2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben idrar kaçırıyorum ya
allahım beni sınıyor herhalde
önce nerdeyse 2 ay geçmeyen sezeryan ağrılarım sonra 15 gün çektiğim göğüs çatlaklarım
Şimdi de bu sorun tuvalete gidiyorum geliyorum hiç gitmemiş gibi oluyorum sonra da ince ince sızı sızı idrar kaçıyor doktora gittim emziriyorsun ilaç veremem dedi ne olacak böyle bilmiyorum

Sağ ol canım deneyeyim bir. Uykusuzluktan halsiz kalıyor olmayasın?

Gunduz benim sıpa da yarm saat uyuyo kalkiyo ha ayakta oyle durursa 2 saat yatar alismasn diye birakiyorm ama iste uyaniyo. Gece uykusu nasil peki kac saat uyuyo canm.? Ve kac aylk bebegin

Enfeksiyon galiba canm emzirenlere 200 olan veriliyor aslinda dogum snrasi bana verdiler emzirenler icebilirmis infex 200 mg olani ictim smdi ablam 16 gunlk yegenm var emiyo ablam da iciyor bi sor bemce bu ilaci

Ay valla tek ayri evim olsun bende byle zorlaniyim yeminle ya

Gunduz benim sıpa da yarm saat uyuyo kalkiyo ha ayakta oyle durursa 2 saat yatar alismasn diye birakiyorm ama iste uyaniyo. Gece uykusu nasil peki kac saat uyuyo canm.? Ve kac aylk bebegin

2.5 aylık olacak cumartesi günü. Gece de normalde düzensizdi. Şuan da hala düzensiz gibi. Dün akşam 6da uyumaya başladı 2.3 saat yatıp kalktı. Sonra 3 saat yatıyor kalkıyor tekrar. Sonra 2 saatte düşüyor derken dün 5te kalktı sabah ondan sonra uzun uykusu yok. Bugünde 7.3da yattı şimdi bakalım ne kadar uyuyacak. Ay ben çok dertliyim bu konuda ne yapacağım hiç bilmiyorum.

Canim ben yaklasik bir aydir takiyorum. Valla ben ise yaradigini düşünüyorum artik. Etrafimda cok takan bebek vardi hepsi ise yarar diyorlardı bende oyle aldim. Ama orijinal olmasi lazımmis ona dikkat ederek mi aldin. Bence dene zaten gece uyurken cikariyorsun sabah gune başlarken tak gece uykusuna yatirirken cikar. Sende inşallah fayda görürsün

asysss bu canm bi sor yine de dogum snrasi veriliyor bunun surubunu kucuk cocuklara veriyolarms
Cnm çok sağol yine doğum doktoruma sorarım onunla iletişim kurabiliyorum ama benimki enfeksiyon değil kan idrar tahlili ultrason yaptılar hepsi temiz çıktı aktif mesane dedi doktor hep tuvaletim varmış gibi geziyorum ne hikmetse öğleden akşam 6 ya kadar hafif kaçırma oluyor sonra olmuyor psikolojik mı anlamadım gitti

Canm yor biraz temiz havaya cikar gunes varken. Yastik koy altina yüz ustu yatir debelensin biraz yorulsun bi banyoya sok yatir bi de oyle dene
İdrar torbasi da idrar kacirma olayi yapar canm. İnsallah degildir tabiki ama normal degil yani enfeksiyon yoksa tuhaf geldi

Erken degil mi canm ya bende alacagm kehribar kolye olarak mi bileklik olarak mi kararsizim ama. Birde orjinal oldugu nasi anlaşılır ki acep

Ben burdayim bebemi uyutmaya calisiyorm tabi ayaktan inince guzel ama yataktan kalkarken ufack sese uyaniyo ya cok sinir oluyorm

Seslerede duyarlı oldular ya sıkıntı oluyor cidden. Valla ben yoruyorum aslında kuzum hava iyiyken parka çıkıyoruz. Masajlar dediğin gibi ters yatırıp ayaklarını falan ovuyorum baya sıkılan kadar tutuyorum öyle. Ama bir yerden sonra huysuzlanıyor yatmak istiyor yatırınca 10 dk da uyanıyor garip çocuk valla bakalım nası çözeceğiz.

