Bende hamileligin sonlarinda va doğumdan sonra bir kac kez kacirdim ama gecti cok sukur.. senin normal dogum muydu?Kızlar ben idrar kaçırıyorum ya
allahım beni sınıyor herhalde
önce nerdeyse 2 ay geçmeyen sezeryan ağrılarım sonra 15 gün çektiğim göğüs çatlaklarım
Şimdi de bu sorun tuvalete gidiyorum geliyorum hiç gitmemiş gibi oluyorum sonra da ince ince sızı sızı idrar kaçıyor doktora gittim emziriyorsun ilaç veremem dedi ne olacak böyle bilmiyorum
Ah canim ya ah ya.Bugun sabrım taştı inanın kendimi tanıyamadım . Kimseye saygısızlık filan yapmadım yanlış anlaşılmasın . Saygı çerçevesi içerisinde derdimi anlatmaya çalıştım . Ama para konusunun konuşuluyor olması midemi bulandırdı .bir tartışma olsa benim ailemin yanında annem babam bana yüklenirler haklı dahi olsam . Ama bunlar haksız oldukları halde kaynım, kv ve eşim beni karşılarına alıp tartıştılar . Çok yanlış bir şey yaptım o an o durumdan kurtulmak için . Babamı aradım6 Yıldır yapmadığım şeyi yaptım eş kişisi arkamda durmayıp bir de benim yaptığıma laf edince . Durumları anlattım adam şok oldu . Hala boşver kızım huzursuzluk olmasın diyor.. hala arayı yapmaya çalışıyor . Gel beni al yoksa başımın çaresine bakarım dedim . Olay nerelere nerelere geldi .. evime geldim şimdi , babam benden haber bekliyor beni burdan almak için . Gelene kadar da saydırdım eş kişisine . Tükendiğimi hissediyorum . Çok üzüldüm , ben o kadar şey yaşamış çekmişm , nur topu gibi bir evladım olmuş bin kere şükür . Ama eş kişisi hala aynı hala aynı .senin ailen benim ailem diye diye ölüp gidecek .
Ya kondom çok sevimsiz bir şey değil miKızlar yine sorum geldi
Hani korunma yöntemleri arayışındasınız ya bir çoğunuz, kondom yeterli değil midir sizce ya? Spiral ömrü billah taktıramam. Doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum on yıl kullandım. Kondomla devam etsek ya işte..
Konunun bu noktaya gelmesine çok üzüldümBugun sabrım taştı inanın kendimi tanıyamadım . Kimseye saygısızlık filan yapmadım yanlış anlaşılmasın . Saygı çerçevesi içerisinde derdimi anlatmaya çalıştım . Ama para konusunun konuşuluyor olması midemi bulandırdı .bir tartışma olsa benim ailemin yanında annem babam bana yüklenirler haklı dahi olsam . Ama bunlar haksız oldukları halde kaynım, kv ve eşim beni karşılarına alıp tartıştılar . Çok yanlış bir şey yaptım o an o durumdan kurtulmak için . Babamı aradım6 Yıldır yapmadığım şeyi yaptım eş kişisi arkamda durmayıp bir de benim yaptığıma laf edince . Durumları anlattım adam şok oldu . Hala boşver kızım huzursuzluk olmasın diyor.. hala arayı yapmaya çalışıyor . Gel beni al yoksa başımın çaresine bakarım dedim . Olay nerelere nerelere geldi .. evime geldim şimdi , babam benden haber bekliyor beni burdan almak için . Gelene kadar da saydırdım eş kişisine . Tükendiğimi hissediyorum . Çok üzüldüm , ben o kadar şey yaşamış çekmişm , nur topu gibi bir evladım olmuş bin kere şükür . Ama eş kişisi hala aynı hala aynı .senin ailen benim ailem diye diye ölüp gidecek .
Hadi size Bi anımı anlatayım ilk evlemdiğimizde kondom denedik sanki çocuk oluyor da sonra sene korunmasız olmadı daKız zevkini geçtim çok riskli.
Kondom iyidir iyidir
O da zevki azaltiyo ama napican işte.
