Ya sen utanmadan haydomuzu kandiriyosun bi de gelip marifetmis gibi anlatıyo musunSize bi öneriyle geldim kızlar malum bu nisan bebeleri baya meme reddi yaşıyor ya iki gündür benim haydo da bi mırın kırın edip almamaya başlamıştı ayakta halay çekerek emzirme yöntemiyle de baktım bel fıtığı olcam birinden duyduğum bi yöntemle işi çözdük şimdilik hemen sizinle paylaşayım dedim boynunuza iri goze çarpan rengarenk kolye takip önce kucakta oturtur gibi ona bakmasını sağlayıp sonra laps diye memeyi verdim on dakika hem kolyeyle oynadı hem emdibizde ise yaradı inşallah yaşayan varsa meme reddi sizde de ise yarar
Ya sen utanmadan haydomuzu kandiriyosun bi de gelip marifetmis gibi anlatıyo musunver şu çocuğun numarasını arayıp dicem kanmasjn bunlara
Şaka bi yana iyi fikir bak, bu ara benim sıpa da reddediyor. Hayır reddedip de ne içeceksin seçeneğin mi var sankicaktirma blup teyzesi meme reddi bahane O eller sadece hareket çekmek için değil biraz da kolyeyle oynasın dedimdi
Günaydın kızlarBu gece alarmları kapatıp uyumuşum saat 5te uyandım kız 8 saat aç kalmış gıkı da çıkmıyor. Kaptım emzirdim hemen Acaba bıraksam kaçta kalkardı merak ettim valla..
Agzini bantlamak yetmez kiz ona te uzaga atip baglayim gelmek lazm bi daha gelemez
Size bi öneriyle geldim kızlar malum bu nisan bebeleri baya meme reddi yaşıyor ya iki gündür benim haydo da bi mırın kırın edip almamaya başlamıştı ayakta halay çekerek emzirme yöntemiyle de baktım bel fıtığı olcam birinden duyduğum bi yöntemle işi çözdük şimdilik hemen sizinle paylaşayım dedim boynunuza iri goze çarpan rengarenk kolye takip önce kucakta oturtur gibi ona bakmasını sağlayıp sonra laps diye memeyi verdim on dakika hem kolyeyle oynadı hem emdibizde ise yaradı inşallah yaşayan varsa meme reddi sizde de ise yarar
Ne kullanıyorsun damla tam kaç günlük olduYavrum uyucak gözünü açamıyor ama kıvranmaktan uyuyamıyor. Ah bu gaz sancıları hep aynı saatte 4 buçuk. Damlayı bıraksam mı acaba.
Günaydın kızlarBu gece alarmları kapatıp uyumuşum saat 5te uyandım kız 8 saat aç kalmış gıkı da çıkmıyor. Kaptım emzirdim hemen Acaba bıraksam kaçta kalkardı merak ettim valla..
Hiç takı takmama değil de daha az bir şey takmak istiyor .Ay ne sibir bozucular ya hrm ayriyeten her taktigin taki öndüç yani ilerde de kardesn sana verecek o borcu. Hic mi taki takma taraftari degil canm peki bu adam. Ay benm kocam o konida hic byle degil ya Allah var. Ama belli canm doldurusa iyi gelms. Koca koca insanlar aklim almiyo niye baskasinin lafina giderler ki
Ailecek normal olduklarını düşünmüyorum . En son kapıdan çıkarken döverim mevzusu oldu . Bilmem kalsak eşim cevap verir miydi ama sanmıyorum. Daha önce de söyledim kadının aklı ile arası yok .Yazılanları okudum da ne diyeceğimi bilemedim. Çok zor şeyler gerçekten. Evlilikte eşin dengeyi sağlaması gerek. Hala aileci olacaksa seni ezdirecekse neden evlenmiş neden çocuk sahibi olmuş. Kusura bakma ateşe körükle gitmek istemem. Ama annesi seni döverim dediğinde susturmasını bilmeliydi. Ne kadar saygısızca seviyesiz bir davranış. Küçücük bebeği olan kadını nasıl böyle üzerler aklım almıyor.
canim yastık işe yarar ama eğer alabilirsen medikal olanıni al. küçük kizimda yanlasma olmuştu düzlesme bile değil yani. bir tarafı yandi. yastıkla gayet iyi şekil aldi.Evet o yastıklar. Rahat mıdır bilmem ki e bebekte var bi deneyim diyorum
Bakalım şu an kendi evimdeyim . Ayrı takılıyoruz . Bilmem ne olacak böyle . Tepkilerine göre hareket edeceğim . Konuşmuyoruz mecbur kalmadıkça .Canım sen hep tek yıka. Kalabalıktan huzursuz oluyorlar.
