Evet o yastıklar. Rahat mıdır bilmem ki e bebekte var bi deneyim diyorumBenimki de uzun iste senin duz ya benimki de uzun arkaya dogru sivri kafa.anlamadim ki nasil olmali canim.
O dedigin yastiklar ortasi delik olan mi cokuk yani.
Maalesef beb de sevmiyorum kondom ama en rahat korunma şekli o gibi..Ya kondom çok sevimsiz bir şey değil mispiral istiyorum bende ama adet olmadım böylede çok acır mı bilmiyorum bşr dde her bünye kaldırmıyor deniyor off şuan çocukta istemiyorum haydi bakalım çık işin içinden
Ay ne sibir bozucular ya hrm ayriyeten her taktigin taki öndüç yani ilerde de kardesn sana verecek o borcu. Hic mi taki takma taraftari degil canm peki bu adam. Ay benm kocam o konida hic byle degil ya Allah var. Ama belli canm doldurusa iyi gelms. Koca koca insanlar aklim almiyo niye baskasinin lafina giderler kiTek tek etiketleyemedim , desteğiniz için teşekkür ederim . Mesele şuymuş , eşim zamanında amcasına borç para vermiş . Düğün yapacağı zaman da o parayı almış . Düğünümüz ü yapmış . Düğünde biriken parayı da kv aldı . Bu duruma hiç sesim çıkmadı . Ama para +takı dahil bizim geri ödememiz için eşime borç listesi vermişler. Almadığım parayı madem öyle ben neden ödüyorum diyorum , sen karışamazsın ki Eşin bekarken amcasına para vermişti , düğün için onu aldı , düğünden sonra onu geri verdi . Bekarken biriktirdiği paraya ne karışırsın diyorlar . Aklım durdu yemin ediyorum . Hadi ona da tamam ne halleri varsa görsünler . Ben kardeşime düğünü için bilezik almak istiyorum , eş kişisi hemen parlıyor . Neymiş benim kardeşim Kıymet bilmezmiş miş miş de miş miş . Yahu sen geri ödemeni yaparken iyi güzel hoş da ben neden gönlüme göre harcamamı yapamıyorum . Bir de bugun kalkıp demez mi sana ne oluyor ben bekarken biriktirdiğim parayı ödüyorum diye . Paragöz oldum kv tarafından . Benden kadın olmazmış vs vs . Ben böyle seviyesizlik görmedim .
Canm damlayi saat kaçta veriyosn.?Yavrum uyucak gözünü açamıyor ama kıvranmaktan uyuyamıyor. Ah bu gaz sancıları hep aynı saatte 4 buçuk. Damlayı bıraksam mı acaba.
Emin ol benim için değil çocuk için döndü. Yemek yemedim , sütü olmaz kesilir diye .oturup yemek yesem beni yine hiç bir şey yok gibi devam ettireceklerdi .Umudum- canım karşında ki insan tiplerini o kadar iyi tanıyorum ki ne kadar çirkefleşeceklerini tahmin edebiliyorum.sen sıkma canını en iyisini yapmışsın eşinin eve dönmeyi kabul etmesi de iyi bişey ya o ortamda kalmaya zorlasaydı seni.firsattan istifade içinden geçenleri iyi ki söylemişsin sen sessiz kaldıkça daha da geleceklerdi üstüne yaşananlar hoş değil ama en azından seninde bir taşım noktanın olduğunu gördüler sabah ola hayrola her karanlığın ardı aydinlık her gecenin sonu sabah Rabbim den diliyorum ki sana inşirah ferahlığı versin inşallah
Emin ol benim için değil çocuk için döndü. Yemek yemedim , sütü olmaz kesilir diye .oturup yemek yesem beni yine hiç bir şey yok gibi devam ettireceklerdi .