Ya senin bu kaynanan tam dayaklik valla, esine söyle yaptiklarini gun içerisindede muhattap olma beni üzüyorsun de cekil kenara konuşmak istemiyorum de uzatirsa.Kizlar yine kaynanamin çene durmadi az bisey ejmek ufagi kalms mutfakta yok iyi yapmadn da etmedin de vs flan. O sıra toz aliyodm 2 yerim kaldi oglumla oynadm görümcem tutarken ondan soylendi oturup oğlumla ilgileniyorm diye. Neyse abartti bi kac yeri daha süpürdü bu bilerek. Dun de annanesi flan burdaydi tutmus ananin sende hakki yok emzirmedi bi sadece dogurdu diyo benm ogluma gülüyor bide canm burnuma geldi sustum. Bu da byle knusunca bende hem bu olayi hemde gecenlerde de anlatmistm banyodayken aglayarak biraktigini hep söyledim iste sustu bu ben laf yaristiramam dedi ama ben dün annanesinin lafina cok agir geldi agladm bugn o yzden gorumcem yanima geldi bsver annem banada byle yapardi iste sen elinden geleni yaptn flan dedi emmeye bilir herles emzirecek diye bisey yok belki benm de başıma gelebilir dedi. Kaynanam daha aman sen oglunla ilgilen ben işimi yaparm flan hic de kalkmadm oyle deyince de ki zaten herseyi yapmistm bi yer silinecekti. Dün de tek basima yaptm kızı oturdu kendi de oyle. Konusmadigim icin de gittim sessizce oglumu banyoya soktum oyle tek basima yikadm ilk defa tek yikadm hic de aglamadi yavrum mis gbi oldu. Tabi kaynanam sesi geliyo dolaniyo veceremezsin ben yaparm diyecek ya en ufak ses bekledi ama oglusum bi guzel keyifli keyifli yikandi mis oldu bundan snra da hic demeden yikarim artik küvete bile koymadim hic duşa kabinin içinde yıkadm korktum basta nasi yaparm diye ama hic zorlanmadim az da olsa agliyodu valla hep beraber yikayinca. Yavrum hem beni korkutmadi zorlamadi hemde annesi yikadi diye hic sesi cikmadi
cecen im benimde bir farkim yok gunduz uykumuz yok 15 dk 20 dk en son 7 de 15 dk uyudu tam bu saate kadar ayakta uykusu geliyor dalamiyor ayagima aldim koynuma aldim fayda etmedi bagirarak katilarak agliyor birde son 3 haftadir bu sekildeyiz sonra birden kayiyor. ( he bu arada dusta yaptirdim yok faydasi yani )Kızlar canlarım napıyorsunuz bakim.
Bende sürekli dertlenen bir anne gibi görünüyorum farkındayım ama bugün benim bebiş hiç uyumadı. Belki inanmazsınız bile ama sabah 5te uyandık. Uyku vakitlerinde 10dk 20dk ancak gözler gidiyor. Kucağımda dalıyor beşiğe alıyorum max. 5dk sonra açıyor gözünü salladığım halde uyumuyor. Nasıl yorulduğumu tahmin edersiniz. Sizce neden böyle oldu düzelecek mi bu durum. Yaklaşık 1 haftadır böyle. Belirli bir saatten sonra oyalamak çok zor oluyor. Öncesinde 1 saat 1.3 saat uyurdu yatırınca hiçbir şey olmazsa sallanarak da olsa uyurdu.
Canim bnim uzulme ya en iyisini yapmissin sen bundan sonrada muhattap olmazsin bunlar ne biçim insanlar doverim seni flan terbiyesizliler. Bosver senneesin yinede seninle donmus daha farkli boyuta gelmemis. Allah yardimcin olsun.Kafam davul gibi oldu . Sonunda beni çıldırttılar.meğer kendi düğünümü kendim yapmışım da haberim yokmuş . Kv işine gelmeyince paragöz deyip çıkıverdi .benim sinirlerim alt üst . Daha ben kalır mıyım o evde . Yemek yemedim oturur muyum sofralarına. Söylemek istediğim her şeyi söyledim yüzlerine Saygı çerçevesi içinde . Ama anlayacak adam lazım . Hakkımı helal etmiyorum . Bugün neler yaşattılar bana çocuğumla . Eşim ortalığı karıştırıp çekildi . Sanki sıkıntı benle Kv arasında gibi kaldı . Ben yemek yemeyince eşim gidelim dedi . En son biz giderken benim aklı ile arası olmayan kv üstüme yürüdü , döverim seni dedi yahu var mı böyle bir şey . Neye uğradığımı şaşırdım .şükür evime girdim . Çok fena şeyler yaşandı ama .hala bir lokma yemedim . Yorgunluktan belimi hissetmiyorum. Yaşananların kabus olduğunu düşünüp uyumak istiyorum bir an önce
Bilin bakalım onuda kim yiyor BENKızlar aranızda dondurma yiyen var mı?
