2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Maalesef beb de sevmiyorum kondom ama en rahat korunma şekli o gibi..

Ay ne sibir bozucular ya hrm ayriyeten her taktigin taki öndüç yani ilerde de kardesn sana verecek o borcu. Hic mi taki takma taraftari degil canm peki bu adam. Ay benm kocam o konida hic byle degil ya Allah var. Ama belli canm doldurusa iyi gelms. Koca koca insanlar aklim almiyo niye baskasinin lafina giderler ki

Emin ol benim için değil çocuk için döndü. Yemek yemedim , sütü olmaz kesilir diye .oturup yemek yesem beni yine hiç bir şey yok gibi devam ettireceklerdi .

Emin ol benim için değil çocuk için döndü. Yemek yemedim , sütü olmaz kesilir diye .oturup yemek yesem beni yine hiç bir şey yok gibi devam ettireceklerdi .

Yazılanları okudum da ne diyeceğimi bilemedim. Çok zor şeyler gerçekten. Evlilikte eşin dengeyi sağlaması gerek. Hala aileci olacaksa seni ezdirecekse neden evlenmiş neden çocuk sahibi olmuş. Kusura bakma ateşe körükle gitmek istemem. Ama annesi seni döverim dediğinde susturmasını bilmeliydi. Ne kadar saygısızca seviyesiz bir davranış. Küçücük bebeği olan kadını nasıl böyle üzerler aklım almıyor.

Canım sen hep tek yıka. Kalabalıktan huzursuz oluyorlar.
O kariyi da yolla bize bi kaşık suyumuz var icabına bakalım.
Ya kıyamam. Ah eşin var ya ah. Hiç kafa yok o adamda. Evladına ne zahmetle kavuştun, karın neler çekti onu sana verebilmek için. El üstünde tutacagina şu yaptığına bak.
Aynisini soracaktım. İki gündür ben de böyleyim. Bebegi zor taşıyorum. Benim normalde de B12 eksikligim vardı acaba iyice mi düştü diye düşünüyorum. Pff.
Ya benim de ıslaklık oluyo camasirimda gün içinde ama ben anlayamadim idrar mi değil mi? İnşallah değildir ya.
Benimki de sivri ne yapmali.
Bir sag bir sol yatir dedi sanki bugun doktor..
Degisirmis daha kucuk kemikleri dedi.
Bingildaj ggeldi aklime blup senden jatirladim ama sormayi unuttum kPanmis mi acik mi diye ya. Elledi bir seu demedi
Baktı bişey demediyse normaldir canım
Kafası zaten bi sağ bi sol yattığı için öyle ki.

Aa eşin buna da tepki vermediyse uzaklasmayi hak etmiş valla.
Gidecek misin canım.kararli misin?

Umudum- canım yaa ağzım açık okudum eşinin ailesinin davranisina mi kızsam eşinin seni ezdirmesine mi bilemedim ama dimdik durmuşsun iyi yapmışsın saygıyı da bozmadigin iyi olmuş eminim gün gelecek anlayacaklar yanlışlarıni ilahi adalet diye bişey var gerçekten işin Allah'a kalmışsa olmuş bil diye bi söz var bence tam senlik bu eşler niye arayı kuramaz niye dengeyi sağlayamaz anlamıyorum artık kendilerinin bambaşka bi hayatları var başka bi aile kurduklarını neden farketmezler bilmiyorum

Aferin miniğimize kaynanan da laf sokacak diye yani saçmalamış sadece süt vermek mi emek allahım zihniyetin çirkinliğine bak

Aferin miniğimize kaynanan da laf sokacak diye yani saçmalamış sadece süt vermek mi emek allahım zihniyetin çirkinliğine bak
Ahh aynen oyle vallaha sen nasilsa emzirmiyosn ver biberonu hep bu cümle var. Baska biseyleri yok agizlarindan cikan iki kelimr iste. Ha bi de tek o da degl babanne annane hep herkes oyle

Gunaydin kizlar sabahki mamayi bizimki gazini cikarirken yarisini kustu neredeyse sinirlerim alt ust umarim usutmemistir gece biraz soguktu sanki of kafama taktim simdi insallah problem yoktur
Sanmam canm ya mamanin iyisini almistir derler. Hemen kotu dusunme canm. Eli ayagi sicak tut sen olmadi bi de duşa sok rahatlasn

Size bi öneriyle geldim kızlar malum bu nisan bebeleri baya meme reddi yaşıyor ya iki gündür benim haydo da bi mırın kırın edip almamaya başlamıştı ayakta halay çekerek emzirme yöntemiyle de baktım bel fıtığı olcam birinden duyduğum bi yöntemle işi çözdük şimdilik hemen sizinle paylaşayım dedim boynunuza iri goze çarpan rengarenk kolye takip önce kucakta oturtur gibi ona bakmasını sağlayıp sonra laps diye memeyi verdim on dakika hem kolyeyle oynadı hem emdi bizde ise yaradı inşallah yaşayan varsa meme reddi sizde de ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…