2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Düz kafa yastıklarından kullanan var mı. Bizim oğlanın kafası düz gibi geliyor geneldede sırt üstü yatıyor hep yan yatırıyorum ama düze geçiyo kendi yine. Tavsiye eder misiniz yastıklardan?sizce nasıl duruyor kafası

Eklentiler

• 24ACF32D-BFB0-48D0-AFFF-28C91EB2F616.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 94
Ben zor gebe kaldım sonrasında zaten rahim filmi çektirdim ondan sonra oldu. Zor gidiyor bende spermler zevk suyu ulaşamaz sanırım oralara bi sene geçişinde 2. Sen sonra deri altı spiral düşünüyorum zaten
Ben ceket atsa hamile kalanlardan olduğum için aklım çıkıyor valla

Biraz düz sanki canım. Yastık kullanmadım ama benimkinin zaten çok sivri tam tersi. Ben de ondan rahatsizim.

Şimdi kullanmaya başlasam Yada daha dikkat etsem fayda eder mi acaba. Geç mi yoksa senin ki nasıl yatıyor genelde
Eder canım çok ufaklar daha. Benimki doğdu doğalı kafasını ya sağa ya sola çevirir. Dik yatmadigi için de sivri kaldı işte

Evet canım kafası düzleşmiş biraz sürekli sırt üstü yatmaktan. Yastıklarla destekle yan yatır, dönemez o zaman.

He bir de doktorumuz menenjit aşısıyla ilgili bir de şey demişti. Sadece anne sütü değil de mama da aldığı için bu tarz hastalıkları kapma riski daha yüksekmiş. Çünkü dışarıdan bir şey giriyor vücuda..

Menenjit rotadan daha tehlikeli bir hastalık sanırım. Menenjit bende yaptıracağım da rotada kararsızım.
Size kaçıncı ayda yaptıralım dedi

Slm herkese benim oğlan bugün biraz ateşli calpol verdim 1 çay kaşığı ama ara ara hapşuryor üşüttüm mü acaba doktorun odası çok soğuktu klima vs etkilerimi ki ya

Canım sağol
Eşim hastane istiyor hasta olduğunda tahlil film falan gerektiginde başka yerlere savrulmayalim diye
Evet hastane doktoru kolaylık oluyor o açıdan.. pandemi süreci bizi böyle doktor bulmaya itti. Ama çok memnunuz gerçekten çok ilgili ve sevgi dolu bir adam. Gerekli yönlendirmeleri güzel yapıyor

Selam canim bende aldim ama ilk gun agladi baya boynunada takamamistim zaten kolunda da baktim havalarda sicak kizi bunaltmasin diye cikarttim ya. Kac gunde etkisini gosteriyor acaba taksam mi takmasammi kararsizim
Ya benim etrafimdaki herkezte bu asilaru yaptırmis ustelik ablamin kizi 12 yasinda, ayrica etrafmizdakiler yaptirmamis olsada cocugunu riske atamam valla.

Herkesin kendi fikri saygı duyarım.

Slm herkese benim oğlan bugün biraz ateşli calpol verdim 1 çay kaşığı ama ara ara hapşuryor üşüttüm mü acaba doktorun odası çok soğuktu klima vs etkilerimi ki ya
Geçmiş olsun benim kızda dün gece basladı hapşırmaya, dedim hasta oluyor. Uykusunda bile hapsırıyordu. Gece birde sabah biraz ıhlamur verdim, birde serum fizyolojik le burnunu yıkadım kesti bugün hapşırma yı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…