Canım sen hep tek yıka. Kalabalıktan huzursuz oluyorlar.Kizlar yine kaynanamin çene durmadi az bisey ejmek ufagi kalms mutfakta yok iyi yapmadn da etmedin de vs flan. O sıra toz aliyodm 2 yerim kaldi oglumla oynadm görümcem tutarken ondan soylendi oturup oğlumla ilgileniyorm diye. Neyse abartti bi kac yeri daha süpürdü bu bilerek. Dun de annanesi flan burdaydi tutmus ananin sende hakki yok emzirmedi bi sadece dogurdu diyo benm ogluma gülüyor bide canm burnuma geldi sustum. Bu da byle knusunca bende hem bu olayi hemde gecenlerde de anlatmistm banyodayken aglayarak biraktigini hep söyledim iste sustu bu ben laf yaristiramam dedi ama ben dün annanesinin lafina cok agir geldi agladm bugn o yzden gorumcem yanima geldi bsver annem banada byle yapardi iste sen elinden geleni yaptn flan dedi emmeye bilir herles emzirecek diye bisey yok belki benm de başıma gelebilir dedi. Kaynanam daha aman sen oglunla ilgilen ben işimi yaparm flan hic de kalkmadm oyle deyince de ki zaten herseyi yapmistm bi yer silinecekti. Dün de tek basima yaptm kızı oturdu kendi de oyle. Konusmadigim icin de gittim sessizce oglumu banyoya soktum oyle tek basima yikadm ilk defa tek yikadm hic de aglamadi yavrum mis gbi oldu. Tabi kaynanam sesi geliyo dolaniyo veceremezsin ben yaparm diyecek ya en ufak ses bekledi ama oglusum bi guzel keyifli keyifli yikandi mis oldu bundan snra da hic demeden yikarim artik küvete bile koymadim hic duşa kabinin içinde yıkadm korktum basta nasi yaparm diye ama hic zorlanmadim az da olsa agliyodu valla hep beraber yikayinca. Yavrum hem beni korkutmadi zorlamadi hemde annesi yikadi diye hic sesi cikmadi
Ya kıyamam. Ah eşin var ya ah. Hiç kafa yok o adamda. Evladına ne zahmetle kavuştun, karın neler çekti onu sana verebilmek için. El üstünde tutacagina şu yaptığına bak.İyi akşamlar kızlar . Çok çaresiz bitkinim .bizim durumları daha önce anlatmıştım . Sabrım taştı dün. Kardeşime alacağım bileziği hiç sormadan aldım. Eşimde sormadan borç borç düğün borcu diye dolar Euro yaptırmıştı . Kendi kendime düşündüm dedim sen saf mısın kızım . Kendin para kazandığın halde adamın ağzına bakıyorsun . Ve aldım bileziği . Her neyse bugün de konusu oldu aldığımı söyleyince eşim çıldırdı . Ortalık karıştı . Sen takarken borç deyip takıyorsun da ben neden yapamıyorum dedim . Aşağı yukarı Derken kv girdi araya . Hala savunma yapıyorlar . Alt üst oldum . Çok kötüyüm şu an
Aynisini soracaktım. İki gündür ben de böyleyim. Bebegi zor taşıyorum. Benim normalde de B12 eksikligim vardı acaba iyice mi düştü diye düşünüyorum. Pff.ya kızlar ben neden gözümü açamıyor olabilirim..cok bitkinim..cocugu uyuttum.ama ben kimildayamiyorum..ev cok kotu dagildi.oyuncaklar vs.ne yapsam toparlarim bilmiyorum valla annemelere gidicem bavul toplayacak derman yok.kadin ben geliiym toplayim bavulu diyor
ben pire gibi hareketli kadındım ne hale geldim..cok mutsuzum cok
Ya benim de ıslaklık oluyo camasirimda gün içinde ama ben anlayamadim idrar mi değil mi? İnşallah değildir ya.Kızlar ben idrar kaçırıyorum ya
allahım beni sınıyor herhalde
önce nerdeyse 2 ay geçmeyen sezeryan ağrılarım sonra 15 gün çektiğim göğüs çatlaklarım
Şimdi de bu sorun tuvalete gidiyorum geliyorum hiç gitmemiş gibi oluyorum sonra da ince ince sızı sızı idrar kaçıyor doktora gittim emziriyorsun ilaç veremem dedi ne olacak böyle bilmiyorum
Baktı bişey demediyse normaldir canımBenimki de sivri ne yapmali.
Bir sag bir sol yatir dedi sanki bugun doktor..
Degisirmis daha kucuk kemikleri dedi.
