Tüm erkeklerde var sanırım garfield gibi otursun temel ihtiyaclarını karsılasın eş öbürlerini yapar.lohusalıkta en cok tamam diyip bekletmesine kızıyodum sonuç gene ben yaptırıyodumBenim kiza ne olduysa mamadan sonra kusmaya basladi off yasuyu degstrmistm ama 1 hafta olacak birde kaynatıyorum her seferinde yoksa cocugu mu üşüttüm ama hava cok sicakti yarinda yolcuyuz cok strese girdim devam ederse sabahtan doktora götürürüm artik.
Esimden nefret ediyorum gecen camlari acmis arabada kapat cocuk hasta olur diyorum yok sicakmis abi bu bebek ya sen koca adamsin birde hızlı suruyor kac kere sarsildik. Gitmis sac makinami is yerine götürmüş bana sormadan kablosu bozuktu elektrikciye yaptiracakmis 2 haftadir getir diyorum getirmiyor, evdeki cantanin tekerligi zor gidiyor 5 gündür yeni canta al kizla yola gidicem diyorum umrunda değil valla deli olacam az kaldi
Hayırlısı bakalım canım . Sen nasıl başardın memleketinden ev almayıŞimdi okudum biraz @Umudum her şer görünende hayır vardır artık gitmezsin sen de bu sayede evlerine, takma içindekileri söylemişsin en azından.
Benim kayımvalidegil kendileri hata yaptı eşim küstü onlara o yüzden aldı biraz da. Eşime size ev bakıyoruz biraz da biz verecez para diyip 5 yıl oyaladılar biz doğu görevindeydik. Ben de onların ordan ev bakıyordum. Bunlar eşimden gizli bahçeli bir gecekondu almışlarHayırlısı bakalım canım . Sen nasıl başardın memleketinden ev almayıbenimki mümkün değil gelmez Kayseri’ye .
Evet bebelac ı ben de araştırdım baya memnun kullananlar Almanyada üretiliyormuş. Benim oğlana her gün masajlar, bacak hareketleri, banyo hepsini yapıyoruz bakalım inşallah düzene girer yaBende ilk tereddüt ettim aptamille aynı firma üretiyomuş ülkeleri farklı dedi eczacı kendi çocugumdada kullandım dedi umarum sendede işe yarar.biz banyo yaptırıncada kaka yapıyor artık su masaj ile yarıyor galiba
canim dun gece balkon kapisi acikti esimin yattığı odada acikmis biz arada kaliyorduk kapim acikti kizda sadece sıfır kol zibinlaydı sanirim ondan oldu cunku mamayi fazla vermiyorum hep ictigi kadardi. Sutumde cok az bugün hic vermedm dun fasulye yemistim diye. 2 dir cikarmiyor insallah duzelir olursa bidaha doktora goturecem zaten yola cikmadan. Insallah olmazÇok sıcak bence ondandır benimkide çok iştahlı degil korkma bişeyi yoktur.sütün üşümüş olabilir mi yada mama mı fazla geliyor
Aynen tamam diyor daliyor gidiyor yapmiyor. Yoruluyor istede sanirim bu aksam geldi siz gidinc ben napicam flan dedi gozlerim doldu.. dedim her aksam bir is yap evi temizle dedim :) kopek biraz kendisi ama cok seviyorum.Tüm erkeklerde var sanırım garfield gibi otursun temel ihtiyaclarını karsılasın eş öbürlerini yapar.lohusalıkta en cok tamam diyip bekletmesine kızıyodum sonuç gene ben yaptırıyodum
Çok şanslısınBenim kayımvalidegil kendileri hata yaptı eşim küstü onlara o yüzden aldı biraz da. Eşime size ev bakıyoruz biraz da biz verecez para diyip 5 yıl oyaladılar biz doğu görevindeydik. Ben de onların ordan ev bakıyordum. Bunlar eşimden gizli bahçeli bir gecekondu almışlargidin oturun dediler bir de. Sonraki yaz biz ev aldık benim memleketimden. Alınca inanmadılar nasıl alacaksınız vs vs çok şükür aldık ödedik bitti borcu harcı. Şimdi oğlumun evi şöyle böyle diye hava atıyorlarmış memleketlerinde bi de biz ilk kızımda çok zorlandık bakıcı vs meseleleriyle. 2.ye hamile kalınca direk tayin isteyip geldik o sırada da evimiz yeni teslim edildi annem baktı kızıma. Eşim tek erkek ben hep oraya gideriz diye düşünüyordum ama böyle nasip oldu kısmet belli olmaz bu işler canım neden olmasın Ankara da yaşamaktansa Kayseri daha mantıklı hayat pahalılığı, kalabalık vs açısından.
