2020 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Tüm erkeklerde var sanırım garfield gibi otursun temel ihtiyaclarını karsılasın eş öbürlerini yapar.lohusalıkta en cok tamam diyip bekletmesine kızıyodum sonuç gene ben yaptırıyodum

Hayırlısı bakalım canım . Sen nasıl başardın memleketinden ev almayı benimki mümkün değil gelmez Kayseri’ye .
Benim kayımvalidegil kendileri hata yaptı eşim küstü onlara o yüzden aldı biraz da. Eşime size ev bakıyoruz biraz da biz verecez para diyip 5 yıl oyaladılar biz doğu görevindeydik. Ben de onların ordan ev bakıyordum. Bunlar eşimden gizli bahçeli bir gecekondu almışlar gidin oturun dediler bir de. Sonraki yaz biz ev aldık benim memleketimden. Alınca inanmadılar nasıl alacaksınız vs vs çok şükür aldık ödedik bitti borcu harcı. Şimdi oğlumun evi şöyle böyle diye hava atıyorlarmış memleketlerinde bi de biz ilk kızımda çok zorlandık bakıcı vs meseleleriyle. 2.ye hamile kalınca direk tayin isteyip geldik o sırada da evimiz yeni teslim edildi annem baktı kızıma. Eşim tek erkek ben hep oraya gideriz diye düşünüyordum ama böyle nasip oldu kısmet belli olmaz bu işler canım neden olmasın Ankara da yaşamaktansa Kayseri daha mantıklı hayat pahalılığı, kalabalık vs açısından.

Evet bebelac ı ben de araştırdım baya memnun kullananlar Almanyada üretiliyormuş. Benim oğlana her gün masajlar, bacak hareketleri, banyo hepsini yapıyoruz bakalım inşallah düzene girer ya

Çok sıcak bence ondandır benimkide çok iştahlı degil korkma bişeyi yoktur.sütün üşümüş olabilir mi yada mama mı fazla geliyor
canim dun gece balkon kapisi acikti esimin yattığı odada acikmis biz arada kaliyorduk kapim acikti kizda sadece sıfır kol zibinlaydı sanirim ondan oldu cunku mamayi fazla vermiyorum hep ictigi kadardi. Sutumde cok az bugün hic vermedm dun fasulye yemistim diye. 2 dir cikarmiyor insallah duzelir olursa bidaha doktora goturecem zaten yola cikmadan. Insallah olmaz
Tüm erkeklerde var sanırım garfield gibi otursun temel ihtiyaclarını karsılasın eş öbürlerini yapar.lohusalıkta en cok tamam diyip bekletmesine kızıyodum sonuç gene ben yaptırıyodum
Aynen tamam diyor daliyor gidiyor yapmiyor. Yoruluyor istede sanirim bu aksam geldi siz gidinc ben napicam flan dedi gozlerim doldu.. dedim her aksam bir is yap evi temizle dedim :) kopek biraz kendisi ama cok seviyorum.

Çok şanslısın valla şu an öyle bir durumdayız ki Kayseri’ye kendi istese ben gitmem zaten . Ne Kayseri ne Ankara . Gönül ister ki her şey güllük gülistanlık olsaydı da bir tarafta olsaydık . Yalnız olmak zor oluyor . Benim nasibim de böyleymiş hayırlısı bakalım

misskokulumm nasıl gidiyor çalışmalar peki var mı sizinkinde ilerleme kafa kaldırmada bizimki çok tembel . Burda biri yazmıştı , doktoru sabah akşam her gün 10 ar dakika yüz üstü koyun demişti . Bizimki 2 dk sonra yan çiziyor hemen . Kaldırıyor ama çabuk yoruluyor sanırım . Hemen ağlamaya başlıyor .

şu menenjite ilgili bilgi vermeye geldim. zira kafa karışıklığının bir sebebi de büyük oglum 10 aylikk3n ilk dozu yapılmıştı sonra 13 aylık. meğer 2aydan sonra yapılabilen dozu 2018kasimda turkiyeye gelmeye başlanmış onun için yapılmamış. bugün küçüğe yapıldı ve doktorumuz dedi ki 3 -5- 13. aylarda yapılacak. aşı evet ağır ama hastalığa yakalanırsa küçükken vücudunun basetmesi daha zor onun için ne kadar erken o kadar iyi. valla kızlar ilk hastam sağlıklı doğup menenjit geçirip hipotonik(hicbir istemli hareketi olmayan hamur gibi diyeyim) serebral palsiydi. onun icin yaptırdım. ama pamugum huzursuzlandi atesi 37.5 verdim carpol zor uyudu. gozyasini gördüm yawrumun off. işte çok hassas terazi bu işler. artık herkes kalbine göre karar versin.Allahim yavrularımızı korusun

