2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Gaz yapıyor sanırım.
canim doktorunla gorus basla istersen...dayanamazsin bence vucudun zaten kansizmis.ustune ameliyat yasadin.ustune süt veriyorsun. hem sutun verimi de düşebilir.multivitamin gibi bisey verdi mi doktor.belki ondan ekstra demir yazmamistir.
Kız hiçbir şey vermedi ki.. Benim bir dahiliye doktorum var sevdiğim ona gitsem ilgilenir mi ki, emziriyorum ya hani, kendi doktoruna git mi der ki..

Benim kiza ne olduysa mamadan sonra kusmaya basladi off ya suyu degstrmistm ama 1 hafta olacak birde kaynatıyorum her seferinde yoksa cocugu mu üşüttüm ama hava cok sicakti yarinda yolcuyuz cok strese girdim devam ederse sabahtan doktora götürürüm artik.
Esimden nefret ediyorum gecen camlari acmis arabada kapat cocuk hasta olur diyorum yok sicakmis abi bu bebek ya sen koca adamsin birde hızlı suruyor kac kere sarsildik. Gitmis sac makinami is yerine götürmüş bana sormadan kablosu bozuktu elektrikciye yaptiracakmis 2 haftadir getir diyorum getirmiyor, evdeki cantanin tekerligi zor gidiyor 5 gündür yeni canta al kizla yola gidicem diyorum umrunda değil valla deli olacam az kaldi

Kizim hasta olmasinda cok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz

Çok geçmiş olsun canım üzülme lütfen inşallah üşütmemiştir. Bu eşlere ne desem bilmiyorum ki. 10 kere söylersin anca yaparlar. Ateşi falan yok demi bebişin?

Oyy kızlar dün benim sıpa öğleden sonra 3 saat kesintisiz uyumuştu hem de annem yerde uyutmuş yastığın üstünde bugün de yarım saat yarım saat uyuyup uyuyup kalkıyor. Yoruldum valla. Neyse ki artık eskisi gibi uyanık olduğu süre boyunca ağlamıyor çevreye bakınıyor en azından şükür. Şu kaka yapmaması da geçseydi bir. Hayır niye tutuyorsun ya napacan kokuta kokuta bekletiyon şu kakanı illa stres yapacak insanı sıpa.

Şimdi okudum biraz Umudum her şer görünende hayır vardır artık gitmezsin sen de bu sayede evlerine, takma içindekileri söylemişsin en azından.

İki gündür benimki de çok kusuyor, gece balkon kapısını açmıştık usuttuk sanırım☹
en sonki mamada kusmadi insallah kusmaz daha.. yarin yolculuk olmasa korkmicam da tedirgin oluyirun
Çok geçmiş olsun canım üzülme lütfen inşallah üşütmemiştir. Bu eşlere ne desem bilmiyorum ki. 10 kere söylersin anca yaparlar. Ateşi falan yok demi bebişin?
Yok cnm atesi cok sukur keyfide yerinde gibi

Kaç gün oldu kakası?

Benim annemde bebek esnediği zaman uykusu başına diyor uyusun diye
Bu kızarıklık oluştu birden ne olduysa geçmeyince hastaneye geldim
Geçmiş olsun canım.
Ben bugün sordum canım 9.ayda dedi. Çok fazla ateş yapıyor bu kadar küçük bebeğe şu an yapmak yazık ilerde daha iyi tolere ediyor aşıyı dedi.
Kizlar sizin bebislerde dogrulmak istiyor mu ya. Yatiramiyorum surekli kaldiriyor vücudu agliyor.
Ooo bıraksam anne bana bir kahve yapta karşılıklı oturup içelim diyecek.

Kaç gün oldu kakası?
5.gün bugün yine canım. Ama yok böyle bir koku memeyi almadığından anne sütünü de az alıyor sıpa sağım yapmaya vaktim de olmuyor sürekli bir de azaldı sütüm epeyce. Mama ağırlıklı besleniyor iyice aptamil comformil aldık bakalım mamadan dolayı mı diye. Gerçi 1 ayı aşkındır böyle o zamanlar günde 3 kere 60 cc veriyordum gerisi anne sütüydü. Sen yazmışsın biogaia yı bıraktık yapmaya başladı diye. Bakalım biz de dün vermedik inşallah ondandır.

Benim oğlan dün yüzüstü yastıkta yatıyordu kendi uğraşa didine sırtüstüne döndü bir de korkarak atıyor ki kendini, ☺çok tedbirliydi en son bacaklarını attı yattı hoşuna gidiyor ama nasılanakucağında oturup bizi izliyor mutfakta. Biz yemek yiyorduk büyük ablası anne yaa yazık onu da masaya getirelim orda öyle bakıyor diyor. Küçük ablası da olsun olsun elleme yalnız kalmaya da alışması lazım diyor zilli 7 yaşında

Benimde doktor aptamil conformil vermişti gazı azaldı ama kaka yapamıyordu bebelac gold aldım sonra rahatladık aklında olsun hergün kaka yapıyor gazıda rahat çıkarıyor

Bebelac gold eşim almıştı vermedim bakıyım olmazsa dönüşümlü vereyim canım
Bende ilk tereddüt ettim aptamille aynı firma üretiyomuş ülkeleri farklı dedi eczacı kendi çocugumdada kullandım dedi umarum sendede işe yarar.biz banyo yaptırıncada kaka yapıyor artık su masaj ile yarıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…