2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313

benim ki de gecen kirazdan mahfoldu canim.kiraz ishal yapabiliyormis fazla kacirinca.benim de bir de heryeri kabar kabardi.yarina ishali gecer merak etme.gecmis olsun

Gunduz benim sıpa da yarm saat uyuyo kalkiyo ha ayakta oyle durursa 2 saat yatar alismasn diye birakiyorm ama iste uyaniyo. Gece uykusu nasil peki kac saat uyuyo canm.? Ve kac aylk bebegin
Evet benimki de kucakta uyuyor gunduz, birakmaya kalksam uyaniyor. Anca gece artik dayanamazsa uyuyor. Yarim saaattir dalamadi kucaksiz, aldim simdi emiyor uyuyacak ins..
Duzelir insallah cecen biz de bir ara o kadar coktuk..

Eder canım çok ufaklar daha. Benimki doğdu doğalı kafasını ya sağa ya sola çevirir. Dik yatmadigi için de sivri kaldı işte
Benimki de sivri ne yapmali.
Bir sag bir sol yatir dedi sanki bugun doktor..
Degisirmis daha kucuk kemikleri dedi.
Bingildaj ggeldi aklime blup senden jatirladim ama sormayi unuttum kPanmis mi acik mi diye ya. Elledi bir seu demedi

O konu da var iste.
Okul acilirsa oglum anaokuluna gidecek mi, gondercek miyim bilmiorum. Eller hep agizda ne dersen de..

Bir sey yiyemiorsun, cocuk uyumuyor, digeri ilgi istiyor, ikisi de alerjik ve kucuk..
Cok normal be canim.
Insallah annende rahat edersin biraz.. hic olmazsa oglana arkadas olurlar, rahatkarsin..
Ben de baya bir seyler yapardim simdi beb de uzukuyorum is yapamiorum diye ama olsun gececek insallah..

Erken degil mi canm ya bende alacagm kehribar kolye olarak mi bileklik olarak mi kararsizim ama. Birde orjinal oldugu nasi anlaşılır ki acep
Boynuna bi zarar vermiyor. Ben 2 aylikken takmaya basladim. Kehribar sepeti diye site var ben ordan aldim. Çünkü bildigim herkes ordan almıştı. Sertifikasiyla yolluyorlar canim.

Gecmis olsun canim.
Sezeryandan sonra mi oldu, onunla mi ilgili acaba.
Aktif mesane varsa eskiden de vardi sanirim.
Surekli kasiliyor demek ki mesane.
Uropan diye ilac veriyorlardi sanki ona galiba.
Cok problem olmuorsa idare edicen. Ama neden oluyor bilmek lazik tabi.

Benimki de uzun iste senin duz ya benimki de uzun arkaya dogru sivri kafa.anlamadim ki nasil olmali canim.
O dedigin yastiklar ortasi delik olan mi cokuk yani.

Aynen kendin kazandigin halde ipleri esine teslin ettigin icin iste bu hakki buluor kendinde.
Bizde de var hep snn ailen bnm ailem konusmalari.
Tavrini koy sen de canim kayinvaliden isin icine ne giriyorsa tey allahim ya.benm de oglum vsr ama su kaynanalar var ua cok fena

Kafam davul gibi oldu . Sonunda beni çıldırttılar.meğer kendi düğünümü kendim yapmışım da haberim yokmuş . Kv işine gelmeyince paragöz deyip çıkıverdi .benim sinirlerim alt üst . Daha ben kalır mıyım o evde . Yemek yemedim oturur muyum sofralarına. Söylemek istediğim her şeyi söyledim yüzlerine Saygı çerçevesi içinde . Ama anlayacak adam lazım . Hakkımı helal etmiyorum . Bugün neler yaşattılar bana çocuğumla . Eşim ortalığı karıştırıp çekildi . Sanki sıkıntı benle Kv arasında gibi kaldı . Ben yemek yemeyince eşim gidelim dedi . En son biz giderken benim aklı ile arası olmayan kv üstüme yürüdü , döverim seni dedi yahu var mı böyle bir şey . Neye uğradığımı şaşırdım .şükür evime girdim . Çok fena şeyler yaşandı ama .hala bir lokma yemedim . Yorgunluktan belimi hissetmiyorum. Yaşananların kabus olduğunu düşünüp uyumak istiyorum bir an önce

B12 demir değerlerin falan düşmüş olabilir mi canım?

Bugun sabrım taştı inanın kendimi tanıyamadım . Kimseye saygısızlık filan yapmadım yanlış anlaşılmasın . Saygı çerçevesi içerisinde derdimi anlatmaya çalıştım . Ama para konusunun konuşuluyor olması midemi bulandırdı .bir tartışma olsa benim ailemin yanında annem babam bana yüklenirler haklı dahi olsam . Ama bunlar haksız oldukları halde kaynım, kv ve eşim beni karşılarına alıp tartıştılar . Çok yanlış bir şey yaptım o an o durumdan kurtulmak için . Babamı aradım 6 Yıldır yapmadığım şeyi yaptım eş kişisi arkamda durmayıp bir de benim yaptığıma laf edince . Durumları anlattım adam şok oldu . Hala boşver kızım huzursuzluk olmasın diyor.. hala arayı yapmaya çalışıyor . Gel beni al yoksa başımın çaresine bakarım dedim . Olay nerelere nerelere geldi .. evime geldim şimdi , babam benden haber bekliyor beni burdan almak için . Gelene kadar da saydırdım eş kişisine . Tükendiğimi hissediyorum . Çok üzüldüm , ben o kadar şey yaşamış çekmişm , nur topu gibi bir evladım olmuş bin kere şükür . Ama eş kişisi hala aynı hala aynı .senin ailen benim ailem diye diye ölüp gidecek .

Nasi yapiosun ya kucuk bebisle, bir de korona varken. Taktik vermen gereken durumlar var jade
Evet korona yüzünden 38 yıldır evde gibiyim it ayağı yemişim ben grubun sorumsuz anasıyım ben valla emin olduğum kişilere gittim birinde şüphe vardı ona gitmedik mesela yani taktik maktik yok bam bam bam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…