2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Oy oy kizlar isler gucler bitmiyor yarin aksam yolcuyum fakat hic birsey hazir degil kizin camasirlarini zor yıkayıp topladim ev berbat ay basiyim kanamam cok yogun, birde kabizim ustune kiz ikidir mama yedikten sonra kusuyor sabah biraz fazla kustu simdi az cikardi ama tedirgin oldum umarim onemli birsey degildir kiz saglikli olsunda of napacagimi sasirdim

canim ne zaman kullanmaya başladın. benimki 3 aylık arkası düz baya

Ay kizlar ya adetim 5 gûn gecikti gece oldum biseym yoktu smdi acayip bi agrim var belden kasıktan ya ilaçsız cözüm ne var napabilirim acaba.? Ay iki annemle otururuz dedm ya yok valla olmuyo yattm karnimin altina yastk koydum

canim ne zaman kullanmaya başladın. benimki 3 aylık arkası düz baya
6 sene önceydi canim tam hatırlamıyorum ki. ama yan tarafi bayağı yamulmuştu. sağa dönük yatıyordu. yan tarafına bir şey koysam da ne yapıp edip döndürüyordu o kafasini. ya da uyumuyordu. yenidogmus değildi. en az iki aylık vardir belki de 3.

Umarım yakın zamanda herkesin bebeğine yapılır.insan gercekten üzülüyor burda devlet hastanelerinde asistan bakıyor özele gittim doğum için sonra hastalık çıktı özel saglık sigortası vs bir arkadasım sehir hastanesine götürüyor 3 vasıtayla kim ister o kadar yol cekmek.devlet keşke belirgin yasa kadar cocuklara saglık alanında daha cok imkan sunabilse.senin daha yakınında varmış insan daha cok üzülüyor.herkesin evladını içindede benimkini koruyup kollasın rabbim

Amin canim evet cok haklisin.
Sosyal devlet bir de adi.
Uzuluorum cidden.
menenjit aşısı için kaç doz ve hangi aylarda denildi ?
kafam allak-bullak oldu bu konuda. her dr farklı söylüyor
Heh +1394004040409394
Evet herkes baska dior.
3.ayda dediler yaptirmadik ama sen bi de bana sor. Allaha emanet olsun yavrularimiz ya.. rabbim gorunen gorunmeyen her turlu kotulujten kkrusun tum cocuklari..

Vallahi süper oldu bu foto çok çok sağol
De iste bazisi da 9. Dan once yaptirmayin diyor bagisiklik acisindan. Bazisi 3 5 12.
Ben ogluma 2 yasinda tek doz yaltirmisim o zaman duymustuk cunku. Ne bikeyim.
Guvenebilmek sorun.
Risk var diyorlar bir de korkutuyirkar.
Yasamak zaten risk.
Oy. ALLAAHA emaney olalim bizker ve bebeklerimiz cocuklarimoz tum cocuklar insallah

Salya bizimde akıyor ya hep ama daha erken değil mi 3 Ay bitecek bizim haftaya

Bana da doktor hiçbir şey vermedi ya.. Kaldı ki benim kanım çok düşüktü her zaman..

canim doktorunla gorus basla istersen...dayanamazsin bence vucudun zaten kansizmis.ustune ameliyat yasadin.ustune süt veriyorsun. hem sutun verimi de düşebilir.multivitamin gibi bisey verdi mi doktor.belki ondan ekstra demir yazmamistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…