2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Valla canim ben iki aylıkken basladim takmaya ni huzursuzluğu olmadan geldik 3. Aya annemle kaynanam baski yaptı cikar cocugun boynu yara olur dediler diye cikardim. Allahim bi haftadır mahfoldum. Ama iste kolyeden mi bilmiyorum. Hic olmayan gaz sancilarincikti basima 3 aylik olduktan sonra. Simdi tekrar takmaya basladim bakayim gozlemleyecegim. Eger yine duzelirse bu kolyeden kesin diyecegim yani. Bana gore enerjilerini yukseltip huzursuzluklarini bir nebze aliyor. Hani o bos aglamalar var ya. Karni tok alti temiz ama niye agliyor diye düşündüğümüz. Ben takarken onlar yoktu iyi vakit geçiriyorduk. İnşallah kolyedendir valla bu hafta emin olacagim yazarim buraya oglan duzelirse alinn kesin kolye diye

Etiketle canm benide. Gerci benm kb yol soforu ya bi yerde varms has tam yeri ordan alirim dedi alamazsa da ikinci secenege ihtiyacm olur

Hiç sanmıyorum eşimin bir şeyleri anlayacağını . Bugün anlar yarın aynı şeyleri yapmaya devam eder . Annem babam perişan oldular . Akılları bende kaldı . Babamı arayıp gelme baba ben halledeceğim , herkesin cevabını verdim , aklınız bende kalmasın dedim . İlk defa babam arkandayım kızım üzülme dedi . Çok kötü oldum

Tek tek etiketleyemedim , desteğiniz için teşekkür ederim . Mesele şuymuş , eşim zamanında amcasına borç para vermiş . Düğün yapacağı zaman da o parayı almış . Düğünümüz ü yapmış . Düğünde biriken parayı da kv aldı . Bu duruma hiç sesim çıkmadı . Ama para +takı dahil bizim geri ödememiz için eşime borç listesi vermişler. Almadığım parayı madem öyle ben neden ödüyorum diyorum , sen karışamazsın ki Eşin bekarken amcasına para vermişti , düğün için onu aldı , düğünden sonra onu geri verdi . Bekarken biriktirdiği paraya ne karışırsın diyorlar . Aklım durdu yemin ediyorum . Hadi ona da tamam ne halleri varsa görsünler . Ben kardeşime düğünü için bilezik almak istiyorum , eş kişisi hemen parlıyor . Neymiş benim kardeşim Kıymet bilmezmiş miş miş de miş miş . Yahu sen geri ödemeni yaparken iyi güzel hoş da ben neden gönlüme göre harcamamı yapamıyorum . Bir de bugun kalkıp demez mi sana ne oluyor ben bekarken biriktirdiğim parayı ödüyorum diye . Paragöz oldum kv tarafından . Benden kadın olmazmış vs vs . Ben böyle seviyesizlik görmedim .

kendimi depresyonda miyim diye sorgular oldum gececek diyorum ama sanki kafam davul gibi..bakalim toplanabilirsem giderim anneme.. orda dinlenme olur mu acaba..yoksa daha da mi telas.gidersem gorecegim

Bu güzellik beni çok yordu bugün bi uyumadı hep böyleyiz şimdi ancak elime alabildim telefonu
Eki Görüntüle 2660279

iste o an..
esimin elini ilk tuttuugm anda ki heyecani bu sipanin elini her tutusumda hissediyorum.her sefer kalbim pir pir oluyor.oglanda da kizda da....evlat asktan ote ❤

ya umudum ne denir ne soylenir bilemiyorum..es kisileri epey benziyor bizim..ama sen pes etmedikce bal gibi pes edecek..keske ailene yansitmasaydin ama bunda da bir hayir vardir.arkanda ailen oldugunu gorduklerinde geri adim atarlar belki.
anladigim kadariyla evlenirken senin ailen ne yapti herseyi sen yaptin diyerek seni bastirmaya çalışıyorlar.vazgecme.sen de onlara benim ailem beni okuttu bense evlenirken yük olmadım de.sizin bunu sorgulamaya hakkiniz yok de.ben ekonomik özgürlugum olsun diye okudum de.ben cahil degilim de.arada bunu hatirlat.
bir de keske bu bilezik olayini kendi evinde yapsaydin iyi olurdu.simdi es kişisinin kalesinde olmus olay guc almis ama eve donmesi de yine senin yipranmani istemedigi içindir bence.cok buyutme bu olayi bence.benim tavrim net bu konu uzamasin evliligimizin tadi kacmasın de ve konuyi ört.
galiba ilk buyuk kavganiz ahh gulum ahh neler oluyor zamanla hepsi unutuluyir merak etme hersey yoluna girecek..sen rahat rahat uyu..icinde kalip kanser olacagina disa vur konser olsun bosver kendini uzme.esinle de sakin bir sekilde konus. kardesim hakkinda soylenine dikkat benim kardesim o de.benden oturu sevmen sqygi gostermen gerekir de. birbirimizin ailelerine birbirimIden oturu saygi gostermek ve sahiplenmek boynumuzun borcu de. ben kucukken ateslendigimde benim anam bakti bana de.sana da senin anan bakmis de.kimse anaisni babasini silip atamaz de.ben senden boyle birsey istemiyorsam sen de isteme de.ve her lafın arasina kirildim cok uzuldum.hic beklemezdim serpistir.olayi kavga gibi degil de icini dokme seklinde yaparsan etkili olur.
yani tabi bunlar benim kanaatlerim sen kendin daha iyi bilirsin..ama tek uyman gereken kural su kendini de bebeğini de uzme..geçer sen uyu

