2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Ya sen utanmadan haydomuzu kandiriyosun bi de gelip marifetmis gibi anlatıyo musun ver şu çocuğun numarasını arayıp dicem kanmasjn bunlara

Ya sen utanmadan haydomuzu kandiriyosun bi de gelip marifetmis gibi anlatıyo musun ver şu çocuğun numarasını arayıp dicem kanmasjn bunlara
caktirma blup teyzesi meme reddi bahane O eller sadece hareket çekmek için değil biraz da kolyeyle oynasın dedimdi

caktirma blup teyzesi meme reddi bahane O eller sadece hareket çekmek için değil biraz da kolyeyle oynasın dedimdi
Şaka bi yana iyi fikir bak, bu ara benim sıpa da reddediyor. Hayır reddedip de ne içeceksin seçeneğin mi var sanki

Günaydın kızlar Bu gece alarmları kapatıp uyumuşum saat 5te uyandım kız 8 saat aç kalmış gıkı da çıkmıyor. Kaptım emzirdim hemen Acaba bıraksam kaçta kalkardı merak ettim valla..

Vayyy ne güzel ya bir gün bende tam bu satırları yazacam buraya.
En azından Umudum o yönde..
Koalanın bebesine rakip çıktı.

Agzini bantlamak yetmez kiz ona te uzaga atip baglayim gelmek lazm bi daha gelemez

Hahah oda olur bak ters kelepçe yapıcan atıcan çölün ortasına.

Kız iyi hoşta uyku içinde bir öneri ver bir şeyler keşfet nolur.
Birinci talebim gece kesintisiz uyku
İkinci talebim gündüz 1 saatlik uykular.

Hiç takı takmama değil de daha az bir şey takmak istiyor .

Ailecek normal olduklarını düşünmüyorum . En son kapıdan çıkarken döverim mevzusu oldu . Bilmem kalsak eşim cevap verir miydi ama sanmıyorum. Daha önce de söyledim kadının aklı ile arası yok .

Evet o yastıklar. Rahat mıdır bilmem ki e bebekte var bi deneyim diyorum
canim yastık işe yarar ama eğer alabilirsen medikal olanıni al. küçük kizimda yanlasma olmuştu düzlesme bile değil yani. bir tarafı yandi. yastıkla gayet iyi şekil aldi.
bak buydu ama hala satılıyor mu bilmiyorum. bu marka yoksa bile medikal düz kafa yastığı yazinca başka da vardir. diğer ürünleri inceledim ama pek mantıklı gelmedi. ortası delik ama sonuçta yine baskı yapacak. bunun malzemesi tum kafaya baski yapmayacak şekilde. sertifikası falan da var.

Bakalım şu an kendi evimdeyim . Ayrı takılıyoruz . Bilmem ne olacak böyle . Tepkilerine göre hareket edeceğim . Konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça .

Ara bulmayı bırak kendi gönderdi beni onların üstüne .kv den hepsi korkar. Daha doğrusu herkes korkar . Sandı ki ben arkalarından atıyorum kv nin yüzüne konuşamam . Ben de gittim gayet medeni bir şekilde doğru olanı anlatmaya çalıştım . Neden tepki verdiğimi anlattım . Ama NATO kafa NATO mermer savcı olacak kaynım bile bizde böyle ödenir diyor . Yok böyle bir kafa . Daha eski mevzular bile açıldı . Açıkça da söyledim hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum diye . Bundan sonra ne olur hayatımız nasıl şekillenir bilemiyorum ama kötü şeyler yaşandı . Allah’a havale ediyorum

Umudum- canım ne yaptın nasılsın bütün gece seni gördüm rüyamda umarım biraz daha iyisindir..
Hayrolsun inşallah . Aynı evin içinde iki yabancıyız . Bilemiyorum nasıl olacak ne olacak ama eşimin tepkilerine göre şekillenecek sanırım . Hala savunma yaparsa çok ciddi anlamda psikolojik şiddet gördüğümü söyleyip evden uzaklaştırma verdireceğim

Canım onun için tamamen hurafe batıl şeylerim var söylim mi meselaaaa bebeği yikadin ya bitti cikardin küvette kalan suyuna uykuyu çok seven cok uyuyan biri üç kere tükürürse o bebek cok uyurmus ben bilmem denedim oldu ama bence denk geldi batıl seylere inanmam da yaptım bi zararı yok diye linç etmeyin beni bak bi de şey var esnerken ağzını açtığında işaret parmağınla ağzından gözüne doğru uykusu gözüne dersen uzun uyurmuş ben demiyom koca karılar diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…