2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bende hamileligin sonlarinda va doğumdan sonra bir kac kez kacirdim ama gecti cok sukur.. senin normal dogum muydu?

Ah canim ya ah ya.
Bu eslere noluor boyle.
Saglikli bir evlat varken hele de ne geregi var boyle tartismalara..
Benimki de cok yapti hala yapariz. Ben de diorum seninki dr yapti benimki de evet ama benimkileer biz kiz tarafiyiz diye cekilebilirlerdi de..
Aslinda esin gibilere oyle yapmak lazim. Alisiyorlar hazira, rahata. Sen bi de calisiosun ve onun eline verihorsun parayi. Iyice egemenlik.kurmus sanirim.
Hayir o kv kpeder hele de o kayna ne oluyor ya.
Esini onlar dolduruyor sanirim canim.
Babani araman bir yandsn iyii seni yalniz gorup ezemezler belki.
Bir yandsn da kotu tabi uzayabilir.
Kararini iyi ver canim eger gidersen belki donusu olmaz ama iyi bir ders de olabilir onlara..
Hep huzursuzluk ya bu aileler karisinca, para mevzulari olunca.
Sutun etkilenmesin cok uzme kendini canim, Allah islah etsin hepsini..

Ya kondom çok sevimsiz bir şey değil mi spiral istiyorum bende ama adet olmadım böylede çok acır mı bilmiyorum bşr dde her bünye kaldırmıyor deniyor off şuan çocukta istemiyorum haydi bakalım çık işin içinden

Konunun bu noktaya gelmesine çok üzüldüm haklısın ne denir ki sadece bebeğini düşün üzülme ağlama yanında hisseder

Kız zevkini geçtim çok riskli.
Kondom iyidir iyidir
O da zevki azaltiyo ama napican işte.
Hadi size Bi anımı anlatayım ilk evlemdiğimizde kondom denedik sanki çocuk oluyor da sonra sene korunmasız olmadı da neyse benim bey hiisetimeyince bişey ehhh deyip çıkarıp attı ilişkinin ortasında hala durur kondomlar yazık para verdik bide 1 kere kullandık 2. De zayi oldu gerisi öyle duruyor

Ya senin bu kaynanan tam dayaklik valla, esine söyle yaptiklarini gun içerisindede muhattap olma beni üzüyorsun de cekil kenara konuşmak istemiyorum de uzatirsa.
cecen im benimde bir farkim yok gunduz uykumuz yok 15 dk 20 dk en son 7 de 15 dk uyudu tam bu saate kadar ayakta uykusu geliyor dalamiyor ayagima aldim koynuma aldim fayda etmedi bagirarak katilarak agliyor birde son 3 haftadir bu sekildeyiz sonra birden kayiyor. ( he bu arada dusta yaptirdim yok faydasi yani )
Canim bnim uzulme ya en iyisini yapmissin sen bundan sonrada muhattap olmazsin bunlar ne biçim insanlar doverim seni flan terbiyesizliler. Bosver senneesin yinede seninle donmus daha farkli boyuta gelmemis. Allah yardimcin olsun.

Kartım bende olduğu halde baskı hissedip harcayamıyorum düşünün oyy kabus görmüş olmak istiyorum .

Canım benim çok üzüldüm ama bunca yılın patlaması olmuş üzme kendini bak ne sıkıntılarla aldın yavrunu kucağına ne zorlukla geldin bu ana kadar yavrunu düşün oda hisseder gerginliğini
Ah keşke uyuyabilsen sabah sakin kafayla karar verebilsen...
Bence eşin için iyi olmuş en azından vazgeçilmez olduğunu senin de artık bi sabrın sınırın olduğunu fark etmiştir inş.bu dönüm noktanız olur da toparlar kendini anlar ailesinin kiymetini

Çok üzüldüm yaşadıklarına Sen bence yat dinlen canım. Takma kafana. İnşallah düzelir diyeceğim ama ne desem onu da bilemiyorum. Allah yardımcın olsun. Kendini aç bırakma ama bebeğini düşün.

