- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Kız derinin altına nasıl sokuyorlar onu kaşırım ben habireBizde kondom kullanıyoruz ama ben kasım ayında doktora gittiğimde deri altı implantını sorucam. Böyle hiç güzel değil
Geri çekilme doğum kontrol yöntemi değildir zaten. İlla boşalması gerekmiyor ön sıvıdan bile hamile kalınabiliro iş erkekte tam bitceği zaman çıkıp dışarı boşalıyor işte olan bu.
Azıcık bir kesik açıp yerleştiriyorlar. Ablam taktırmıştı zamanında 3 sene kafası rahat gezmişti. Dışarıdan çok çok az belli oluyordu ama çocukluktan kalma bir yara izi gibi yani öyle çok değil.Kız derinin altına nasıl sokuyorlar onu kaşırım ben habireSen bir sor bakalım, ben gidersem ben de sorayım.
Aynen ön sıvıdan da hamile kalınıyor, büyük risk..
Ya nasi desem canm bi erkek gelecegini bildigi zamani bildigi icin o an direk kendini cekiyo yani hepsi bu 1 yila yakin ben o sekilde korundum ilac vs olmadanBen de sanırım bu yolda devam edeceğim
Geri çekilme olayını hala tam anlayabilmiş değilim ben ya.. O iş bitmeden geri çekilince nasıl oluyor anlamıyorumBiri beni aydınlatsın. Hem o şekilde çok daha tehlikeli ki.. Neyin ne zaman geleceğini bilemezsin.
Olabilir canm doğrudur tabiki. Ne dusunerek yapiliyorsa artk bilemem dedigim gbi pismanlk vermesn RabbmCanımın içi aşı yaptırıp yaptırmamak tabiki senin bilecegin senin karar vermen gereken birsey. Devlet karşılamıyor o yüzden tuhaf geliyor dedigin için söylüyorum.
Devlet öksürük şurubu nu, vitaminleride, balık yağlarınıda karşılamıyor.
Ama gebeliğimizdede bir çoğumuz vitaminleri ve balık yağlarını kullandık. Ben cokta mantık aramıyorum. Sanırım maliyete göre karar veriyor devlet.
Aynen ya bu spiral beni de cok korkutuyor nedense acabaValla cesaret edebilsem garanti olsun hem spiral hem kondom kullanicam ama cesaretim yok ya. Koca çocuğu doğurdum da ona cesaretim yok
Bu gazla 2.yi yapma kız sakınAy bugünüm pek güzel geçiyor maşallah diyeyim
Sabah 8de kalktık, kahvaltımızı ettik, ben sofrayı toplarken eşim kızı içeri götürmüştü bir baktım uyutmuş zilliyi
1.5 saat uyudu ya maşallah, sonra uyandı, emzirdim, oyaladım biraz.. Bankadan aradılar kredi için benim de imzam lazımmış. E gitsek 1 saat sürermiş tüm işlem.. Bizimki eşim tek gelse imzayı atıp dönse ben sonra gelsem olur mu 3 aylık bebek var dedi. Kadın olur dedi.
Bizim kız da tam mızırdanmaya başladıydı ki onları bıraktım çıktım bankayaDöndüğümde sevgili kocam yine uyutmuş çocumu, elinde laptop, kulağında kulaklık toplantıda, ayağıyla da anakucağını sallıyore Ah yavrııııımm bir çekici görüktü gözüme bebeyi uyutunca
Bankacı kadın da e hiç 3 aylık bebeğiniz var gibi görünmüyor dedi, hepten havaya girdm, beni tutmayın kızlarrrrrr bu gece
Ay aman diyeyimBu gazla 2.yi yapma kız sakın
HahhahahaAy aman diyeyimBeni tımarhaneye yatırırsınız artık
Yani acimasa bile korona korkusu yetiyo bana yaAciyor muymus ki ya
Hos o catalda yatmak bile sknti
Oh oh masallah, desene gece parti varAy bugünüm pek güzel geçiyor maşallah diyeyim
Sabah 8de kalktık, kahvaltımızı ettik, ben sofrayı toplarken eşim kızı içeri götürmüştü bir baktım uyutmuş zilliyi
1.5 saat uyudu ya maşallah, sonra uyandı, emzirdim, oyaladım biraz.. Bankadan aradılar kredi için benim de imzam lazımmış. E gitsek 1 saat sürermiş tüm işlem.. Bizimki eşim tek gelse imzayı atıp dönse ben sonra gelsem olur mu 3 aylık bebek var dedi. Kadın olur dedi.