Canım kegel egzersizi dene

kizlar merhaba, iyi aksamlar..
henuz okuyamadim..
yeni geldik..
rotayi olduk. Ama menenjit kaldi.
doktor vurdurmak istedi, 2 ay sonra tekrar sonra da 12. Ayda.. beksero degil nimerix olani.. yani a tip mikrop icin.. b tipi icin erken dedi, cok fazla kas agriis yapiormus 1 hafta ayagini oynatamaz dedi.

Erken diye dusunmustum adam diyor ki bekleyin tamam ama o sirada hastaligi kaparsaniz ne olacak.. ama kapmayada biliriz diyorum.. olun ya da sakatlik diyor..
cok kararsiz kaldik mafolduk hastane kapisinda.
oglumun cocuk doktorunu aradik bobrek uzmani olani yani doc dr. O 5 yildir tanidigimiz icin guveniorum tabi. Esime dedi rotayi kesin yapin digeri bekleyebilir, ben aldim teli dio ki ben bazen 1 yas 2 yas bile bekletiyorum o asiyi. Erken olursaniz doz tekrari fazla olur dedi. Ama sen pimpiriklisin yaptir sojra Allah korusun uzulme dedi.. tabi tekrar aradim bi dio yaptir tamam bi diyo evdesiniz zaten kalabaliga cikmiorsunuz henuz ama dedim oglum disari cikio o zaman risk vardir yaptir falan icin rahat etsin 1 doz fazla yaptirmis olursun dedi.agir mi gelir dedim hayir dedi.
annem esim zaten baska dunya yok erken, yok oahali, yok guvenilir mi..
kime guvenicem sasirdim

Aile hekimi aradim o da cocuk doktoru degil tabi de 9 ayda sonra dedi, kendi cocuklarina oyle yapmis, ebemize kebdi cocuk doktoru 1 3 yastan sonra demis uf de uf..
Riski goze alabiliorsan vurdurma simdi dior doc olan, hizki bulasirmis ama nadir gorukuor allahtan dedi. Ben ne dusuncem sasirdim.
Madem yapilacak yapilsin dedm en son esime, tartistik da. Yok kardesin yaptirdi mi yok komsu yaptirdi mi. Yok allah korur allaha guven, yok diger oglaba 2 yasta yapildi e bilmiodum ki.
Uzun oldu ksuura bakmayiniz

kegel egzersizleri
asansör ve musluk egzersizi yapabilirsin. bulunduğun şehirde fizyoterapistten yardim alabilirsin. özellikle bu alanda çalışanlar oluyor canim.

Bu akşam niye kimse yok herkes nereye gitti
ben geldim azcuk azcuk okuyam yazmasam da uzak kalmim dedim

Heh iste madem yapilacaksa bu yaptirmali mi 3 ayda ilk dozu.
Ama bazi doktor da 6 aydan sonra diyor.
Bazisi 9. Aydan itibaren diyor
Rabbim korumus, sonucu cok kotu diyorlardi iyi diyorsun bak masallah.
Hersey rabbimden de e ama onlem tedbir diye de bir sey var iste..
Rabbim evlatlarimizi korusun ya..
Ben kizimin asisini dert ederken, geldim oglum bir sey yememis, ishal olmus, karnim doye agliordu zar zor yikadi esim uyumus, ysrin dogumgunuydu bi de.. insallah iyi olur sabaha, ac ac uyudu.. bi tabak kiraz yemis, annemler zaten cam kapi acik ceyran ruzgar, teyzesiyle kirtasiyeye bir kac yere gitmis hem ruzgar hem maske yok..ya hayir ben yapma etme dikkat et diyince adim deliye pimpirkliye cikior.ama cocuk bu nerden bilsin..okul acilcakmis ne yapicam onu da bilmiorum, elleri hep agznda oglumun mesela..
Neyse boyle iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…