biz bcg asisindan beri toplayamadik..aslinda cocuk iyiydi..ama asidan beri beteriz..ama asiya da mecburuz..yarin buyudugunde ne hakla bana asi yaptirmadin derse diye de korkudan yaptiriyorum ama asi sonrasi abisi gibi daha da kotu
uyku sorunu hepimizde var..care bulsam soyleyeyim ama yok.mozart dinletebilirsin.sakinlestiriyor.eger bir hastaliktan aglamoyorsa karni tok gazi yoksa genelde uyutuyor.ama minnacik gazi bile olsa gezdiriyor koca evi.
bak su reklamsız
Gunduz benim sıpa da yarm saat uyuyo kalkiyo ha ayakta oyle durursa 2 saat yatar alismasn diye birakiyorm ama iste uyaniyo. Gece uykusu nasil peki kac saat uyuyo canm.? Ve kac aylk bebeginKızlar canlarım napıyorsunuz bakim.
Bende sürekli dertlenen bir anne gibi görünüyorum farkındayım ama bugün benim bebiş hiç uyumadı. Belki inanmazsınız bile ama sabah 5te uyandık. Uyku vakitlerinde 10dk 20dk ancak gözler gidiyor. Kucağımda dalıyor beşiğe alıyorum max. 5dk sonra açıyor gözünü salladığım halde uyumuyor. Nasıl yorulduğumu tahmin edersiniz. Sizce neden böyle oldu düzelecek mi bu durum. Yaklaşık 1 haftadır böyle. Belirli bir saatten sonra oyalamak çok zor oluyor. Öncesinde 1 saat 1.3 saat uyurdu yatırınca hiçbir şey olmazsa sallanarak da olsa uyurdu.
Enfeksiyon galiba canm emzirenlere 200 olan veriliyor aslinda dogum snrasi bana verdiler emzirenler icebilirmis infex 200 mg olani ictim smdi ablam 16 gunlk yegenm var emiyo ablam da iciyor bi sor bemce bu ilaciKızlar ben idrar kaçırıyorum ya
allahım beni sınıyor herhalde
önce nerdeyse 2 ay geçmeyen sezeryan ağrılarım sonra 15 gün çektiğim göğüs çatlaklarım
Şimdi de bu sorun tuvalete gidiyorum geliyorum hiç gitmemiş gibi oluyorum sonra da ince ince sızı sızı idrar kaçıyor doktora gittim emziriyorsun ilaç veremem dedi ne olacak böyle bilmiyorum
Ay valla tek ayri evim olsun bende byle zorlaniyim yeminle yaya kızlar ben neden gözümü açamıyor olabilirim..cok bitkinim..cocugu uyuttum.ama ben kimildayamiyorum..ev cok kotu dagildi.oyuncaklar vs.ne yapsam toparlarim bilmiyorum valla annemelere gidicem bavul toplayacak derman yok.kadin ben geliiym toplayim bavulu diyor
ben pire gibi hareketli kadındım ne hale geldim..cok mutsuzum cok
Gunduz benim sıpa da yarm saat uyuyo kalkiyo ha ayakta oyle durursa 2 saat yatar alismasn diye birakiyorm ama iste uyaniyo. Gece uykusu nasil peki kac saat uyuyo canm.? Ve kac aylk bebegin
Canim ben yaklasik bir aydir takiyorum. Valla ben ise yaradigini düşünüyorum artik. Etrafimda cok takan bebek vardi hepsi ise yarar diyorlardı bende oyle aldim. Ama orijinal olmasi lazımmis ona dikkat ederek mi aldin. Bence dene zaten gece uyurken cikariyorsun sabah gune başlarken tak gece uykusuna yatirirken cikar. Sende inşallah fayda görürsünSelam canim bende aldim ama ilk gun agladi baya boynunada takamamistim zaten kolunda da baktim havalarda sicak kizi bunaltmasin diye cikarttim ya. Kac gunde etkisini gosteriyor acaba taksam mi takmasammi kararsizim
Ya benim etrafimdaki herkezte bu asilaru yaptırmis ustelik ablamin kizi 12 yasinda, ayrica etrafmizdakiler yaptirmamis olsada cocugunu riske atamam valla.