Bir rahatsızlık verir mi bebişlere sizce?
Kartım bende olduğu halde baskı hissedip harcayamıyorum düşününAh canim ya ah ya.
Bu eslere noluor boyle.
Saglikli bir evlat varken hele de ne geregi var boyle tartismalara..
Benimki de cok yapti hala yapariz. Ben de diorum seninki dr yapti benimki de evet ama benimkileer biz kiz tarafiyiz diye cekilebilirlerdi de..
Aslinda esin gibilere oyle yapmak lazim. Alisiyorlar hazira, rahata. Sen bi de calisiosun ve onun eline verihorsun parayi. Iyice egemenlik.kurmus sanirim.
Hayir o kv kpeder hele de o kayna ne oluyor ya.
Esini onlar dolduruyor sanirim canim.
Babani araman bir yandsn iyii seni yalniz gorup ezemezler belki.
Bir yandsn da kotu tabi uzayabilir.
Kararini iyi ver canim eger gidersen belki donusu olmaz ama iyi bir ders de olabilir onlara..
Hep huzursuzluk ya bu aileler karisinca, para mevzulari olunca.
Sutun etkilenmesin cok uzme kendini canim, Allah islah etsin hepsini..
Kafam davul gibi oldu . Sonunda beni çıldırttılar.meğer kendi düğünümü kendim yapmışım da haberim yokmuş . Kv işine gelmeyince paragöz deyip çıkıverdi .benim sinirlerim alt üst . Daha ben kalır mıyım o evde . Yemek yemedim oturur muyum sofralarına. Söylemek istediğim her şeyi söyledim yüzlerine Saygı çerçevesi içinde . Ama anlayacak adam lazım . Hakkımı helal etmiyorum . Bugün neler yaşattılar bana çocuğumla . Eşim ortalığı karıştırıp çekildi . Sanki sıkıntı benle Kv arasında gibi kaldı . Ben yemek yemeyince eşim gidelim dedi . En son biz giderken benim aklı ile arası olmayan kv üstüme yürüdü , döverim seni dedi yahu var mı böyle bir şey . Neye uğradığımı şaşırdım .şükür evime girdim . Çok fena şeyler yaşandı ama .hala bir lokma yemedim . Yorgunluktan belimi hissetmiyorum. Yaşananların kabus olduğunu düşünüp uyumak istiyorum bir an önce
Canım benim çok üzüldüm ama bunca yılın patlaması olmuş üzme kendini bak ne sıkıntılarla aldın yavrunu kucağına ne zorlukla geldin bu ana kadar yavrunu düşün oda hisseder gerginliğiniBugun sabrım taştı inanın kendimi tanıyamadım . Kimseye saygısızlık filan yapmadım yanlış anlaşılmasın . Saygı çerçevesi içerisinde derdimi anlatmaya çalıştım . Ama para konusunun konuşuluyor olması midemi bulandırdı .bir tartışma olsa benim ailemin yanında annem babam bana yüklenirler haklı dahi olsam . Ama bunlar haksız oldukları halde kaynım, kv ve eşim beni karşılarına alıp tartıştılar . Çok yanlış bir şey yaptım o an o durumdan kurtulmak için . Babamı aradım6 Yıldır yapmadığım şeyi yaptım eş kişisi arkamda durmayıp bir de benim yaptığıma laf edince . Durumları anlattım adam şok oldu . Hala boşver kızım huzursuzluk olmasın diyor.. hala arayı yapmaya çalışıyor . Gel beni al yoksa başımın çaresine bakarım dedim . Olay nerelere nerelere geldi .. evime geldim şimdi , babam benden haber bekliyor beni burdan almak için . Gelene kadar da saydırdım eş kişisine . Tükendiğimi hissediyorum . Çok üzüldüm , ben o kadar şey yaşamış çekmişm , nur topu gibi bir evladım olmuş bin kere şükür . Ama eş kişisi hala aynı hala aynı .senin ailen benim ailem diye diye ölüp gidecek .