Hergün koyuyorum canım yüzüstü keyfi yerindeyken özellikle. Gayet iyi vucudunun üst kısmıyla birlikte kaldırıyor kafasını dirseklerini yere koyup. Videoya da alıyorum ki ebe yatırdığında yapmazsa gösteririm diyemisskokulumm nasıl gidiyor çalışmalar peki var mı sizinkinde ilerleme kafa kaldırmada bizimki çok tembel . Burda biri yazmıştı , doktoru sabah akşam her gün 10 ar dakika yüz üstü koyun demişti . Bizimki 2 dk sonra yan çiziyor hemen . Kaldırıyor ama çabuk yoruluyor sanırım . Hemen ağlamaya başlıyor .
Bugun sabrım taştı inanın kendimi tanıyamadım . Kimseye saygısızlık filan yapmadım yanlış anlaşılmasın . Saygı çerçevesi içerisinde derdimi anlatmaya çalıştım . Ama para konusunun konuşuluyor olması midemi bulandırdı .bir tartışma olsa benim ailemin yanında annem babam bana yüklenirler haklı dahi olsam . Ama bunlar haksız oldukları halde kaynım, kv ve eşim beni karşılarına alıp tartıştılar . Çok yanlış bir şey yaptım o an o durumdan kurtulmak için . Babamı aradım6 Yıldır yapmadığım şeyi yaptım eş kişisi arkamda durmayıp bir de benim yaptığıma laf edince . Durumları anlattım adam şok oldu . Hala boşver kızım huzursuzluk olmasın diyor.. hala arayı yapmaya çalışıyor . Gel beni al yoksa başımın çaresine bakarım dedim . Olay nerelere nerelere geldi .. evime geldim şimdi , babam benden haber bekliyor beni burdan almak için . Gelene kadar da saydırdım eş kişisine . Tükendiğimi hissediyorum . Çok üzüldüm , ben o kadar şey yaşamış çekmişm , nur topu gibi bir evladım olmuş bin kere şükür . Ama eş kişisi hala aynı hala aynı .senin ailen benim ailem diye diye ölüp gidecek .
Hangisini yaptırdın canım adı ne?şu menenjite ilgili bilgi vermeye geldim. zira kafa karışıklığının bir sebebi de büyük oglum 10 aylikk3n ilk dozu yapılmıştı sonra 13 aylık. meğer 2aydan sonra yapılabilen dozu 2018kasimda turkiyeye gelmeye başlanmış onun için yapılmamış. bugün küçüğe yapıldı ve doktorumuz dedi ki 3 -5- 13. aylarda yapılacak. aşı evet ağır ama hastalığa yakalanırsa küçükken vücudunun basetmesi daha zor onun için ne kadar erken o kadar iyi. valla kızlar ilk hastam sağlıklı doğup menenjit geçirip hipotonik(hicbir istemli hareketi olmayan hamur gibi diyeyim) serebral palsiydi. onun icin yaptırdım. ama pamugum huzursuzlandi atesi 37.5 verdim carpol zor uyudu. gozyasini gördüm yawrumun off. işte çok hassas terazi bu işler. artık herkes kalbine göre karar versin.Allahim yavrularımızı korusun
Amin inşallahyazdıklarına çok çok üzüldüm hatta kv ile konuştum. çok hakka giriyor. yani akıl vermek gibi olmazsa sadece fikrimi söylemek istiyorum. öncelikle maaşını eline saymıyorsun. madem adamlık tasliyor buyursun evi o geçirsin seninki sende kalsın. ailesi mi onlara da de ki madem amcasından almış kendi ödesin bu benim emeğimin karşılığı olan para kimseye de vermiyorum. bana kalırsa hiç konuşma öyle aileyle. minicik yawrun var destek olacaklarına terbiyesizlik yapmışlar. beddua etme sadece allaha havale et. inşallah hakkında hayırlısı olur
Allah bebeginiz için yuvanızı huzurlu bir şekilde bir arada tutmayı nasip eder.