Cnm çok sağol yine doğum doktoruma sorarım onunla iletişim kurabiliyorum ama benimki enfeksiyon değil kan idrar tahlili ultrason yaptılar hepsi temiz çıktı aktif mesane dedi doktor hep tuvaletim varmış gibi geziyorum ne hikmetse öğleden akşam 6 ya kadar hafif kaçırma oluyor sonra olmuyor psikolojik mı anlamadım gittiasysss bu canm bi sor yine de dogum snrasi veriliyor bunun surubunu kucuk cocuklara veriyolarms
Canm yor biraz temiz havaya cikar gunes varken. Yastik koy altina yüz ustu yatir debelensin biraz yorulsun bi banyoya sok yatir bi de oyle dene2.5 aylık olacak cumartesi günü. Gece de normalde düzensizdi. Şuan da hala düzensiz gibi. Dün akşam 6da uyumaya başladı 2.3 saat yatıp kalktı. Sonra 3 saat yatıyor kalkıyor tekrar. Sonra 2 saatte düşüyor derken dün 5te kalktı sabah ondan sonra uzun uykusu yok. Bugünde 7.3da yattı şimdi bakalım ne kadar uyuyacak. Ay ben çok dertliyim bu konuda ne yapacağım hiç bilmiyorum.
İdrar torbasi da idrar kacirma olayi yapar canm. İnsallah degildir tabiki ama normal degil yani enfeksiyon yoksa tuhaf geldiCnm çok sağol yine doğum doktoruma sorarım onunla iletişim kurabiliyorum ama benimki enfeksiyon değil kan idrar tahlili ultrason yaptılar hepsi temiz çıktı aktif mesane dedi doktor hep tuvaletim varmış gibi geziyorum ne hikmetse öğleden akşam 6 ya kadar hafif kaçırma oluyor sonra olmuyor psikolojik mı anlamadım gitti
Erken degil mi canm ya bende alacagm kehribar kolye olarak mi bileklik olarak mi kararsizim ama. Birde orjinal oldugu nasi anlaşılır ki acepCanim ben yaklasik bir aydir takiyorum. Valla ben ise yaradigini düşünüyorum artik. Etrafimda cok takan bebek vardi hepsi ise yarar diyorlardı bende oyle aldim. Ama orijinal olmasi lazımmis ona dikkat ederek mi aldin. Bence dene zaten gece uyurken cikariyorsun sabah gune başlarken tak gece uykusuna yatirirken cikar. Sende inşallah fayda görürsün
Ben burdayim bebemi uyutmaya calisiyorm tabi ayaktan inince guzel ama yataktan kalkarken ufack sese uyaniyo ya cok sinir oluyormBu akşam niye kimse yok herkes nereye gitti
Sağ ol canım deneyeyim bir. Uykusuzluktan halsiz kalıyor olmayasın?
Ay valla tek ayri evim olsun bende byle zorlaniyim yeminle ya
Ben burdayim bebemi uyutmaya calisiyorm tabi ayaktan inince guzel ama yataktan kalkarken ufack sese uyaniyo ya cok sinir oluyorm
Canım kegel egzersizi deneKızlar ben idrar kaçırıyorum ya
önce nerdeyse 2 ay geçmeyen sezeryan ağrılarım sonra 15 gün çektiğim göğüs çatlaklarım
Şimdi de bu sorun tuvalete gidiyorum geliyorum hiç gitmemiş gibi oluyorum sonra da ince ince sızı sızı idrar kaçıyor doktora gittim emziriyorsun ilaç veremem dedi ne olacak böyle bilmiyorum
Glt sertifikası olacak. Fotokopi vs olmayacak sertifika.. Her ürünün kendine ait laboratuvarda incelendiğine dair sertifikası olmalı.Erken degil mi canm ya bende alacagm kehribar kolye olarak mi bileklik olarak mi kararsizim ama. Birde orjinal oldugu nasi anlaşılır ki acep
kegel egzersizleriKızlar ben idrar kaçırıyorum ya
ben geldim azcuk azcuk okuyam yazmasam da uzak kalmim dedimBu akşam niye kimse yok herkes nereye gitti
Heh iste madem yapilacaksa bu yaptirmali mi 3 ayda ilk dozu.Kalppare şimdi gayet iyi bir sıkıntısı yok canım ama doktorlar eve götürün demiş sordum da 6 aylıkken geçirmiş. Ben 1 yaşı beklerim diyordum o zaman beklemekte mantıksız. Çok çetrefilli işler ya sen hiç yaptıramıyorsun alerjiden dolayı, durumu olmayan zaten hiç yaptıramaz Allah yardımcısı olsun herkesin valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?