Heh iste madem yapilacaksa bu yaptirmali mi 3 ayda ilk dozu.
Ama bazi doktor da 6 aydan sonra diyor.
Bazisi 9. Aydan itibaren diyor
Rabbim korumus, sonucu cok kotu diyorlardi iyi diyorsun bak masallah.
Hersey rabbimden de e ama onlem tedbir diye de bir sey var iste..
Rabbim evlatlarimizi korusun ya..
Ben kizimin asisini dert ederken, geldim oglum bir sey yememis, ishal olmus, karnim doye agliordu zar zor yikadi esim uyumus, ysrin dogumgunuydu bi de.. insallah iyi olur sabaha, ac ac uyudu.. bi tabak kiraz yemis, annemler zaten cam kapi acik ceyran ruzgar, teyzesiyle kirtasiyeye bir kac yere gitmis hem ruzgar hem maske yok..ya hayir ben yapma etme dikkat et diyince adim deliye pimpirkliye cikior.ama cocuk bu nerden bilsin..okul acilcakmis ne yapicam onu da bilmiorum, elleri hep agznda oglumun mesela..
Neyse boyle iste..
Evet benimki de kucakta uyuyor gunduz, birakmaya kalksam uyaniyor. Anca gece artik dayanamazsa uyuyor. Yarim saaattir dalamadi kucaksiz, aldim simdi emiyor uyuyacak ins..Gunduz benim sıpa da yarm saat uyuyo kalkiyo ha ayakta oyle durursa 2 saat yatar alismasn diye birakiyorm ama iste uyaniyo. Gece uykusu nasil peki kac saat uyuyo canm.? Ve kac aylk bebegin
Sagol canim insallah seninkine de..benim ki de gecen kirazdan mahfoldu canim.kiraz ishal yapabiliyormis fazla kacirinca.benim de bir de heryeri kabar kabardi.yarina ishali gecer merak etme.gecmis olsun
Benimki de sivri ne yapmali.Eder canım çok ufaklar daha. Benimki doğdu doğalı kafasını ya sağa ya sola çevirir. Dik yatmadigi için de sivri kaldı işte
O konu da var iste.benimde sanirim eylüle kaldı. eşim ayağını kırdı ya iyilessin sonra artık. virüsün durulacagina dair umudum yok ama keşke hayat normale döner büyük oğlanı kreşe göndersem de enerjisini atsa biraz. üzülüyorum ona çok sıkılıyor evde
Bir sey yiyemiorsun, cocuk uyumuyor, digeri ilgi istiyor, ikisi de alerjik ve kucuk..ya kızlar ben neden gözümü açamıyor olabilirim..cok bitkinim..cocugu uyuttum.ama ben kimildayamiyorum..ev cok kotu dagildi.oyuncaklar vs.ne yapsam toparlarim bilmiyorum valla annemelere gidicem bavul toplayacak derman yok.kadin ben geliiym toplayim bavulu diyor
ben pire gibi hareketli kadındım ne hale geldim..cok mutsuzum cok
Boynuna bi zarar vermiyor. Ben 2 aylikken takmaya basladim. Kehribar sepeti diye site var ben ordan aldim. Çünkü bildigim herkes ordan almıştı. Sertifikasiyla yolluyorlar canim.Erken degil mi canm ya bende alacagm kehribar kolye olarak mi bileklik olarak mi kararsizim ama. Birde orjinal oldugu nasi anlaşılır ki acep
Gecmis olsun canim.Kızlar ben idrar kaçırıyorum ya
allahım beni sınıyor herhalde
önce nerdeyse 2 ay geçmeyen sezeryan ağrılarım sonra 15 gün çektiğim göğüs çatlaklarım
Şimdi de bu sorun tuvalete gidiyorum geliyorum hiç gitmemiş gibi oluyorum sonra da ince ince sızı sızı idrar kaçıyor doktora gittim emziriyorsun ilaç veremem dedi ne olacak böyle bilmiyorum
Benimki de uzun iste senin duz ya benimki de uzun arkaya dogru sivri kafa.anlamadim ki nasil olmali canim.Düz kafa yastıklarından kullanan var mı. Bizim oğlanın kafası düz gibi geliyor geneldede sırt üstü yatıyor hep yan yatırıyorum ama düze geçiyo kendi yine. Tavsiye eder misiniz yastıklardan?sizce nasıl duruyor kafası
Aynen kendin kazandigin halde ipleri esine teslin ettigin icin iste bu hakki buluor kendinde.onlara soyleyecegin tek cümle ben de kazaniyorum..soz hakkim var bu parada diyeceksin.baska aciklamaya gerek yok.kabullenecek.yok yolu.
he bir de paramiz ortak ve evet bende gizli almak istemezdim.beni bu hale dusurdugun icin uzulmelisin bence de. bi d ebnece bu konuyu esinle ayri konus.kv katilmasa iyi olur.yoksa tatsizlik cikabilir.
Kafam davul gibi oldu . Sonunda beni çıldırttılar.meğer kendi düğünümü kendim yapmışım da haberim yokmuş . Kv işine gelmeyince paragöz deyip çıkıverdi .benim sinirlerim alt üst . Daha ben kalır mıyım o evde . Yemek yemedim oturur muyum sofralarına. Söylemek istediğim her şeyi söyledim yüzlerine Saygı çerçevesi içinde . Ama anlayacak adam lazım . Hakkımı helal etmiyorum . Bugün neler yaşattılar bana çocuğumla . Eşim ortalığı karıştırıp çekildi . Sanki sıkıntı benle Kv arasında gibi kaldı . Ben yemek yemeyince eşim gidelim dedi . En son biz giderken benim aklı ile arası olmayan kv üstüme yürüdü , döverim seni dedi yahu var mı böyle bir şey . Neye uğradığımı şaşırdım .şükür evime girdim . Çok fena şeyler yaşandı ama .hala bir lokma yemedim . Yorgunluktan belimi hissetmiyorum. Yaşananların kabus olduğunu düşünüp uyumak istiyorum bir an önceonlara soyleyecegin tek cümle ben de kazaniyorum..soz hakkim var bu parada diyeceksin.baska aciklamaya gerek yok.kabullenecek.yok yolu.
he bir de paramiz ortak ve evet bende gizli almak istemezdim.beni bu hale dusurdugun icin uzulmelisin bence de. bi d ebnece bu konuyu esinle ayri konus.kv katilmasa iyi olur.yoksa tatsizlik cikabilir.
B12 demir değerlerin falan düşmüş olabilir mi canım?ya kızlar ben neden gözümü açamıyor olabilirim..cok bitkinim..cocugu uyuttum.ama ben kimildayamiyorum..ev cok kotu dagildi.oyuncaklar vs.ne yapsam toparlarim bilmiyorum valla annemelere gidicem bavul toplayacak derman yok.kadin ben geliiym toplayim bavulu diyor
ben pire gibi hareketli kadındım ne hale geldim..cok mutsuzum cok
Hem sormamış olmama hem de o yapıyor diye yapmama sinirlendi .Eşin neden bu kadar öfkelendi sormadın diye mi?
Ohoo kimleri çıkarırız cebimizdenJadem teşekkür ederim canım yetiştin kız ucundan kıyısından30 ne ki genciz daha
Evet korona yüzünden 38 yıldır evde gibiyim it ayağı yemişim benNasi yapiosun ya kucuk bebisle, bir de korona varken. Taktik vermen gereken durumlar var jade
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?