Bizimde bayagı sıkıntı yasadık geçiyor büyüdükçe bende beslenmeme daha lifli seyler koydum rahatladık.benim bebeğimi etkileyen en büyük etken benim stresimmiş.1 haftadır calışmaya basladım annem baktı ev aldık onun işlemleri aklım hep baska yerdeydi bebişin uykusu düzene giriyor eskiye nazaran sütüm yetiyor kakası gazı sıkıntı olmuyor.sende kendine azıcık zaman ayır inanılmaz iyi geliyor bebegede sanadaEvet bebelac ı ben de araştırdım baya memnun kullananlar Almanyada üretiliyormuş. Benim oğlana her gün masajlar, bacak hareketleri, banyo hepsini yapıyoruz bakalım inşallah düzene girer ya
Bende ev alma konusunda kararsız kalınca blöf yaptım kredimiz vardı öderim dedim kirada oturdugumuz evide değiştircez dedim birden sakinledi olur dedi ev alalım.ücretsiz izin alcaksan kendini geçindircek bir meblag tut öyle ayrıl bence inat kocan ya para vermezse özel ihtiyaclarında olucakAmin inşallahbende bu sebeple acaba ücretsiz izne mi ayrılsam diyorum . Geçindirsin evini diye.
rotarix bu sadece 3 ve 5 te yapılacakHangisini yaptırdın canım adı ne?
çok yerinde bir karar olurAmin inşallahbende bu sebeple acaba ücretsiz izne mi ayrılsam diyorum . Geçindirsin evini diye.
Olmaz inş bebişler cabuk etkileniyor bir o kadarda cabuk toparlıyor.hergün bişeye kızıyorum sonra gene affediyorum sevgi olmasa bu adamlar cekilmez evlilik herhalde.1 hafta yurtdışına gittiler yıllardır görmüyorum gibi özlemiştimcanim dun gece balkon kapisi acikti esimin yattığı odada acikmis biz arada kaliyorduk kapim acikti kizda sadece sıfır kol zibinlaydı sanirim ondan oldu cunku mamayi fazla vermiyorum hep ictigi kadardi. Sutumde cok az bugün hic vermedm dun fasulye yemistim diye. 2 dir cikarmiyor insallah duzelir olursa bidaha doktora goturecem zaten yola cikmadan. Insallah olmaz
Aynen tamam diyor daliyor gidiyor yapmiyor. Yoruluyor istede sanirim bu aksam geldi siz gidinc ben napicam flan dedi gozlerim doldu.. dedim her aksam bir is yap evi temizle dedim :) kopek biraz kendisi ama cok seviyorum.
Gelen giden paradan haberi var nereye ne ayıracaktım ki işte . Sırf bu yüzden düşündürüyor . En azından kendim ihtiyaçlarımı rahat alıyorum şu an . İzne ayrılınca beni zora sokabilir diye düşünüyorum .Bende ev alma konusunda kararsız kalınca blöf yaptım kredimiz vardı öderim dedim kirada oturdugumuz evide değiştircez dedim birden sakinledi olur dedi ev alalım.ücretsiz izin alcaksan kendini geçindircek bir meblag tut öyle ayrıl bence inat kocan ya para vermezse özel ihtiyaclarında olucak
Canım benimki de günde 2 defa mama içiyor bence mamadan değil ya.. Sebebini bilmiyorum ama düzelir inşallah..5.gün bugün yine canım. Ama yok böyle bir kokumemeyi almadığından anne sütünü de az alıyor sıpa sağım yapmaya vaktim de olmuyor sürekli bir de azaldı sütüm epeyce. Mama ağırlıklı besleniyor iyice aptamil comformil aldık bakalım mamadan dolayı mı diye. Gerçi 1 ayı aşkındır böyle o zamanlar günde 3 kere 60 cc veriyordum gerisi anne sütüydü. Sen yazmışsın biogaia yı bıraktık yapmaya başladı diye. Bakalım biz de dün vermedik inşallah ondandır.
Canm bnm kb koyun sütü aliyim 4 aylk olunca flan yaptigin mamamin icine azar azar koy diyor. Ama ben de korkuyorm süt 1 yasindan oncesine yasak amaBenim dinlediğim doktorlar anne emzirdiği müddetçe inek sütü içmesin diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?