Çok üzüldüm yaşadıklarınaKafam davul gibi oldu . Sonunda beni çıldırttılar.meğer kendi düğünümü kendim yapmışım da haberim yokmuş . Kv işine gelmeyince paragöz deyip çıkıverdi .benim sinirlerim alt üst . Daha ben kalır mıyım o evde . Yemek yemedim oturur muyum sofralarına. Söylemek istediğim her şeyi söyledim yüzlerine Saygı çerçevesi içinde . Ama anlayacak adam lazım . Hakkımı helal etmiyorum . Bugün neler yaşattılar bana çocuğumla . Eşim ortalığı karıştırıp çekildi . Sanki sıkıntı benle Kv arasında gibi kaldı . Ben yemek yemeyince eşim gidelim dedi . En son biz giderken benim aklı ile arası olmayan kv üstüme yürüdü , döverim seni dedi yahu var mı böyle bir şey . Neye uğradığımı şaşırdım .şükür evime girdim . Çok fena şeyler yaşandı ama .hala bir lokma yemedim . Yorgunluktan belimi hissetmiyorum. Yaşananların kabus olduğunu düşünüp uyumak istiyorum bir an önce
Bence iyi yapmışsın seninde paran giriyor o eve kusura bakmasın kimse yaniİyi akşamlar kızlar . Çok çaresiz bitkinim .bizim durumları daha önce anlatmıştım . Sabrım taştı dün. Kardeşime alacağım bileziği hiç sormadan aldım. Eşimde sormadan borç borç düğün borcu diye dolar Euro yaptırmıştı . Kendi kendime düşündüm dedim sen saf mısın kızım . Kendin para kazandığın halde adamın ağzına bakıyorsun . Ve aldım bileziği . Her neyse bugün de konusu oldu aldığımı söyleyince eşim çıldırdı . Ortalık karıştı . Sen takarken borç deyip takıyorsun da ben neden yapamıyorum dedim . Aşağı yukarı Derken kv girdi araya . Hala savunma yapıyorlar . Alt üst oldum . Çok kötüyüm şu an
Sağol cnm yaa ...Gecmis olsun canim.
Sezeryandan sonra mi oldu, onunla mi ilgili acaba.
Aktif mesane varsa eskiden de vardi sanirim.
Surekli kasiliyor demek ki mesane.
Uropan diye ilac veriyorlardi sanki ona galiba.
Cok problem olmuorsa idare edicen. Ama neden oluyor bilmek lazik tabi.
Normal doğum değildi sezeryan oldum 3 kere işte bilmiyorum tetikledi mi doktor mesaneyii genişletmemiz gerekiyor dedi işte o da emzirmeyi bırakıncaBende hamileligin sonlarinda va doğumdan sonra bir kac kez kacirdim ama gecti cok sukur.. senin normal dogum muydu?
Bende aynı düşüncedeydim sürekli bebege aşı yüklüyoruz diye takvim olusturdu mantıklı geldi banada bir baktım hemşirenin yanındayız ben bu kızda cok gaza geliyorum olasılıkları anlatıncaEvet alya ben de daha ikeride diye biliordum memenjiti.sasirdim doktor diyince.
Sen de yaptirdin yani erkenden.
Bi de bu tarafi var iste erken yaptirsan bebeve agir mi gelir yaotirmazdan ya hastalik kaparsa Allah korusun..