Bizim kız da tam mızırdanmaya başladıydı ki onları bıraktım çıktım bankayaDöndüğümde sevgili kocam yine uyutmuş çocumu, elinde laptop, kulağında kulaklık toplantıda, ayağıyla da anakucağını sallıyore Ah yavrııııımm bir çekici görüktü gözüme bebeyi uyutunca
Bankacı kadın da e hiç 3 aylık bebeğiniz var gibi görünmüyor dedi, hepten havaya girdm, beni tutmayın kızlarrrrrr bu gece
Adamı ikna edersemYani acimasa bile korona korkusu yetiyo bana ya
Oh oh masallah, desene gece parti var
Yaa benim sutumu oyle bir artiriyor ki ben surekli yiyorum bebiste bi sikinti olmadi ama goguslerimi baya dolduruyor dondurmaKızlar aranızda dondurma yiyen var mı?
Bir rahatsızlık verir mi bebişlere sizce?
Menenjit rotadan daha tehlikeli bir hastalık sanırım. Menenjit bende yaptıracağım da rotada kararsızım.Ben de seni etiketlicektim ebru.
Menenjit asisi yapalim diyor doktor 3. Ay kontrolune gidicez de bugun.
Siz nasil yapiirsunuz.bir suru de menenjit vAr Allah korusun
Yaa benim sutumu oyle bir artiriyor ki ben surekli yiyorum bebiste bi sikinti olmadi ama goguslerimi baya dolduruyor dondurma
Haklısın menenjit sıkıntılı baya. Ben aşısı olduğunu bile bilmiyordum rotada kararsızım ama menenjit yaptıracağımÖlümcül bir hastalık.. Rota gibi de değil. Çok hızlı ilerliyormuş. Ben böyle yazınca baskı altına alıyormuşum gibi oluyor ama ben kendim araştırdığımı söylüyorum. İnternette kaynak dolu, instagramdaki doktorların paylaşımlarına da baktım hep.. Hepsi yapılması taraftarı..
Hangi aşıdan bahsediyorsunuz menenjit miCanım söyle doktoruna, 9. ayda vurulsak olmaz mı de. O da sana artısı eksisi neyse açıklar yine sana bırakır. Ben de mesela soracağım, bize de 5.ay demişti ya neden 9 değil diyeceğim.
ben 5 yıllık evliyim 3 sene öyle korundukYa tikka
Valla ben de anlamiyorum. Yani geri cekileceksek o işi yapmanın bir anlami var mı ki? En güzel yerinde adama dur demiş oluyorsun. Ve cooook riskli. Evet kondomda da risk var fakat geri çekilme çok daha riskli.
Ay valla zaman tersine döndü. Onlar bizi ikna edecek yerde biz onları iknaya uğraşıyoruzAdamı ikna edersem
Canım zevk suyunda bile sperm olabiliyor, sonunda dikkatli olsa da başı da sıkıntıVal
ben 5 yıllık evliyim 3 sene öyle korundukkarşı tarafın becerisine kalmış tamamen. Şuan da öyleyiz. Oğlunu düşündüğü için dikkatli emmesi gerekiyor daha küçük korkma dikkatliyim diyor
Ben zor gebe kaldım sonrasında zatenCanım zevk suyunda bile sperm olabiliyor, sonunda dikkatli olsa da başı da sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?