Hergün koyuyorum canım yüzüstü keyfi yerindeyken özellikle. Gayet iyi vucudunun üst kısmıyla birlikte kaldırıyor kafasını dirseklerini yere koyup. Videoya da alıyorum ki ebe yatırdığında yapmazsa gösteririm diye ayaklarından kendini itip ileriye sürünüyor hatta

yazdıklarına çok çok üzüldüm hatta kv ile konuştum. çok hakka giriyor. yani akıl vermek gibi olmazsa sadece fikrimi söylemek istiyorum. öncelikle maaşını eline saymıyorsun. madem adamlık tasliyor buyursun evi o geçirsin seninki sende kalsın. ailesi mi onlara da de ki madem amcasından almış kendi ödesin bu benim emeğimin karşılığı olan para kimseye de vermiyorum. bana kalırsa hiç konuşma öyle aileyle. minicik yawrun var destek olacaklarına terbiyesizlik yapmışlar. beddua etme sadece allaha havale et. inşallah hakkında hayırlısı olur
Allah bebeginiz için yuvanızı huzurlu bir şekilde bir arada tutmayı nasip eder.

Hangisini yaptırdın canım adı ne?

Amin inşallah bende bu sebeple acaba ücretsiz izne mi ayrılsam diyorum . Geçindirsin evini diye.

Evet bebelac ı ben de araştırdım baya memnun kullananlar Almanyada üretiliyormuş. Benim oğlana her gün masajlar, bacak hareketleri, banyo hepsini yapıyoruz bakalım inşallah düzene girer ya
Bizimde bayagı sıkıntı yasadık geçiyor büyüdükçe bende beslenmeme daha lifli seyler koydum rahatladık.benim bebeğimi etkileyen en büyük etken benim stresimmiş.1 haftadır calışmaya basladım annem baktı ev aldık onun işlemleri aklım hep baska yerdeydi bebişin uykusu düzene giriyor eskiye nazaran sütüm yetiyor kakası gazı sıkıntı olmuyor.sende kendine azıcık zaman ayır inanılmaz iyi geliyor bebegede sanada

Amin inşallah bende bu sebeple acaba ücretsiz izne mi ayrılsam diyorum . Geçindirsin evini diye.
Bende ev alma konusunda kararsız kalınca blöf yaptım kredimiz vardı öderim dedim kirada oturdugumuz evide değiştircez dedim birden sakinledi olur dedi ev alalım.ücretsiz izin alcaksan kendini geçindircek bir meblag tut öyle ayrıl bence inat kocan ya para vermezse özel ihtiyaclarında olucak

Hangisini yaptırdın canım adı ne?
rotarix bu sadece 3 ve 5 te yapılacak
nimenrix ve beksero 3-5-13 te yapilacak
bugün 3 aylık olduk yapıldı aşılar. 1 kg almışız 61 cm olmuşuz. basının düzlüğü için yastığı da önermedi. d vitaminini ihmal etme düzelir dedi.

çok yerinde bir karar olur

Olmaz inş bebişler cabuk etkileniyor bir o kadarda cabuk toparlıyor.hergün bişeye kızıyorum sonra gene affediyorum sevgi olmasa bu adamlar cekilmez evlilik herhalde.1 hafta yurtdışına gittiler yıllardır görmüyorum gibi özlemiştim

Gelen giden paradan haberi var nereye ne ayıracaktım ki işte . Sırf bu yüzden düşündürüyor . En azından kendim ihtiyaçlarımı rahat alıyorum şu an . İzne ayrılınca beni zora sokabilir diye düşünüyorum .

kızlar bugün de ben dert yanayim. esim 2 biz 7 kardeşiz ve hep 4 çocuk olsun istedi ben 2. şimdi 2 oğlumuz var ve biliyorsunuz 18 ay arayla oldular. ya erkek milleti niye böyle ya. zor geldi bu hayat b3nce ona yani bana da kolay gelmiyor ama dün diyor ki sohbet edemiyoruz dedim edelim yok diyor siyaset felsefe bilim konuşmak istiyorum tartışmak istiyorum. dedim valla tek felsefem siyasetim cocuklarim bu ara bir büyük bir küçük derken başka birşey yok ki hayatımda. açık açık diyorum ki zeka seviyem eskisi gibi değil odaklanma problemi yaşıyorum hafıza hiç yok zaten ama paşamızın cani sıkılıyo. sanki eski bekar hayatımız da ben sıkıcıydım.offff bu nedir ya. o.kadar tedavi gör bebek için Allah nasip etsin gebelikdi hormonlardı derken doğur 9naylikken hoooop tekrar hamile kaldigini ogren e en bastan bi de bebekle basla sonra yine sancilar dogum simdi 3 aydir 2 bebek. bi onu uyut binonun altini ac bi kucugu emzir buyige sut sag ama onun cani sıkılsın. kapiyi acip usulca evden kacasim onu sap gibi su ortamda birakasim geliyor.

Canım benimki de günde 2 defa mama içiyor bence mamadan değil ya.. Sebebini bilmiyorum ama düzelir inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…