Bingildaj ggeldi aklime blup senden jatirladim ama sormayi unuttum kPanmis mi acik mi diye ya. Elledi bir seu demedi
Aa eşin buna da tepki vermediyse uzaklasmayi hak etmiş valla.Kafam davul gibi oldu . Sonunda beni çıldırttılar.meğer kendi düğünümü kendim yapmışım da haberim yokmuş . Kv işine gelmeyince paragöz deyip çıkıverdi .benim sinirlerim alt üst . Daha ben kalır mıyım o evde . Yemek yemedim oturur muyum sofralarına. Söylemek istediğim her şeyi söyledim yüzlerine Saygı çerçevesi içinde . Ama anlayacak adam lazım . Hakkımı helal etmiyorum . Bugün neler yaşattılar bana çocuğumla . Eşim ortalığı karıştırıp çekildi . Sanki sıkıntı benle Kv arasında gibi kaldı . Ben yemek yemeyince eşim gidelim dedi . En son biz giderken benim aklı ile arası olmayan kv üstüme yürüdü , döverim seni dedi yahu var mı böyle bir şey . Neye uğradığımı şaşırdım .şükür evime girdim . Çok fena şeyler yaşandı ama .hala bir lokma yemedim . Yorgunluktan belimi hissetmiyorum. Yaşananların kabus olduğunu düşünüp uyumak istiyorum bir an önce
Gidecek misin canım.kararli misin?Bugun sabrım taştı inanın kendimi tanıyamadım . Kimseye saygısızlık filan yapmadım yanlış anlaşılmasın . Saygı çerçevesi içerisinde derdimi anlatmaya çalıştım . Ama para konusunun konuşuluyor olması midemi bulandırdı .bir tartışma olsa benim ailemin yanında annem babam bana yüklenirler haklı dahi olsam . Ama bunlar haksız oldukları halde kaynım, kv ve eşim beni karşılarına alıp tartıştılar . Çok yanlış bir şey yaptım o an o durumdan kurtulmak için . Babamı aradım6 Yıldır yapmadığım şeyi yaptım eş kişisi arkamda durmayıp bir de benim yaptığıma laf edince . Durumları anlattım adam şok oldu . Hala boşver kızım huzursuzluk olmasın diyor.. hala arayı yapmaya çalışıyor . Gel beni al yoksa başımın çaresine bakarım dedim . Olay nerelere nerelere geldi .. evime geldim şimdi , babam benden haber bekliyor beni burdan almak için . Gelene kadar da saydırdım eş kişisine . Tükendiğimi hissediyorum . Çok üzüldüm , ben o kadar şey yaşamış çekmişm , nur topu gibi bir evladım olmuş bin kere şükür . Ama eş kişisi hala aynı hala aynı .senin ailen benim ailem diye diye ölüp gidecek .
Emin ol benim için değil çocuk için döndü. Yemek yemedim , sütü olmaz kesilir diye .oturup yemek yesem beni yine hiç bir şey yok gibi devam ettireceklerdi .
Aferin miniğimizeKizlar yine kaynanamin çene durmadi az bisey ejmek ufagi kalms mutfakta yok iyi yapmadn da etmedin de vs flan. O sıra toz aliyodm 2 yerim kaldi oglumla oynadm görümcem tutarken ondan soylendi oturup oğlumla ilgileniyorm diye. Neyse abartti bi kac yeri daha süpürdü bu bilerek. Dun de annanesi flan burdaydi tutmus ananin sende hakki yok emzirmedi bi sadece dogurdu diyo benm ogluma gülüyor bide canm burnuma geldi sustum. Bu da byle knusunca bende hem bu olayi hemde gecenlerde de anlatmistm banyodayken aglayarak biraktigini hep söyledim iste sustu bu ben laf yaristiramam dedi ama ben dün annanesinin lafina cok agir geldi agladm bugn o yzden gorumcem yanima geldi bsver annem banada byle yapardi iste sen elinden geleni yaptn flan dedi emmeye bilir herles emzirecek diye bisey yok belki benm de başıma gelebilir dedi. Kaynanam daha aman sen oglunla ilgilen ben işimi yaparm flan hic de kalkmadm oyle deyince de ki zaten herseyi yapmistm bi yer silinecekti. Dün de tek basima yaptm kızı oturdu kendi de oyle. Konusmadigim icin de gittim sessizce oglumu banyoya soktum oyle tek basima yikadm ilk defa tek yikadm hic de aglamadi yavrum mis gbi oldu. Tabi kaynanam sesi geliyo dolaniyo veceremezsin ben yaparm diyecek ya en ufak ses bekledi ama oglusum bi guzel keyifli keyifli yikandi mis oldu bundan snra da hic demeden yikarim artik küvete bile koymadim hic duşa kabinin içinde yıkadm korktum basta nasi yaparm diye ama hic zorlanmadim az da olsa agliyodu valla hep beraber yikayinca. Yavrum hem beni korkutmadi zorlamadi hemde annesi yikadi diye hic sesi cikmadi
Agzini bantlamak yetmez kiz ona te uzaga atip baglayim gelmek lazm bi daha gelemez
Ahh aynen oyle vallaha sen nasilsa emzirmiyosn ver biberonu hep bu cümle var. Baska biseyleri yok agizlarindan cikan iki kelimr iste. Ha bi de tek o da degl babanne annane hep herkes oyleAferin miniğimizekaynanan da laf sokacak diye yani saçmalamış sadece süt vermek mi emek allahım zihniyetin çirkinliğine bak
Sanmam canm ya mamanin iyisini almistir derler. Hemen kotu dusunme canm. Eli ayagi sicak tut sen olmadi bi de duşa sok rahatlasnGunaydin kizlar sabahki mamayi bizimki gazini cikarirken yarisini kustu neredeyse sinirlerim alt ust umarim usutmemistir gece biraz soguktu sanki of kafama taktim simdiinsallah problem yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?