2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Spiral bende asla taktiramam ben 3 yıl kondomla korundum sonra bi kaç kez geri çekilme derken geri çekilmeyi beceremeyen koca kişisi sayesinde hamile kaldim haydoya

Ya tikka
Valla ben de anlamiyorum. Yani geri cekileceksek o işi yapmanın bir anlami var mı ki? En güzel yerinde adama dur demiş oluyorsun. Ve cooook riskli. Evet kondomda da risk var fakat geri çekilme çok daha riskli.

Haklisin tabi de.
Bu b tipi asi yeni daha.
Ve 3 aylik uygulama eeken geldi. Bu demek ki ilave 3 doz daha.verilen de vucuda iyhal bi mikrop yani.suyu bile insan dusunuor ver diyen var merme diyen var mesela.
Komple asi karsitiyiz demek ki.
Koronayaasi bulununca da hemen guvenip yaptirmam acikcasi diye dusunuorum.

Bi de benim haydomun bi kulağı benim bi kulağı eşimin kulağına benziyo üretim hatası biri yuvarlak biri daha sivri eşim diyo bu olmamış gel bi daha yapak dedim senin çükünü keserimmm ahahshhahah bu da bi doğum kontrol yöntemi kızlar kökten çözüm

Teyzeme sordum şimdi iki tane çocuğu var biri 10 biri 3 yaşında yaptırmamış duymadım Bike diyor şimdi iki kişiye daha sordum biri kuzenim biri gelinimiz onlarda yazınca yazarım tekar @minikbebegim9640
Aşı ile yazdıklarınızı okuyorum günlerdir herkesin kendi tercihi tabi ama 2 yaşında 3 yaşında çocuğu olanlar nasıl duymaz haberleri olmaz anlamıyorum benim büyük oğlum 5 yaşında duydum biliyorum yaptırdim onda da sağlık ocağındaki hemşire anlatıyor her ay yapılması gerekenleri

Alemsin ya Kökten çözmek için kökten kesmeye dikkat edin

Ya tikka
Valla ben de anlamiyorum. Yani geri cekileceksek o işi yapmanın bir anlami var mı ki? En güzel yerinde adama dur demiş oluyorsun. Ve cooook riskli. Evet kondomda da risk var fakat geri çekilme çok daha riskli.
O zaman ne yapmak gerekiyor.
Bi zahhmet dursunlar rn zevkli yerinde
Biz 9 ay karinda daha sonra da omur boyu onlarin zevkinin sonucunu yasiyoruz ya blupcum
Onlar da bi bedel odesin bence
Evlat tadindan yenmior da supriz olunca adama saydirdim tabi en basta basliyim snn zevkine diye

Aslııı

Valla ben bugün ilk defa yazdım. Ama duymamışlar yani. Üstelik yoğun çalışan biridir sorduğum kişi araştırmayı okumayıda sever ama duymamış. Kimsede söylememiş ne doktor ne sağlık ocağı.

Evet tatlim.
Benim de bu yonde kafam karisiyor. Doktora da bir ksc saat kaldi bakalim

Kız sanki bi adam mı zevk alıyor tövbe Yarabbim konuşturmayın şimdi beni

Amin canım inşallah güzel geçer kontrolünüz. Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice yılları olsun iyiki doğmuş tatlı evlat.

Kız zevkini geçtim çok riskli.
Kondom iyidir iyidir
O da zevki azaltiyo ama napican işte.

Saglik ocagindaki hemsiren iyiymis o zaman
Herkese oylesi denk gelmez.
Ozel asilari var ama biz yapmiyoruz diyor mesela bizimki.
Yok menenjitmis yok rotaymis.
Ki haberleri olsa bile herkes ayni sekilde bakmiyor asiya. Devletin takviminde olmadigi icin, guven kirilior sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…