. Ve cooook riskli. Evet kondomda da risk var fakat geri çekilme çok daha riskli.
AslıııBi de benim haydomun bi kulağı benim bi kulağı eşimin kulağına benziyo üretim hatasıbiri yuvarlak biri daha sivri eşim diyo bu olmamış gel bi daha yapak dedim senin çükünü keserimmm ahahshhahah bu da bi doğum kontrol yöntemi kızlar kökten çözüm
Aşı ile yazdıklarınızı okuyorum günlerdir herkesin kendi tercihi tabi ama 2 yaşında 3 yaşında çocuğu olanlar nasıl duymaz haberleri olmaz anlamıyorum benim büyük oğlum 5 yaşında duydum biliyorum yaptırdim onda da sağlık ocağındaki hemşire anlatıyor her ay yapılması gerekenleri
Evet tatlim.Anlamayacak bir şey yok bence maddi yükü umrumda değil şahsen sadece yaptırmak doğru mu bilmiyorum. Çevremde kimse yaptırmamış bir sorun da yaşamadılar. Burada rota aşısı yaptırıp pişman oldum diyen de oldu. Kar zarar hesabı var sonuçta düşünmek araştırmak tereddüte kalmak çok doğal bana göre.
Kız sanki bi adam mı zevk alıyor tövbe Yarabbim konuşturmayın şimdi beniO zaman ne yapmak gerekiyor.
Bi zahhmet dursunlar rn zevkli yerinde
Biz 9 ay karinda daha sonra da omur boyu onlarin zevkinin sonucunu yasiyoruz ya blupcum
Onlar da bi bedel odesin bence
Evlat tadindan yenmior da supriz olunca adama saydirdim tabi en basta basliyim snn zevkine diye
Surekli kaka ve cogu tasiyor.
Neden ya..ne sorunu var ki..
Yine ikiniyor suan, operssyon basladi..
Ha bu arada oglu gec uyudu gec uyancak diye sevinen ama kizi onun yerine uyanip iki kere de bez dolduran, tam gozleeri kayacakken oglu kompleee uyanan tirlAtmis anadan sevgiler,gunaydinlar🖐
yarin 3 ayligiz insallah,oglumun da dogumgunu.
bugun kkntrol var arkadaslar kizimin.
rabbim tum evlatlarimizi korusuun gorunen, gorunmeyen her turlu bEla, hastalik, pislik,musibet, kotu insanlardan insallah. Amin
Kız zevkini geçtim çok riskli.O zaman ne yapmak gerekiyor.
Bi zahhmet dursunlar rn zevkli yerinde
Biz 9 ay karinda daha sonra da omur boyu onlarin zevkinin sonucunu yasiyoruz ya blupcum
Onlar da bi bedel odesin bence
Evlat tadindan yenmior da supriz olunca adama saydirdim tabi en basta basliyim snn zevkine diye
Saglik ocagindaki hemsiren iyiymis o zamanValla ben bugün ilk defa yazdım. Ama duymamışlar yani. Üstelik yoğun çalışan biridir sorduğum kişi araştırmayı okumayıda sever ama duymamış. Kimsede söylememiş ne doktor ne sağlık ocağı.
Oy canim tesekkur ederim insallah.Amin canım inşallah güzel geçer kontrolünüz. Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yılları olsun iyiki doğmuş tatlı evlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?