2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kız derinin altına nasıl sokuyorlar onu kaşırım ben habire Sen bir sor bakalım, ben gidersem ben de sorayım.

Aynen ön sıvıdan da hamile kalınıyor, büyük risk..

Kız derinin altına nasıl sokuyorlar onu kaşırım ben habire Sen bir sor bakalım, ben gidersem ben de sorayım.

Aynen ön sıvıdan da hamile kalınıyor, büyük risk..
Azıcık bir kesik açıp yerleştiriyorlar. Ablam taktırmıştı zamanında 3 sene kafası rahat gezmişti. Dışarıdan çok çok az belli oluyordu ama çocukluktan kalma bir yara izi gibi yani öyle çok değil.

Ay bugünüm pek güzel geçiyor maşallah diyeyim
Sabah 8de kalktık, kahvaltımızı ettik, ben sofrayı toplarken eşim kızı içeri götürmüştü bir baktım uyutmuş zilliyi
1.5 saat uyudu ya maşallah, sonra uyandı, emzirdim, oyaladım biraz.. Bankadan aradılar kredi için benim de imzam lazımmış. E gitsek 1 saat sürermiş tüm işlem.. Bizimki eşim tek gelse imzayı atıp dönse ben sonra gelsem olur mu 3 aylık bebek var dedi. Kadın olur dedi.
Bizim kız da tam mızırdanmaya başladıydı ki onları bıraktım çıktım bankaya Döndüğümde sevgili kocam yine uyutmuş çocumu, elinde laptop, kulağında kulaklık toplantıda, ayağıyla da anakucağını sallıyore Ah yavrııııımm bir çekici görüktü gözüme bebeyi uyutunca
Bankacı kadın da e hiç 3 aylık bebeğiniz var gibi görünmüyor dedi, hepten havaya girdm, beni tutmayın kızlarrrrrr bu gece

Ya nasi desem canm bi erkek gelecegini bildigi zamani bildigi icin o an direk kendini cekiyo yani hepsi bu 1 yila yakin ben o sekilde korundum ilac vs olmadan

Olabilir canm doğrudur tabiki. Ne dusunerek yapiliyorsa artk bilemem dedigim gbi pismanlk vermesn Rabbm

Bu gazla 2.yi yapma kız sakın

Aciyor muymus ki ya
Hos o catalda yatmak bile sknti
Yani acimasa bile korona korkusu yetiyo bana ya
Oh oh masallah, desene gece parti var

Haklısın menenjit sıkıntılı baya. Ben aşısı olduğunu bile bilmiyordum rotada kararsızım ama menenjit yaptıracağım

Val
Ya tikka
Valla ben de anlamiyorum. Yani geri cekileceksek o işi yapmanın bir anlami var mı ki? En güzel yerinde adama dur demiş oluyorsun. Ve cooook riskli. Evet kondomda da risk var fakat geri çekilme çok daha riskli.
ben 5 yıllık evliyim 3 sene öyle korunduk karşı tarafın becerisine kalmış tamamen. Şuan da öyleyiz. Oğlunu düşündüğü için dikkatli emmesi gerekiyor daha küçük korkma dikkatliyim diyor

Canım zevk suyunda bile sperm olabiliyor, sonunda dikkatli olsa da başı da sıkıntı

Canım zevk suyunda bile sperm olabiliyor, sonunda dikkatli olsa da başı da sıkıntı
Ben zor gebe kaldım sonrasında zaten rahim filmi çektirdim ondan sonra oldu. Zor gidiyor bende spermler zevk suyu ulaşamaz sanırım oralara bi sene geçişinde 2. Sen sonra deri altı spiral düşünüyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…