O kariyi da yolla bize bi kaşık suyumuz var icabına bakalım.
Ya kıyamam. Ah eşin var ya ah. Hiç kafa yok o adamda. Evladına ne zahmetle kavuştun, karın neler çekti onu sana verebilmek için. El üstünde tutacagina şu yaptığına bak.
Aynisini soracaktım. İki gündür ben de böyleyim. Bebegi zor taşıyorum. Benim normalde de B12 eksikligim vardı acaba iyice mi düştü diye düşünüyorum. Pff.
Ya benim de ıslaklık oluyo camasirimda gün içinde ama ben anlayamadim idrar mi değil mi? İnşallah değildir ya.
Baktı bişey demediyse normaldir canım
Kafası zaten bi sağ bi sol yattığı için öyle ki.
Aa eşin buna da tepki vermediyse uzaklasmayi hak etmiş valla.
Gidecek misin canım.kararli misin?
Amin inşallahUmudum senin adına çok üzüldüm allah yardımcın olsun kardeşim
Ara bulmayı bırak kendi gönderdi beni onların üstüne .kv den hepsi korkar. Daha doğrusu herkes korkar . Sandı ki ben arkalarından atıyorum kv nin yüzüne konuşamam . Ben de gittim gayet medeni bir şekilde doğru olanı anlatmaya çalıştım . Neden tepki verdiğimi anlattım . Ama NATO kafa NATO mermerUmudum- canım yaa ağzım açık okudum eşinin ailesinin davranisina mi kızsam eşinin seni ezdirmesine mi bilemedim ama dimdik durmuşsun iyi yapmışsın saygıyı da bozmadigin iyi olmuş eminim gün gelecek anlayacaklar yanlışlarıni ilahi adalet diye bişey var gerçekten işin Allah'a kalmışsa olmuş bil diye bi söz var bence tam senlik bu eşler niye arayı kuramaz niye dengeyi sağlayamaz anlamıyorum artık kendilerinin bambaşka bi hayatları var başka bi aile kurduklarını neden farketmezler bilmiyorum
Hayrolsun inşallah . Aynı evin içinde iki yabancıyız . Bilemiyorum nasıl olacak ne olacak ama eşimin tepkilerine göre şekillenecek sanırım . Hala savunma yaparsa çok ciddi anlamda psikolojik şiddet gördüğümü söyleyip evden uzaklaştırma verdireceğimUmudum- canım ne yaptın nasılsın bütün gece seni gördüm rüyamda umarım biraz daha iyisindir..
Adet olmadım daha direk takıyorlar adet olmana gerek yokmuş artık yeni çıkanlardaAdetin kacinci günü taktilar canm
Çıkmaz acıdı zaten o kadar kısa sürüyormuş korktuğuna değmiyorAcıdımı
Vallahi süper oldu bu foto çok çok sağol
Hayır olsun noldrBiz hastaneye geldik yinedelik deşik ettiler yavrumu sinir hastası olmazsam iyi
Canım onun için tamamen hurafe batıl şeylerim var söylim mi meselaaaa bebeği yikadin ya bitti cikardin küvette kalan suyuna uykuyu çok seven cok uyuyan biri üç kere tükürürse o bebek cok uyurmusVayyy ne güzel ya bir gün bende tam bu satırları yazacam buraya.
En azından Umudum o yönde..
Koalanın bebesine rakip çıktı.
Hahah oda olur bak ters kelepçe yapıcan atıcan çölün ortasına.
Kız iyi hoşta uyku içinde bir öneri ver bir şeyler keşfet nolur.
Birinci talebim gece kesintisiz uyku
İkinci talebim gündüz 1 saatlik uykular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?