Neyse tesekkur ederimm🖐
Ben kucagıma gelmesini seviyorum ama bagımlılık gibiydi hiç inmiyor nereye koysam aglıyordu uyurken bile kucagımda tüm gece dik oturuyorum hersey kararında güzel yavas yavas ana kucagına oyun halısına alıştırdım o da bende keyifliyiz.bence bagın olmasa o kadar caba harcar o kadar didinir miydin.belkide sana nazlanıyor sen stres yapınca onada yansıyodurKızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyorkeşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim
Ay o dereceyim valla tek kabul olsun oyle olsn ogluma canm feda yani. Evim eşim cocuklarm mutluluk olsn ohhh misbilmiyorum cnm..çoook bitkinim..
kiz dellemme.evin ayrı olsun.sagligin yerinde olsun..doğru dua et
Gunduz oyle oluyolar ya tek gece iyi uyusunlar da onemli olan o bence. Benim sıpam pek sırıtıyo keyfi yerinde olursa onunla saatlerce oturabilirim vallaSeslerede duyarlı oldular ya sıkıntı oluyor cidden. Valla ben yoruyorum aslında kuzum hava iyiyken parka çıkıyoruz. Masajlar dediğin gibi ters yatırıp ayaklarını falan ovuyorum baya sıkılan kadar tutuyorum öyle. Ama bir yerden sonra huysuzlanıyor yatmak istiyor yatırınca 10 dk da uyanıyor garip çocuk valla bakalım nası çözeceğiz.
Hmm anladm canm sagl bende taşa bakip çözecegz saniyodmGlt sertifikası olacak. Fotokopi vs olmayacak sertifika.. Her ürünün kendine ait laboratuvarda incelendiğine dair sertifikası olmalı.
Ah iş güç olmasa oyle ayakta yda kucakta oylr tutarz da gerci ben her işi yapsam da bu dedigm olmuyo evdeki cadaloz kaynanadan. Artk sabahlari uyuyunca yanima yatiriyorum sarilarak uyuyorm oğluşumlaEvet benimki de kucakta uyuyor gunduz, birakmaya kalksam uyaniyor. Anca gece artik dayanamazsa uyuyor. Yarim saaattir dalamadi kucaksiz, aldim simdi emiyor uyuyacak ins..
Duzelir insallah cecen biz de bir ara o kadar coktuk..
2 aylikken faydasi ne peki hani ben diş cikarma durumunda almayi düşünüyodm da.?Boynuna bi zarar vermiyor. Ben 2 aylikken takmaya basladim. Kehribar sepeti diye site var ben ordan aldim. Çünkü bildigim herkes ordan almıştı. Sertifikasiyla yolluyorlar canim.
Canm bol bol konus onunla biseyler soyle sarki vs ne biliyimnvakit gecir bak nasi mutlu olacak evladn. Ben konusuyorm sürekli kucuk kurba soyluyorm baska syler soyluyorm sıpam cok seviyo gülüyor oyle. Sende sürekli konus onunla yattigi yerdenKızlar hemen hemen hepiniz kucaktan şikayet ediyorsunuz ya benim moralim acayip bozuluyorkeşke benimki öyle olsa benim oglum asla uyku oncesi kucağımi istemiyor. Kucagimla pek isi yok diye sanırım. Bizim anne cocuk bagimiz pek yok bakıcı gibiyim
çok üzüldüm canim yaşadıklarına. bebeğin küçükken olmasi daha da üzücü. kayinaile bir tarafa eşinin senin yanında olmamasi asıl problem. yoksa az çok herkes karşı tarafla problem yaşıyor. umarım senin istediğin gibi eşinde düzelme olur da huzurla devam edersiniz. Allah yardımcınız olsun.Kafam davul gibi oldu . Sonunda beni çıldırttılar.meğer kendi düğünümü kendim yapmışım da haberim yokmuş . Kv işine gelmeyince paragöz deyip çıkıverdi .benim sinirlerim alt üst . Daha ben kalır mıyım o evde . Yemek yemedim oturur muyum sofralarına. Söylemek istediğim her şeyi söyledim yüzlerine Saygı çerçevesi içinde . Ama anlayacak adam lazım . Hakkımı helal etmiyorum . Bugün neler yaşattılar bana çocuğumla . Eşim ortalığı karıştırıp çekildi . Sanki sıkıntı benle Kv arasında gibi kaldı . Ben yemek yemeyince eşim gidelim dedi . En son biz giderken benim aklı ile arası olmayan kv üstüme yürüdü , döverim seni dedi yahu var mı böyle bir şey . Neye uğradığımı şaşırdım .şükür evime girdim . Çok fena şeyler yaşandı ama .hala bir lokma yemedim . Yorgunluktan belimi hissetmiyorum. Yaşananların kabus olduğunu düşünüp uyumak istiyorum bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?