Neden ya kıyamam noldu kiBiz hastaneye geldik yinedelik deşik ettiler yavrumu sinir hastası olmazsam iyi
Biogaiga kullanıyoruz akşam 6 gibi geneldeCanm damlayi saat kaçta veriyosn.?
Bi araştırayım öyleyse. Teşekkür ederimcanim yastık işe yarar ama eğer alabilirsen medikal olanıni al. küçük kizimda yanlasma olmuştu düzlesme bile değil yani. bir tarafı yandi. yastıkla gayet iyi şekil aldi. Eki Görüntüle 2660392
bak buydu ama hala satılıyor mu bilmiyorum. bu marka yoksa bile medikal düz kafa yastığı yazinca başka da vardir. diğer ürünleri inceledim ama pek mantıklı gelmedi. ortası delik ama sonuçta yine baskı yapacak. bunun malzemesi tum kafaya baski yapmayacak şekilde. sertifikası falan da var.
Geçmiş olsun hayırdır neden hastanedesiniz.Biz hastaneye geldik yinedelik deşik ettiler yavrumu sinir hastası olmazsam iyi
Canım onun için tamamen hurafe batıl şeylerim var söylim mi meselaaaa bebeği yikadin ya bitti cikardin küvette kalan suyuna uykuyu çok seven cok uyuyan biri üç kere tükürürse o bebek cok uyurmusben bilmem denedim oldu ama bence denk geldi batıl seylere inanmam da yaptım bi zararı yok diye linç etmeyin beni bak bi de şey var esnerken ağzını açtığında işaret parmağınla ağzından gözüne doğru uykusu gözüne dersen uzun uyurmuş ben demiyom koca karılar diyo
Kadın doğum doktorunamı randevu alınıyor. Birde ne kadara takıyorlar canimAdet olmadım daha direk takıyorlar adet olmana gerek yokmuş artık yeni çıkanlarda
Vücudun da kızarık oluştu birdenGeçmiş olsun hayırdır neden hastanedesiniz.
Bu kızarıklık oluştu birden ne olduysa geçmeyince hastaneye geldimNeden ya kıyamam noldu ki
Geçmiş olsun canım deterjan alerjisi falan olabilir mi inşallah çabucak duzelirduzelirBu kızarıklık oluştu birden ne olduysa geçmeyince hastaneye geldim
Bu kızarıklık oluştu birden ne olduysa geçmeyince hastaneye geldim
Evet şimdi bu bebeler neden uyumuyor
Canım sen hep tek yıka. Kalabalıktan huzursuz oluyorlar.
O kariyi da yolla bize bi kaşık suyumuz var icabına bakalım.
Ya kıyamam. Ah eşin var ya ah. Hiç kafa yok o adamda. Evladına ne zahmetle kavuştun, karın neler çekti onu sana verebilmek için. El üstünde tutacagina şu yaptığına bak.
Aynisini soracaktım. İki gündür ben de böyleyim. Bebegi zor taşıyorum. Benim normalde de B12 eksikligim vardı acaba iyice mi düştü diye düşünüyorum. Pff.
Ya benim de ıslaklık oluyo camasirimda gün içinde ama ben anlayamadim idrar mi değil mi? İnşallah değildir ya.
Baktı bişey demediyse normaldir canım
Kafası zaten bi sağ bi sol yattığı için öyle ki.
Aa eşin buna da tepki vermediyse uzaklasmayi hak etmiş valla.
Gidecek misin canım.kararli misin?
Biz hastaneye geldik yinedelik deşik ettiler yavrumu sinir hastası olmazsam iyi
Çatlar ölür hemenVayyy ne güzel ya bir gün bende tam bu satırları yazacam buraya.
En azından Umudum o yönde..
Koalanın bebesine rakip çıktı.
Hahah oda olur bak ters kelepçe yapıcan atıcan çölün ortasına.
Kız iyi hoşta uyku içinde bir öneri ver bir şeyler keşfet nolur.
Birinci talebim gece kesintisiz uyku
İkinci talebim gündüz 1 saatlik uykular.
Bence suyuna git canm ya erkekler biraz oyle malesef kabul eder o zman bnce. Biliyorm snde sinir oluyosn da iste ikna etmek icin biraz huyuna gidiliyoHiç takı takmama değil de daha az bir şey takmak istiyor .
Zor olmuyo mu ya hani rahim insin diye biliyodmAdet olmadım daha direk takıyorlar adet olmana gerek yokmuş artık yeni çıkanlarda
Ben de 9 da veriyorm canm yatmadanBiogaiga kullanıyoruz akşam 6 gibi genelde
1 ay kullandim sadeceuyumadigi yetmiyor gibi homurdaniyor
ya esim de gece bana çatiyor.bir daha bu cocukla agu bugu calismasi yapma.biraz daha sessizligin tadini cikarayim bu ne ya hic mi susmaz ya agliyor ya homurdaniyor diyor
gynoferrosanol basladim canım.demir folik asit ve b12 içeriyor.doktor vermisti zaten.demir ilaci kulllaniyor musun? kullanmiyorsan kullanmalisin.doktorlar dogum sonrası 3 ay kadar oneriyorlar.tabi kan fazlaligi yoksa.bazi insanin demir degeri cok yuksek olur o durumda icilmez tabi.
geçmiş olsun canim..neymis problem?
kizlar evde yuruyus yaparken memeyi tuttu sonunda. Boyle neredryse dik tuttum aldi memeyi.. denersiniz belki diye yazmak istedim.
ortaligi yikiyordu.
uyuyakaldi ama kaka da yapmistii.
oglumun da dogumgunu esime.kaldi hszirliklar bakalim..
Sizzler ne yapiorsunuz.
Sut icinde gaz oluyor dimi kizlar bebege, bana normalde de yapior mesela..
Benim dinlediğim doktorlar anne emzirdiği müddetçe inek sütü içmesin diyorlar.kizlar evde yuruyus yaparken memeyi tuttu sonunda. Boyle neredryse dik tuttum aldi memeyi.. denersiniz belki diye yazmak istedim.
ortaligi yikiyordu.
uyuyakaldi ama kaka da yapmistii.
oglumun da dogumgunu esime.kaldi hszirliklar bakalim..
Sizzler ne yapiorsunuz.
Sut icinde gaz oluyor dimi kizlar bebege, bana normalde de yapior mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?