- 19 Şubat 2019
- 1.674
- 4.767
- 83
- 33
Ne güzel darısı bize. Her gece kıvranıyor gazdanİyiz canım idare ediyoruz. Açıkcası ben pek dikkat etmedim sütten sonra gaz oluyor mu diye. Artık gaz sorunu kalmadı sayılır bizim çok nadir rahatsız oluyor.
Gaz yapıyor sanırım.W
Neden
Kız hiçbir şey vermedi ki.. Benim bir dahiliye doktorum var sevdiğim ona gitsem ilgilenir mi ki, emziriyorum ya hani, kendi doktoruna git mi der ki..canim doktorunla gorus basla istersen...dayanamazsin bence vucudun zaten kansizmis.ustune ameliyat yasadin.ustune süt veriyorsun. hem sutun verimi de düşebilir.multivitamin gibi bisey verdi mi doktor.belki ondan ekstra demir yazmamistir.
İki gündür benimki de çok kusuyor, gece balkon kapısını açmıştık usuttuk sanırımKizim hasta olmasindacok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz
Kizim hasta olmasindacok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz
Alerjik dedi ya yediklerine dikkat et dediGecmis oksun canim
Insallah hemen iyilesir.
Neyi varmis kuzunun
en sonki mamada kusmadi insallah kusmaz daha.. yarin yolculuk olmasa korkmicam da tedirgin oluyirunİki gündür benimki de çok kusuyor, gece balkon kapısını açmıştık usuttuk sanırım☹
Yok cnm atesi cok sukur keyfide yerinde gibiÇok geçmiş olsun canım üzülme lütfen inşallah üşütmemiştir. Bu eşlere ne desem bilmiyorum ki. 10 kere söylersin anca yaparlar. Ateşi falan yok demi bebişin?
Kaç gün oldu kakası?Oyy kızlar dün benim sıpa öğleden sonra 3 saat kesintisiz uyumuştu hem de annem yerde uyutmuş yastığın üstündebugün de yarım saat yarım saat uyuyup uyuyup kalkıyor. Yoruldum valla. Neyse ki artık eskisi gibi uyanık olduğu süre boyunca ağlamıyor çevreye bakınıyor en azından şükür. Şu kaka yapmaması da geçseydi bir. Hayır niye tutuyorsun ya napacan kokuta kokuta bekletiyon şu kakanı illa stres yapacak insanı sıpa.
Benim annemde bebek esnediği zaman uykusu başına diyor uyusun diyeCanım onun için tamamen hurafe batıl şeylerim var söylim mi meselaaaa bebeği yikadin ya bitti cikardin küvette kalan suyuna uykuyu çok seven cok uyuyan biri üç kere tükürürse o bebek cok uyurmusben bilmem denedim oldu ama bence denk geldi batıl seylere inanmam da yaptım bi zararı yok diye linç etmeyin beni bak bi de şey var esnerken ağzını açtığında işaret parmağınla ağzından gözüne doğru uykusu gözüne dersen uzun uyurmuş ben demiyom koca karılar diyo
Geçmiş olsun canım.Bu kızarıklık oluştu birden ne olduysa geçmeyince hastaneye geldim
Ben bugün sordum canım 9.ayda dedi. Çok fazla ateş yapıyor bu kadar küçük bebeğe şu an yapmak yazık ilerde daha iyi tolere ediyor aşıyı dedi.Her doktor bu memenjit asisini nimerinksi neden farkli soyluuor. 3.ayda yapalim.diyen beni korkuttu. Ortakukaktan bile.gidebilir beyne dior. Yeni tanistik bu.doktorla.
Eskiden tanidigim.oglumun bobrek doktoru kalabaliga girmiosunuz daha erken bekleyebilir dior ama sonra sen pimpiriklisin yaptir dior, ya da riski goze aliorsan yaptirma dior. Oglum cikior disari diorum o zaman yaptir dior. bu nedir ya.
Kimisi 3 ay kimisi 9 ay kimisi yas sonrasi dior.
Bekserayi drmiorum.bile.
Nasil.bir sosyal.devletmis burasi.
Tercihe is birakiyorlar.
Durumu olmayan zaten yasamasin bile.
Ne diyim rabbim.korusun evlatlarimizi.
Fal mi baktircaz hangi ayda yapilir diye tey allahim ya.
Cok salya akitiyor bu kizcagiz dis gelcek galiba.
Rotadan sonra kaka biraz yesile dondu, normaldir sanirim.
Sizler nasilsiniz
Ooo bıraksam anne bana bir kahve yapta karşılıklı oturup içelim diyecek.Kizlar sizin bebislerde dogrulmak istiyor mu ya. Yatiramiyorum surekli kaldiriyor vücudu agliyor.
5.gün bugün yine canım. Ama yok böyle bir kokuKaç gün oldu kakası?
Beninkide top gibi oluyor bacakları kafayı kaldırıyor popoyu kaldıramıyor.üzerini çekiyır sanırım ordan güç alıp kalkacagını düşünüyor.Kizlar sizin bebislerde dogrulmak istiyor mu ya. Yatiramiyorum surekli kaldiriyor vücudu agliyor.
Benimde doktor aptamil conformil vermişti gazı azaldı ama kaka yapamıyordu bebelac gold aldım sonra rahatladık aklında olsun hergün kaka yapıyor gazıda rahat çıkarıyor5.gün bugün yine canım. Ama yok böyle bir kokumemeyi almadığından anne sütünü de az alıyor sıpa sağım yapmaya vaktim de olmuyor sürekli bir de azaldı sütüm epeyce. Mama ağırlıklı besleniyor iyice aptamil comformil aldık bakalım mamadan dolayı mı diye. Gerçi 1 ayı aşkındır böyle o zamanlar günde 3 kere 60 cc veriyordum gerisi anne sütüydü. Sen yazmışsın biogaia yı bıraktık yapmaya başladı diye. Bakalım biz de dün vermedik inşallah ondandır.
Bebelac gold eşim almıştı vermedim bakıyım olmazsa dönüşümlü vereyim canımBenimde doktor aptamil conformil vermişti gazı azaldı ama kaka yapamıyordu bebelac gold aldım sonra rahatladık aklında olsun hergün kaka yapıyor gazıda rahat çıkarıyor
Çok sıcak bence ondandır benimkide çok iştahlı degil korkma bişeyi yoktur.sütün üşümüş olabilir mi yada mama mı fazla geliyorKizim hasta olmasindacok korkuyorum. Sizin bebeklerde kusuyor mu boyle ya ust uste oldu insallah bir daha kusmaz
Geçmiş olsun neden kaynaklanmışBu kızarıklık oluştu birden ne olduysa geçmeyince hastaneye geldim
Bende ilk tereddüt ettim aptamille aynı firma üretiyomuş ülkeleri farklı dedi eczacı kendi çocugumdada kullandım dedi umarum sendede işe yarar.biz banyo yaptırıncada kaka yapıyor artık su masaj ile yarıyor galibaBebelac gold eşim almıştı vermedim bakıyım olmazsa dönüşümlü vereyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?