B12 demir değerlerin falan düşmüş olabilir mi canım?

ya sorma egg ben bi hata yaptim ve demir ilacimi icmeyi biraktim.o mu dokunuyor diye simdi 4 gundur iciyorum ama fena sarsti beni..osteocare de aldim bakalim icecegim..ama once su mama dokunuyor mu bir emin olayim.kusup duruyor .1 hafta sonra osteocare baslarim.doktorum supradyn ic diyor ama icinde koenzim var ya o guya dokunabilirmis diyor esim ama doktor dokunmaz dedi bileniyorum.o bana acaip iyi gelmisti 3 gun ictim valla firtina gibiydim
ama şimdi korkudan onu da bıraktım..

Bende bugün rotayı yaptım almişe Eki Görüntüle 2660289
insan kendi yapinca... hayirli ve gecmis oslun minik almise

Umudum- bir onceki yorumda belki de demissindir ya ben nasil aci cekiyorum.aralara gulucuk koymus diye..ozur dilerim benim gülücük koyma sebebim benzer seyleri yasadim ve guluyorum simdi sen de atlatacaksin gor bak esinle arani iyi tut.seni anlayacaktir.sevginin asamayacagi hicbir zorluk yok.o kendi ailesinden ne gorduyse onu yapiyor.zamanla seni anlayacak ve ayak uydiracak
heey gidi en azindan kv usturuplu kavga etmis.benim ki ohoooo

Yok maalesef bu ikinci kavga aynı şekilde yaşanılan . Bir öncekinde evden kovmuştu . Kız ne üstüruplusu kadın üstüme yürüdü döverim seni diye ay sinirlerim bozuldu bak yine o an gözümün önüne geldi . Bir de diyor senden kadın olmaz . Bunu deyince senden olmuş ya benden neden olmasın dedim vallahi kelimelerimi de seçerek konuşmaya çalıştım , kaynım avukat . Yanlış bir şey söyleyip koz vermeyim diye. Diyorum ki yasal hakkım benim takılar Adam karşıma geçmiş şu an öyle bir durum söz konusu değil boşanırsanız olur diyor .

ooo avukat kayin varsa kavga da zor kardes
valla ne diyim.sen esinle coz meseleni..tabi ki kimse istemez kendisine danisilmadan boyle buyuk bir alisveris yapilmasini.ben de istemem sahsen.ama sen zorunda kaldim diyorsun o da sizin aile mevzunuz..ama yipratmayin birbirinizi ❤

insAllah tez toparlarsiniz ve bir daha boyle durumlar yasanmaz..benim kaynana firtina gibi mubarek ama simdi gece gece kotu seylerden bahsetmek istemiyorum.zaten kizim uyumuyor iyice asabilesmeyim

Ocak ayından bu yana dilimde tüy bitti , adam kabul etmedi bilezik takmamı. Şimdi bir sürü dolar yaptırmış benim hiç haberim yok . Bunlara da benim rızam yok . Dedim saf mıyım ben adamı razı edeceğim diye aylardır karnıma ağrılar giriyor . Valla sinirlendim aldım . Ben onu da yapamazdım daha da bir güç geldi neyse
Gelene kadar da arabada hiç susmadım . Ne var ne yok döktüm ortaya . Aslında eşimin bana benim ailemle ilgili yaptığının aynısını yapmak istedim . ne hissedecek diye . Yeminle ben bile kendimden nefret ettim . Adamın başı ağrıdı gelene kadar . Sen böyle değildin şaşırıyorum diyor . Adam bile şaşırdı ay valla çok sinirlerim bozuldu . Deliye deli gibi karşılık verecekmişsin bunu yeni anladım

Teşekkür ederim canım benim

hahahahha
deli deliyi gorunce degnegini saklarmis nabcan bazen b3n de cevreme bu taktikle yaklasiyorum anca empati kuruyorlar ama her zaman yaparsan tadi kacar zamanlama onemli

Umudum- canım karşında ki insan tiplerini o kadar iyi tanıyorum ki ne kadar çirkefleşeceklerini tahmin edebiliyorum.sen sıkma canını en iyisini yapmışsın eşinin eve dönmeyi kabul etmesi de iyi bişey ya o ortamda kalmaya zorlasaydı seni.firsattan istifade içinden geçenleri iyi ki söylemişsin sen sessiz kaldıkça daha da geleceklerdi üstüne yaşananlar hoş değil ama en azından seninde bir taşım noktanın olduğunu gördüler sabah ola hayrola her karanlığın ardı aydinlık her gecenin sonu sabah Rabbim den diliyorum ki sana inşirah ferahlığı versin inşallah

ebru_can_ebru canım ben nazar ediyorum benimkine kaç gündür pandık gibiydi anneme gidince çok güzel emdi uyudu emdi uyudu bende gule oynaya düzene girdi sandimda sevinmiştim.bugün gitmedik şaşırdı yine bütün gün cızır cızır sürekli..o zaman yarın ilk iş doğru anneanneye

Hemen gidiyorsun ananesine üzme çocuğumu aramıza katılmayı pek istemezsin zaten bizimkisi bir kaç günlük iş değil öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…