Bence iyi yapmışsın seninde paran giriyor o eve kusura bakmasın kimse yani

Sağol cnm yaa ...
Evet mesane sürekli kasiliyor eskiden de tuvalete sık giderdim ama şimdi son 10 gündür tuvalete çıkıyorum hiç gitmemiş gibiyim durumum arttı sürekli ha yaptım ha yapacağım şimdi kaçtı yok kaçmadı kaçacak mı acaba bu moddayim

Bende hamileligin sonlarinda va doğumdan sonra bir kac kez kacirdim ama gecti cok sukur.. senin normal dogum muydu?
Normal doğum değildi sezeryan oldum 3 kere işte bilmiyorum tetikledi mi doktor mesaneyii genişletmemiz gerekiyor dedi işte o da emzirmeyi bırakınca

Bende aynı düşüncedeydim sürekli bebege aşı yüklüyoruz diye takvim olusturdu mantıklı geldi banada bir baktım hemşirenin yanındayız ben bu kızda cok gaza geliyorum olasılıkları anlatınca

Ben kucagıma gelmesini seviyorum ama bagımlılık gibiydi hiç inmiyor nereye koysam aglıyordu uyurken bile kucagımda tüm gece dik oturuyorum hersey kararında güzel yavas yavas ana kucagına oyun halısına alıştırdım o da bende keyifliyiz.bence bagın olmasa o kadar caba harcar o kadar didinir miydin.belkide sana nazlanıyor sen stres yapınca onada yansıyodur

bilmiyorum cnm..çoook bitkinim..

kiz dellemme.evin ayrı olsun.sagligin yerinde olsun..doğru dua et
Ay o dereceyim valla tek kabul olsun oyle olsn ogluma canm feda yani. Evim eşim cocuklarm mutluluk olsn ohhh mis
Gunduz oyle oluyolar ya tek gece iyi uyusunlar da onemli olan o bence. Benim sıpam pek sırıtıyo keyfi yerinde olursa onunla saatlerce oturabilirim valla
Glt sertifikası olacak. Fotokopi vs olmayacak sertifika.. Her ürünün kendine ait laboratuvarda incelendiğine dair sertifikası olmalı.
Hmm anladm canm sagl bende taşa bakip çözecegz saniyodm
Evet benimki de kucakta uyuyor gunduz, birakmaya kalksam uyaniyor. Anca gece artik dayanamazsa uyuyor. Yarim saaattir dalamadi kucaksiz, aldim simdi emiyor uyuyacak ins..
Duzelir insallah cecen biz de bir ara o kadar coktuk..
Ah iş güç olmasa oyle ayakta yda kucakta oylr tutarz da gerci ben her işi yapsam da bu dedigm olmuyo evdeki cadaloz kaynanadan. Artk sabahlari uyuyunca yanima yatiriyorum sarilarak uyuyorm oğluşumla
Boynuna bi zarar vermiyor. Ben 2 aylikken takmaya basladim. Kehribar sepeti diye site var ben ordan aldim. Çünkü bildigim herkes ordan almıştı. Sertifikasiyla yolluyorlar canim.
2 aylikken faydasi ne peki hani ben diş cikarma durumunda almayi düşünüyodm da.?

Canm bol bol konus onunla biseyler soyle sarki vs ne biliyimnvakit gecir bak nasi mutlu olacak evladn. Ben konusuyorm sürekli kucuk kurba soyluyorm baska syler soyluyorm sıpam cok seviyo gülüyor oyle. Sende sürekli konus onunla yattigi yerden

çok üzüldüm canim yaşadıklarına. bebeğin küçükken olmasi daha da üzücü. kayinaile bir tarafa eşinin senin yanında olmamasi asıl problem. yoksa az çok herkes karşı tarafla problem yaşıyor. umarım senin istediğin gibi eşinde düzelme olur da huzurla devam edersiniz. Allah yardımcınız olsun.

BKGK bi ara dedim canm o zamn olmuyo esimle aram bozuluyo. Bak aramz cok iyi esimle bayadr. Yarn gorumcemn kaynanasina gidilecek ordan da annanesinde kalma durumunu cikardilar sende gelirsn yaptilar hemn emir verircesine bana hani sorma yok direk gelir dedi. Neyse iste esime mesaj attm ben kalmak istemem diye esim de bisey demedi basta snra yanina gidip dedim kaliriz nolcak dedi yüzümü astm. Balkonda eaime diyolar iste kaynanamda yeriz iceriz annaneme gideriz hep beraber kaliriz diyo esim de yok tavuklarm hasta dedi direk kestirdi daha ısrar ettiler bi gunden bisey olmaz diye de yok dedi esim. Ben gidelim deseydm giderdi kalirdi cocugu dusunen yok kalabaliga sokuyolar bu hastalk ortaminda. Yine eşimin kafası oraya basti bende firsat bilip anneme birak dedim bakalm dedi. Birakir ama o bakalm dediyse bende az kendime gelirim iyi olur bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…