Biz hastaneye geldik yinedelik deşik ettiler yavrumu sinir hastası olmazsam iyi
Canım çok geçmiş olsunVücudun da kızarık oluştu birden
canim ne zaman kullanmaya başladın. benimki 3 aylık arkası düz bayacanim yastık işe yarar ama eğer alabilirsen medikal olanıni al. küçük kizimda yanlasma olmuştu düzlesme bile değil yani. bir tarafı yandi. yastıkla gayet iyi şekil aldi. Eki Görüntüle 2660392
bak buydu ama hala satılıyor mu bilmiyorum. bu marka yoksa bile medikal düz kafa yastığı yazinca başka da vardir. diğer ürünleri inceledim ama pek mantıklı gelmedi. ortası delik ama sonuçta yine baskı yapacak. bunun malzemesi tum kafaya baski yapmayacak şekilde. sertifikası falan da var.
ben de1 ay kullandim sadece
Evde vardı ferrosanol başlayim bari ya.ben deama basladim yine..sen de basla bence sut veriyoruz o da kandan donusuyor sonuçta..
6 sene önceydi canim tam hatırlamıyorum ki. ama yan tarafi bayağı yamulmuştu. sağa dönük yatıyordu. yan tarafına bir şey koysam da ne yapıp edip döndürüyordu o kafasini. ya da uyumuyordu. yenidogmus değildi. en az iki aylık vardir belki de 3.canim ne zaman kullanmaya başladın. benimki 3 aylık arkası düz baya
Bana da doktor hiçbir şey vermedi ya.. Kaldı ki benim kanım çok düşüktü her zaman..ben deama basladim yine..sen de basla bence sut veriyoruz o da kandan donusuyor sonuçta..
Umarım yakın zamanda herkesin bebeğine yapılır.insan gercekten üzülüyor burda devlet hastanelerinde asistan bakıyor özele gittim doğum için sonra hastalık çıktı özel saglık sigortası vs bir arkadasım sehir hastanesine götürüyor 3 vasıtayla kim ister o kadar yol cekmek.devlet keşke belirgin yasa kadar cocuklara saglık alanında daha cok imkan sunabilse.senin daha yakınında varmış insan daha cok üzülüyor.herkesin evladını içindede benimkini koruyup kollasın rabbimEvet canim o kadar haklisin ki..
Kardesim yaptiramamis mesela.
Icim buruk kaliyor ben yaptiricam diye.
Ki bizce de fazla pahali yani..
Adaletin bu mu dunyaaaa..
Bu ozel asi olayina toptan muhalif yaklasasim geliyor bazen ne bileyim. Risk satin almak gibi bir sey ama soz konusu evlat olunca iste en dogru hamleyi yapmaya calisiyorsun. Keske devlet herkeae saglaasa bunu. ALLAH korusun asilar bulunmasa ne kotu olurdu
Yapiyo canm aynen. Yastikta yan koyuyorm ya kafayi nasi kaldiriyo snra iyice yamuluyo en son sinitlenip agliyoKizlar sizin bebislerde dogrulmak istiyor mu ya. Yatiramiyorum surekli kaldiriyor vücudu agliyor.
Evet. Yatmak hiç istemiyor, keşif donemindeler sanırım.Kizlar sizin bebislerde dogrulmak istiyor mu ya. Yatiramiyorum surekli kaldiriyor vücudu agliyor.
Amin canim evet cok haklisin.Umarım yakın zamanda herkesin bebeğine yapılır.insan gercekten üzülüyor burda devlet hastanelerinde asistan bakıyor özele gittim doğum için sonra hastalık çıktı özel saglık sigortası vs bir arkadasım sehir hastanesine götürüyor 3 vasıtayla kim ister o kadar yol cekmek.devlet keşke belirgin yasa kadar cocuklara saglık alanında daha cok imkan sunabilse.senin daha yakınında varmış insan daha cok üzülüyor.herkesin evladını içindede benimkini koruyup kollasın rabbim
Heh +1394004040409394menenjit aşısı için kaç doz ve hangi aylarda denildi ?
kafam allak-bullak oldu bu konuda. her dr farklı söylüyor
Evet geri yatiramiorim hatta oturacakmis hanfendiEvet. Yatmak hiç istemiyor, keşif donemindeler sanırım.
De iste bazisi da 9. Dan once yaptirmayin diyor bagisiklik acisindan. Bazisi 3 5 12.Vallahi süper oldu bu foto çok çok sağol
NedenBenim dinlediğim doktorlar anne emzirdiği müddetçe inek sütü içmesin diyorlar.
Gecmis oksun canimBiz hastaneye geldik yinedelik deşik ettiler yavrumu sinir hastası olmazsam iyi
Salya bizimde akıyor ya hep ama daha erken değil mi 3 Ay bitecek bizim haftayaHer doktor bu memenjit asisini nimerinksi neden farkli soyluuor. 3.ayda yapalim.diyen beni korkuttu. Ortakukaktan bile.gidebilir beyne dior. Yeni tanistik bu.doktorla.
Eskiden tanidigim.oglumun bobrek doktoru kalabaliga girmiosunuz daha erken bekleyebilir dior ama sonra sen pimpiriklisin yaptir dior, ya da riski goze aliorsan yaptirma dior. Oglum cikior disari diorum o zaman yaptir dior. bu nedir ya.
Kimisi 3 ay kimisi 9 ay kimisi yas sonrasi dior.
Bekserayi drmiorum.bile.
Nasil.bir sosyal.devletmis burasi.
Tercihe is birakiyorlar.
Durumu olmayan zaten yasamasin bile.
Ne diyim rabbim.korusun evlatlarimizi.
Fal mi baktircaz hangi ayda yapilir diye tey allahim ya.
Cok salya akitiyor bu kizcagiz dis gelcek galiba.
Rotadan sonra kaka biraz yesile dondu, normaldir sanirim.
Sizler nasilsiniz
Bana da doktor hiçbir şey vermedi ya.. Kaldı ki benim kanım çok düşüktü her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?